Mees, kes armastab oma naist ja lapsi - PÄRISELT ARMASTAB, ei käitu nii!Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 09:51Tegemist on ju Diana Klasi ja ka Jüri enda tühistamisega Aarmate poolt. Selle käiguga ütlevad nad ju, et nii nende isa kui Diana olid süüdimatud. Ainult pime ei näe seda. Vabandust aga mu isa oli ka Casanova ja kuna olen mõtlev inimene, siis mingit tema au ma nii lollisti päästma küll ei läheks. Tegi, mis tegi vanamees, see on tehtud ja seda ei muuda ju. Loomingulised inimesed pidevalt ninapidi koku surutud esimema, ütlrks, et see oligi loogiline aajade käik tookord ega ta seetõttu peret vähem armastanud ja lapsi.Guest kirjutas: ↑06 Dets 2025 11:33 Huvitav, isegi meedial on Klasist kõrini saanud, selline uudis lipsas vaikselt läbi, ei olnudki esileheuudis ega pälvinud pikemat arutelu. Loomulikult läheb kohtuasi edasi https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... menetlusse
Lisaks, ei saa aru, mida tähendab, et see oligi asjade loogiline käik? Me pea kõik töötame ju kuskil kollektiivis, kus on ilmselt ka vastassugupool esindatud. See, et ma oma meeskolleegidega juba näiteks 10 aastat külg-külje kõrval töötan, peaks tähendama siis, et on igati loogiline nendega armusuhtesse astuda?