Keegi ei käsi Teil Kafkat lugeda! Võtke Pikker ja minge välipellerisse kakama ja siis tulge teavitage meid foorumis resultaadist: kas jäi midagi külge või mitte (trükimusta mõtlen).Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:14 Jajah, see Kafka.Olen lugenud, olen väga palju raamatuid lugenud, aga Kafka "Protsess" oli minu meelest haige sonimine. Ma saan aru küll, et sümbolistlik romaan tolle aja kohta, aga see ei muuda seda tunnet, et kirjutaja oleks nagu mingi aine mõju all olnud. Tol ajal oli kokaiin vist käibel...
![]()
Igal juhul, lugesin, sest oli lapse kohustuslik kirjandus ja tuli aidata tal sellest aru saada. Mis ka ajendas teda kirjutama essee teemal - miks valitakse kohustuslikuks kirjanduseks teoseid, millega tänapäeva nooretel mitte mingeid puutepunkte ei leidu.
Igal juhul ei näita Kafka lugemine mitte midagi inimese IQ kohta, kirjastiil teeb seda palju paremini. Ja oskus mitte vaielda mõttetutel teemadel.
Miks sa mõnitad või aasid
-
Külaline
Ja teie küsite, kust ma tean, et olete vanainimene. Pikrit ei mäleta peale pensionäride mitte keegi.Keegi ei käsi Teil Kafkat lugeda! Võtke Pikker ja minge välipellerisse kakama ja siis tulge teavitage meid foorumis resultaadist: kas jäi midagi külge või mitte (trükimusta mõtlen).
-
Külaline
Mina absoluutselt mäletan ja pensionini on enam kui 10 aastat aega.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:33Ja teie küsite, kust ma tean, et olete vanainimene. Pikrit ei mäleta peale pensionäride mitte keegi.Keegi ei käsi Teil Kafkat lugeda! Võtke Pikker ja minge välipellerisse kakama ja siis tulge teavitage meid foorumis resultaadist: kas jäi midagi külge või mitte (trükimusta mõtlen).
-
Külaline
Ega 60 ka mingi noor ei ole.Guest kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:35Mina absoluutselt mäletan ja pensionini on enam kui 10 aastat aega.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:33Ja teie küsite, kust ma tean, et olete vanainimene. Pikrit ei mäleta peale pensionäride mitte keegi.Keegi ei käsi Teil Kafkat lugeda! Võtke Pikker ja minge välipellerisse kakama ja siis tulge teavitage meid foorumis resultaadist: kas jäi midagi külge või mitte (trükimusta mõtlen).
Pikrit ei peagi mäletama. Küll aga saaksite aimu, kui oleksite pisut laiema silmaringiga, ehk jõuame jälle selle IQ juurde.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:33Ja teie küsite, kust ma tean, et olete vanainimene. Pikrit ei mäleta peale pensionäride mitte keegi.Keegi ei käsi Teil Kafkat lugeda! Võtke Pikker ja minge välipellerisse kakama ja siis tulge teavitage meid foorumis resultaadist: kas jäi midagi külge või mitte (trükimusta mõtlen).
Olge nii hea inimene ja selgitage talle lühidalt Pikker ideed, ajab veel ENEKE'ga segamini.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:35Mina absoluutselt mäletan ja pensionini on enam kui 10 aastat aega.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:33Ja teie küsite, kust ma tean, et olete vanainimene. Pikrit ei mäleta peale pensionäride mitte keegi.Keegi ei käsi Teil Kafkat lugeda! Võtke Pikker ja minge välipellerisse kakama ja siis tulge teavitage meid foorumis resultaadist: kas jäi midagi külge või mitte (trükimusta mõtlen).
-
Külaline
Huvitav, et sina mõnitad intelligentselt, aga teistel näitab mõnitamine intellekti puudumist ...Ants kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:11Järjekordselt kleebite mulle silte külge: mul olevat frustratsioon! Ja viimasest johtuvalt mõnitamisvajadus? Soovmõtlemine on sellise asja nimi, aga miks Teie konkreetselt sellega tegelete, ei tea! Šovinism? Ilmselt ChatGPT-st kopeeritud Teile seni veel tundmatu võõrsõna, mille tähendustki Te ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 17:57Eks sellest enda motivatsiooni lahtiseletusest oleksid võinud muidugi alustada, siis me kindlasti mõistnuks sinu frustratsioonist põhjustatud mõnitamisvajadust paremini.
Endiselt - intelligentset mõnitamist pole olemas. Sinu toodud näide pole seda samuti, minu arust on see veel eriti mitteintelligentne ja šovinismist lehkav.
NB! Intelligentne mõnitamine on täitsa olemas, sellest aru saamiseks peab aga intellekti omama.
Mina mõnitan sind selleks, et sa aru saaks, kui halb see on, kui mõnitatakse. Olen seda korduvalt ka juba selgitanud.
-
Külaline
Olen 53, mitte 60. Pikker ilmus viimati 1992. Mida sina tollal tegid, et mitte midagi ei tea? Terve pere ei saanud huumorist aru või ainult sina?
Jällegi sildistate! Põhjuseta.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 19:18Huvitav, et sina mõnitad intelligentselt, aga teistel näitab mõnitamine intellekti puudumist ...Ants kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:11Järjekordselt kleebite mulle silte külge: mul olevat frustratsioon! Ja viimasest johtuvalt mõnitamisvajadus? Soovmõtlemine on sellise asja nimi, aga miks Teie konkreetselt sellega tegelete, ei tea! Šovinism? Ilmselt ChatGPT-st kopeeritud Teile seni veel tundmatu võõrsõna, mille tähendustki Te ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 17:57 Eks sellest enda motivatsiooni lahtiseletusest oleksid võinud muidugi alustada, siis me kindlasti mõistnuks sinu frustratsioonist põhjustatud mõnitamisvajadust paremini.
Endiselt - intelligentset mõnitamist pole olemas. Sinu toodud näide pole seda samuti, minu arust on see veel eriti mitteintelligentne ja šovinismist lehkav.
NB! Intelligentne mõnitamine on täitsa olemas, sellest aru saamiseks peab aga intellekti omama.. Sa oled nagu see meie ilus, andekas, rikas ja tark foorumlane, kes on ka lilleke pasameres.
Mina mõnitan sind selleks, et sa aru saaks, kui halb see on, kui mõnitatakse. Olen seda korduvalt ka juba selgitanud.
Aga hakkab juba tulema, selles mõttes, et saite ühte lausekonstruktsiooni et mina mõnitan intelligentselt. Seega on selline nähtus võimalik! Kuidas see teistele näib, ei oska komentaarida, sest pole teine.
Ma olen vist meelitatud?, et peate mind ilusaks, andekaks, rikkaks ja targaks ning lisaks ka lillekeseks pasameres. Ega sellised solvangud Teist just eriti mõsitliku olendi muljet jäta, aga noh, keegi peab ju Säästumarketis ka müüja olema.
Võite mind edasi mõnitada, aga tehke seda siiski argumenteeritult (trükivikat seda vast pole) ja konstruktiivselt.
Ju ta polnud vanavanemate viisaastaku plaaniski, allantoisist rääkimata.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 19:25Olen 53, mitte 60. Pikker ilmus viimati 1992. Mida sina tollal tegid, et mitte midagi ei tea? Terve pere ei saanud huumorist aru või ainult sina?![]()
-
Külaline
Te olete ikka päris hale tegelaneAnts kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:11Järjekordselt kleebite mulle silte külge: mul olevat frustratsioon! Ja viimasest johtuvalt mõnitamisvajadus? Soovmõtlemine on sellise asja nimi, aga miks Teie konkreetselt sellega tegelete, ei tea! Šovinism? Ilmselt ChatGPT-st kopeeritud Teile seni veel tundmatu võõrsõna, mille tähendustki Te ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 17:57Eks sellest enda motivatsiooni lahtiseletusest oleksid võinud muidugi alustada, siis me kindlasti mõistnuks sinu frustratsioonist põhjustatud mõnitamisvajadust paremini.
NB! Intelligentne mõnitamine on täitsa olemas, sellest aru saamiseks peab aga intellekti omama.
-
Külaline
Kuule, õpi siis vähemalt mõnitama, kui see su eesmärk on. Hetkel küll on kõik su öeldu nii nüri, ebaloogiline ja maotu, et kahju hakkab sinust. Ainult Kafkale viitamise ning seaduste tsiteerimisega ning samaaegselt rumalaid kirjavigu tehes sa paraku intelligentset muljet jätta ei suuda.Ants kirjutas: ↑09 Dets 2025 19:27Jällegi sildistate! Põhjuseta.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 19:18Huvitav, et sina mõnitad intelligentselt, aga teistel näitab mõnitamine intellekti puudumist ...Ants kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:11
Järjekordselt kleebite mulle silte külge: mul olevat frustratsioon! Ja viimasest johtuvalt mõnitamisvajadus? Soovmõtlemine on sellise asja nimi, aga miks Teie konkreetselt sellega tegelete, ei tea! Šovinism? Ilmselt ChatGPT-st kopeeritud Teile seni veel tundmatu võõrsõna, mille tähendustki Te ei tea.
NB! Intelligentne mõnitamine on täitsa olemas, sellest aru saamiseks peab aga intellekti omama.. Sa oled nagu see meie ilus, andekas, rikas ja tark foorumlane, kes on ka lilleke pasameres.
Aga hakkab juba tulema, selles mõttes, et saite ühte lausekonstruktsiooni et mina mõnitan intelligentselt. Seega on selline nähtus võimalik! Kuidas see teistele näib, ei oska komentaarida, sest pole teine.
Ma olen vist meelitatud?, et peate mind ilusaks, andekaks, rikkaks ja targaks ning lisaks ka lillekeseks pasameres. Ega sellised solvangud Teist just eriti mõsitliku olendi muljet jäta, aga noh, keegi peab ju Säästumarketis ka müüja olema.
Võite mind edasi mõnitada, aga tehke seda siiski argumenteeritult (trükivikat seda vast pole) ja konstruktiivselt.
Ja panen nüüd tähele: ma ei pidanud sind ilusaks, rikkaks, targaks ega andekaks. Ei pidanud ka seda teist foorumlast. Tema ise peab end selleks. Samamoodi pead sina ise oma mõnitamist "intelligentseks". Mina ei pea ja tsiteerisin lihtsalt sinu sõnu.
Väga intelligentne arvamus, jätkake samas vaimus!Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 21:21Te olete ikka päris hale tegelaneAnts kirjutas: ↑09 Dets 2025 18:11Järjekordselt kleebite mulle silte külge: mul olevat frustratsioon! Ja viimasest johtuvalt mõnitamisvajadus? Soovmõtlemine on sellise asja nimi, aga miks Teie konkreetselt sellega tegelete, ei tea! Šovinism? Ilmselt ChatGPT-st kopeeritud Teile seni veel tundmatu võõrsõna, mille tähendustki Te ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 17:57 Eks sellest enda motivatsiooni lahtiseletusest oleksid võinud muidugi alustada, siis me kindlasti mõistnuks sinu frustratsioonist põhjustatud mõnitamisvajadust paremini.
NB! Intelligentne mõnitamine on täitsa olemas, sellest aru saamiseks peab aga intellekti omama.puhud siin mingit IQ-st aga sul endal seda vist ka väga jagatud. TE ei saa isegi sellest aru, kui sind mõnitatakse.
Käed siiani värisevad suurest erutusest, et saite ära panna suvalise plämaga?Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 21:38Kuule, õpi siis vähemalt mõnitama, kui see su eesmärk on. Hetkel küll on kõik su öeldu nii nüri, ebaloogiline ja maotu, et kahju hakkab sinust. Ainult Kafkale viitamise ning seaduste tsiteerimisega ning samaaegselt rumalaid kirjavigu tehes sa paraku intelligentset muljet jätta ei suuda.Ants kirjutas: ↑09 Dets 2025 19:27Jällegi sildistate! Põhjuseta.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2025 19:18 Huvitav, et sina mõnitad intelligentselt, aga teistel näitab mõnitamine intellekti puudumist .... Sa oled nagu see meie ilus, andekas, rikas ja tark foorumlane, kes on ka lilleke pasameres.
Ja panen nüüd tähele: ma ei pidanud sind ilusaks, rikkaks, targaks ega andekaks. Ei pidanud ka seda teist foorumlast. Tema ise peab end selleks. Samamoodi pead sina ise oma mõnitamist "intelligentseks". Mina ei pea ja tsiteerisin lihtsalt sinu sõnu.
-
Külaline
-
Külaline
Kipub olema nii, et mina vanemaks mees saab, seda vaidlushimulisem temast tuleb. Igast issanda tühisest teemast võib tekkida mõttetu jahumine. Siinsed viimased leheküljed kinnitavad seda edukalt. Üks psühholoog ütles kord selleteemalisel vestlusel, et see on loogiline, kui mees tajub, et ta pole enam looduse kroon, pole välimust, pole libiidot, pole mõju ega võimu, mõnel võib küll olla raha, aga siis peab seda olema palju. Ok, on erandeid, aga kõik saa olla riigi- või suurte firmade juhid. Seega, mis jääb keskmisel mehel muud üle, kui vaielda naistega, et natukenegi end maksma panna.
-
Külaline
Sellised arvavad jah, et kui muidu on elus tühi koht, siis vähemalt naistest on ikka üle, sest tal on till.Seega, mis jääb keskmisel mehel muud üle, kui vaielda naistega, et natukenegi end maksma panna.
-
Külaline
Mingi kahtlane vaikus on kah. Tea, kas häbenevad nurgas või polegi rohkemat midagi tarka öelda.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 07:55 ossa - siin on asi ikka päris uuele tasemele jõudnud :S
-
Külaline
Meil ei ole sinu tarkuse kõrvale lihtsalt samaväärset pakkuda. Seega vaikime.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist