See on jutuks hea küll! D on ju korduvalt öelnud, et J naine oli teadlik. Ei tasu nüüd seda oma naist mingiks ullikeseks pidada, kes ei saa aru, et tema mehel oli armukesi. Kui asi oli kestnud juba 20 aastat, ja avalikult, siis on võimatu, et oma naine alles nüüd teada sai.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:09Sellest järeldub, et laste ja ema jaoks on selline info, et D. oli Jüri armuke, esmakordne. Seega kuidas jätta maha petvat meest, kelle kohta pole petmine tuvastatud?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:07Kohtusse läksid lapsed, aga ikka selleks, et oma perekonna au ja väärikust kaitsta. Ehk siis mitte ainult oma isa kaitsma, vaid kogu perekonna, sh ema nime.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:00
Just nimelt lapsed, mitte petetud naine. Hoopid sina loed terve teema ära ja ei saa üldse aru, millest jutt käib.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Järelikult oli naisel sellest ükskõik. Mis see sinu asi on?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:15See on jutuks hea küll! D on ju korduvalt öelnud, et J naine oli teadlik. Ei tasu nüüd seda oma naist mingiks ullikeseks pidada, kes ei saa aru, et tema mehel oli armukesi. Kui asi oli kestnud juba 20 aastat, ja avalikult, siis on võimatu, et oma naine alles nüüd teada sai.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:09Sellest järeldub, et laste ja ema jaoks on selline info, et D. oli Jüri armuke, esmakordne. Seega kuidas jätta maha petvat meest, kelle kohta pole petmine tuvastatud?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:07
Kohtusse läksid lapsed, aga ikka selleks, et oma perekonna au ja väärikust kaitsta. Ehk siis mitte ainult oma isa kaitsma, vaid kogu perekonna, sh ema nime.
-
Külaline
Sa vist ei saa ka aru, et petmise aktsepteerimine, petmisega leppimine toob kaasa palju jama. Nagu kahe käesoleva näite varal selgub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:14Sellel naisel oli endalgi raha piisavalt. Kordan veel kord-kõiki ei huvita, kellega nende mees veel k.pib. Sa ei saa vist ikka aru?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:11Aa, no, kui raha on kõige tähtsam, siis muidugi tuleb lasta käituda endaga nagu kõntsaga.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:04
Oled sina alles rumal. Milline jama? Oma naine päris 90 miljonit. Õigesti tegi, et mehega jäi.
Isiklik arvamus on see, et kui see raha on tõesti nii oluline, siis lahutuse korral oleks ju nagunii mõned miljonid saanud. Seda enam, et nagu keegi siin ütles, et naine oli ka firmades oluline tegelane.
Aga noh, ma ei tea! Minu jaoks on inimsuhted oluliselt tähtsamad kui kellegi teise inimese raha.
Lisaks, ma ei saa aru, mis mõttega siis üldse suhtes olla, kui on täiesti ükskõik, mida teine inimene teeb?
-
Külaline
Firmad olid nende mõlema elutöö. Ilmselt mõlemale palju tähtsamad kui see, kes kellega magab. Meest huvitas väga, et firma jääks edasi perekonda ja sellega mindaks edasi ka peale tema surma. See oli tema jaoks kõige tähtsam asi. Sellest ka kõik need otsused. Võib-olla oli see tema palve, et ei lahutataks, sest siis peaks kõike hakkama jagama ja poolitama. Ta kandis kogu oma vara naise ja poegade nimele, et seda ei päriks tema vallaslapsed või armuke, kes ei tea midagi sellest ärist ja keda huvitab vaid raha, mitte firma.Aa, no, kui raha on kõige tähtsam, siis muidugi tuleb lasta käituda endaga nagu kõntsaga.
Isiklik arvamus on see, et kui see raha on tõesti nii oluline, siis lahutuse korral oleks ju nagunii mõned miljonid saanud. Seda enam, et nagu keegi siin ütles, et naine oli ka firmades oluline tegelane.
Aga noh, ma ei tea! Minu jaoks on inimsuhted oluliselt tähtsamad kui kellegi teise inimese raha.
-
Külaline
Selles asi ju ongi, et ei ole ükskõik. Kui oleks, siis ta paluks oma lapsi mitte algatada kohtuasja, mitte ei toetaks seda.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:17Järelikult oli naisel sellest ükskõik. Mis see sinu asi on?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:15See on jutuks hea küll! D on ju korduvalt öelnud, et J naine oli teadlik. Ei tasu nüüd seda oma naist mingiks ullikeseks pidada, kes ei saa aru, et tema mehel oli armukesi. Kui asi oli kestnud juba 20 aastat, ja avalikult, siis on võimatu, et oma naine alles nüüd teada sai.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:09
Sellest järeldub, et laste ja ema jaoks on selline info, et D. oli Jüri armuke, esmakordne. Seega kuidas jätta maha petvat meest, kelle kohta pole petmine tuvastatud?
-
Külaline
Ma ei näe kummalgi puhul mingit jama. Suhtes on inimesed siis, kui neil on koos olla hea. See, kellega keegi magab, ei puutu asjasse.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:18Sa vist ei saa ka aru, et petmise aktsepteerimine, petmisega leppimine toob kaasa palju jama. Nagu kahe käesoleva näite varal selgub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:14Sellel naisel oli endalgi raha piisavalt. Kordan veel kord-kõiki ei huvita, kellega nende mees veel k.pib. Sa ei saa vist ikka aru?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:11
Aa, no, kui raha on kõige tähtsam, siis muidugi tuleb lasta käituda endaga nagu kõntsaga.
Lisaks, ma ei saa aru, mis mõttega siis üldse suhtes olla, kui on täiesti ükskõik, mida teine inimene teeb?
-
Külaline
Ikka petmine ise toob kaasa igasugust jama. Selle jama on nendele kõigile naistele ja lastele ikka nende armas pereisa kaela toonud, kes ei mõistnud tilli püksis hoida. Kas oma naine lepib või mitte, ei muuda väga palju asja, jama oleks ju ikka.Sa vist ei saa ka aru, et petmise aktsepteerimine, petmisega leppimine toob kaasa palju jama. Nagu kahe käesoleva näite varal selgub.
-
Külaline
Olen nõus, et armuke ei peaks saama sentigi. Aga see on nats imelik küll, et ühed lapsed on justkui rohkem oma lapsed kui teised. Ja see on ka arusaamatu, et kui armukest sobis pidada küll, aga siis teistpidi oli selle armukese vastu selline viha.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:18Firmad olid nende mõlema elutöö. Ilmselt mõlemale palju tähtsamad kui see, kes kellega magab. Meest huvitas väga, et firma jääks edasi perekonda ja sellega mindaks edasi ka peale tema surma. See oli tema jaoks kõige tähtsam asi. Sellest ka kõik need otsused. Võib-olla oli see tema palve, et ei lahutataks, sest siis peaks kõike hakkama jagama ja poolitama. Ta kandis kogu oma vara naise ja poegade nimele, et seda ei päriks tema vallaslapsed või armuke, kes ei tea midagi sellest ärist ja keda huvitab vaid raha, mitte firma.Aa, no, kui raha on kõige tähtsam, siis muidugi tuleb lasta käituda endaga nagu kõntsaga.
-
Külaline
Sul oleks siis oma mehega hea koos olla, kui ta sinu kõrvalt käib teisi naisi kargamas?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:22Ma ei näe kummalgi puhul mingit jama. Suhtes on inimesed siis, kui neil on koos olla hea. See, kellega keegi magab, ei puutu asjasse.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:18Sa vist ei saa ka aru, et petmise aktsepteerimine, petmisega leppimine toob kaasa palju jama. Nagu kahe käesoleva näite varal selgub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:14
Sellel naisel oli endalgi raha piisavalt. Kordan veel kord-kõiki ei huvita, kellega nende mees veel k.pib. Sa ei saa vist ikka aru?
-
Külaline
Sa oled tõesti naiivne. Sa arvad, et isegi siis, kui on ühe pere lapsed, saavad nad alati pärimisel võrdselt? Absoluutselt mitte. Arvan, et enamik juhte ei saa.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:24Olen nõus, et armuke ei peaks saama sentigi. Aga see on nats imelik küll, et ühed lapsed on justkui rohkem oma lapsed kui teised. Ja see on ka arusaamatu, et kui armukest sobis pidada küll, aga siis teistpidi oli selle armukese vastu selline viha.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:18Firmad olid nende mõlema elutöö. Ilmselt mõlemale palju tähtsamad kui see, kes kellega magab. Meest huvitas väga, et firma jääks edasi perekonda ja sellega mindaks edasi ka peale tema surma. See oli tema jaoks kõige tähtsam asi. Sellest ka kõik need otsused. Võib-olla oli see tema palve, et ei lahutataks, sest siis peaks kõike hakkama jagama ja poolitama. Ta kandis kogu oma vara naise ja poegade nimele, et seda ei päriks tema vallaslapsed või armuke, kes ei tea midagi sellest ärist ja keda huvitab vaid raha, mitte firma.Aa, no, kui raha on kõige tähtsam, siis muidugi tuleb lasta käituda endaga nagu kõntsaga.
-
Külaline
Nii palju muudab, et lahutades sellisest mehest ei ole sa enam selles jamas kuidagi osaline.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:23Ikka petmine ise toob kaasa igasugust jama. Selle jama on nendele kõigile naistele ja lastele ikka nende armas pereisa kaela toonud, kes ei mõistnud tilli püksis hoida. Kas oma naine lepib või mitte, ei muuda väga palju asja, jama oleks ju ikka.Sa vist ei saa ka aru, et petmise aktsepteerimine, petmisega leppimine toob kaasa palju jama. Nagu kahe käesoleva näite varal selgub.
-
Külaline
Tema jaoks olidki ju ühed lapsed tähtsamad kui teised, keda ta võib-olla ise ei olnud planeerinud ega soovinud. Ja Triin Tuula pale tuli ju enne mehe surma juba välja ja nad läksid tülli. Tuula hakkas tegelema pesuehtsa väljapressimisega ja nad olid juba enne mehe haigusest teadasaamist lahku läinud. Sellest need tema otsused.Olen nõus, et armuke ei peaks saama sentigi. Aga see on nats imelik küll, et ühed lapsed on justkui rohkem oma lapsed kui teised. Ja see on ka arusaamatu, et kui armukest sobis pidada küll, aga siis teistpidi oli selle armukese vastu selline viha.
-
Külaline
Jumala ükskõik. Ma ei mõista, miks sind võõraste inimeste elu nii traumeerib? Kui oled tuntud inimene, siis ongi su elu luubi all. Kui sinu mees teeb teisele naisele lapse, ei huvita see mitte kedagi.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:26Nii palju muudab, et lahutades sellisest mehest ei ole sa enam selles jamas kuidagi osaline.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:23Ikka petmine ise toob kaasa igasugust jama. Selle jama on nendele kõigile naistele ja lastele ikka nende armas pereisa kaela toonud, kes ei mõistnud tilli püksis hoida. Kas oma naine lepib või mitte, ei muuda väga palju asja, jama oleks ju ikka.Sa vist ei saa ka aru, et petmise aktsepteerimine, petmisega leppimine toob kaasa palju jama. Nagu kahe käesoleva näite varal selgub.
-
Külaline
Aga, miks sind võõraste inimeste elu nii huvitab, et juba lehekülgede kaupa siin jahvatad?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:28Jumala ükskõik. Ma ei mõista, miks sind võõraste inimeste elu nii traumeerib? Kui oled tuntud inimene, siis ongi su elu luubi all. Kui sinu mees teeb teisele naisele lapse, ei huvita see mitte kedagi.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:26Nii palju muudab, et lahutades sellisest mehest ei ole sa enam selles jamas kuidagi osaline.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:23
Ikka petmine ise toob kaasa igasugust jama. Selle jama on nendele kõigile naistele ja lastele ikka nende armas pereisa kaela toonud, kes ei mõistnud tilli püksis hoida. Kas oma naine lepib või mitte, ei muuda väga palju asja, jama oleks ju ikka.
-
Külaline
Olen siia ainult täna kirjutanud, aga paistab, et hoopis sina jahvatad.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:33Aga, miks sind võõraste inimeste elu nii huvitab, et juba lehekülgede kaupa siin jahvatad?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:28Jumala ükskõik. Ma ei mõista, miks sind võõraste inimeste elu nii traumeerib? Kui oled tuntud inimene, siis ongi su elu luubi all. Kui sinu mees teeb teisele naisele lapse, ei huvita see mitte kedagi.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:26 Nii palju muudab, et lahutades sellisest mehest ei ole sa enam selles jamas kuidagi osaline.
-
Külaline
Paljudel pikaajalistel paaridel on ühised varalised suhted, ollakse rohkem sõbrad kui armukesed. Need sidemed võivad olla palju tugevamad kui kellegagi seksimine, kes tulevad ja lähevad. Ma mäletan, et lugesin sellest vanamehest, matemaatikaõpetajast, kes pisteti vangi, sest ajas mingi alaealisega seksijuttu purjus peaga. Ja esimene asi oli, et tahtis helistada oma naisele. Sama lugu Mangiga. Ajas naistele külge ja sattus plindrisse, kohe jooksis oma naise juurde, kes lohutama asus.Lisaks, ma ei saa aru, mis mõttega siis üldse suhtes olla, kui on täiesti ükskõik, mida teine inimene teeb?
-
Külaline
Ja sulle tundub, et need naised on väärikad ja endastlugupidavad?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:36Paljudel pikaajalistel paaridel on ühised varalised suhted, ollakse rohkem sõbrad kui armukesed. Need sidemed võivad olla palju tugevamad kui kellegagi seksimine, kes tulevad ja lähevad. Ma mäletan, et lugesin sellest vanamehest, matemaatikaõpetajast, kes pisteti vangi, sest ajas mingi alaealisega seksijuttu purjus peaga. Ja esimene asi oli, et tahtis helistada oma naisele. Sama lugu Mangiga. Ajas naistele külge ja sattus plindrisse, kohe jooksis oma naise juurde, kes lohutama asus.Lisaks, ma ei saa aru, mis mõttega siis üldse suhtes olla, kui on täiesti ükskõik, mida teine inimene teeb?
-
Külaline
Miks mitte, kui neid oma mees seksuaalselt üldse enam ammu ei huvita. Võib-olla endalgi armukesed ja oma elu. Ja on valinud selle, et ei hakka oma elu lammutama, vaid elavad oma harjunud kodus sõbralikult mehega edasi.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:40Ja sulle tundub, et need naised on väärikad ja endastlugupidavad?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:36Paljudel pikaajalistel paaridel on ühised varalised suhted, ollakse rohkem sõbrad kui armukesed. Need sidemed võivad olla palju tugevamad kui kellegagi seksimine, kes tulevad ja lähevad. Ma mäletan, et lugesin sellest vanamehest, matemaatikaõpetajast, kes pisteti vangi, sest ajas mingi alaealisega seksijuttu purjus peaga. Ja esimene asi oli, et tahtis helistada oma naisele. Sama lugu Mangiga. Ajas naistele külge ja sattus plindrisse, kohe jooksis oma naise juurde, kes lohutama asus.Lisaks, ma ei saa aru, mis mõttega siis üldse suhtes olla, kui on täiesti ükskõik, mida teine inimene teeb?
-
Külaline
Kuskil pole sõnagi sellest, mida see oma naine asjast arvab. Kas toetab või ei toeta kohtuasja.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:20Selles asi ju ongi, et ei ole ükskõik. Kui oleks, siis ta paluks oma lapsi mitte algatada kohtuasja, mitte ei toetaks seda.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:17Järelikult oli naisel sellest ükskõik. Mis see sinu asi on?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:15
See on jutuks hea küll! D on ju korduvalt öelnud, et J naine oli teadlik. Ei tasu nüüd seda oma naist mingiks ullikeseks pidada, kes ei saa aru, et tema mehel oli armukesi. Kui asi oli kestnud juba 20 aastat, ja avalikult, siis on võimatu, et oma naine alles nüüd teada sai.
-
Külaline
Minu arust see kohtuasi ei vii kuskile. Nüüd hakatakse siis detailselt arutama, mis oli ja mis ei olnud, ajakirjandusel on veel uusi ja mahlakaid detaile siit aastaid võtta. Poleks perekond raamatule kuidagi reageerinud, oleks seda ostetud poole vähem ja asi oleks juba varsti unustatud olnud: https://www.ohtuleht.ee/melu/1146597/vi ... s-voitlema
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist