Sünnitus?
-
Külaline
See mis ühele sobib ei pruugi teisele sobida. Ehk siis nii kuidas sul endal mugav on.
2korda sünnitanud. Ühe korra pool küllili javteisel korral selja peal. Sobisid mõlemad kuigi osad ütlevad, et sellili on kõige hullem sünnitada.
2korda sünnitanud. Ühe korra pool küllili javteisel korral selja peal. Sobisid mõlemad kuigi osad ütlevad, et sellili on kõige hullem sünnitada.
-
Külaline
Nii nagu hetkel parim tundub. Keha tuleb kuulata. Mul mõlemad sündinud lõpuks käpuli. Enne seda proovisin igasuguseid variante...
Kui oled naine ja lapseootel, saad seda varsti teada. Keegi ei saa seda ette öelda kuidas sulle kõige parem on.
-
kägu
Alati ei antagi valida, nii et tasub küll plaan välja mõelda, aga samas arvestada ka võimalusega, et selle plaani järgi ei saa midagi teha.
Võib juhtuda, et läheb erakorraliseks keisrilõikeks või vaakumsünnituseks. Ma olen sünnitanud selili laual, igasugused juhtmed (andurid, kanüül) küljes, midagi ei saanud ise valida ja tol hetkel ei tahtnud ka. Elusat last tahtsin, mingid sünnitamise erivariandid ei huvitanud.
Võib juhtuda, et läheb erakorraliseks keisrilõikeks või vaakumsünnituseks. Ma olen sünnitanud selili laual, igasugused juhtmed (andurid, kanüül) küljes, midagi ei saanud ise valida ja tol hetkel ei tahtnud ka. Elusat last tahtsin, mingid sünnitamise erivariandid ei huvitanud.
-
Mmm
Pole sünnitanud ega hakka ka, aga üks hariv tiktoki video arsti selgitustega ja animatsooniga näitas, et selja peal kõige halvem, aga neljakäpukil kõik on nagu avatum ja lapsel lihtsam välja tulla ja emal ka vähem vigastusi
Selja peal tundub tõesti piin.
-
Külaline
Ma küll ei ütleks, et piin on selja peal. Esimesega sünnitasin pool küllili ja oli mitu õmblust, sest kärisesin katki ning oli kohati piin, sest pool pead oli väljas ja arst käskis oodata ja mitte pressida kuna tuhu ära kadus ja sealt ka rebendid tulid. Ma lausa tundsin seda kõrvetavat valu kui reben tekkis. Teisega sünnitasin selja peal ja ei olnud ühtegi õmblust kuigi lõpus surusin lapse toore jõuga väja kuna tuhu polnud aga lapsel oli nabanöör topelt ümber kaela ja asi läks kiireks.Mmm kirjutas: ↑02 Juun 2024 13:18 Pole sünnitanud ega hakka ka, aga üks hariv tiktoki video arsti selgitustega ja animatsooniga näitas, et selja peal kõige halvem, aga neljakäpukil kõik on nagu avatum ja lapsel lihtsam välja tulla ja emal ka vähem vigastusi
See on, et mis ühele sobib ei pruugi teisele sobida ja enne ei tea mis sobib kui pole proovinud.
-
OperaatorKõps
Teisega ongi väiksem tõenäosus rebeneda üldjuhul, eriti kuna esimesega rebenes ja kõik nagunii veninum seal.Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 15:01Ma küll ei ütleks, et piin on selja peal. Esimesega sünnitasin pool küllili ja oli mitu õmblust, sest kärisesin katki ning oli kohati piin, sest pool pead oli väljas ja arst käskis oodata ja mitte pressida kuna tuhu ära kadus ja sealt ka rebendid tulid. Ma lausa tundsin seda kõrvetavat valu kui reben tekkis. Teisega sünnitasin selja peal ja ei olnud ühtegi õmblust kuigi lõpus surusin lapse toore jõuga väja kuna tuhu polnud aga lapsel oli nabanöör topelt ümber kaela ja asi läks kiireks.Mmm kirjutas: ↑02 Juun 2024 13:18 Pole sünnitanud ega hakka ka, aga üks hariv tiktoki video arsti selgitustega ja animatsooniga näitas, et selja peal kõige halvem, aga neljakäpukil kõik on nagu avatum ja lapsel lihtsam välja tulla ja emal ka vähem vigastusi
See on, et mis ühele sobib ei pruugi teisele sobida ja enne ei tea mis sobib kui pole proovinud.
-
Külaline
Vastupidi, kui juba on lõigatud või armistunud, kipub keremini rebenema, kuna koed ei anna armi tõttu nii hästi venima.OperaatorKõps kirjutas: ↑03 Juun 2024 10:36Teisega ongi väiksem tõenäosus rebeneda üldjuhul, eriti kuna esimesega rebenes ja kõik nagunii veninum seal.Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 15:01Ma küll ei ütleks, et piin on selja peal. Esimesega sünnitasin pool küllili ja oli mitu õmblust, sest kärisesin katki ning oli kohati piin, sest pool pead oli väljas ja arst käskis oodata ja mitte pressida kuna tuhu ära kadus ja sealt ka rebendid tulid. Ma lausa tundsin seda kõrvetavat valu kui reben tekkis. Teisega sünnitasin selja peal ja ei olnud ühtegi õmblust kuigi lõpus surusin lapse toore jõuga väja kuna tuhu polnud aga lapsel oli nabanöör topelt ümber kaela ja asi läks kiireks.Mmm kirjutas: ↑02 Juun 2024 13:18 Pole sünnitanud ega hakka ka, aga üks hariv tiktoki video arsti selgitustega ja animatsooniga näitas, et selja peal kõige halvem, aga neljakäpukil kõik on nagu avatum ja lapsel lihtsam välja tulla ja emal ka vähem vigastusi
-
Külaline
Sünnituse käigus su keha ise tahab minna nii nagu on sulle parim. Ma olin ka eelnevalt kuulnud, et selili on kõige raskem aga just selili oli mul mõlema sünnitusega kõige mugavam. Sünnitused olid loomulikud ja mõlema puhul pääsesin õmblusteta, esimene laps keskmise kaaluga ja teine veidi üle keskmise.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist