Ettepanekud foorumile

Vasta
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

taivopalm kirjutas: 07 Juul 2024 21:42 No nii katsetame. Turvasiil.
Kuvatõmmis 2024-07-07 214210.jpg
See on ju üks-ühele! Eriti, kui ma pole veel hommikukohvi joonud :lol:
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Siin võiks olla rubriik "reisimine".

Inimesed ikka reisivad, kes kaugemale, kes lähemale. Võiks olla selline rubriik, kuhu kasutajad saaksid koondada kõik oma mõtted ja küsimused, kogemused ning muu huvitava mis on seotud reisimisega või eluga välismaal, vahet siis pole on tegu Soome või Somaaliaga. Saaks jagada erinevaid nippe, soovitada häid kohti ja rääkida enda kogemustest mida kindlasti teha või mitte teha.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 17:02 Siin võiks olla rubriik "reisimine".

Inimesed ikka reisivad, kes kaugemale, kes lähemale. Võiks olla selline rubriik, kuhu kasutajad saaksid koondada kõik oma mõtted ja küsimused, kogemused ning muu huvitava mis on seotud reisimisega või eluga välismaal, vahet siis pole on tegu Soome või Somaaliaga. Saaks jagada erinevaid nippe, soovitada häid kohti ja rääkida enda kogemustest mida kindlasti teha või mitte teha.

/Juustup
Selline koht on juba ammu olemas. Trip.ee
Juustup

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 17:53
Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 17:02 Siin võiks olla rubriik "reisimine".

/Juustup
Selline koht on juba ammu olemas. Trip.ee
On jah, aga seal on nii vananenud info.

/Juustup
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Mul on ettepanek, et kui kustutate raporteeritud postituse, siis kustutage sellele tehtud vastused ka ära. Muidu jääb raporteeritud postitus ikka näha ja risustab foorumit edasi.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Arutleja kirjutas: 11 Juul 2024 08:30 Mul on ettepanek, et kui kustutate raporteeritud postituse, siis kustutage sellele tehtud vastused ka ära. Muidu jääb raporteeritud postitus ikka näha ja risustab foorumit edasi.
Arutasime seda sipsikuga ja kustutama neid ei hakka, sest vastused võivad olla asjalikud ja informatiivsed teinekord, kuid tsitaadi asemele panen edaspidi märke, et postitus on kustutatud.
Praeguseks kustutatud, kuid tsiteeritud postitused jäävad alles, sest nende muutmine oleks liiga töömahukas. Mul on väikesed käpad :D Muidugi, kui praeguseks kustutatud ja tsiteeritud postitused mulle silma jäävad, siis ikka muudan ära :)
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Tahaks teid kiita! Foorum on toredasti käima läinud ja viimasel ajal pole tõesti ükski ainult solvamise eesmärgil tehtud mõnitav kirjutis kauaks püsima jäänud. Hästi modereerite. Saan aru, et kõike kohe ei jõua, aga eks ilmselt ka kasutajad ise õpivad, mis on ok ja mis mitte. Lahkarvamused pole pahad, natuke sapised märkused annavad veidi vürtsi, arutelu ongi põnevam. Meeldib ka, et sisselogituna saab külalisena postitada või et üldse ei pea logima.
Ja väga tore on, et te ka foorumlastega suhtlete 😃
Edu ja vastupidavust!
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Kõuts kirjutas: 11 Juul 2024 19:14 Tahaks teid kiita! Foorum on toredasti käima läinud ja viimasel ajal pole tõesti ükski ainult solvamise eesmärgil tehtud mõnitav kirjutis kauaks püsima jäänud. Hästi modereerite. Saan aru, et kõike kohe ei jõua, aga eks ilmselt ka kasutajad ise õpivad, mis on ok ja mis mitte. Lahkarvamused pole pahad, natuke sapised märkused annavad veidi vürtsi, arutelu ongi põnevam. Meeldib ka, et sisselogituna saab külalisena postitada või et üldse ei pea logima.
Ja väga tore on, et te ka foorumlastega suhtlete 😃
Edu ja vastupidavust!
Aitäh kiidusõnade eest :D Muidugi aitäh ka sulle ja teistele foorumlastele, sest ilma teieta foorumit ei oleks :)
Juustup

Tõstatan teema Juustupi ning Jeemeni teemal ning miks mitte ka kõigi ülejäänud foorumikasutajate nimel, kes ei ela Eestis!

Äkki oleks võimalik luua alafoorum, kus oleks välja toodud erinevad riigid kus keegi reisib või resideerub- ideaalis saaks sinna lisada huvitavaid pilte ning infot kõnealuse riigi kohta.

Näiteks rubriik-"kus me elame või oleme?!" Ja erinevate riikide pikaajalised residendid saaksid muljeid vahetada nii kultuuriliselt, keeleliselt kui ka lihtsalt niisama. Kindlasti oleks ka teistel huvitav lugeda ja pilte vaadata.

Ma teeksin julgelt otsa lahti ja tegelikult pole ju vahet kas tegu on Soome või Mehhikoga- pilte ja lõbusaid lugusid on ikka tore lugeda.

Selline sai minu ettepanek.

/Juustup
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Juustup kirjutas: 11 Juul 2024 23:37 Tõstatan teema Juustupi ning Jeemeni teemal ning miks mitte ka kõigi ülejäänud foorumikasutajate nimel, kes ei ela Eestis!

Äkki oleks võimalik luua alafoorum, kus oleks välja toodud erinevad riigid kus keegi reisib või resideerub- ideaalis saaks sinna lisada huvitavaid pilte ning infot kõnealuse riigi kohta.

Näiteks rubriik-"kus me elame või oleme?!" Ja erinevate riikide pikaajalised residendid saaksid muljeid vahetada nii kultuuriliselt, keeleliselt kui ka lihtsalt niisama. Kindlasti oleks ka teistel huvitav lugeda ja pilte vaadata.

Ma teeksin julgelt otsa lahti ja tegelikult pole ju vahet kas tegu on Soome või Mehhikoga- pilte ja lõbusaid lugusid on ikka tore lugeda.

/Juustup
Arutasime seda nüüd mitu korda ja teeme ära. Täna mingi hetk peaks juba olemas olema :D Täpset kellaaega öelda ei oska :lol:
Reisijutud alaku!
Külaline

Juustupi tõestus oleks imelihtne. Tehku nagu redditis. Kirjutagu paberitükile ntx “arutle.ee Juustup” taustal koduriik, tänav, toidud
Juustup

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 11:30 Juustupi tõestus oleks imelihtne. Tehku nagu redditis. Kirjutagu paberitükile ntx “arutle.ee Juustup” taustal koduriik, tänav, toidud
See on väga hea idee! Kas siia pilte üles saab laadida?

Ma iga oma sammu üles laadima ei hakka, aga mõned pildid võin teha, et mõned mures foorumlased minu personaalküsimuse käsitlusele punkti saaksid panna :D

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 12 Juul 2024 12:36
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 11:30 Juustupi tõestus oleks imelihtne. Tehku nagu redditis. Kirjutagu paberitükile ntx “arutle.ee Juustup” taustal koduriik, tänav, toidud
See on väga hea idee! Kas siia pilte üles saab laadida?

Ma iga oma sammu üles laadima ei hakka, aga mõned pildid võin teha, et mõned mures foorumlased minu personaalküsimuse käsitlusele punkti saaksid panna :D

/Juustup
Pead leidma platvormi kuhu saad pildi üleslaadida ja sealt saad lingivormis siia panna lingi mis viib pildini. Kunagi oli selleks tinyurl, photobucket. Ei tea kas nood tänapäeval töös
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

Juustup kirjutas: 11 Juul 2024 23:37 Tõstatan teema Juustupi ning Jeemeni teemal ning miks mitte ka kõigi ülejäänud foorumikasutajate nimel, kes ei ela Eestis!

/Juustup
Lisasime laia ringi teemade alla rubriigi "Reisijutud". Ole lahke!

Postitades saab ka pilte lisada. Vaata palun kaasa pandud kuvatõmmist.
Manused
2024-07-12_15-02.png
Juustup

sipsik kirjutas: 12 Juul 2024 15:03

/Juustup
Lisasime laia ringi teemade alla rubriigi "Reisijutud". Ole lahke!

Postitades saab ka pilte lisada. Vaata palun kaasa pandud kuvatõmmist.
Aitäh!

/Juustup
Panda
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Panda »

Kas on võimalik, et kui brauseris lähed noolega mingi teema peale, siis kuvaks paar esimest lauset teema sisust? Perekoolis oli nii. Praegu teema peale liikudes näitab kas lugemata postitused või pole lugemata postitusi.
Külaline

Kas oleks võimalik tõsta hobinurga reisiteemad hiljuti avatud reisinurka
viewtopic.php?t=46
viewtopic.php?t=244
viewtopic.php?t=182
viewtopic.php?t=119
Külaline

Minu meelest võiks selle "Hei Juustup" teema nüüd sulgeda, sest selge on, et üks- kaks risustajat üritavad soppa loopida nii palju kui vähegi võimalik. Vähemasti võiks asjassepuutumatud kommentaarid eemaldada.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 16:09 Minu meelest võiks selle "Hei Juustup" teema nüüd sulgeda, sest selge on, et üks- kaks risustajat üritavad soppa loopida nii palju kui vähegi võimalik. Vähemasti võiks asjassepuutumatud kommentaarid eemaldada.
Hoian teemal silma peal ja kustutan jooksvalt kahtlasemad kommentaarid, teema on mu kõrgendatud tähelepanu all. "HeiJuustup" lukustamisel ma mõtet hetkel ei näe, kuna kahtlustan, et see sama, mis toimub praegu seal, koliks üle kõikidesse teistesse teemadesse. Pigem hoiaks teised teemad puhtamana nii.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Tundub, et selles teemas ei toimu ammu enam ka ühe kommentaatori kiusamine, pigem on muutunud "pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad"-teemaks. Las inimesed elavad end välja, kuni jõudu jätkub. Nii Juustup ise kui ka tema pooldajad ja vastased.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline