Kuidas see siis ära oleks jäänud sellepärast? Mees selle naisega peret luua ega päriselt koos olla ju ei tahtnud.Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Kust selle kohta lähemalt lugeda saaks, et abikaasal oli varanduse kokkuajamisel suur roll?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:14Võib-olla lõppeski, kust sina tead, aga otsustati äripartneritena jätkata. Armuke ja abieluvälised lapsed ei tähenda automaatselt seda, et nad peavad ka teiste elutööst osa saama. Oma naisel oli selle varanduse kokkuajamisel suur roll, Tuulal mitte mingisugust. Seetõttu mees sellised otsused langetas. Laste eest on hoolitsetud, muu ei ole ju kuidagi Tuula asi. et nüüd mööda kohtuid käia. Pealegi läksid nende suhted halvaks juba tükk aega enne mehe surma.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:05Minu arust on! Normaalne on suhe lõpetada, kui on teada, et kaaslane petab. Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 19:45 Pere on perepea keppimise eest kuidagi vastutav sinu arust? Hea kloun.
-
Külaline
Ma räägin oma naise seisukohalt. Et, kui naine oleks petva mehega suhte lõpetanud, siis poleks tema jaoks seda jama ja tähelepanu olnud. Täpselt samamoodi nagu Jüri naise puhulgi. Oleks selle suhte lõpetanud, oleks palju ebameeldivusi olemata jäänud.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:27Kuidas see siis ära oleks jäänud sellepärast? Mees selle naisega peret luua ega päriselt koos olla ju ei tahtnud.Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.
See, mida mees pärast lahutamist teeb või kellega elab, ei ole ju oluline. Naine on nõmedast suhtest pääsenud.
-
Külaline
No näed ju isegi, et segab. Ja oi, kuidas segab! Lausa kohtusse tahetakse nüüd minna oma au ja väärikust kaitsma.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:22Miks normaalne? Kõiki inimesi petmine ei sega, nõrgukesed ei saa loomulikult hakkama.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:05Minu arust on! Normaalne on suhe lõpetada, kui on teada, et kaaslane petab. Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 19:45 Pere on perepea keppimise eest kuidagi vastutav sinu arust? Hea kloun.
-
Külaline
Eks sa tutvu siis perekond Piilmanni pereäridega lähemalt. Mees ei loonud ega juhtinud neid üksi.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:29Kust selle kohta lähemalt lugeda saaks, et abikaasal oli varanduse kokkuajamisel suur roll?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:14Võib-olla lõppeski, kust sina tead, aga otsustati äripartneritena jätkata. Armuke ja abieluvälised lapsed ei tähenda automaatselt seda, et nad peavad ka teiste elutööst osa saama. Oma naisel oli selle varanduse kokkuajamisel suur roll, Tuulal mitte mingisugust. Seetõttu mees sellised otsused langetas. Laste eest on hoolitsetud, muu ei ole ju kuidagi Tuula asi. et nüüd mööda kohtuid käia. Pealegi läksid nende suhted halvaks juba tükk aega enne mehe surma.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:05
Minu arust on! Normaalne on suhe lõpetada, kui on teada, et kaaslane petab. Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.
-
Külaline
Mida sa sogad? Kelle naine see kohtusse läks?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:34No näed ju isegi, et segab. Ja oi, kuidas segab! Lausa kohtusse tahetakse nüüd minna oma au ja väärikust kaitsma.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:22Miks normaalne? Kõiki inimesi petmine ei sega, nõrgukesed ei saa loomulikult hakkama.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:05
Minu arust on! Normaalne on suhe lõpetada, kui on teada, et kaaslane petab. Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.
-
Külaline
Aarma lastest ikka räägib nüüd ju.
-
Külaline
Jüri lapsed läksid kohtusse, et oma ema au ja väärikust kaitsta. Imelik, loed terve pika teema ära ja üldse ei saa aru, millest jutt käib.
-
Külaline
Ema au ja väärikust, taga targemaks. Ikka isa au ja väärikust läksid kaitsma, sest nende arust on see armulugu välja mõedud.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 13:56Jüri lapsed läksid kohtusse, et oma ema au ja väärikust kaitsta. Imelik, loed terve pika teema ära ja üldse ei saa aru, millest jutt käib.
-
Külaline
Ja teisel juhul läks armuke lahkunu pere vastu kohtusse.
Kogu see jama oleks olemata, kui naised lõpetaks petjaga suhte.
-
Külaline
Just nimelt lapsed, mitte petetud naine. Hoopid sina loed terve teema ära ja ei saa üldse aru, millest jutt käib.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 13:56Jüri lapsed läksid kohtusse, et oma ema au ja väärikust kaitsta. Imelik, loed terve pika teema ära ja üldse ei saa aru, millest jutt käib.
-
Külaline
Jah, ja ühtlasi tahavad kaitsta ka oma ema.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 13:58Ema au ja väärikust, taga targemaks. Ikka isa au ja väärikust läksid kaitsma, sest nende arust on see armulugu välja mõedud.
-
Külaline
Mina pean nõrgukeseks hoopis seda inimest, kes ei lähe petjast lahku. Ju nõrguke teab, et ei saaks üksinda hakkama.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:22Miks normaalne? Kõiki inimesi petmine ei sega, nõrgukesed ei saa loomulikult hakkama.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:05Minu arust on! Normaalne on suhe lõpetada, kui on teada, et kaaslane petab. Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 19:45 Pere on perepea keppimise eest kuidagi vastutav sinu arust? Hea kloun.
-
Külaline
Oled sina alles rumal. Milline jama? Oma naine päris 90 miljonit. Õigesti tegi, et mehega jäi.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 13:58Ja teisel juhul läks armuke lahkunu pere vastu kohtusse.
Kogu see jama oleks olemata, kui naised lõpetaks petjaga suhte.
-
Külaline
Elus on olulisemaid asju, kui see, et mees kellegi teisega magab. Kust sina üldse võtad, et tegu petmisega? Vaevalt see naine sellest ajakirjaveergudel teada sai.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:04Mina pean nõrgukeseks hoopis seda inimest, kes ei lähe petjast lahku. Ju nõrguke teab, et ei saaks üksinda hakkama.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:22Miks normaalne? Kõiki inimesi petmine ei sega, nõrgukesed ei saa loomulikult hakkama.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:05
-
Külaline
Kohtusse läksid lapsed, aga ikka selleks, et oma perekonna au ja väärikust kaitsta. Ehk siis mitte ainult oma isa kaitsma, vaid kogu perekonna, sh ema nime.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:00Just nimelt lapsed, mitte petetud naine. Hoopid sina loed terve teema ära ja ei saa üldse aru, millest jutt käib.
-
Külaline
Sellest järeldub, et laste ja ema jaoks on selline info, et D. oli Jüri armuke, esmakordne. Seega kuidas jätta maha petvat meest, kelle kohta pole petmine tuvastatud?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:07Kohtusse läksid lapsed, aga ikka selleks, et oma perekonna au ja väärikust kaitsta. Ehk siis mitte ainult oma isa kaitsma, vaid kogu perekonna, sh ema nime.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:00Just nimelt lapsed, mitte petetud naine. Hoopid sina loed terve teema ära ja ei saa üldse aru, millest jutt käib.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 13:56 Jüri lapsed läksid kohtusse, et oma ema au ja väärikust kaitsta. Imelik, loed terve pika teema ära ja üldse ei saa aru, millest jutt käib.
-
Külaline
Aa, no, kui raha on kõige tähtsam, siis muidugi tuleb lasta käituda endaga nagu kõntsaga.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:04Oled sina alles rumal. Milline jama? Oma naine päris 90 miljonit. Õigesti tegi, et mehega jäi.
Isiklik arvamus on see, et kui see raha on tõesti nii oluline, siis lahutuse korral oleks ju nagunii mõned miljonid saanud. Seda enam, et nagu keegi siin ütles, et naine oli ka firmades oluline tegelane.
Aga noh, ma ei tea! Minu jaoks on inimsuhted oluliselt tähtsamad kui kellegi teise inimese raha.
-
Külaline
Kust selline info. Et tütar uskus, et mingit suhet pole, sest isa polnud temaga seda arutanud, ei tähenda kuidagi seda, et ema ei teadnud. Nii rumal ta vist ikka ei olnud.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:09Sellest järeldub, et laste ja ema jaoks on selline info, et D. oli Jüri armuke, esmakordne. Seega kuidas jätta maha petvat meest, kelle kohta pole petmine tuvastatud?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:07Kohtusse läksid lapsed, aga ikka selleks, et oma perekonna au ja väärikust kaitsta. Ehk siis mitte ainult oma isa kaitsma, vaid kogu perekonna, sh ema nime.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:00
Just nimelt lapsed, mitte petetud naine. Hoopid sina loed terve teema ära ja ei saa üldse aru, millest jutt käib.
-
Külaline
Sellel naisel oli endalgi raha piisavalt. Kordan veel kord-kõiki ei huvita, kellega nende mees veel k.pib. Sa ei saa vist ikka aru?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:11Aa, no, kui raha on kõige tähtsam, siis muidugi tuleb lasta käituda endaga nagu kõntsaga.
Isiklik arvamus on see, et kui see raha on tõesti nii oluline, siis lahutuse korral oleks ju nagunii mõned miljonid saanud. Seda enam, et nagu keegi siin ütles, et naine oli ka firmades oluline tegelane.
Aga noh, ma ei tea! Minu jaoks on inimsuhted oluliselt tähtsamad kui kellegi teise inimese raha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist