Fantoommõte? Ei olnud ju fantoom, kui lihast ja luust noormees tantsis terve õhtu neiuga. Ei kujutanud ju neiu ette, et noormehele just tema meeldis, sest muidu ei oleks ta ju terve õhtu temaga tantsinud. Ja 14a piisab täiesti, et armuda ilusasse kutti, kes tantsib temaga ümbert kinni õhtu läbi.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:13See, et mingi fantoommõtte pärast valus on, ei ole põhjus selle mõtte armumiseks nimetamiseks.
Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?
-
Külaline
-
Külaline
Ah ärge seda ühte/kahte vb kolme veidrike tähele pange. Me ülejäänud ju saame tegelikult aru, mida me siin ühepoolse armumisena mõtleme.
-
Külaline
Tegelikult nii ongi, sa kas oled avatud armumisele või mitte. See on teadvustamata otsus, aga see on olemas, tetaud mõttes sisemine valmisolek. Sõltumata sellest, kas oled suhtes või mitte. Kui oled õnnelikus suhtes, siis ilmselt pole avatud, aga kui mitte, siis tõenäoliselt oled.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:48Siis te ei tea ja mis on ühepoolne armumine.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 21:25Pole küll sama vastaja, aga minul küll pole mitte kunagi olnud mingit armumist, kus pole teiselt poolt huvi minu vastu - seletatud siin juba mitmeid kordi, et vastastikune huvi on üldse eeltingimus, et endal armuda lubada.Ja need armumised on sul alati vastastikused olnud?
Ma ei saa aru, et mis moodi sa lubad ja ei luba endal armuda.
Ma pole kunagi nii mõelnud, et sellist asja lubatakse või ei lubata.
Armumised on mulle ise tulnud suht äkitselt. On hakanud tuned tekkima, ilma, et ma midagi teisega suurt suhtleks ilma mingi vastastikulise huvita. Ja ei tule neid armumisi tihti. Viimaste armumiste vahe on paarkümmend aastat. Ega ma pole otseselt kedagi otsinud ka.
Nii, et kui abielus ja väikeste laste isa ütleb, et ta ei saanud sinna midagi parata, siis ta valetab. Endale või kõigile. Sama lugu siis, kui vallaline naine hakkab piirama abielus töökaaslast. See on täpselt samasugune teadlik otsus. Igast olukorrast on võimalik eemalduda, nii vaimselt, kui füüsiliselt, sõltub siis kumb on tugevam, vaim või liha või pole seda kumbki.
-
Külaline
Vahet pole kuidas keegi nimetab. Reaalselt tunneb tugevaid tundeid kellegi vastu. Kui on vastastikune, siis on hea tunne.
Kui ühepoolne, siis on tunded valusad.
Kel pole ühepoolselt tundeid olnud, need ei tea sellest midagi. Ainult arvavad.
-
Külaline
Justjust! MEELDIS. Sellest ma ju rääkisingi. Aga nimetada armumiseks seda, kui sulle meeldis, et sa teisele meeldisid, on täiesti vale. Siin pole ju konkreetse isikuga midagi tegemist, ainus, mis tüdrukule poisi juures meeldis, oli see, et poiss tema tantsima valisGuest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:59Fantoommõte? Ei olnud ju fantoom, kui lihast ja luust noormees tantsis terve õhtu neiuga. Ei kujutanud ju neiu ette, et noormehele just tema meeldis, sest muidu ei oleks ta ju terve õhtu temaga tantsinud. Ja 14a piisab täiesti, et armuda ilusasse kutti, kes tantsib temaga ümbert kinni õhtu läbi.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:13See, et mingi fantoommõtte pärast valus on, ei ole põhjus selle mõtte armumiseks nimetamiseks.
-
Külaline
Mulle on samamoodi meeldinud lapsepõlves suvalised poisid, kes mulle korra otsa vaatasid - aga pole iial tulnud pähe, et seda peaks armumiseks nimetama. Jajaa, mõtlesin ka palju nende peale ja fantaseerisin, kuidas me käsikäes päikeseloojangusse kõnnime. Aga armumine see ikkagi ei olnud, ei pidanud ma seda selleks lapsena, ammugi praegu. Armunud olen hiljem olnud korduvalt, lühemat või pikemat aega kõigi armumise objektidega ka paar olnud või deitinud. Ma tean küll, mis on armumine ja mis seda ei ole.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 23:41 Vahet pole kuidas keegi nimetab. Reaalselt tunneb tugevaid tundeid kellegi vastu. Kui on vastastikune, siis on hea tunne.
-
Külaline
Sina oled realist, nagu mina.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 00:53Mulle on samamoodi meeldinud lapsepõlves suvalised poisid, kes mulle korra otsa vaatasid - aga pole iial tulnud pähe, et seda peaks armumiseks nimetama. Jajaa, mõtlesin ka palju nende peale ja fantaseerisin, kuidas me käsikäes päikeseloojangusse kõnnime. Aga armumine see ikkagi ei olnud, ei pidanud ma seda selleks lapsena, ammugi praegu. Armunud olen hiljem olnud korduvalt, lühemat või pikemat aega kõigi armumise objektidega ka paar olnud või deitinud. Ma tean küll, mis on armumine ja mis seda ei ole.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 23:41 Vahet pole kuidas keegi nimetab. Reaalselt tunneb tugevaid tundeid kellegi vastu. Kui on vastastikune, siis on hea tunne.
Nemad vaatavad sellele kutile otsa, kutil on neist jumala savi, aga tulevad koju ja hakkavad muudkui endale ette kujutama ja välja mõtlema: mis oleks, kui. Kuna keegi neid ei taha, siis ketravad nad oma luuludele aina peale ning tulemuseks ongi see shit, mida siin kuuleme, et lausa aasta-kaks nutetakse mingit nn. plakatimeest taga(tähendab inimest, kes su tunnetele ei vasta).
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 00:53 Armunud olen hiljem olnud korduvalt, lühemat või pikemat aega kõigi armumise objektidega ka paar olnud või deitinud. Ma tean küll, mis on armumine ja mis seda ei ole.
Sul on olnud vastastikune. Sa ei tea mis on ühepoolselt olla tugevalt armunud, kus sa ei ole paar olnud. Kus teine sind ei taha. Sel juhul sa siin ainult arvad. Ja ei mõtle mingit kerget armumist. Kui sa oled selle valu ja piina sees, siis sa võid oma oma realistliku mõtlemisega mõelda mida tahes, aga see ei aita.
Sa oled tundnud seda head poolt. Nüüd võid mõelda, seda vastupidiselt, kus sul on väga hea asemel väga paha olla. See ei jää järgi.
Sa võid mõelda mida tahes, aga sa ei suuda olla selle valuga. Sa võid nutta ja karjuda. Midagi ei aita. Magada ei saa ja nii pikalt. Võid muutuda sisuliselt zombiks. Sa ei söö, sest sa lihtsalt ei saa.
-
Külaline
Realistid olete omaarust niikaua kuni kõik on hästi.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 01:06Sina oled realist, nagu mina.
-
Külaline
Kuidas sa tead, et see armumine on sul ühepoolne?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 17:12 Kui palju teil elus tulnud ette ühepoolset armumist? Kui olete ise see armunud pool, siis kuidas sellega toime tulete? Kui ruttu üle saate? Mul juba üle poole aasta olnud tunded ühe inimese vastu ja ikka jube piinarikas see.
-
Külaline
Leian, et armastatud inimesest lahkuminek on hullem, kui mingisse suvalisse tüüpi armunud olla. Saab ka sellest realismiga üle.
-
Külaline
Võimalik, et ühepoolne armumine võib olla ka midagi sellist.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:55Leian, et armastatud inimesest lahkuminek on hullem, kui mingisse suvalisse tüüpi armunud olla
Mõlemal juhul jäädakse kellegist ilma, inimesest kelle vastu on tunded.
-
Külaline
Appi. No pole sul mingeid tundeid võõra inimese vastu, kellega sa pole kunagi lähedane olnudki. Ära kujuta lihtsalt asju ette ja ongi kõik möödas.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 13:25Võimalik, et ühepoolne armumine võib olla ka midagi sellist.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:55Leian, et armastatud inimesest lahkuminek on hullem, kui mingisse suvalisse tüüpi armunud olla
-
Külaline
Appi. Sa selline hüsteeriline kohe. Rahune lihtsalt maha.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 14:31Appi. No pole sul mingeid tundeid võõra inimese vastu, kellega sa pole kunagi lähedane olnudki. Ära kujuta lihtsalt asju ette ja ongi kõik möödas.
-
Külaline
Kuidas saab kellestki ilma jääda, kui sul pole teda kunagi olnudkiKülaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 13:25Võimalik, et ühepoolne armumine võib olla ka midagi sellist.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:55Leian, et armastatud inimesest lahkuminek on hullem, kui mingisse suvalisse tüüpi armunud olla
-
Külaline
No kui tähte närida, siis võid küll nii mõelda.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 15:26Kuidas saab kellestki ilma jääda, kui sul pole teda kunagi olnudki
Aga mõlemal juhul ei lähe elu edasi sellega kellega oleks tahetud. Elu läheb edasi ilma teiseta.
-
Külaline
Ook. Samamoodi ulud ka ostmata jäänud miljon maksva maja pärast ja seetõttu, et pole Hollywoodi näitleja, eks. Küll on kole elu!
-
Külaline
Sina võid uluda, mulle ei tule tahtmistki sellist maja omada.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 15:46Ook. Samamoodi ulud ka ostmata jäänud miljon maksva maja pärast ja seetõttu, et pole Hollywoodi näitleja, eks. Küll on kole elu!
-
Külaline
Sina võid uluda, mulle ei tule tahtmistki sellist maja omada.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 15:46Ook. Samamoodi ulud ka ostmata jäänud miljon maksva maja pärast ja seetõttu, et pole Hollywoodi näitleja, eks. Küll on kole elu!
-
Külaline
Aga suvalisi mehi obsessiivselt ihaldada soovid?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan ja 1 külaline