Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Teil sõbrannad puha vallalised, lastetud ja oma eluta, et saab kaasa krabada?
Külaline

Tütrega veel võin käia, aga enda ealise naisega, võehh, ole nagu paar lesbisid.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 22:56 Tütrega veel võin käia, aga enda ealise naisega, võehh, ole nagu paar lesbisid.
Sul sõbrannasid siis üldse pole? Mina käin sõbrannaga nädala keskel teatris ja kontserdil, nädalalõpus mehega või kuskil peol mehe ja sõbrannaga.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Dets 2025 22:24
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 22:02
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 21:56 Seda ei otsusta sina mingis foorumis kolme lause alusel, kas nad lasevad endaga halvasti käituda või on see nende teadlik valik. Sa ei tea kõike ja sa pole pädev nende eest otsustama.
Oma kaaslase petmine on ju alati halb käitumine. Siin ei ole isegi midagi arutada.
Sa kohe ei suudagi leppida, et mõni asi maailmas on sinu kontrolli alt väljas ja mõni jultunud naine julgeb omi otsuseid teha, mida sina heaks ei kiida?
Mis mul siin leppida? Fakt on see, et mitte ükski naine ei ole õnnelik, kui teda petetakse. Kui sa ütled, et sulle sobib väga hästi, et sind petetakse, siis sa ju valetad, ja eelkõige iseendale. Ehk siis jõuame ringiga tagasi sinna, et see "omi otsuseid" tegev naine on mingil põhjusel sunnitud leppima petva mehega.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 00:06
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 22:24
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 22:02
Oma kaaslase petmine on ju alati halb käitumine. Siin ei ole isegi midagi arutada.
Sa kohe ei suudagi leppida, et mõni asi maailmas on sinu kontrolli alt väljas ja mõni jultunud naine julgeb omi otsuseid teha, mida sina heaks ei kiida?
Mis mul siin leppida? Fakt on see, et mitte ükski naine ei ole õnnelik, kui teda petetakse. Kui sa ütled, et sulle sobib väga hästi, et sind petetakse, siis sa ju valetad, ja eelkõige iseendale. Ehk siis jõuame ringiga tagasi sinna, et see "omi otsuseid" tegev naine on mingil põhjusel sunnitud leppima petva mehega.
Ideaalseid inimesi ei ole olemas, seda peaks isegi sinusugune naiivitar juba teadma.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Dets 2025 00:14
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 22:24 Sa kohe ei suudagi leppida, et mõni asi maailmas on sinu kontrolli alt väljas ja mõni jultunud naine julgeb omi otsuseid teha, mida sina heaks ei kiida?
Ideaalseid inimesi ei ole olemas, seda peaks isegi sinusugune naiivitar juba teadma.
Igal inimesel on mõni viga - kellel rohkem, kellel vähem. Lihtsalt, mõnede vigadega ei pea leppima.

See sinu naiivitari-jutt on väga tüütu. Ega sa suurt rohkem argumenteerida ei oskagi, kui kõiki pikas suhtes olevaid naisi lollideks ja naiivitarideks sõimata. Ja igas võimalikus teemas. Hea, et sa vähemalt siin teemas ei ole oma miljonitest jälle heietama hakanud.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Dets 2025 00:25
Guest kirjutas: 15 Dets 2025 00:14
Igal inimesel on mõni viga - kellel rohkem, kellel vähem. Lihtsalt, mõnede vigadega ei pea leppima.
Seda, millised vead need on, millega mitte leppida, otsustabki iga inimene ise mitte sina foorumis ja kõigi eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 23:48Sul sõbrannasid siis üldse pole?
Milleks mulle neid tüütuid pläkutajaid vaja? Päris noorena olid, aga kõik nad püüdsid minu pealt kasu lõigata.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Dets 2025 02:21
Milleks mulle neid tüütuid pläkutajaid vaja? Päris noorena olid, aga kõik nad püüdsid minu pealt kasu lõigata.
Sinu puhul ei imesta. Hea iseloomu ja toreda seltskonna pärast sinuga vist keegi pole elus tahtnud suhelda, siis jäävadki ainult kasuahned alles.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 06:17
Sinu puhul ei imesta. Hea iseloomu ja toreda seltskonna pärast sinuga vist keegi pole elus tahtnud suhelda, siis jäävadki ainult kasuahned alles.
Kas sa tunned teda?
Külaline

FB viskas just ette mingi arvustuse selle raamatu kohta, kus öeldi ainuke ajaloolise väärtusega seik olevat Vanemuise süüfiliseepideemia, kus kollektiiv hoogsa ristseksimise käigus suures osas suguhaiguste dispanserisse kukkus... no see oli 60.aastatel, Klas läks Vanemuisesse 1986, seega need mainitud "põnevamad ajad" olid 20-25a varem. . Mis eluloosraamat see ka on, kus pajatatakse asju, millel oma eluga pole pistmistki, Klas alles sündis 60ndatel.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 08:26

Kas sa tunned teda?
Tema ongi näide tüütust pläkutajast :)
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 11:31
Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 08:26

Kas sa tunned teda?
Tema ongi näide tüütust pläkutajast :)
Aa, alles sõimasid mind, et ma sind naiivseks nimetan, nüüd juba keegi teine hambus. Pole sa isegi mingi toredake, eks.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Dets 2025 08:26
Kas sa tunned teda?
Tema sõnavõttude põhjal siin võib tõesti nii öelda. Kui inimene on siin äärmiselt ebameeldiv, vaevalt küll, et päriselus siis ainult see hea pool välja lööb.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 12:59

Kas sa tunned teda?
Tema sõnavõttude põhjal siin võib tõesti nii öelda. Kui inimene on siin äärmiselt ebameeldiv, vaevalt küll, et päriselus siis ainult see hea pool välja lööb.
Mul pole vähimatki aimu, milline ta siin on, v.a. et tal on tütar.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Dets 2025 09:17 FB viskas just ette mingi arvustuse selle raamatu kohta, kus öeldi ainuke ajaloolise väärtusega seik olevat Vanemuise süüfiliseepideemia, kus kollektiiv hoogsa ristseksimise käigus suures osas suguhaiguste dispanserisse kukkus... no see oli 60.aastatel, Klas läks Vanemuisesse 1986, seega need mainitud "põnevamad ajad" olid 20-25a varem. . Mis eluloosraamat see ka on, kus pajatatakse asju, millel oma eluga pole pistmistki, Klas alles sündis 60ndatel.
Arvustuse andmeil oli tema enda ajal kogu teatri peale ainult üks mees, kes abieluväliseid suhteid ei harrastanud. :lol:

https://kultuur.postimees.ee/8379346/di ... r-skandaal
Külaline

Guest kirjutas: 15 Dets 2025 16:51
Guest kirjutas: 15 Dets 2025 09:17 FB viskas just ette mingi arvustuse selle raamatu kohta, kus öeldi ainuke ajaloolise väärtusega seik olevat Vanemuise süüfiliseepideemia, kus kollektiiv hoogsa ristseksimise käigus suures osas suguhaiguste dispanserisse kukkus... no see oli 60.aastatel, Klas läks Vanemuisesse 1986, seega need mainitud "põnevamad ajad" olid 20-25a varem. . Mis eluloosraamat see ka on, kus pajatatakse asju, millel oma eluga pole pistmistki, Klas alles sündis 60ndatel.
Arvustuse andmeil oli tema enda ajal kogu teatri peale ainult üks mees, kes abieluväliseid suhteid ei harrastanud. :lol:

https://kultuur.postimees.ee/8379346/di ... r-skandaal
A mitu naist?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 12:59

Kas sa tunned teda?
Mitut inimest sa siin materdad?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 16:53
Guest kirjutas: 15 Dets 2025 16:51
Guest kirjutas: 15 Dets 2025 09:17

Siinne naiivitar ikka ei usuks :lol: Tema arvates enamik mehi mitte kunagi ei peta.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2025 17:38Mitut inimest sa siin materdad?
Tema arvab, et siin on ainult tema ja üks külaline :D
Nagu võõrad perekooli nähes imestasid, kes see Kägu küll on, et pidevalt Kägu küsib ja Kägu vastab :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], xqwerty ja 11 külalist