ja siis? naine peseb ja riputab tema omi ka?
Vanavamate õiged väärtused
-
Külaline
-
Külaline
Just riputasin masinatäie kuivama. Pole midagi imelikku, kui mees järgmise masinatäie kas kuivama riputab või kuivatist sahtlitesse sorteerib.
-
Külaline
Jah, loomulikult seda mõtlengi. Ja ka lapse mähkmeid suudab pesta/kuivatada ja ülepldse beebit katsuda.
-
Külaline
Meenuvad need netiavarustest nähtud naljad, kus ema istub diivanil ja isa mängib lapsega põrandal. Uksekell. Mees jookseb diivanile ja ema võtab lapse puusale ja läheb pliidi ette potti segama. Traditsioonid!
-
Külaline
Huvitav kas need naiste poolt ihaldatud tõelised mehed, ehk alfamehed neil naistetöid teevad?
-
Külaline
Ega alfamees ei võrdu mühakas jõmm. Nooremad mehed on juba väga normaalsed, mida vanemad, seda hullemad. 60+ ei liiguta kodus prakiliselt lillegi, 50+ äkki midagi teeb. Mu enda poleg on 16, tema mingit naiste- ja meestevärki üldse ei aja. Koos teevad tüdrukutega küpsiseid, koristavad tuba ja pesevad autot või värvivad tuba. Praegusel ajal elavad nii mehed kui naised küllaltki sarnastes tingimustes, mingit meeste- ja naistetööde jaotust ei ole funktsionaalselt tarvis. Laste eest hoolitsetakse samuti koos.Guest kirjutas: ↑09 Dets 2025 08:50 Huvitav kas need naiste poolt ihaldatud tõelised mehed, ehk alfamehed neil naistetöid teevad?
-
Külaline
Küll võib olla vanadel raske,kes on konservatiivsed. Eriti vanadel meedtel.Enamus nende elust oli mustanagalne pigi. Olid peded. Oli naistetööd. Ja nüüd on suhtumine muutunud. Kõik nende väärtusruum on segi ja veel vale ka.
-
Külaline
No ega need muutused pole tulnud üleöö, need hakkasid ikka vaikselt pihta juba siis, kui praegused vanamehed olid veel noored. Edumeelsemad kohanesid, kitsarinnalisemad jäid vanadele väärtustele kindlaks. Nagu ka kõigi teiste muutuste puhul, mis viimase 30 aasta jooksul on juhtunud.Guest kirjutas: ↑09 Dets 2025 15:57 Küll võib olla vanadel raske,kes on konservatiivsed. Eriti vanadel meedtel.Enamus nende elust oli mustanagalne pigi. Olid peded. Oli naistetööd. Ja nüüd on suhtumine muutunud. Kõik nende väärtusruum on segi ja veel vale ka.
-
Külaline
Kui vana on vana? Mina olen 60. Mul oli ka mõni mustanahaline nukk lapsepõlves. NLi ajal mustanahalisi ei vihatud. Moskvas oli ka Lumumba-nimeline rahvaste sõpruse ülikool, kus õppis palju mustanahalisi. Neid Eestis küll polnud, aga ka ei halvustatud. Poliitika oli selline. Pigem oli nii, et nad on ju nii vaesed, aitame neid. Mis tegelikult oli vale, ikka rikkamad jõudsid siia õppima. Aga neid ei halvustatud.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 15:57 Küll võib olla vanadel raske,kes on konservatiivsed. Eriti vanadel meedtel.Enamus nende elust oli mustanagalne pigi. Olid peded. Oli naistetööd. Ja nüüd on suhtumine muutunud. Kõik nende väärtusruum on segi ja veel vale ka.
See rassiviha tekkis pigem vabanemise järel, kui ka meie riiki mõned julgesid tulla. Lambist olid nad kohe halvustatud ainult nahavärvi tõttu.
Homoseksuaalidest tõesti ei räägitud ja midagi me eriti ei teadnud, aga kui mu sugulane 80ndate keskpaigas kolis naisega kokku, siis pidasin seda täitsa normaalseks, sest ta seletas hästi. Hiljem hakati sellest ka rohkem rääkima. Ei ole mul mingit viha nende vastu.
Vaevalt ka TA vanemad nii vanad on, et pole ca 30 aasta jooksul näinud, mis maailmas tegelikult toimub. Millest viha teistsuguste vastu, on arusaamatu.
-
Külaline
Veidemann jäigi oma tööst ilma oma väärtushinnangatute tõttu.
-
Külaline
Normaalne. Ta juba 80aastane kah, valmistugu parem lahkumiseks, mitte ärgu üritagu siin mingeid oma "väärtusruume" kujundada.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 05:24Veidemann jäigi oma tööst ilma oma väärtushinnangatute tõttu.
-
Külaline
Ma ei mõista selle probleemi olemust. Mis tähtsust omab see, mida räägivad vanavanemad või isegi sõbrad, väärtushinnangud saab laps kodust kaasa. Või ühelt vanemalt. Räägi lapsega, iga päev, mine temaga välja jalutama ja kinno, teatrisse, näitusele ning rääkige kõigest nähtust ja kuuldust. Mis on tolerantsus, kus võib olla sellel piir, erinevatest rassidest, nii headest kui halbadest ilmingutest. Küsi kooli kohta, anna nõu tülide puhul, jälle õpib midagi. See on pikk protsess, kui selle edukalt läbi teed, ei ole ta mõjutatav mingisuguste alternatiivsete nägemuste suhtes. Veidrate uskumuste ja seisukohtadega inimesi on maailmas palju, tuleb lihtsalt õpetada kriitilist mõtlemist ja faktikontrolli.
Nüüd on see AI teema nii aktuaalne, kui see hakkas igapäevaelus ja koolitöödes nii suurt osa mängima, söötsin oma lapsele (käis siis gümnas) ette erinevaid artikleid, mis vaatlesid kriitiliselt nii plusse, kui miinuseid, nõrku ja tugevaid külgi. Ja rääkisime sellest. Nüüd õpib edasi ja ühel päeval just märkis jutu sees, et kontrollib kõik faktid üle, kui kasutab. Järelikult jõudis pärale.
Nüüd on see AI teema nii aktuaalne, kui see hakkas igapäevaelus ja koolitöödes nii suurt osa mängima, söötsin oma lapsele (käis siis gümnas) ette erinevaid artikleid, mis vaatlesid kriitiliselt nii plusse, kui miinuseid, nõrku ja tugevaid külgi. Ja rääkisime sellest. Nüüd õpib edasi ja ühel päeval just märkis jutu sees, et kontrollib kõik faktid üle, kui kasutab. Järelikult jõudis pärale.
-
Külaline
Ma päris kindlasti ei soovi, et keegi mu aluspesu kuhugi kuivama riputab. Mehe pesu võin riputada, need on bokserid. Kui oleks mingid iselendavad trussikud, mida 30a tagasi kanti, siis ei tahaks neid ka puudutada.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 22:36Just riputasin masinatäie kuivama. Pole midagi imelikku, kui mees järgmise masinatäie kas kuivama riputab või kuivatist sahtlitesse sorteerib.
-
Külaline
Tänapäeval ei pesta ega kuivatata mähkmeid. Tänapäeva mees on sünnituse juures ja pool aega vanemapuhkusel, see on juba mitukümmend aastat normaalsete meeste puhul elementaarne.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 23:52Jah, loomulikult seda mõtlengi. Ja ka lapse mähkmeid suudab pesta/kuivatada ja ülepldse beebit katsuda.
-
Külaline
Misasja? Sina paned mehe riideid kuivama, aga ei taha, et mees sinu püksikuid puudutaks? Miks?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:49Ma päris kindlasti ei soovi, et keegi mu aluspesu kuhugi kuivama riputab. Mehe pesu võin riputada, need on bokserid. Kui oleks mingid iselendavad trussikud, mida 30a tagasi kanti, siis ei tahaks neid ka puudutada.
-
Külaline
Ei taha jah, see on odav ja perversne. Naiste aluspüksid on seksikad. Lisaks on naistel voolud, päevad jms, mis meestel puudub.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:09Misasja? Sina paned mehe riideid kuivama, aga ei taha, et mees sinu püksikuid puudutaks? Miks?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:49Ma päris kindlasti ei soovi, et keegi mu aluspesu kuhugi kuivama riputab. Mehe pesu võin riputada, need on bokserid. Kui oleks mingid iselendavad trussikud, mida 30a tagasi kanti, siis ei tahaks neid ka puudutada.
-
Külaline
Su oma mees, kes teab nagunii, et naistel on päevad, ei või su puhtaks pestud pesu masinast välja võtta ja kuivama panna?Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:22Ei taha jah, see on odav ja perversne. Naiste aluspüksid on seksikad. Lisaks on naistel voolud, päevad jms, mis meestel puudub.
See oleks perversne? Kuidas küll?
Aga kas ta su särke ja teksapükse võib kuivama panna?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:22Kui oleks mingid iselendavad trussikud, mida 30a tagasi kanti,
-
Külaline
Imelik jutt. Kui sulle muidu on okei, et su mees selliseid pükse jalas kannab, siis sulle oleks okei neid ka nöörile riputada. Ma ei tea, kuidas mingi 30 aastat vanade trussikutega mees saaks minu meheks kuidagi sattuda, et selline mõttekäik üldse pähe võiks tulla.Kui oleks mingid iselendavad trussikud, mida 30a tagasi kanti, siis ei tahaks neid ka puudutada.
-
Külaline
Pesumasin ju ometi peseb kõik need voolud ja päevad äraKülaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:22Ei taha jah, see on odav ja perversne. Naiste aluspüksid on seksikad. Lisaks on naistel voolud, päevad jms, mis meestel puudub.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:09Misasja? Sina paned mehe riideid kuivama, aga ei taha, et mees sinu püksikuid puudutaks? Miks?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:49Ma päris kindlasti ei soovi, et keegi mu aluspesu kuhugi kuivama riputab. Mehe pesu võin riputada, need on bokserid. Kui oleks mingid iselendavad trussikud, mida 30a tagasi kanti, siis ei tahaks neid ka puudutada.
Jeerum. Väljamõeldud põhjus. Mehe bokseritega võrreldes naise alukad(eriti pitspesu) on nii väike vaev. 1 bokser võrdub 10 stringipaariga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 9 külalist