No kui oli ka teisi muusasid, siis ei saa ju samuti mingit sajandi armastusloost rääkida. Siis oligi lihtsalt üks damsel in distress. With benefits.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 07:23 Lisaks need jutud, Aarmal oli ka teisi nö muusasid abielu ajal. Väga raske selle kõige kõrval uskuda, et mitte midagi ei olnud.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
"Sajandi armulugu" on ajakirjaniku väljend, Diana ise pole nii suurte sõnadega rääkinud.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 08:35No kui oli ka teisi muusasid, siis ei saa ju samuti mingit sajandi armastusloost rääkida. Siis oligi lihtsalt üks damsel in distress. With benefits.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 07:23 Lisaks need jutud, Aarmal oli ka teisi nö muusasid abielu ajal. Väga raske selle kõige kõrval uskuda, et mitte midagi ei olnud.
-
Külaline
Kogu ta raamat on ju ajakirjaniku kirjutatud. Nimi on ju kaanel.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 08:42"Sajandi armulugu" on ajakirjaniku väljend, Diana ise pole nii suurte sõnadega rääkinud.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 08:35No kui oli ka teisi muusasid, siis ei saa ju samuti mingit sajandi armastusloost rääkida. Siis oligi lihtsalt üks damsel in distress. With benefits.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 07:23 Lisaks need jutud, Aarmal oli ka teisi nö muusasid abielu ajal. Väga raske selle kõige kõrval uskuda, et mitte midagi ei olnud.
-
Külaline
See on ju tavaline praktika. Enamus elulooraaratuid on ajakirjaniku poolt kirjutatud, toetudes allika mälesustele ja mustanditele.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 09:09 Kogu ta raamat on ju ajakirjaniku kirjutatud. Nimi on ju kaanel.![]()
-
Külaline
Mis see siis parem variant on. Aarma oligi üks ringitõmbaja ja mis olematut au ja väärikust siis nüüd kaitsta vaja on. Sajandi armastuslugu oleks tegelikult ausalt öelda parem variant au ja väärikuse koha pealt.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 08:35No kui oli ka teisi muusasid, siis ei saa ju samuti mingit sajandi armastusloost rääkida. Siis oligi lihtsalt üks damsel in distress. With benefits.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 07:23 Lisaks need jutud, Aarmal oli ka teisi nö muusasid abielu ajal. Väga raske selle kõige kõrval uskuda, et mitte midagi ei olnud.
-
Külaline
Täpselt sama oli ju ka Klas ise. Paar parajaid.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 10:33Mis see siis parem variant on. Aarma oligi üks ringitõmbaja ja mis olematut au ja väärikust siis nüüd kaitsta vaja on. Sajandi armastuslugu oleks tegelikult ausalt öelda parem variant au ja väärikuse koha pealt.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 08:35No kui oli ka teisi muusasid, siis ei saa ju samuti mingit sajandi armastusloost rääkida. Siis oligi lihtsalt üks damsel in distress. With benefits.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 07:23 Lisaks need jutud, Aarmal oli ka teisi nö muusasid abielu ajal. Väga raske selle kõige kõrval uskuda, et mitte midagi ei olnud.
-
Külaline
Aarma suri 2019. See 20 aastat pidi siis olema 1999-2019.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 01:16 Aarma pidi ikka Dianast väga sisse võetud olema, kui 20 aastat tema kodu vahet käis. Seda juba kokku ei valeta, eriti laste ees.
Aga tema noorem laps sündis ajakirjanduse andmeil aastal 2000 ja 2010. aastal antud intervjuus ütleb Klas, et ei vaja ega otsi enda kõrvale kedagi. https://www.ohtuleht.ee/naisteleht/6677 ... -olen-siin
Aga mina hakkasin mõtlema, et lastele ei meeldi, et selleks armukeseks just Klas peab olema. Umbes nagu Urmas Liivi lapsed oleksid rahulolematud, kui kuuleksid, et Oksmaa hakkab avameelset elulooraamatut välja andma.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 07:23Mina hakkasin mõtlema, et lapsed vist tõesti päriselt usuvad, et see suhe oli välja mõeldud.
-
Külaline
Tiba paremaks vist peetakse end jah. Huvitav, kes sobinud oleks siis kas Marju Lauristin või Cathy Korju, aga vb ka Anu Välba. Miks mitte ka keegi hoopis teine nagu Enn Pant.kolja kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:07Aga mina hakkasin mõtlema, et lastele ei meeldi, et selleks armukeseks just Klas peab olema. Umbes nagu Urmas Liivi lapsed oleksid rahulolematud, kui kuuleksid, et Oksmaa hakkab avameelset elulooraamatut välja andma.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 07:23Mina hakkasin mõtlema, et lapsed vist tõesti päriselt usuvad, et see suhe oli välja mõeldud.
-
Külaline
TÕESTADA kuus aaatat hiljem, et olid intiimsuhtes? Kuidas? Puki peal või mis moodi?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:25 Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Ja Klasi suhtumine jätab artikli järgi pehmelt õeldes ikka väga viletsa mulje. Küllap siis kohtus asi selgeks tehakse.
-
Külaline
Kus räägib Klas, et neil oli 20 aastat intiimsuhe?Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:25 Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Ja Klasi suhtumine jätab artikli järgi pehmelt õeldes ikka väga viletsa mulje. Küllap siis kohtus asi selgeks tehakse.
-
Külaline
Klas oli ju vaba ja ega tema mingist au ja väärikuse kaitsest ei pajata.Täpselt sama oli ju ka Klas ise. Paar parajaid.
-
Külaline
Kui mul oleks kellegagi intiimsuhe, siis paratamatult jääb sõnumeid ja kirju, eriti kui koos ei elata. A´la tulen hilja ja jään ööseks, kas sõidame romantilist nädalavahetust veetma jne.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:13TÕESTADA kuus aaatat hiljem, et olid intiimsuhtes? Kuidas? Puki peal või mis moodi?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:25 Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Lisaks tuleks arvestada ka seda, et naine võib pidada (või üles puhuda) suhteks seda, mis mehe jaoks on ainult väike benefit tühjal hetkel. Nii võibki naise silmis sellistest hetkedest moodustuda kirjastamist vääriv tuline suhe, aga mees ütleks hoopis midagi muud.
-
Külaline
Võhivõõra kodus ikka pidevalt ei tolgenda ja tema arveid ei maksa. Aarma olevat Klasi poja pulma kinni maksnud jne. Huvitav, et seda kõike lapsed tunnistavad ja nende jaoks see kuidagi kummaline ei olnud, aga suhtejutt on au ja väärikuse solvamine.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:58Kui mul oleks kellegagi intiimsuhe, siis paratamatult jääb sõnumeid ja kirju, eriti kui koos ei elata. A´la tulen hilja ja jään ööseks, kas sõidame romantilist nädalavahetust veetma jne.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:13TÕESTADA kuus aaatat hiljem, et olid intiimsuhtes? Kuidas? Puki peal või mis moodi?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:25 Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Lisaks tuleks arvestada ka seda, et naine võib pidada (või üles puhuda) suhteks seda, mis mehe jaoks on ainult väike benefit tühjal hetkel. Nii võibki naise silmis sellistest hetkedest moodustuda kirjastamist vääriv tuline suhe, aga mees ütleks hoopis midagi muud.![]()
-
Külaline
A, tõesta, et sul oma lapse/laste isaga oli mingi suhe! Tõesta, et oled oma mehega seksinud! Tegelikult, sa ei tõesta mitte midagi, eksju?! Aga suhe ju oli!?Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:58Kui mul oleks kellegagi intiimsuhe, siis paratamatult jääb sõnumeid ja kirju, eriti kui koos ei elata. A´la tulen hilja ja jään ööseks, kas sõidame romantilist nädalavahetust veetma jne.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:13TÕESTADA kuus aaatat hiljem, et olid intiimsuhtes? Kuidas? Puki peal või mis moodi?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:25 Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Lisaks tuleks arvestada ka seda, et naine võib pidada (või üles puhuda) suhteks seda, mis mehe jaoks on ainult väike benefit tühjal hetkel. Nii võibki naise silmis sellistest hetkedest moodustuda kirjastamist vääriv tuline suhe, aga mees ütleks hoopis midagi muud.![]()
-
Külaline
Millest Aarmal nii lahedalt raha oli loopida? Hoopis Diana sai issilt maju ja kortereid.
-
Külaline
No siin ta räägib üldse muud:
Ma ei ole kunagi oma isaga koos elanud, aga kohati tundsin, et ta on nagu minu isa – nii hoolitsev ja tähelepanelik, isalik. Meie vanusevahe oli 16 aastat. Kui palju ta muretses ja minu heaks tegi! Tean, et ta oli paljudele usaldusisik – nagu Gunnar Aarmagi oma eluajal.
Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed. Olime väga lähedased sõbrad. Ma väga austan tema abikaasat ja lapsi.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9603 ... 9915a33715
Siit ma pigem loen välja, et see Jüri oligi selline guru paljude jaoks, vaevalt, et tal nendega suhe oli. Ja pere oli ikka nr 1.
Ma ei ole kunagi oma isaga koos elanud, aga kohati tundsin, et ta on nagu minu isa – nii hoolitsev ja tähelepanelik, isalik. Meie vanusevahe oli 16 aastat. Kui palju ta muretses ja minu heaks tegi! Tean, et ta oli paljudele usaldusisik – nagu Gunnar Aarmagi oma eluajal.
Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed. Olime väga lähedased sõbrad. Ma väga austan tema abikaasat ja lapsi.
Siit ma pigem loen välja, et see Jüri oligi selline guru paljude jaoks, vaevalt, et tal nendega suhe oli. Ja pere oli ikka nr 1.
-
Külaline
Hästi tore on Diana ütlus:" Jüri naine on kindlasti väga õnnelik, et tal selline abikaasa on." Et siis liiderlik valetaja. Õnn missugune jah.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 20:34 No siin ta räägib üldse muud:
-
Külaline
Küsin uuesti, kes ja kus väitis, et oli intiimsuhe?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:58Kui mul oleks kellegagi intiimsuhe, siis paratamatult jääb sõnumeid ja kirju, eriti kui koos ei elata. A´la tulen hilja ja jään ööseks, kas sõidame romantilist nädalavahetust veetma jne.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:13TÕESTADA kuus aaatat hiljem, et olid intiimsuhtes? Kuidas? Puki peal või mis moodi?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:25 Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu ja 14 külalist