Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?
-
Külaline
Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?
Kui palju teil elus tulnud ette ühepoolset armumist? Kui olete ise see armunud pool, siis kuidas sellega toime tulete? Kui ruttu üle saate? Mul juba üle poole aasta olnud tunded ühe inimese vastu ja ikka jube piinarikas see.
-
Külaline
Ei ole kunagi nii olnud. Ikka kahepoolne on olnud.
-
Külaline
Pole kunagi aru saanud, kuidas saab ühepoolselt armuda.
-
Külaline
Mitmeminutlise täpsusega sul see armumine siis käib?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 17:54Pole kunagi aru saanud, kuidas saab ühepoolselt armuda.
-
Külaline
Mis see küsimus tähendab? Mis minutid?
-
Külaline
See vist Perekooli/Arutle ajaloo üks rumalamaid kommentaare.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 17:54 Pole kunagi aru saanud, kuidas saab ühepoolselt armuda.
-
Külaline
Tohoh. Siis on meil küll väga erinevad skaalad. Näiteks minu arust on sinu kommentaar üks rumalamaid ja käesolev teema ka üks rumalamaid.
-
Külaline
Kas tohib ma tutvustan teile Antsu?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 18:38Tohoh. Siis on meil küll väga erinevad skaalad. Näiteks minu arust on sinu kommentaar üks rumalamaid ja käesolev teema ka üks rumalamaid.
-
Külaline
Ma pole küll selle sinu poolt noritud kommentaari autor, aga katsu mõista, et kõik ei armu mingitesse välismaa lauljatesse ja näitlejatesse, eks. Seega???
-
Külaline
Esiteks tunnen armumise pärast kaasa.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 17:12 Kui palju teil elus tulnud ette ühepoolset armumist? Kui olete ise see armunud pool, siis kuidas sellega toime tulete? Kui ruttu üle saate? Mul juba üle poole aasta olnud tunded ühe inimese vastu ja ikka jube piinarikas see.
Mul kõik armumised olnud ühepoolsed. Iga järgnev on olnud hullem.
Sa ei saa sinna midagi teha. Nuta või naera. Ära tuleb kannatada.
Pakun, et mõned aastad ikka võtab see piin aega.
-
Külaline
Ütle, et sa teed nalja. Mõned aastad? Miks midagi sellist endale teha? Tee endale selgeks, et teine sind ei taha. Pole mingit põhjust raisata enda emotsioone ja mõtlemist kellelegi sellisele.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 20:14Esiteks tunnen armumise pärast kaasa.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 17:12 Kui palju teil elus tulnud ette ühepoolset armumist? Kui olete ise see armunud pool, siis kuidas sellega toime tulete? Kui ruttu üle saate? Mul juba üle poole aasta olnud tunded ühe inimese vastu ja ikka jube piinarikas see.
Mul kõik armumised olnud ühepoolsed. Iga järgnev on olnud hullem.
Sa ei saa sinna midagi teha. Nuta või naera. Ära tuleb kannatada.
Pakun, et mõned aastad ikka võtab see piin aega.
-
Külaline
Selliseid ühepoolseid armumisi tuleb loomulikult ette. Kurb, kui neid tuleb tihti ette. Jube valus on, aga tuleb üle elada. Kui neid ikka järjest tuleb,peab endaga hakkama tööd tegema. Kas valid pidevalt valed inimesed, kellesse armud või muu.
-
Külaline
Mis mõttes loomulikult? Miks peaks? Väga õudne. Vaesed selliste inimeste kaaslased, kel kodus madala enesehinnanguga kelgunöörid.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 20:46 Selliseid ühepoolseid armumisi tuleb loomulikult ette. Kurb, kui neid tuleb tihti ette. Jube valus on, aga tuleb üle elada. Kui neid ikka järjest tuleb,peab endaga hakkama tööd tegema. Kas valid pidevalt valed inimesed, kellesse armud või muu.
-
Külaline
Ausalt, vabandage minu otsekohesust, aga minu arust on see mingi häire, kui inimesel on pidevalt ja korduvalt mingid ühepoolsed armumised. Mees läheb tänaval mööda, tema pilk jääb korraks sinu peale pidama, sina armud? Töökaaslane naeratab sulle paar korda üle arvuti, sina armud? Või on veel hullem, inimene ei pea isegi sinu poole vaatama, ikka armud, sest ta on nii nunnu ja lahe, pildi pealt armud, lava pealt armud? Klassivend teeb lahedalt nalja ja on ilusa kehaga, sina armud, mis sellest, et tal pole vähimatki huvi sinu vastu olnud? No mismoodi, tõesti ma ei mõista. Kõlab halvasti, aga minu jaoks kõlab see väga meeleheitel olemisena, pidevalt on kohutav armumisnälg?
Minu arust käib armumine nii: kohtad toredat meest, ta meeldib sulle ja pöörad talle keskmisest rohkem tähelepanu, millalgi märkad, et ta otsib ka sinu seltskonda või pilku, seda mitte ühe ega kaks korda vaid pikemalt, vat selle koha peal hakkaks mõtlema, et nüüd võib armumine toimuma hakata. Ja arusaadavalt ei ole see ühepoolne kunagi. Seepärast ma ei saagi aru, kuidas on võimalik ühepoolselt armuda? Kui keegi on tore inimene, siis ei pea ju kohe armuma, lihtsalt meeldida võib ka inimene, ei?
Minu arust käib armumine nii: kohtad toredat meest, ta meeldib sulle ja pöörad talle keskmisest rohkem tähelepanu, millalgi märkad, et ta otsib ka sinu seltskonda või pilku, seda mitte ühe ega kaks korda vaid pikemalt, vat selle koha peal hakkaks mõtlema, et nüüd võib armumine toimuma hakata. Ja arusaadavalt ei ole see ühepoolne kunagi. Seepärast ma ei saagi aru, kuidas on võimalik ühepoolselt armuda? Kui keegi on tore inimene, siis ei pea ju kohe armuma, lihtsalt meeldida võib ka inimene, ei?
-
Külaline
Su vastustel võiks mingi seos ka olla nende postitustega, millele sa vastad. Kõigepealt need minutid ja nüüd Ants ka veel. Ma ei ole Ants, loomulikult.
-
Külaline
Tahad öelda, et kui üks armub, siis teine ka?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:32Mis mõttes loomulikult? Miks peaks?
Mis see jutt armumisse puutub? Mingi seosetu jutt sul.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:32Väga õudne. Vaesed selliste inimeste kaaslased, kel kodus madala enesehinnanguga kelgunöörid.
-
Külaline
Mulle meenub üks postitus, kus mees kirjutas, et ta laveeris korraga mitme sõbrannaga, kellest üks oli kohe eriti armunud temasse. Ja ta kirjutas seda kommi seda naist mõnitaval moel. Nii külm ja kurb oli lugeda.
-
Külaline
Loe paar kommentaari tagasi, keegi seletas üksipulgi ja väga ilusalt. Jah, kui üks armub, siis teine ka. Järgmisest kommentaarist ei saanud sa aru, et inimesel on kaaslane kodus ja teine kontrollimatult aina armub ja ei saa sinna midagi teha. Kui sa koguaeg armud, on sul madal enesehinnang, ebareaalsed ootused, irdumine tegelikkusest ja reaalsusest.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:19Tahad öelda, et kui üks armub, siis teine ka?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:32Mis mõttes loomulikult? Miks peaks?
Mis see jutt armumisse puutub? Mingi seosetu jutt sul.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:32Väga õudne. Vaesed selliste inimeste kaaslased, kel kodus madala enesehinnanguga kelgunöörid.
-
Külaline
Kahjuks on sellise madala enesehinnanguga naisi või ka mehi, kes on nõus end alandama ja raiskama, ometi teades, et vastalpoolel on temast jumala ükskõik.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:32 Mulle meenub üks postitus, kus mees kirjutas, et ta laveeris korraga mitme sõbrannaga, kellest üks oli kohe eriti armunud temasse. Ja ta kirjutas seda kommi seda naist mõnitaval moel. Nii külm ja kurb oli lugeda.
-
Külaline
Jah võib ka nii olla.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:11 Minu arust käib armumine nii: kohtad toredat meest, ta meeldib sulle ja pöörad talle keskmisest rohkem tähelepanu, millalgi märkad, et ta otsib ka sinu seltskonda või pilku, seda mitte ühe ega kaks korda vaid pikemalt, vat selle koha peal hakkaks mõtlema, et nüüd võib armumine toimuma hakata. Ja arusaadavalt ei ole see ühepoolne kunagi. Seepärast ma ei saagi aru, kuidas on võimalik ühepoolselt armuda? Kui keegi on tore inimene, siis ei pea ju kohe armuma, lihtsalt meeldida võib ka inimene, ei?
Aga võib ka teisiti olla, et ühele hakkab üks meeldima ja kohe niipalju, et armub ära, ning tekivad tunded ja teisele ei paku teine huvi ja ei armu ära.
Siis arusaadavalt ongi see ühepoolne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline