Vanavamate õiged väärtused
-
Külaline
Pitspesu ma üldse masinasse ei pane. Käte vahel puhtaks ja korras.
-
Külaline
On sul lugemisraskused? Midqa 30a tagasi kanti. Kus ma ütlesin, et minu mees neid kannab?Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 20:16Imelik jutt. Kui sulle muidu on okei, et su mees selliseid pükse jalas kannab, siis sulle oleks okei neid ka nöörile riputada. Ma ei tea, kuidas mingi 30 aastat vanade trussikutega mees saaks minu meheks kuidagi sattuda, et selline mõttekäik üldse pähe võiks tulla.Kui oleks mingid iselendavad trussikud, mida 30a tagasi kanti, siis ei tahaks neid ka puudutada.
Umbes sellised, aga kangas oli õhukesetriibuline. https://pood.magaziin.ee/product/meeste-aluspuksid-4/
-
Külaline
Kuidas väike vaev? Kui mehel on pesta 10 paari boksereid, siis naise stringe samal perioodil ka 10. Bokserid paned restile, naise püksid pead igaüht pesupulgaga panema, poole rohkem läheb aega. Ja ei, mina ei taha, et mu aluspesu kuhugi riputatakse, teen seda ainult ise.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 20:24Pesumasin ju ometi peseb kõik need voolud ja päevad äraKülaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:22Ei taha jah, see on odav ja perversne. Naiste aluspüksid on seksikad. Lisaks on naistel voolud, päevad jms, mis meestel puudub.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:09
Misasja? Sina paned mehe riideid kuivama, aga ei taha, et mees sinu püksikuid puudutaks? Miks?
Jeerum. Väljamõeldud põhjus. Mehe bokseritega võrreldes naise alukad(eriti pitspesu) on nii väike vaev. 1 bokser võrdub 10 stringipaariga.
Pesumasin võib ära pesta, aga keegi peab selle aluspesu ju värvide järgi erinevatesse hunnikutesse sorteerima. Pesukotti panema.
-
Külaline
Küll sul on raske eluKülaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:01Kuidas väike vaev? Kui mehel on pesta 10 paari boksereid, siis naise stringe samal perioodil ka 10. Bokserid paned restile, naise püksid pead igaüht pesupulgaga panema, poole rohkem läheb aega. Ja ei, mina ei taha, et mu aluspesu kuhugi riputatakse, teen seda ainult ise.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 20:24Pesumasin ju ometi peseb kõik need voolud ja päevad äraKülaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:22
Ei taha jah, see on odav ja perversne. Naiste aluspüksid on seksikad. Lisaks on naistel voolud, päevad jms, mis meestel puudub.
Jeerum. Väljamõeldud põhjus. Mehe bokseritega võrreldes naise alukad(eriti pitspesu) on nii väike vaev. 1 bokser võrdub 10 stringipaariga.
Pesumasin võib ära pesta, aga keegi peab selle aluspesu ju värvide järgi erinevatesse hunnikutesse sorteerima. Pesukotti panema.
Ma panen bokserid ja stringid sama kuivatustesti peale. Ilma pesupulgata.
No kui nüüd nokkima hakkata siia bokserile panend kaks pulka ühele paarile. Ma panen 3-4 stringipaari ühe pesupulgaga kuivama.
-
Külaline
Bokserile ei pane mitte ühtki pulka, seisavad firma logo kummi taga kinni. Iga stringi panen eraldi pulgaga.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:52Küll sul on raske eluKülaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:01Kuidas väike vaev? Kui mehel on pesta 10 paari boksereid, siis naise stringe samal perioodil ka 10. Bokserid paned restile, naise püksid pead igaüht pesupulgaga panema, poole rohkem läheb aega. Ja ei, mina ei taha, et mu aluspesu kuhugi riputatakse, teen seda ainult ise.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 20:24
Pesumasin ju ometi peseb kõik need voolud ja päevad ära
Ma panen bokserid ja stringid sama kuivatustesti peale. Ilma pesupulgata.
No kui nüüd nokkima hakkata siia bokserile panend kaks pulka ühele paarile. Ma panen 3-4 stringipaari ühe pesupulgaga kuivama.
-
Külaline
Aga teemasse ka. Mind vanemana pigem teeks murelikuks see, et vanevanematel nii palju mõjuvõimu on, et aegajalt seal veetev laps muudaks oma uskumusi?!?Siis on ikka midagi valesti.
Kui teie, vanemad, kodus näitate(just näitate!) eeskuju, milline on teie arust õige peremudel ja väärtused, siis vanavanemate "heietamine" ei loe siin midagi.
Kui teie, vanemad, kodus näitate(just näitate!) eeskuju, milline on teie arust õige peremudel ja väärtused, siis vanavanemate "heietamine" ei loe siin midagi.
-
Külaline
Vanemad kindlasti peaksid oskama oma põhimõtteid seletada ka nii, et vanavanemaid otseselt ei halvusta. Inimesed on erinevad, tõekspidamised erinevad, igaühel on õigus oma arvamust avaldada.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 22:54 Aga teemasse ka. Mind vanemana pigem teeks murelikuks see, et vanevanematel nii palju mõjuvõimu on, et aegajalt seal veetev laps muudaks oma uskumusi?!?Siis on ikka midagi valesti.
Ikka oma pere on see, kes lapse maailmapilti kujundab.
-
Külaline
Vahel ongi ju nii, et oled mõelnud ühtmoodi ja siis keegi annab teise vaatenurga ja hakkad elu vaatama teistmoodi. Või mõtlema oma varesemate seisukohtade üle.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 22:54 Aga teemasse ka. Mind vanemana pigem teeks murelikuks see, et vanevanematel nii palju mõjuvõimu on, et aegajalt seal veetev laps muudaks oma uskumusi?!?Siis on ikka midagi valesti.
Nt võib nii mõjutada ellusuhtumist raamatud, filmid, ja ka teised inimesed. "Üks vana tark naine ütles" midagi ja inimesele tundub see mõtlemapanev ja saab nagu valgustatud. Kusjuures ega ei tea ju kas see naine oli üldse tark. Vanadus ei tee targaks. Aga ütlus sobib sulle ja siis omistatakse talle ka tarkus.
-
Külaline
voolus on sul sellepärast, et nailonpaela priuvahel kannad (stringid). pane kenad pika säärega uhutud püksid jalga ja kaob nii probleem, kui voolus.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:22Ei taha jah, see on odav ja perversne. Naiste aluspüksid on seksikad. Lisaks on naistel voolud, päevad jms, mis meestel puudub.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:09Misasja? Sina paned mehe riideid kuivama, aga ei taha, et mees sinu püksikuid puudutaks? Miks?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:49Ma päris kindlasti ei soovi, et keegi mu aluspesu kuhugi kuivama riputab. Mehe pesu võin riputada, need on bokserid. Kui oleks mingid iselendavad trussikud, mida 30a tagasi kanti, siis ei tahaks neid ka puudutada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist