Nüüd mul ka, kui ma üksi(lastega) elan. Lõpetasin sellise kooselu ära, mis seda tunnet ja süümepiina suures osas süvendas.Külaline kirjutas: ↑06 Dets 2025 12:48Hahaaa, mul tuleb see küll lihtsalt nagu iseenesest. Ma teen asju, kui ma tahan neid teha, ja ei tee midagi, kui ma midagi ei taha teha. Jutt, et ma ei saa midagi teha, sest keegi ei ütle mulle, mida ma peaksin tegema - see on minu jaoks lihtsalt ebareaalne.Guest kirjutas: ↑06 Dets 2025 12:14
Nüüd aegajalt võtan endale ka laiskusepäevi, kus ma lillegi, isegi tolmurulle, ei liiguta ja see on juba oskus omaette.
Pikad pühad
-
Külaline
-
Külaline
Katsu nüüd aru saada, et ma olengi oma otsustes vaba ja ei allu kellelegi. Olen otsustanud tööd jätkata, sest see ettevõte on natuke nagu minu beebi ka, olin esimene inimene, kes sinna palgati. See ongi mu vaba otsus, käia selles kohas tööl. Kui tõusen homme hommikul üles ja otsustan enam mitte minna, siis nii on ja sellest vaesemaks ei jää. Ma teenin igakuiselt raha nagunii, kinnisvarast, väärtpaberitest ja kunstist - nii nagu mulle meeldib.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2025 18:24No aga keegi ei käsigi sul ju minu unistusi ellu viia, vaid ikka enda omi. See ju ongi asja mõte, kui sa miljonär oled - sa oled oma otsustes vaba, sa ei allu ei oma tööandja ega kellegi teise soovidele-nägemustele. PS. Filmitegemine on samuti raha teenimine, sest hea film toob tunduvalt rohkem sisse kui tema tegemisele kulus.Guest kirjutas: ↑05 Dets 2025 18:11Novott, jätab täiesti külmaks. Ma arendan parem kinnisvara, tõstan selle jooksva tulu väärtust ja loomulikult ka turuväärtust. Raha teeb raha, mitte ei seisa kuskil ootamas.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2025 17:11
Kui ma oleksin miljonär, siis ma rahastaksin näiteks mõne ägeda filmi tootmist, oleksin selle kaasprodutsent.
-
Külaline
jõulude ajal ei ole mingeid kirikukontserte, enne jõule on, aga mitte jõulude ajal, Võib-olla ühes-kahes kohas Tallinnas on kah. Aga ainult paaris kohas siis kogu Eesti peale.Guest kirjutas: ↑03 Dets 2025 22:57 võib rappa kolama minna. fotografiskasse näitusele. mõnele kirikukontserdile. loomaaeda. vanalinna pildistama. ikeasse frikadille sööma.
-
Külaline
Jutt oli pikkade pühade sisustamisest.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:28jõulude ajal ei ole mingeid kirikukontserte, enne jõule on, aga mitte jõulude ajal, Võib-olla ühes-kahes kohas Tallinnas on kah. Aga ainult paaris kohas siis kogu Eesti peale.
25ndal on ainuüksi Tallinnas vähemalt 5 kontserti. Tartus on kirikutes pea iga päev midagi aastavahetuseni välja (peale jõululaupäeva muidugi). Ka esimesel pühal. Teisi linnu ei viitsinud vaadata.
-
Külaline
No jutt käib oma lapsukesest, siis muidugi.Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:15Katsu nüüd aru saada, et ma olengi oma otsustes vaba ja ei allu kellelegi. Olen otsustanud tööd jätkata, sest see ettevõte on natuke nagu minu beebi ka, olin esimene inimene, kes sinna palgati. See ongi mu vaba otsus, käia selles kohas tööl. Kui tõusen homme hommikul üles ja otsustan enam mitte minna, siis nii on ja sellest vaesemaks ei jää. Ma teenin igakuiselt raha nagunii, kinnisvarast, väärtpaberitest ja kunstist - nii nagu mulle meeldib.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2025 18:24No aga keegi ei käsigi sul ju minu unistusi ellu viia, vaid ikka enda omi. See ju ongi asja mõte, kui sa miljonär oled - sa oled oma otsustes vaba, sa ei allu ei oma tööandja ega kellegi teise soovidele-nägemustele. PS. Filmitegemine on samuti raha teenimine, sest hea film toob tunduvalt rohkem sisse kui tema tegemisele kulus.Guest kirjutas: ↑05 Dets 2025 18:11
Novott, jätab täiesti külmaks. Ma arendan parem kinnisvara, tõstan selle jooksva tulu väärtust ja loomulikult ka turuväärtust. Raha teeb raha, mitte ei seisa kuskil ootamas.
-
Külaline
Mida sa vingud? Sinu oma viga, et teed tööd, mida vihkad ja ei oleks seal päevagi rohkem kui peab. See on ikka sinu puudujääk, mitte teiste. Sa oled samasugune rumal nagu üks mu kolleeg, kes ostab iganädalaselt lotot ja räägib, et kui miljoni võidab, siis enam järgmisel päeval ei tule. Ütlesin, et mida sa sellst miljonist saad? 6 korterit, mille üürilt teenid 2900 miinus kulutused kuus, tõesti kõva raha, et koju jääda. Aga tema nii ei mõelnudki, tema mõtles nagu siinsed targad, et hakkame muudkui otsast kulutama.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:57No jutt käib oma lapsukesest, siis muidugi.Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:15Katsu nüüd aru saada, et ma olengi oma otsustes vaba ja ei allu kellelegi. Olen otsustanud tööd jätkata, sest see ettevõte on natuke nagu minu beebi ka, olin esimene inimene, kes sinna palgati. See ongi mu vaba otsus, käia selles kohas tööl. Kui tõusen homme hommikul üles ja otsustan enam mitte minna, siis nii on ja sellest vaesemaks ei jää. Ma teenin igakuiselt raha nagunii, kinnisvarast, väärtpaberitest ja kunstist - nii nagu mulle meeldib.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2025 18:24
No aga keegi ei käsigi sul ju minu unistusi ellu viia, vaid ikka enda omi. See ju ongi asja mõte, kui sa miljonär oled - sa oled oma otsustes vaba, sa ei allu ei oma tööandja ega kellegi teise soovidele-nägemustele. PS. Filmitegemine on samuti raha teenimine, sest hea film toob tunduvalt rohkem sisse kui tema tegemisele kulus.
-
Külaline
Mis sa ohid siis? Kui sa oma otsustes vaba oled, kes sind siis takistab need 5 päeva otsustada, et oled hommikust õhtuni hõivatud? Mine lastekodusse või loomade varjupaika või kusagile supikööki vabatahtlikuks. Uha terve jõuluaja varavalgest hilisõhtuni, keegi ei takista.Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:15Katsu nüüd aru saada, et ma olengi oma otsustes vaba ja ei allu kellelegi. Olen otsustanud tööd jätkata, sest see ettevõte on natuke nagu minu beebi ka, olin esimene inimene, kes sinna palgati. See ongi mu vaba otsus, käia selles kohas tööl. Kui tõusen homme hommikul üles ja otsustan enam mitte minna, siis nii on ja sellest vaesemaks ei jää. Ma teenin igakuiselt raha nagunii, kinnisvarast, väärtpaberitest ja kunstist - nii nagu mulle meeldib.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2025 18:24No aga keegi ei käsigi sul ju minu unistusi ellu viia, vaid ikka enda omi. See ju ongi asja mõte, kui sa miljonär oled - sa oled oma otsustes vaba, sa ei allu ei oma tööandja ega kellegi teise soovidele-nägemustele. PS. Filmitegemine on samuti raha teenimine, sest hea film toob tunduvalt rohkem sisse kui tema tegemisele kulus.Guest kirjutas: ↑05 Dets 2025 18:11
Novott, jätab täiesti külmaks. Ma arendan parem kinnisvara, tõstan selle jooksva tulu väärtust ja loomulikult ka turuväärtust. Raha teeb raha, mitte ei seisa kuskil ootamas.
-
Külaline
Mina pole teemaalgataja ja ei ohigi, sõidan jõuluks hoopis sooja puhkama, mingid jõulud ei huvita üldse.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 20:30Mis sa ohid siis? Kui sa oma otsustes vaba oled, kes sind siis takistab need 5 päeva otsustada, et oled hommikust õhtuni hõivatud? Mine lastekodusse või loomade varjupaika või kusagile supikööki vabatahtlikuks. Uha terve jõuluaja varavalgest hilisõhtuni, keegi ei takista.Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:15Katsu nüüd aru saada, et ma olengi oma otsustes vaba ja ei allu kellelegi. Olen otsustanud tööd jätkata, sest see ettevõte on natuke nagu minu beebi ka, olin esimene inimene, kes sinna palgati. See ongi mu vaba otsus, käia selles kohas tööl. Kui tõusen homme hommikul üles ja otsustan enam mitte minna, siis nii on ja sellest vaesemaks ei jää. Ma teenin igakuiselt raha nagunii, kinnisvarast, väärtpaberitest ja kunstist - nii nagu mulle meeldib.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2025 18:24
No aga keegi ei käsigi sul ju minu unistusi ellu viia, vaid ikka enda omi. See ju ongi asja mõte, kui sa miljonär oled - sa oled oma otsustes vaba, sa ei allu ei oma tööandja ega kellegi teise soovidele-nägemustele. PS. Filmitegemine on samuti raha teenimine, sest hea film toob tunduvalt rohkem sisse kui tema tegemisele kulus.
-
Külaline
Kui sa ei ole teemaalgataja ja ei ohi teemal 5 vaba päeva on maailmalõpp, sest keegi ei ütle, mida tegema peaks - siis mis ju jutu point siin teemas on?Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 20:37Mina pole teemaalgataja ja ei ohigi, sõidan jõuluks hoopis sooja puhkama, mingid jõulud ei huvita üldse.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 20:30Mis sa ohid siis? Kui sa oma otsustes vaba oled, kes sind siis takistab need 5 päeva otsustada, et oled hommikust õhtuni hõivatud? Mine lastekodusse või loomade varjupaika või kusagile supikööki vabatahtlikuks. Uha terve jõuluaja varavalgest hilisõhtuni, keegi ei takista.Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:15
Katsu nüüd aru saada, et ma olengi oma otsustes vaba ja ei allu kellelegi. Olen otsustanud tööd jätkata, sest see ettevõte on natuke nagu minu beebi ka, olin esimene inimene, kes sinna palgati. See ongi mu vaba otsus, käia selles kohas tööl. Kui tõusen homme hommikul üles ja otsustan enam mitte minna, siis nii on ja sellest vaesemaks ei jää. Ma teenin igakuiselt raha nagunii, kinnisvarast, väärtpaberitest ja kunstist - nii nagu mulle meeldib.
-
Külaline
Teema on ammu laienenud, kui sa pole märganud. Vastasin kellegi küsimusele. Mis sinu häda muidu on?Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 22:48Kui sa ei ole teemaalgataja ja ei ohi teemal 5 vaba päeva on maailmalõpp, sest keegi ei ütle, mida tegema peaks - siis mis ju jutu point siin teemas on?Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 20:37Mina pole teemaalgataja ja ei ohigi, sõidan jõuluks hoopis sooja puhkama, mingid jõulud ei huvita üldse.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 20:30
Mis sa ohid siis? Kui sa oma otsustes vaba oled, kes sind siis takistab need 5 päeva otsustada, et oled hommikust õhtuni hõivatud? Mine lastekodusse või loomade varjupaika või kusagile supikööki vabatahtlikuks. Uha terve jõuluaja varavalgest hilisõhtuni, keegi ei takista.
-
Külaline
Sa ei vastanud mulle, aga mina, ausalt öelda, ka ei saa aru, miks suvalised mutid teiste algatatud teemas oma elust seletama kukuvad, eriti, kui see teemaalgatusega kuidagi ei seostu. Nii suur tähelepanuvajadus?Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 22:52 Teema on ammu laienenud, kui sa pole märganud. Vastasin kellegi küsimusele. Mis sinu häda muidu on?
-
Külaline
Eks sul ole veel palju areneda.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 06:48Sa ei vastanud mulle, aga mina, ausalt öelda, ka ei saa aru, miks suvalised mutid teiste algatatud teemas oma elust seletama kukuvad, eriti, kui see teemaalgatusega kuidagi ei seostu. Nii suur tähelepanuvajadus?Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 22:52 Teema on ammu laienenud, kui sa pole märganud. Vastasin kellegi küsimusele. Mis sinu häda muidu on?
Ikka otsast kulutama. Mis ta nende korteritega siis teeb, võtab hauda kaasa või, või jäävad sugulastele? Ikka oma rahast peab ise rõõmu tundma ja enda hüvanguks kasutama. Miljonit annab ikka kulutada, kui töökaaslasel vanust kah, siis ennem heidab hinge, kui kõik kulutatud saab. Ei pea kallist kinnisvara ostma, piisab üürimisest, täna siin, homme seal, näeb ka maailma ja saab vaheldust.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 20:26Mida sa vingud? Sinu oma viga, et teed tööd, mida vihkad ja ei oleks seal päevagi rohkem kui peab. See on ikka sinu puudujääk, mitte teiste. Sa oled samasugune rumal nagu üks mu kolleeg, kes ostab iganädalaselt lotot ja räägib, et kui miljoni võidab, siis enam järgmisel päeval ei tule. Ütlesin, et mida sa sellst miljonist saad? 6 korterit, mille üürilt teenid 2900 miinus kulutused kuus, tõesti kõva raha, et koju jääda. Aga tema nii ei mõelnudki, tema mõtles nagu siinsed targad, et hakkame muudkui otsast kulutama.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:57No jutt käib oma lapsukesest, siis muidugi.Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 19:15
Katsu nüüd aru saada, et ma olengi oma otsustes vaba ja ei allu kellelegi. Olen otsustanud tööd jätkata, sest see ettevõte on natuke nagu minu beebi ka, olin esimene inimene, kes sinna palgati. See ongi mu vaba otsus, käia selles kohas tööl. Kui tõusen homme hommikul üles ja otsustan enam mitte minna, siis nii on ja sellest vaesemaks ei jää. Ma teenin igakuiselt raha nagunii, kinnisvarast, väärtpaberitest ja kunstist - nii nagu mulle meeldib.
-
Külaline
Olen nõus. Homme oled surnud ega tea enam midagi sellest miljonist eurost, mis sul kuskil kontol või väärtpaberites on. Ainult pärijatele jääb jagelemiseks. Pigem siis juba täna nautida ja elust rõõmu tunda.Tolmukübe kirjutas: ↑08 Dets 2025 08:38
Ikka otsast kulutama. Mis ta nende korteritega siis teeb, võtab hauda kaasa või, või jäävad sugulastele? Ikka oma rahast peab ise rõõmu tundma ja enda hüvanguks kasutama. Miljonit annab ikka kulutada, kui töökaaslasel vanust kah, siis ennem heidab hinge, kui kõik kulutatud saab. Ei pea kallist kinnisvara ostma, piisab üürimisest, täna siin, homme seal, näeb ka maailma ja saab vaheldust.
-
Külaline
Appi, mis jutt. Kui mitte midagi suuremat osta ja kulutada ugas kuus 5000 eurot, on see raha 16 aastaga otsas. Hämming.Tolmukübe kirjutas: ↑08 Dets 2025 08:38Ikka otsast kulutama. Mis ta nende korteritega siis teeb, võtab hauda kaasa või, või jäävad sugulastele? Ikka oma rahast peab ise rõõmu tundma ja enda hüvanguks kasutama. Miljonit annab ikka kulutada, kui töökaaslasel vanust kah, siis ennem heidab hinge, kui kõik kulutatud saab. Ei pea kallist kinnisvara ostma, piisab üürimisest, täna siin, homme seal, näeb ka maailma ja saab vaheldust.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 20:26Mida sa vingud? Sinu oma viga, et teed tööd, mida vihkad ja ei oleks seal päevagi rohkem kui peab. See on ikka sinu puudujääk, mitte teiste. Sa oled samasugune rumal nagu üks mu kolleeg, kes ostab iganädalaselt lotot ja räägib, et kui miljoni võidab, siis enam järgmisel päeval ei tule. Ütlesin, et mida sa sellst miljonist saad? 6 korterit, mille üürilt teenid 2900 miinus kulutused kuus, tõesti kõva raha, et koju jääda. Aga tema nii ei mõelnudki, tema mõtles nagu siinsed targad, et hakkame muudkui otsast kulutama.
-
Külaline
Piinlik. Palju õnne, tüüpiline rumala inimese mõtlemine, kes kõik läbi pesemise laseks. Sinusuguseid lotovõitjaid, kes paari aasta pärast võlgades on, on terve maailm täis.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 10:31Olen nõus. Homme oled surnud ega tea enam midagi sellest miljonist eurost, mis sul kuskil kontol või väärtpaberites on. Ainult pärijatele jääb jagelemiseks. Pigem siis juba täna nautida ja elust rõõmu tunda.Tolmukübe kirjutas: ↑08 Dets 2025 08:38
Ikka otsast kulutama. Mis ta nende korteritega siis teeb, võtab hauda kaasa või, või jäävad sugulastele? Ikka oma rahast peab ise rõõmu tundma ja enda hüvanguks kasutama. Miljonit annab ikka kulutada, kui töökaaslasel vanust kah, siis ennem heidab hinge, kui kõik kulutatud saab. Ei pea kallist kinnisvara ostma, piisab üürimisest, täna siin, homme seal, näeb ka maailma ja saab vaheldust.
-
Külaline
Miljonit pole mingi probleem kulutada. Enam-vähem maja ja auto maksavad kokku juba pool miljonit.Tolmukübe kirjutas: ↑08 Dets 2025 08:38Ikka otsast kulutama. Mis ta nende korteritega siis teeb, võtab hauda kaasa või, või jäävad sugulastele? Ikka oma rahast peab ise rõõmu tundma ja enda hüvanguks kasutama. Miljonit annab ikka kulutada, kui töökaaslasel vanust kah, siis ennem heidab hinge, kui kõik kulutatud saab. Ei pea kallist kinnisvara ostma, piisab üürimisest, täna siin, homme seal, näeb ka maailma ja saab vaheldust.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 20:26Mida sa vingud? Sinu oma viga, et teed tööd, mida vihkad ja ei oleks seal päevagi rohkem kui peab. See on ikka sinu puudujääk, mitte teiste. Sa oled samasugune rumal nagu üks mu kolleeg, kes ostab iganädalaselt lotot ja räägib, et kui miljoni võidab, siis enam järgmisel päeval ei tule. Ütlesin, et mida sa sellst miljonist saad? 6 korterit, mille üürilt teenid 2900 miinus kulutused kuus, tõesti kõva raha, et koju jääda. Aga tema nii ei mõelnudki, tema mõtles nagu siinsed targad, et hakkame muudkui otsast kulutama.
-
Külaline
Eks kujuta siis ette, et võidad kümme miljonit. Milles probleem.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 12:50Miljonit pole mingi probleem kulutada. Enam-vähem maja ja auto maksavad kokku juba pool miljonit.
-
Külaline
Mina ei pea midagi ette kujutama ja lotot pole ka kordagi mänginud. Minu miljonid teenivad tulu, siinsest tuli ilusasti välja, miks osad suudavad rahast raha teha ja teistele anna kätte ja raiskavad ära.
-
Külaline
Lähme me siit ikka kõik ühtemoodi ära, sina oma miljonitega ja mina oma paari tuhandega. Ei anna su miljonid sulle surma ees mingit eelist.Guest kirjutas: ↑08 Dets 2025 16:37
Mina ei pea midagi ette kujutama ja lotot pole ka kordagi mänginud. Minu miljonid teenivad tulu, siinsest tuli ilusasti välja, miks osad suudavad rahast raha teha ja teistele anna kätte ja raiskavad ära.