Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?
No mida siin vaielda ja kraagelda, inimesed ongi erinevad, osa on altimad armuma ja osa jälle ettevaatlikumad ning ratsionaalsemad. Ei tee see ühtedest õigemaid inimesi kui teistest.
Mina olin nooremana üsna kergesti-armuja, olingi elava fantaasiaga plika ja kujutasin ette, kui tore poiss meeldima hakkas, kuidas me käime ja suhtleme ja tundsin oh kui tuliseid tundeid. Mu meelest kuni teist inimest veel ei tunne, seni ongi armumine "fantoomtunne", st teine inimene meeldib - nii ühe- kui kahepoolse armumise puhul - ja sa mõtled sinna tegelikult alati palju asju juurde, kuni inimene ise hakkab tutvuse süvenedes lünki täitma oma reaalsete tegude ja mõtetega ja siis selgub, kas asi areneb edasi armastavaks suhteks või mitte.
Mina olin nooremana üsna kergesti-armuja, olingi elava fantaasiaga plika ja kujutasin ette, kui tore poiss meeldima hakkas, kuidas me käime ja suhtleme ja tundsin oh kui tuliseid tundeid. Mu meelest kuni teist inimest veel ei tunne, seni ongi armumine "fantoomtunne", st teine inimene meeldib - nii ühe- kui kahepoolse armumise puhul - ja sa mõtled sinna tegelikult alati palju asju juurde, kuni inimene ise hakkab tutvuse süvenedes lünki täitma oma reaalsete tegude ja mõtetega ja siis selgub, kas asi areneb edasi armastavaks suhteks või mitte.
-
Külaline
Seal kirjas, et lasen lahti, suunan mõtted mujale, hoidun.
Lahjadele tunnetele võibolla aitavad.
TA, kui sul praegu tugevad tunded, siis kas midagi neist mis seal kirjas aitavad sind?
Mina pakun, et sul kulub ikkagi mitu aastat. Sa võid teada ja endale öelda mida tahes. Sinu kehas möllavad tunded ikka edasi. Ta on sul pidevalt peas. Sa mõtled pidevalt talle. Sa ärkad ja uinud koos nende tunnetega. Igatsed, mõtled üle.
-
Külaline
Saage nüüd aru, et asi pole mitte tunnete tugevuses, vaid enesekontrollis - et ma ei hakka armuma enne kui on ka natuke põhjust armuda, oma energiat raisata. Jajah, inimesed on erinevad, loomulikult - lihtsalt ärge raiuge seda jama, et kui pole ühepoolselt armunud, siis on loll jutt ja/või pole tundnud tugevaid tundeid. Siis on lihtsalt õige inimesega oma tunded vaka alt lahti lastud, mitte esimese fantaasia peale. Arvan, et seda kunsti annab ka harjutada.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 10:12Seal kirjas, et lasen lahti, suunan mõtted mujale, hoidun.
TA, kui sul praegu tugevad tunded, siis kas midagi neist mis seal kirjas aitavad sind?
Mina pakun, et sul kulub ikkagi mitu aastat. Sa võid teada ja endale öelda mida tahes. Sinu kehas möllavad tunded ikka edasi. Ta on sul pidevalt peas. Sa mõtled pidevalt talle. Sa ärkad ja uinud koos nende tunnetega. Igatsed, mõtled üle.
-
Külaline
Inimene, kes passib armuvalus, sellele meeldib kannatamine, ohvrimeelsus, valu. Mõtteid ja mõttemustreid tuleb muuta. Hakkad mõtlema teistmoodi, ütled stopp vanadele mõtetele. Inimene, kes veab seda tunnet iga päev kaasa, veab oma minevikku kaasa ja ei oska elada olevikus ning paremas tulevikus.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 10:12Seal kirjas, et lasen lahti, suunan mõtted mujale, hoidun.
-
Külaline
no mõned meeldimised ikka on olnud. aga armumiseks seda nüüd just nimetada ei saa. armumine on siiski midagi enamat, kui lihtsalt "kobedad tissid".
-
Külaline
Kooli ajal, gümnaasiumis olin küll klassivenda armunud. Ühepoolselt. Tal oli tüdruksõber teises linnas olemas. Aga sõbrad me olime ja läbi saime hästi ja jube raske oli. Ka väljaspool kooli suhtlesime samas sõpruskonnas. Kestis terve 11 ja 12.nda klassi, kuni teed kõigil lahku läksid. Eks kui silma all pole, on kergem ka üle saada.
Aga naljakas on see, et ma viimased paar aastat aegajalt näen teda ikka veel unes
. Just sellises romantilises võtmes.
Ma ilmselt tunnen puudist just sellest armumise tundest. Alateadvus annab märku, et on ju tegelt tore tunne . Sest hetkel olen ma elus sellises seisus, et isegi ei luba endale sellist asja.
Aga naljakas on see, et ma viimased paar aastat aegajalt näen teda ikka veel unes
Ma ilmselt tunnen puudist just sellest armumise tundest. Alateadvus annab märku, et on ju tegelt tore tunne . Sest hetkel olen ma elus sellises seisus, et isegi ei luba endale sellist asja.
-
Külaline
Täiesti otse öeldes - mina näen vanu peikasid unes siis, kui olen seksuaalselt rahuldamata. Muul ajal mitte kunagi.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 13:07 Kooli ajal, gümnaasiumis olin küll klassivenda armunud. Ühepoolselt. Tal oli tüdruksõber teises linnas olemas. Aga sõbrad me olime ja läbi saime hästi ja jube raske oli. Ka väljaspool kooli suhtlesime samas sõpruskonnas. Kestis terve 11 ja 12.nda klassi, kuni teed kõigil lahku läksid. Eks kui silma all pole, on kergem ka üle saada.
Aga naljakas on see, et ma viimased paar aastat aegajalt näen teda ikka veel unes. Just sellises romantilises võtmes.
-
Külaline
Täitsa võimalik on see ka, sest olen päris kaua kuival olnudKülaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 13:09Täiesti otse öeldes - mina näen vanu peikasid unes siis, kui olen seksuaalselt rahuldamata. Muul ajal mitte kunagi.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 13:07 Kooli ajal, gümnaasiumis olin küll klassivenda armunud. Ühepoolselt. Tal oli tüdruksõber teises linnas olemas. Aga sõbrad me olime ja läbi saime hästi ja jube raske oli. Ka väljaspool kooli suhtlesime samas sõpruskonnas. Kestis terve 11 ja 12.nda klassi, kuni teed kõigil lahku läksid. Eks kui silma all pole, on kergem ka üle saada.
Aga naljakas on see, et ma viimased paar aastat aegajalt näen teda ikka veel unes. Just sellises romantilises võtmes.
Mina olin ühepoolselt armunud esimeses klassis. Muidu armumised ikka vastastikused. Mis teisesse ikka armunud olla, kui ta samaga ei vasta? Pole ju mõtet ennast sellise peale kulutada. Eeldan, et mind ka ikka armastatakse, ehk et pean midagi vastu saama. Mulle ei saa kallis olla see, kes must väljagi ei tee. Mina pean ka kallis olema, ega's ma tühi koht ei ole. Seega ühepoolset armumist ei koge, minu arust see hoopis imelik, kui mind ei hinnata, mis minagi temast hindan.
-
Külaline
Sinu arvates oli teema seega sellest, et kuidas tulla toime nende kahe tunni või kahe päevaga, mis on kahe inimese vastastikuse armumise alguste vahel?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:55Kui on alati kahepoolne armumine, siis peab see armumine toimuma minutipealt üheaegselt. Või arvestad tundides, päevades? Üks armub hommikult ja teine õhtul, siis on ühel päeval mõlemal armutud ja seega kahepoolselt.
-
Külaline
Aga mis asi sul selle abielumehega siis oli?
-
Külaline
TA olen. See inimene, kellesse ma armunud, on mu töökaaslane. Arvasin algul, et küll läheb üle, aga paistab, et ei lähe. Otsin hetkel uut töökohta. Ega muud lahendust pole, kui füüsiliselt eemalduda sellest isikust. Kindlasti ei plaani raisata mitu aastat oma elust selle peale. Aga ikka jube hull tunne see. Mul tegelt ongi elus esimest korda selline olukord. Teismeea crushidest pole mõtet rääkida.
-
Külaline
Ma olin kooliajal oma arust armunud, see poiss oli klassi kõige targem ja nii ilusate silmadega. Kohe põnev oli kooli minna. Ma ei tea, kas ma temale meeldisin, aga ta vaatas mind, me vahetasime pidevalt pilke, aga see oligi kõik. Ta ei teinud mingit katset minuga muidu suhelda. Tegemist oli väiksemas kohas oleva kooliga ja ma ei kuulunud ka nn klassi eliiti ehk siis nende klassi "kõige tähtsamate tüdrukute" hulka, kes ta ümber muidu tiirlesid. Tõenäoliselt oleks minuga suhtlemine tema "staatust" langetanud, olin selline tagasihoidlik, kes päevad veetis raamatuid lugedes.
Mõningad aastad hiljem, kui käisin klassi kokkutulekul, ei jõudnud ära imestada, et see väiksemat kasvu, kõhn ja kiilanev mees sai kunagi mulle meeldida, mis mul küll arus oli.
Minu mees oli pikk ja sportlik, jah, kontrast oli suur. Ja minu staatus oli juba selleks hetkeks nii temast, kui nendest tüdrukutest mäekõrguselt üle. Nii et me kõik eksime oma hinnangutes, miski pole kunagi selline, nagu me arvame...
Mõningad aastad hiljem, kui käisin klassi kokkutulekul, ei jõudnud ära imestada, et see väiksemat kasvu, kõhn ja kiilanev mees sai kunagi mulle meeldida, mis mul küll arus oli.
-
Külaline
Aga siin antakse nõu. Lülita tunne välja, ära mõtle temast, vii mõtted mujale, ära ole armunud kui teine ei vasta, mõtle ümber, ütle stopp armumisele, lase lahti.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 13:56 TA olen. See inimene, kellesse ma armunud, on mu töökaaslane. Arvasin algul, et küll läheb üle, aga paistab, et ei lähe. Otsin hetkel uut töökohta. Ega muud lahendust pole, kui füüsiliselt eemalduda sellest isikust. Kindlasti ei plaani raisata mitu aastat oma elust selle peale. Aga ikka jube hull tunne see. Mul tegelt ongi elus esimest korda selline olukord. Teismeea crushidest pole mõtet rääkida.
Kas neid asju oled proovinud? Tahaks teada kas ikka reaalselt kellelgi aitab sedasi. Öelda on lihtne, reaalselt kui asi käes, siis ei aita midagi peale aja.
Need nõuanded on jah täiesti jaburad. Et ära siis lihtsalt ole enam armunud. Ahah ok, ma siis otsustan, et homsest enam pole.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:27Aga siin antakse nõu. Lülita tunne välja, ära mõtle temast, vii mõtted mujale, ära ole armunud kui teine ei vasta, mõtle ümber, ütle stopp armumisele, lase lahti.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 13:56 TA olen. See inimene, kellesse ma armunud, on mu töökaaslane. Arvasin algul, et küll läheb üle, aga paistab, et ei lähe. Otsin hetkel uut töökohta. Ega muud lahendust pole, kui füüsiliselt eemalduda sellest isikust. Kindlasti ei plaani raisata mitu aastat oma elust selle peale. Aga ikka jube hull tunne see. Mul tegelt ongi elus esimest korda selline olukord. Teismeea crushidest pole mõtet rääkida.
Kas neid asju oled proovinud? Tahaks teada kas ikka reaalselt kellelgi aitab sedasi. Öelda on lihtne, reaalselt kui asi käes, siis ei aita midagi peale aja.
Kahepoolne ja tugev. Aga näed, eemale hoiab. Ma ka juba mõtted maha matnud, hoiab, siis hoiab, võiks ju niisamagi suhelda, platooniliselt, nagu näiteks sõbrad olla, Jumal temaga, pole vaja tihti (korra nädalas) kokku saada, kui ta sobilikuks ei pea, aga niimoodi.. Aga jah, kui niimoodi, siis niimoodi, tuleb leppida, ega's mul muud üle ei jää ju.
-
Külaline
Hahaa, hakkab jälle pihta. Tal vana kuri nõid kodus, kes ei lubaTolmukübe kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:58Kahepoolne ja tugev. Aga näed, eemale hoiab. Ma ka juba mõtted maha matnud, hoiab, siis hoiab, võiks ju niisamagi suhelda, platooniliselt, nagu näiteks sõbrad olla, Jumal temaga, pole vaja tihti (korra nädalas) kokku saada, kui ta sobilikuks ei pea, aga niimoodi.. Aga jah, kui niimoodi, siis niimoodi, tuleb leppida, ega's mul muud üle ei jää ju.
-
Külaline
Lihtne öelda raske teha. Kui inimene koguaeg silme all on, siis on väga raske neid tundid välja lülitada. Isegi, kui mõistusega aru saad, et see on tühi vaev olla phepoolselt armunud.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:27Aga siin antakse nõu. Lülita tunne välja, ära mõtle temast, vii mõtted mujale, ära ole armunud kui teine ei vasta, mõtle ümber, ütle stopp armumisele, lase lahti.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 13:56 TA olen. See inimene, kellesse ma armunud, on mu töökaaslane. Arvasin algul, et küll läheb üle, aga paistab, et ei lähe. Otsin hetkel uut töökohta. Ega muud lahendust pole, kui füüsiliselt eemalduda sellest isikust. Kindlasti ei plaani raisata mitu aastat oma elust selle peale. Aga ikka jube hull tunne see. Mul tegelt ongi elus esimest korda selline olukord. Teismeea crushidest pole mõtet rääkida.
Mind see teema intrigeerib. Võibki tige naine olla, kes ei luba, või on nii armukade, et hakkab probleeme valmistama, kui kasvõi platooniline harv suhtlus esineb. Ega's see ei ole midagit uut siin ilmas, eesti keeles on isegi selline sõna olemas, nagu tuhvlialune.. See on konkreetne nähtus, Külaline. Ma isegi mõtlen, kas tuhvlialune mingsugune masohhismi ilming mitte ei ole. Sado-maso ka eksisteerib. Meie ei tea, palju neid masohhiste ilmas üldse ringi liigub.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 15:15Hahaa, hakkab jälle pihta. Tal vana kuri nõid kodus, kes ei lubaTolmukübe kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:58Kahepoolne ja tugev. Aga näed, eemale hoiab. Ma ka juba mõtted maha matnud, hoiab, siis hoiab, võiks ju niisamagi suhelda, platooniliselt, nagu näiteks sõbrad olla, Jumal temaga, pole vaja tihti (korra nädalas) kokku saada, kui ta sobilikuks ei pea, aga niimoodi.. Aga jah, kui niimoodi, siis niimoodi, tuleb leppida, ega's mul muud üle ei jää ju.![]()
-
Külaline
Kui sa tõused hommikul mõttega, et sa oled armunud, siis oledki. Mõtteid peab muutma. Suunad mõtte sellele, mida sina tahad. Tahad, et sa ei tunneks enam nii. Kui mõte läheb armumisobjektile, viid selle mujale. 30 päeva läheb aega, et mustrit muuta.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:27Aga siin antakse nõu. Lülita tunne välja, ära mõtle temast, vii mõtted mujale, ära ole armunud kui teine ei vasta, mõtle ümber, ütle stopp armumisele, lase lahti.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 13:56 TA olen. See inimene, kellesse ma armunud, on mu töökaaslane. Arvasin algul, et küll läheb üle, aga paistab, et ei lähe. Otsin hetkel uut töökohta. Ega muud lahendust pole, kui füüsiliselt eemalduda sellest isikust. Kindlasti ei plaani raisata mitu aastat oma elust selle peale. Aga ikka jube hull tunne see. Mul tegelt ongi elus esimest korda selline olukord. Teismeea crushidest pole mõtet rääkida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist