Tundub küll - mõned nimetavad iga mõttevirvendust või fantaasialendu armumiseks, minu jaoks on armumine ikka midagi reaalsemat, kui ikka inimest tunned ka veidi juba. Need, kes siin töökaaslastesse või sõpradesse on armunud olnud, see kõlab vähemalt armumise moodi, sa ikka tead midagi inimesest - aga see "diskol tantsisime ja olin nii armunud" on minu jaoks väga imelik armumise definitsioon.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:43See on väga veider.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:25Pole küll sama vastaja, aga minul küll pole mitte kunagi olnud mingit armumist, kus pole teiselt poolt huvi minu vastu - seletatud siin juba mitmeid kordi, et vastastikune huvi on üldse eeltingimus, et endal armuda lubada.
Ma arvan, et need osad inimesed siin tõlgedavad armumist hoopis erimoodi.
Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?
-
Külaline
-
Külaline
Siis te ei tea ja mis on ühepoolne armumine.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:25Pole küll sama vastaja, aga minul küll pole mitte kunagi olnud mingit armumist, kus pole teiselt poolt huvi minu vastu - seletatud siin juba mitmeid kordi, et vastastikune huvi on üldse eeltingimus, et endal armuda lubada.Ja need armumised on sul alati vastastikused olnud?
Ma ei saa aru, et mis moodi sa lubad ja ei luba endal armuda.
Ma pole kunagi nii mõelnud, et sellist asja lubatakse või ei lubata.
Armumised on mulle ise tulnud suht äkitselt. On hakanud tuned tekkima, ilma, et ma midagi teisega suurt suhtleks ilma mingi vastastikulise huvita. Ja ei tule neid armumisi tihti. Viimaste armumiste vahe on paarkümmend aastat. Ega ma pole otseselt kedagi otsinud ka.
-
Külaline
Oh, sa ise ei tea mis on ühepoolne armumine.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:47Tundub küll - mõned nimetavad iga mõttevirvendust või fantaasialendu armumiseks, minu jaoks on armumine ikka midagi reaalsemat, kui ikka inimest tunned ka veidi juba. Need, kes siin töökaaslastesse või sõpradesse on armunud olnud, see kõlab vähemalt armumise moodi, sa ikka tead midagi inimesest - aga see "diskol tantsisime ja olin nii armunud" on minu jaoks väga imelik armumise definitsioon.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:43See on väga veider.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:25 Pole küll sama vastaja, aga minul küll pole mitte kunagi olnud mingit armumist, kus pole teiselt poolt huvi minu vastu - seletatud siin juba mitmeid kordi, et vastastikune huvi on üldse eeltingimus, et endal armuda lubada.
-
Külaline
Ma mingist raamstust lugesin ja oli kuidagi nii:Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:06Loomulikult olen olnud kogu elu jooksul vast 10 korda ikka. Ma olen ratsionaalne ja tark, sina mitte, selles vahe ongi.
Armumine ja ratsionaalne mõtlemine on pöördvõrdelised.
Mida rohkem armunud, seda vähem ratsionaalset mõtlemist.
Ehk kui oled ratsionaalne, siis ei ole armumist.
-
Külaline
Väga õige, ei teagi. Minu jaoks pole seda olemas.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:56Oh, sa ise ei tea mis on ühepoolne armumine.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:47Tundub küll - mõned nimetavad iga mõttevirvendust või fantaasialendu armumiseks, minu jaoks on armumine ikka midagi reaalsemat, kui ikka inimest tunned ka veidi juba. Need, kes siin töökaaslastesse või sõpradesse on armunud olnud, see kõlab vähemalt armumise moodi, sa ikka tead midagi inimesest - aga see "diskol tantsisime ja olin nii armunud" on minu jaoks väga imelik armumise definitsioon.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:43
See on väga veider.
-
Külaline
Sul võib see isiklikult nii olla. Ei vaidle vastu.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:56Pole küll sama vastaja, aga minul küll pole mitte kunagi olnud mingit armumist, kus pole teiselt poolt huvi minu vastu - seletatud siin juba mitmeid kordi, et vastastikune huvi on üldse eeltingimus, et endal armuda lubada.
Mul kõik vastupidi.
Kel on olnud huvi minu vastu, siis pole mul vastu huvi.
Ja kui minul huvi kellegi vastu, siis pole kunagi nii olnud, et huvi oleks ka minu vastu.
-
Külaline
Ehk siis oled terve elu üksi olnud, sest ühegi kaaslasega ju nii koos ei olda, pere ei looda ning lapsi ei tehta.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 22:28Sul võib see isiklikult nii olla. Ei vaidle vastu.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:56Pole küll sama vastaja, aga minul küll pole mitte kunagi olnud mingit armumist, kus pole teiselt poolt huvi minu vastu - seletatud siin juba mitmeid kordi, et vastastikune huvi on üldse eeltingimus, et endal armuda lubada.
Mul kõik vastupidi.
Kel on olnud huvi minu vastu, siis pole mul vastu huvi.
Ja kui minul huvi kellegi vastu, siis pole kunagi nii olnud, et huvi oleks ka minu vastu.
-
Külaline
Polnud midagi seksuaalset, fantaasiat veel vähem. Olin noor, ei teadnud seksist üldse midagi. Aga armunud olin vägagi!Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 03:05See oli seksuaalne fantaasia, mitte armumine.Mida keha siis teeb? On see seksuaalne armumine?
No kui sa uuriksid, mis toimub ja mis põhjustab ajus ja kehas armumise tunnet, siis saaksid ju aru, et see on puhas keemia. Guugelda. Palju on ju kirjutatud sel teemal.
Nt mina armusin ühte kutti, aga ei julgenud talle seda kunagi öelda. Väga noor olin. Hoidsin kogu tunde endale.
Ja nagu siin keegi ennegi kirjutas - kui nägin seda kutti mitukümmend aastat hiljem, siis oli ta ikka tore ja palju oli meenutada, aga ta oli nii kaugel mu meheideaalist kui üldse olla sai.
Aga selle teadmise andiski vaid elukogemus ja vanus.
-
Külaline
Paistab nii, et paljud nimetavad meeldimist armumiseks. Need asjad, mis vanal hallil ajal pioneerilaagrites toimusid, kus Marile meeldis Tõnu, aga Tõnule meeldis Kati, samal ajal kui Tiina ja Peeter igal diskol koos tantsisid, olid siis ka kõik teie arust armumised? Nalja teete.
Armumisega kaasnevad ikkagi intensiivsed tunded, meeldivusega mitte, on niisama sümpaatia. Mõni võib muidugi niisama meeldimist armumiseks nimetada, ja siis seletab, et armub tihti..
-
Külaline
Miks nalja? Need ongi armumised vastavalt isiku küpsusastmele. Elukogemuse lisandudes ei viitsi enam niipalju tühja uneleda.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 10:38 Paistab nii, et paljud nimetavad meeldimist armumiseks. Need asjad, mis vanal hallil ajal pioneerilaagrites toimusid, kus Marile meeldis Tõnu, aga Tõnule meeldis Kati, samal ajal kui Tiina ja Peeter igal diskol koos tantsisid, olid siis ka kõik teie arust armumised? Nalja teete.
-
Külaline
TA olen. Kas sa tõesti arvad, et sa oled see ainuke tark, kes suudab vahet teha armumisel ja meeldimisel? Arvad, et näiteks mina, 40ndates naine, pole võimeline aru saama, mis on meeldimine, armumine ja armastus. Idiootideks pead inimesi?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 10:38 Paistab nii, et paljud nimetavad meeldimist armumiseks. Need asjad, mis vanal hallil ajal pioneerilaagrites toimusid, kus Marile meeldis Tõnu, aga Tõnule meeldis Kati, samal ajal kui Tiina ja Peeter igal diskol koos tantsisid, olid siis ka kõik teie arust armumised? Nalja teete.
-
Külaline
No aga te ju ei ole? Kui räägite, et korra tantsisin poisiga ja siis olin nii kohutavalt armunud ...Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 13:59TA olen. Kas sa tõesti arvad, et sa oled see ainuke tark, kes suudab vahet teha armumisel ja meeldimisel? Arvad, et näiteks mina, 40ndates naine, pole võimeline aru saama, mis on meeldimine, armumine ja armastus. Idiootideks pead inimesi?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 10:38 Paistab nii, et paljud nimetavad meeldimist armumiseks. Need asjad, mis vanal hallil ajal pioneerilaagrites toimusid, kus Marile meeldis Tõnu, aga Tõnule meeldis Kati, samal ajal kui Tiina ja Peeter igal diskol koos tantsisid, olid siis ka kõik teie arust armumised? Nalja teete.
-
Külaline
Mina pole postitanud siia mingit komnentaari kellegi poisiga tantsimisest.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 14:36No aga te ju ei ole? Kui räägite, et korra tantsisin poisiga ja siis olin nii kohutavalt armunud ...Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 13:59TA olen. Kas sa tõesti arvad, et sa oled see ainuke tark, kes suudab vahet teha armumisel ja meeldimisel? Arvad, et näiteks mina, 40ndates naine, pole võimeline aru saama, mis on meeldimine, armumine ja armastus. Idiootideks pead inimesi?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 10:38 Paistab nii, et paljud nimetavad meeldimist armumiseks. Need asjad, mis vanal hallil ajal pioneerilaagrites toimusid, kus Marile meeldis Tõnu, aga Tõnule meeldis Kati, samal ajal kui Tiina ja Peeter igal diskol koos tantsisid, olid siis ka kõik teie arust armumised? Nalja teete.
TA
-
Külaline
Aga miks sa siis end puudutatuna tunned, kui selle näite tõin? Ma rääkisin neist, kes ei suuda vahet teha lapsepõlve hingevärinal ja päris armumisel.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 14:55Mina pole postitanud siia mingit komnentaari kellegi poisiga tantsimisest.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 14:36No aga te ju ei ole? Kui räägite, et korra tantsisin poisiga ja siis olin nii kohutavalt armunud ...Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 13:59
TA olen. Kas sa tõesti arvad, et sa oled see ainuke tark, kes suudab vahet teha armumisel ja meeldimisel? Arvad, et näiteks mina, 40ndates naine, pole võimeline aru saama, mis on meeldimine, armumine ja armastus. Idiootideks pead inimesi?
TA
-
Külaline
Ja, mis on su jaoks vahet lapsepõlve hingevärinal ja päris armumisel? 14a tüdrukul on sellised hingevärinad poisi pärast, kes temaga õhtu läbi tantsis, et vähe pole. Ja neid ei saa vähemaks pidada ainult selle pärast, et nii noor on. Pigem on need hingevärinad rohkem üleelatavad vanemas eas, sest siis oled nagu tugevam. Kuigi armuvalu on valus igas vanuses. Väga valus.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 15:01Ma rääkisin neist, kes ei suuda vahet teha lapsepõlve hingevärinal ja päris armumisel.
-
Külaline
No kuidas soovid, siis ei ole vahet, eks sina tead paremini. See, et mingi fantoommõtte pärast valus on, ei ole põhjus selle mõtte armumiseks nimetamiseks. Armumine ja kinnisidee pole üks ja sama, saage nüüd aru.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 21:13Ja, mis on su jaoks vahet lapsepõlve hingevärinal ja päris armumisel? 14a tüdrukul on sellised hingevärinad poisi pärast, kes temaga õhtu läbi tantsis, et vähe pole. Ja neid ei saa vähemaks pidada ainult selle pärast, et nii noor on. Pigem on need hingevärinad rohkem üleelatavad vanemas eas, sest siis oled nagu tugevam. Kuigi armuvalu on valus igas vanuses. Väga valus.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 15:01Ma rääkisin neist, kes ei suuda vahet teha lapsepõlve hingevärinal ja päris armumisel.
-
Külaline
Armumine ilma kinnisideeta pole tõeline armumine.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:13No kuidas soovid, siis ei ole vahet, eks sina tead paremini. See, et mingi fantoommõtte pärast valus on, ei ole põhjus selle mõtte armumiseks nimetamiseks. Armumine ja kinnisidee pole üks ja sama, saage nüüd aru.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 21:13Ja, mis on su jaoks vahet lapsepõlve hingevärinal ja päris armumisel? 14a tüdrukul on sellised hingevärinad poisi pärast, kes temaga õhtu läbi tantsis, et vähe pole. Ja neid ei saa vähemaks pidada ainult selle pärast, et nii noor on. Pigem on need hingevärinad rohkem üleelatavad vanemas eas, sest siis oled nagu tugevam. Kuigi armuvalu on valus igas vanuses. Väga valus.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 15:01Ma rääkisin neist, kes ei suuda vahet teha lapsepõlve hingevärinal ja päris armumisel.
-
Külaline
Ah? Armumine on keemiline reaktsioon. Sellel pole kinnisideedega vähimatki pistmist.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:26Armumine ilma kinnisideeta pole tõeline armumine.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:13No kuidas soovid, siis ei ole vahet, eks sina tead paremini. See, et mingi fantoommõtte pärast valus on, ei ole põhjus selle mõtte armumiseks nimetamiseks. Armumine ja kinnisidee pole üks ja sama, saage nüüd aru.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 21:13
Ja, mis on su jaoks vahet lapsepõlve hingevärinal ja päris armumisel? 14a tüdrukul on sellised hingevärinad poisi pärast, kes temaga õhtu läbi tantsis, et vähe pole. Ja neid ei saa vähemaks pidada ainult selle pärast, et nii noor on. Pigem on need hingevärinad rohkem üleelatavad vanemas eas, sest siis oled nagu tugevam. Kuigi armuvalu on valus igas vanuses. Väga valus.
-
Külaline
Mida rumalam ning alaarenenum inimene, seda suurem armumine ja võimetus end kontrollida ja oma tundeid juhtida.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:41Ah? Armumine on keemiline reaktsioon. Sellel pole kinnisideedega vähimatki pistmist.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:26Armumine ilma kinnisideeta pole tõeline armumine.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:13 No kuidas soovid, siis ei ole vahet, eks sina tead paremini. See, et mingi fantoommõtte pärast valus on, ei ole põhjus selle mõtte armumiseks nimetamiseks. Armumine ja kinnisidee pole üks ja sama, saage nüüd aru.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist