Uus raamat "Salajutud"

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 13:59Miks peaks? See asi on nii vana, et mina ei hüvitaks.
Ju siis oled saast, mitte inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:14
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 13:38
Kuidas sul endal õnnestuks 200 000-300 000 tagasi maksta, kui peaksid?
Et siis keegi ei peaks oma võlgu tagasi maksma ja tünga tegemise ja suure rahalise kahju tekitamises pole midagi imelikku? Inimeste elu on tavaliselt lill seni, kuni raha hästi sisse tuleb, kui enam ei tule, siis hakkavad probleemid pihta.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:17Miks peaks? See asi on nii vana, et mina ei hüvitaks.
Selge siis miks 24/7 neid siin kaitsmas ja õigustamas oled.
Külaline

Vaatasin just Malluka ja ta mudimiskaaslase (juba jõudsin ta nime unustada) uue (Austraalia reisi?) saate reklaami ja peab ütlema, et nad kumbki pole telegeenilised. Ja kas Mallukal on alati nii, kuidas nüüd öelda, räme hääl olnud? Ja ma ei teadnudki, et Mallukas hääldatakse pehme l-iga, ise oleks öelnud kõva l-iga, nagu l nimes Malle.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 15:16 Vaatasin just Malluka ja ta mudimiskaaslase (juba jõudsin ta nime unustada) uue (Austraalia reisi?) saate reklaami ja peab ütlema, et nad kumbki pole telegeenilised. Ja kas Mallukal on alati nii, kuidas nüüd öelda, räme hääl olnud? Ja ma ei teadnudki, et Mallukas hääldatakse pehme l-iga, ise oleks öelnud kõva l-iga, nagu l nimes Malle.
Hääl on tal tõesti selline olnud alati. Isegi viskab nalja selle üle, et ära joonud ja suisetanud räme hääl on.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:17
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 13:59Miks peaks? See asi on nii vana, et mina ei hüvitaks.
Ju siis oled saast, mitte inimene.
Ise oled saast, vali oma sõnu. Ma pole iial kellegi tagant midagi võtnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:51
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:17Miks peaks? See asi on nii vana, et mina ei hüvitaks.
Selge siis miks 24/7 neid siin kaitsmas ja õigustamas oled.
Terve teema peale 4-5 kommentaari, tõesti 24/7 :D
Külaline

Guest kirjutas: 12 Dets 2025 07:31
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 23:17
Guest kirjutas: 11 Dets 2025 18:46
Kust sina konnake tead mida keegi peab :D
No, aga inimesel peab ju ometi mingi põhjus olema, kui ta niimoodi vihast sisiseb. Samas ei oska kuidagi selgelt ja argumenteeritult välja tuua, mida valesti on teinud.
Kui keegi siin vihast sisiseb, siis vaata peeglisse. Toodi välja põhjus, mis ei meeldi. Tee link lahti, loe esimese kommentaari viimane lause läbi ja mõtle natuke. https://arutle.ee/viewtopic.php?t=1280 Võib-olla sinu jaoks pole tõesti vahet, millised on teiste inimeste väärtushinnangud, käitumisviis ja elustiil, peaasi, et nalja saab ja raha tuleb.
Mis toodi välja põhjus? Et ta kriminaalse inimesega abiellus? Ok, selles suhtes mõtlen sinuga samamoodi - minu jaoks arusaamatu. Aga teema algas ju sellest, et M farmi mõte on üks suur naljanumber. Miks seda soovi ja unistust seostada tema mehega? Ma kahtlustan, et M soovib seda farmi sõltumata sellest, kas ta on mõne mehega abielus või mitte.

Miks ma peeglisse pean vaatama? Sulle tundub, et mina olen vihane? Miks, ja kelle peale?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Dets 2025 15:16 Vaatasin just Malluka ja ta mudimiskaaslase (juba jõudsin ta nime unustada) uue (Austraalia reisi?) saate reklaami ja peab ütlema, et nad kumbki pole telegeenilised. Ja kas Mallukal on alati nii, kuidas nüüd öelda, räme hääl olnud? Ja ma ei teadnudki, et Mallukas hääldatakse pehme l-iga, ise oleks öelnud kõva l-iga, nagu l nimes Malle.
Vaatasin ka saadet. Päris lõbus vaatamine. Mulle meeldib see nende eneseiroonia. Ehk siis väga julgelt viitavad oma nõrkadele kohtadele ja naeravad nende üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 17:40Aga teema algas ju sellest, et M farmi mõte on üks suur naljanumber. Miks seda soovi ja unistust seostada tema mehega? Ma kahtlustan, et M soovib seda farmi sõltumata sellest, kas ta on mõne mehega abielus või mitte.
sa tõesti arvad, et M saaks üks farmi pidamisega hakkama? Talle meeldib ju voodis lebada. No variant on muidugi sulane palgata ja mehe asemel teda kamandada. Ega vahet ei ole ka tegelikult, sest sellele mehele maksab ka ju tema palka :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 18:21
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 17:40Aga teema algas ju sellest, et M farmi mõte on üks suur naljanumber. Miks seda soovi ja unistust seostada tema mehega? Ma kahtlustan, et M soovib seda farmi sõltumata sellest, kas ta on mõne mehega abielus või mitte.
sa tõesti arvad, et M saaks üks farmi pidamisega hakkama? Talle meeldib ju voodis lebada. No variant on muidugi sulane palgata ja mehe asemel teda kamandada. Ega vahet ei ole ka tegelikult, sest sellele mehele maksab ka ju tema palka :lol:
Kas peaks üksi hakkama saama? Inimene peab olema oma tegemistes õnnelik ja las teevad need, kellele see meeldib. Mina ei hoolda aeda, ei lükka lund, ei riisu lehti, ei lõika puid jm, loomulikult on mul inimene palgal, kes saab igakuist palka ja teeb asjad ära.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Dets 2025 01:14
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 21:05
Guest kirjutas: 11 Dets 2025 19:15

Sest vanana sa ei taha mingeid muudatusi. Nii lihtne see ongi. Elad nagu elad, oma asjade keskel, omale täiesti tuttavas ümbruses ja mingi kolimise peale ei taha üldse mõeldagi.
EI peagi kolima, võib ainult talved veeta lõunas. Ja miks peaks siis see eestlastele nii keeruline olema? Britid, soomlased, sakslased ja rootslased veedavad väga suurte kogukondadena oma talved kas Hispaanias või Portugalis. Jalutavad promenaadil, istuvad rannaäärses baaris, päike paistab ja detsembris on 18 kraadi sooja, pole jääd ega libedust ega kontide murdmist.
Küllap see ajaga hakkab muutuma, aga sõltub muidugi iseloomust, paljud on juba keskeas nii raamides kinni, et kõik uus on vastuvõtmatu.
Vaat meie vanaema tahtis olla oma laste, lastelaste ja ka lastelastelaste läheduses. Turvalises keskkonnas, kus alati on lähedased ümber, kui midagi peaks juhtuma. Et oleks pereringis, mitte kuskil kaugel, olgugi hea kliima. Et saaks abi pakkuda, kui vähegi võimalik ja ka ise abi saada, kui vaja.
Mina, see vahepealne põlvkond, ei soovi samuti oma lastest kaugele kolida, me oleme väga ühtehoidev ja tihedalt suhtlev pere. Tahan lastega koos tegutseda, üritustel käia, lapselapsi pidevalt näha ja kallistada, nendega koos olla.
Minul oli oma vanavanematega ülisoe suhe, soovin seda pakkuda ka oma lastelastele.
Raha pärast oleks ammu juba võinud Tais või Gran Canarial elada (seal tunnen end tõesti koduselt).
Jah, ilmselt on eestlastel mingi alateadlik ärevus kodust kaugele minemise osas, just vanemas eas. Ma saan sellest aru küll, ju siis meie turvatu minevik seal taustal, sest teiste põhjamaade vanureid ei paista see häirivat, käivad küll kepi või lausa kahe kepiga, aga seal päikeses on liiguvad.
Kindlasti pikendab see ka elupäevi, sportlased on rääkinud, et soojas kliimas saavad kohe loobuda oma ravimitest, mida vanade traumade tõttu muidu võtma peavad.
Lähedastele suhetele vaevalt küll halvasti mõjub, kui 2-3 kuud aastas kodust ära olla. Jõulude ajal saavad kõik küllagi minna.
Külaline

Võrdle nende jumaldatud välismaade ja Eesti rahvaarvu, kuna neid on palju rohkem, siis järelikult on ka nende penskareid rohkem näha. Ilmselt on neil ka kordades rohkem raha reisimiseks.
Mis valu sul on teiste elu korraldamisega?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:45
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:14
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 13:38
Kuidas sul endal õnnestuks 200 000-300 000 tagasi maksta, kui peaksid?
Et siis keegi ei peaks oma võlgu tagasi maksma ja tünga tegemise ja suure rahalise kahju tekitamises pole midagi imelikku? Inimeste elu on tavaliselt lill seni, kuni raha hästi sisse tuleb, kui enam ei tule, siis hakkavad probleemid pihta.
Peaks või ei peaks. Kas sa oled lillelaps või autist, et ei saa aru?
Külaline

Vaata, selle asjaga on nii, et kui sul on kõvasti pappi, siis võid lebada voodis ja teha, mis tahad, sest töötajad teevad kõike, mis vaja.
Mis puutub mehele palga maksmisesse, siis sina lasid vist mehe üle? Ahjaa, sul ju polegi ettevõtet, niisama räägid asjadest, miillest ei jaga :D
Ütlen sulle edaspidiseks ära, et sa end teinekord nii lolliks ei teeks--jah, töö eest ongi normaalne saada tasu.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 15:16 Vaatasin just Malluka ja ta mudimiskaaslase (juba jõudsin ta nime unustada) uue (Austraalia reisi?) saate reklaami ja peab ütlema, et nad kumbki pole telegeenilised. Ja kas Mallukal on alati nii, kuidas nüüd öelda, räme hääl olnud? Ja ma ei teadnudki, et Mallukas hääldatakse pehme l-iga, ise oleks öelnud kõva l-iga, nagu l nimes Malle.
Issand, kui pheen? Ei mäleta lausa teise naise nime. Tead, ma pole never maksnud nende esinemiste eest, kuulan kõike Salajuttude podcaste, olen rikkam , kui nad kokku, aga sinusugused inimesed on üübernaljakad.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Dets 2025 21:12
Vaata, selle asjaga on nii, et kui sul on kõvasti pappi, siis võid lebada voodis ja teha, mis tahad, sest töötajad teevad kõike, mis vaja.
Mis puutub mehele palga maksmisesse, siis sina lasid vist mehe üle? Ahjaa, sul ju polegi ettevõtet, niisama räägid asjadest, miillest ei jaga :D
Ütlen sulle edaspidiseks ära, et sa end teinekord nii lolliks ei teeks--jah, töö eest ongi normaalne saada tasu.
Kas sa lugesid kuskilt välja, et ei võiks maksta?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 21:41
Guest kirjutas: 12 Dets 2025 21:12

Kas sa lugesid kuskilt välja, et ei võiks maksta?
Sinu kadedusest nõretavate üllitiste puhul ei saa tõesti aru, mida sa soovid. Kas maksad ise ka oma ettevõtte alt mehele 5000 eurot kuus?
Külaline

ega siis kõik sellised xxx ole, et meesteenuseid ostma peaks.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Dets 2025 20:19 Võrdle nende jumaldatud välismaade ja Eesti rahvaarvu, kuna neid on palju rohkem, siis järelikult on ka nende penskareid rohkem näha. Ilmselt on neil ka kordades rohkem raha reisimiseks.
Mis valu sul on teiste elu korraldamisega?
Ei korralda ma kellegi elu, aga erinevalt viimase kümne lehekülje kommentaaridest, ei tigetse ka kellegi kallal. Ja nagu keegi siin juba mainis, et kui inimesed vähem kulutaksid igasugustele mudijatele, ravikividele, magnetrihmadele ja õigesti elamise kursustele, jääks raha kenasti kõrvale panna.
Üllatav, et just selles teemas paistab nii palju tigedaid olema, äkki just see päikese puudus annab tunda. :D Ja kui nüüd see iidolgi seal kaugel päikese all.... :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist