Mallukas ja BSH

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

See videos olnud joodiku lälin oli niiiii võigas.
Külaline

Mallukas on Lustist vaid 8 aastat noorem, aga tema on enda arust teismeline ja Lust vanur :)
Külaline

Naljakas kuidas Malluka sõnu väänatakse. Ta ei ütelnud kordagi, et 40+ inimene on vana, aga keegi ei viitsi nendesse storydesse ju enam süvenedagi.

Minu jaoks isiklikult pole enameeldivamat kuulsust kui BSH Eestis olemas. Prõua "ma olen ainus Eesti inimene, kes käib ülikoolis ja on kaine".
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 09:23 Naljakas kuidas Malluka sõnu väänatakse. Ta ei ütelnud kordagi, et 40+ inimene on vana, aga keegi ei viitsi nendesse storydesse ju enam süvenedagi.

Minu jaoks isiklikult pole enameeldivamat kuulsust kui BSH Eestis olemas. Prõua "ma olen ainus Eesti inimene, kes käib ülikoolis ja on kaine".
Mina kuulasin seda ja see story oli absoluutne mudamaadluse tase. Cancel. Punkt.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 09:23 Naljakas kuidas Malluka sõnu väänatakse. Ta ei ütelnud kordagi, et 40+ inimene on vana, aga keegi ei viitsi nendesse storydesse ju enam süvenedagi.

Ütles ikka küll, et nii vana ja rase, et kui vana ta ongi, 60 või. Sa äkki ise süvened paremini.
Külaline

Mallukas ütles Lusti kohta rase vanainimene. Kas see ei ole halvustav?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 19:55 Mallukas ütles Lusti kohta rase vanainimene. Kas see ei ole halvustav?
Loomulikult on. Väga labane ja madal. Hea, et ta ise igavesti nooreks jääb. 🥸
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 23:22
Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 19:55 Mallukas ütles Lusti kohta rase vanainimene. Kas see ei ole halvustav?
Ei ütelnud. Ta ütles rase vanem inimene. Mida ta ka on. 42a rase olla oledki vanem rase.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 08:39
Ei ütelnud. Ta ütles rase vanem inimene. Mida ta ka on. 42a rase olla oledki vanem rase.
Vaatasin praegu üle selle video. Ütles, et kui vana ta on, 60 või, kas peaks rase olema üldse või. Ja ütles just nimelt rase vanainimene. Seega ära vaidle siin, see video on vabalt saadavalt ja ripub praegu ka üleval, võid ise oma mälu värskendada, kui sa ei mäleta.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 14:19
Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 08:39
Vaatasin praegu üle selle video. Ütles, et kui vana ta on, 60 või, kas peaks rase olema üldse või. Ja ütles just nimelt rase vanainimene. Seega ära vaidle siin, see video on vabalt saadavalt ja ripub praegu ka üleval, võid ise oma mälu värskendada, kui sa ei mäleta.
Kust seda saab vaadata?
Külaline

https://www.nelli.ee/video-purjus-mallu ... d-mollavad
Külaline

Ega ei jaksa enam Bsh ohvrirolli ka ära kuulata. Ta peaks meenutama, mis tegusid ta ise teinud on ja millega kelkinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 21:37 Ega ei jaksa enam Bsh ohvrirolli ka ära kuulata. Ta peaks meenutama, mis tegusid ta ise teinud on ja millega kelkinud.
On jah üks hale tüüp. Kui ma seda vinguvat häält kuskil kuulen, siis panen kohe kinni, piriseb ja iriseb. Küll ma olen nüüd peenike, vaadake mind, õpin õigust, kõik kiusavad. No ei jõua kuulata.
Külaline

Suur M sai Lustilt nõudekirja. PARAS! Täitsa päriselt kohe. Loomulikult ei kavatse ta seda täita, aga minu meelest on hea, et keegi sellele inimesele vastu astub.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 22:07 Suur M sai Lustilt nõudekirja. PARAS! Täitsa päriselt kohe. Loomulikult ei kavatse ta seda täita, aga minu meelest on hea, et keegi sellele inimesele vastu astub.
Selle nôudekirja peale irvitavad kohtumajas kôik ametnikud. See on jabur!

BSH on meil uus haridusminister 🤪
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 14:41
Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 22:07 Suur M sai Lustilt nõudekirja. PARAS! Täitsa päriselt kohe. Loomulikult ei kavatse ta seda täita, aga minu meelest on hea, et keegi sellele inimesele vastu astub.

Vaevalt et Pilv oma margi maha teeks ja mingeid kirju kirjutaks, kui ta arvaks, et mingit alust pole. Sellist asja harrastas ikka üks teine jurist, kellel kliendist savi, tahtis ainult endale raha ja kuulsust. Pilvel pole seda vaja, tal prominentseid kliente niigi jalaga segada.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 14:54
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 14:41

Vaevalt et Pilv oma margi maha teeks ja mingeid kirju kirjutaks, kui ta arvaks, et mingit alust pole. Sellist asja harrastas ikka üks teine jurist, kellel kliendist savi, tahtis ainult endale raha ja kuulsust. Pilvel pole seda vaja, tal prominentseid kliente niigi jalaga segada.
Pilv ei kirjuta selliseid kirju, mingi sekretär ehk kirjutab. Aga raha võtab iga advokaat vastu.
Külaline

Lust on vägevamaidki vastaseid kohtus võitnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 17:56 Lust on vägevamaidki vastaseid kohtus võitnud.
Keda, näiteks?
Mulle tuleb meelde paar korraliku kaotust.
Külaline

M saab vastukirja teha, selle eest, et ta tasuline blogi üles pandi. Lõpuks on nad tasa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol ja 2 külalist