See on ju üks-ühele! Eriti, kui ma pole veel hommikukohvi joonud
Ettepanekud foorumile
-
Juustup
Siin võiks olla rubriik "reisimine".
Inimesed ikka reisivad, kes kaugemale, kes lähemale. Võiks olla selline rubriik, kuhu kasutajad saaksid koondada kõik oma mõtted ja küsimused, kogemused ning muu huvitava mis on seotud reisimisega või eluga välismaal, vahet siis pole on tegu Soome või Somaaliaga. Saaks jagada erinevaid nippe, soovitada häid kohti ja rääkida enda kogemustest mida kindlasti teha või mitte teha.
/Juustup
Inimesed ikka reisivad, kes kaugemale, kes lähemale. Võiks olla selline rubriik, kuhu kasutajad saaksid koondada kõik oma mõtted ja küsimused, kogemused ning muu huvitava mis on seotud reisimisega või eluga välismaal, vahet siis pole on tegu Soome või Somaaliaga. Saaks jagada erinevaid nippe, soovitada häid kohti ja rääkida enda kogemustest mida kindlasti teha või mitte teha.
/Juustup
-
Külaline
Selline koht on juba ammu olemas. Trip.eeJuustup kirjutas: ↑10 Juul 2024 17:02 Siin võiks olla rubriik "reisimine".
/Juustup
-
Juustup
On jah, aga seal on nii vananenud info.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 17:53Selline koht on juba ammu olemas. Trip.eeJuustup kirjutas: ↑10 Juul 2024 17:02 Siin võiks olla rubriik "reisimine".
/Juustup
/Juustup
Mul on ettepanek, et kui kustutate raporteeritud postituse, siis kustutage sellele tehtud vastused ka ära. Muidu jääb raporteeritud postitus ikka näha ja risustab foorumit edasi.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Arutasime seda sipsikuga ja kustutama neid ei hakka, sest vastused võivad olla asjalikud ja informatiivsed teinekord, kuid tsitaadi asemele panen edaspidi märke, et postitus on kustutatud.
Praeguseks kustutatud, kuid tsiteeritud postitused jäävad alles, sest nende muutmine oleks liiga töömahukas. Mul on väikesed käpad
Tahaks teid kiita! Foorum on toredasti käima läinud ja viimasel ajal pole tõesti ükski ainult solvamise eesmärgil tehtud mõnitav kirjutis kauaks püsima jäänud. Hästi modereerite. Saan aru, et kõike kohe ei jõua, aga eks ilmselt ka kasutajad ise õpivad, mis on ok ja mis mitte. Lahkarvamused pole pahad, natuke sapised märkused annavad veidi vürtsi, arutelu ongi põnevam. Meeldib ka, et sisselogituna saab külalisena postitada või et üldse ei pea logima.
Ja väga tore on, et te ka foorumlastega suhtlete
Edu ja vastupidavust!
Edu ja vastupidavust!
Aitäh kiidusõnade eestKõuts kirjutas: ↑11 Juul 2024 19:14 Tahaks teid kiita! Foorum on toredasti käima läinud ja viimasel ajal pole tõesti ükski ainult solvamise eesmärgil tehtud mõnitav kirjutis kauaks püsima jäänud. Hästi modereerite. Saan aru, et kõike kohe ei jõua, aga eks ilmselt ka kasutajad ise õpivad, mis on ok ja mis mitte. Lahkarvamused pole pahad, natuke sapised märkused annavad veidi vürtsi, arutelu ongi põnevam. Meeldib ka, et sisselogituna saab külalisena postitada või et üldse ei pea logima.
Edu ja vastupidavust!
-
Juustup
Tõstatan teema Juustupi ning Jeemeni teemal ning miks mitte ka kõigi ülejäänud foorumikasutajate nimel, kes ei ela Eestis!
Äkki oleks võimalik luua alafoorum, kus oleks välja toodud erinevad riigid kus keegi reisib või resideerub- ideaalis saaks sinna lisada huvitavaid pilte ning infot kõnealuse riigi kohta.
Näiteks rubriik-"kus me elame või oleme?!" Ja erinevate riikide pikaajalised residendid saaksid muljeid vahetada nii kultuuriliselt, keeleliselt kui ka lihtsalt niisama. Kindlasti oleks ka teistel huvitav lugeda ja pilte vaadata.
Ma teeksin julgelt otsa lahti ja tegelikult pole ju vahet kas tegu on Soome või Mehhikoga- pilte ja lõbusaid lugusid on ikka tore lugeda.
Selline sai minu ettepanek.
/Juustup
Äkki oleks võimalik luua alafoorum, kus oleks välja toodud erinevad riigid kus keegi reisib või resideerub- ideaalis saaks sinna lisada huvitavaid pilte ning infot kõnealuse riigi kohta.
Näiteks rubriik-"kus me elame või oleme?!" Ja erinevate riikide pikaajalised residendid saaksid muljeid vahetada nii kultuuriliselt, keeleliselt kui ka lihtsalt niisama. Kindlasti oleks ka teistel huvitav lugeda ja pilte vaadata.
Ma teeksin julgelt otsa lahti ja tegelikult pole ju vahet kas tegu on Soome või Mehhikoga- pilte ja lõbusaid lugusid on ikka tore lugeda.
/Juustup
Arutasime seda nüüd mitu korda ja teeme ära. Täna mingi hetk peaks juba olemas olemaJuustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:37 Tõstatan teema Juustupi ning Jeemeni teemal ning miks mitte ka kõigi ülejäänud foorumikasutajate nimel, kes ei ela Eestis!
/Juustup
Reisijutud alaku!
-
Külaline
Juustupi tõestus oleks imelihtne. Tehku nagu redditis. Kirjutagu paberitükile ntx “arutle.ee Juustup” taustal koduriik, tänav, toidud
-
Juustup
See on väga hea idee! Kas siia pilte üles saab laadida?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 11:30 Juustupi tõestus oleks imelihtne. Tehku nagu redditis. Kirjutagu paberitükile ntx “arutle.ee Juustup” taustal koduriik, tänav, toidud
Ma iga oma sammu üles laadima ei hakka, aga mõned pildid võin teha, et mõned mures foorumlased minu personaalküsimuse käsitlusele punkti saaksid panna
/Juustup
-
Külaline
Pead leidma platvormi kuhu saad pildi üleslaadida ja sealt saad lingivormis siia panna lingi mis viib pildini. Kunagi oli selleks tinyurl, photobucket. Ei tea kas nood tänapäeval töösJuustup kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:36See on väga hea idee! Kas siia pilte üles saab laadida?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 11:30 Juustupi tõestus oleks imelihtne. Tehku nagu redditis. Kirjutagu paberitükile ntx “arutle.ee Juustup” taustal koduriik, tänav, toidud
Ma iga oma sammu üles laadima ei hakka, aga mõned pildid võin teha, et mõned mures foorumlased minu personaalküsimuse käsitlusele punkti saaksid panna
/Juustup
Lisasime laia ringi teemade alla rubriigi "Reisijutud". Ole lahke!Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:37 Tõstatan teema Juustupi ning Jeemeni teemal ning miks mitte ka kõigi ülejäänud foorumikasutajate nimel, kes ei ela Eestis!
/Juustup
Postitades saab ka pilte lisada. Vaata palun kaasa pandud kuvatõmmist.
-
Juustup
Aitäh!sipsik kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:03Lisasime laia ringi teemade alla rubriigi "Reisijutud". Ole lahke!Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:37 Tõstatan teema Juustupi ning Jeemeni teemal ning miks mitte ka kõigi ülejäänud foorumikasutajate nimel, kes ei ela Eestis!
/Juustup
Postitades saab ka pilte lisada. Vaata palun kaasa pandud kuvatõmmist.
/Juustup
Kas on võimalik, et kui brauseris lähed noolega mingi teema peale, siis kuvaks paar esimest lauset teema sisust? Perekoolis oli nii. Praegu teema peale liikudes näitab kas lugemata postitused või pole lugemata postitusi.
-
Külaline
Kas oleks võimalik tõsta hobinurga reisiteemad hiljuti avatud reisinurka
viewtopic.php?t=46
viewtopic.php?t=244
viewtopic.php?t=182
viewtopic.php?t=119
viewtopic.php?t=46
viewtopic.php?t=244
viewtopic.php?t=182
viewtopic.php?t=119
-
Külaline
Minu meelest võiks selle "Hei Juustup" teema nüüd sulgeda, sest selge on, et üks- kaks risustajat üritavad soppa loopida nii palju kui vähegi võimalik. Vähemasti võiks asjassepuutumatud kommentaarid eemaldada.
Hoian teemal silma peal ja kustutan jooksvalt kahtlasemad kommentaarid, teema on mu kõrgendatud tähelepanu all. "HeiJuustup" lukustamisel ma mõtet hetkel ei näe, kuna kahtlustan, et see sama, mis toimub praegu seal, koliks üle kõikidesse teistesse teemadesse. Pigem hoiaks teised teemad puhtamana nii.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:09 Minu meelest võiks selle "Hei Juustup" teema nüüd sulgeda, sest selge on, et üks- kaks risustajat üritavad soppa loopida nii palju kui vähegi võimalik. Vähemasti võiks asjassepuutumatud kommentaarid eemaldada.
Tundub, et selles teemas ei toimu ammu enam ka ühe kommentaatori kiusamine, pigem on muutunud "pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad"-teemaks. Las inimesed elavad end välja, kuni jõudu jätkub. Nii Juustup ise kui ka tema pooldajad ja vastased.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline