Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 16:05Aga suvalisi mehi obsessiivselt ihaldada soovid?
Ma pole see kes obsessiivselt armumisest rääkis.
Kui see tema soov, siis see ei puutu minusse. Sinul miski kana temaga kitkuda. Kui see sind puudutab, siis pead sellega tööd tegema. Oskad ju selle probleemi endas lahti lasta?
Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 16:05Aga suvalisi mehi obsessiivselt ihaldada soovid?
Ma pole see kes obsessiivselt armumisest rääkis.
Kui see tema soov, siis see ei puutu minusse. Sinul miski kana temaga kitkuda. Kui see sind puudutab, siis pead sellega tööd tegema. Oskad ju selle probleemi endas lahti lasta?
Lahti laskmisest räägid sina, kes on nagu iminapp inimeste ja asjade küljes, mida tal pole
Armumine enajaolt ongi fantaasia, inimene armub endale loodud ettekujutusse sellest inimesest. Jälgib teda kõrvalt ja arvab, et oskab objektiivselt hinnata, kuidas see isik midagi teeks, kuidas oleks temaga olla, armastada jne.
Tegelikult ei vasta see kunagi reaalsusele. Kui armumine on vastastikune, selgub varsti, kuidas see isik tegelikult käitub, võib-olla on tööl kena ja vastutulelik, aga kodus ei viitsi lillegi liigutada. Armunud inimene võtab selle teadmiseks, lepib sellega või asub kompromisse läbi suruma.
Kui armumine on ühepoolne, jääb see fantaasia peale, ainult positiivsete omadustega ja juurde leiutatud nüanssidega. Alles palju hiljem võib selguda tüübi tegelik iseloom, kui mitte.
Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 14:31Appi. No pole sul mingeid tundeid võõra inimese vastu, kellega sa pole kunagi lähedane olnudki. Ära kujuta lihtsalt asju ette ja ongi kõik möödas.
Appi. Sa selline hüsteeriline kohe. Rahune lihtsalt maha.
Mina küll hüsteeriline pole ning olen täiesti rahulik.
Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 17:54
Pole kunagi aru saanud, kuidas saab ühepoolselt armuda.
väga lihtsalt saab: vaatad teleka- või arvutiekraanilt kobeda välimusega filminäitlejat või lauljat ja armudki ära, selleks hetkeks.
kui film või kontsert läbi, paned teleka kinni ja elad oma tavapärast elu oma vanamehenässi/8lapse/7kassiga edasi.
too värske armumisobjekt isegi ei aima, et sa temasse 2h telekavaatamise ajal armunud olid,
osad neist on juba ammu maamullaski või veedavad oma viimaseid eluaastaid kuskil hollywoodi piirkonna vanadekodus.
väga lihtsalt saab: vaatad teleka- või arvutiekraanilt kobeda välimusega filminäitlejat või lauljat ja armudki ära, selleks hetkeks.
kui film või kontsert läbi, paned teleka kinni ja elad oma tavapärast elu oma vanamehenässi/8lapse/7kassiga edasi.
too värske armumisobjekt isegi ei aima, et sa temasse 2h telekavaatamise ajal armunud olid,
osad neist on juba ammu maamullaski või veedavad oma viimaseid eluaastaid kuskil hollywoodi piirkonna vanadekodus.
Sa võid siin nalja teha ja et kui sina pole ühepoolselt armunud olnud, siis see ei tähenda, et keegi teine ei saa olla. Ma ei räägi mingitest plakatitest ega filminäitlejatest.
Sellest saada ikka aru, et keegi võib meeldida. Mulle väga paljud meeldivad. Kedagi meeldivat näeb näiteks tihedamini. Ta hakkab järjest rohkem meeldima, tahad järjest rohkem näha jne. Lõpuks tekivadki tunded. Teine ei tea sellest midagi.
Sa võid siin nalja teha ja et kui sina pole ühepoolselt armunud olnud, siis see ei tähenda, et keegi teine ei saa olla. Ma ei räägi mingitest plakatitest ega filminäitlejatest.
Sellest saada ikka aru, et keegi võib meeldida. Mulle väga paljud meeldivad. Kedagi meeldivat näeb näiteks tihedamini. Ta hakkab järjest rohkem meeldima, tahad järjest rohkem näha jne. Lõpuks tekivadki tunded. Teine ei tea sellest midagi.
Kuidas saavad väga paljud meeldida? Nii madal enesehinnang? Mul on hea, kui 2-5 aasta jooksul jääb keegi eriline silma.
Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 17:12
Kui palju teil elus tulnud ette ühepoolset armumist? Kui olete ise see armunud pool, siis kuidas sellega toime tulete? Kui ruttu üle saate? Mul juba üle poole aasta olnud tunded ühe inimese vastu ja ikka jube piinarikas see.
Kuidas sa tead, et see armumine on sul ühepoolne?
Jätkuvalt sooviks teada, et mismoodi sa tead, et sul ühepoolne?
Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 18:04Ma näen samuti kenasid, kuidas see armumisse puutub? Püha jumal, kas sa armud kõikidesse kena väljanägemisega inimestesse?
Ei armu kõikidesse. Hoopis väga harva on olnud armumunud. Nii paari aastakümne vahega.
Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 18:04Ma näen samuti kenasid, kuidas see armumisse puutub? Püha jumal, kas sa armud kõikidesse kena väljanägemisega inimestesse?
Ei armu kõikidesse. Hoopis väga harva on olnud armumunud. Nii paari aastakümne vahega.
Miks sa need kenad kohatud mehed üldse teemasse tõid, kui sa neisse ei armu?