Brauser blokeeritud
-
Külaline
Brauser blokeeritud
Kui soovin telefonis foorumit avada, viskab ette teate, et mu brauser on blokeeritud.
Eemaldasin küpsised, proovisin VPNiga ja ilma, tavalist moodi ja incognitoga, ikka sama asi.
Mida teha?
Eemaldasin küpsised, proovisin VPNiga ja ilma, tavalist moodi ja incognitoga, ikka sama asi.
Mida teha?
-
Külaline
Mul mingit blokeerimise teadet ei anba, aga viimasel ajal pole Chrome'iga enam võimalik telefonist foorumit kasutada. Mingid valged laigud linkide ja piltide asemel ja ei reageeri normaalselt. Seega kolisin Firefoxi ja toimib.
Saate palun täpsustada, millist brauserit te telefonis kasutate?
Ligipääs meie foorumile on muidu geograafiliselt piiratud, ja külastada saab ainult teatud riikidest. Võib olla teie brauseri sees on mingisugune automaatne VPN-funktsioon taustal, mis viib teie "asukoha" kuhugi kolmandasse riiki?
Ligipääs meie foorumile on muidu geograafiliselt piiratud, ja külastada saab ainult teatud riikidest. Võib olla teie brauseri sees on mingisugune automaatne VPN-funktsioon taustal, mis viib teie "asukoha" kuhugi kolmandasse riiki?
-
Külaline
Probleem on lahendatud, oligi riigis probleem. Vahetasin VPNis riiki ja kõik hakkas töölesipsik kirjutas: ↑17 Dets 2025 16:32 Saate palun täpsustada, millist brauserit te telefonis kasutate?
-
Külaline
Mul viskas foorumi lehte avades ette, et probleem mingi SSL-iga. Päev otsa ei saanud foorumisse sisse. Nüüd siis, jumal tänatud, lõpuks avanes. Mul vist sõltuvus tekkinud. 
-
Külaline
Täna lõuna ajal jaa ei saanud mina ka. Ja mõtlesin ka, et pekki, mida ma kohvitassi kõrval siis teenKülaline kirjutas: ↑19 Dets 2025 17:31 Mul viskas foorumi lehte avades ette, et probleem mingi SSL-iga. Päev otsa ei saanud foorumisse sisse. Nüüd siis, jumal tänatud, lõpuks avanes. Mul vist sõltuvus tekkinud.![]()
Ma tavaliselt lõuna(minu jaoks hommik) kohvi ajal loen seda foorumit.
-
Külaline
mul oli sama asi eile ühe vanema tahvelarvutiga,Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2025 13:34 Kui soovin telefonis foorumit avada, viskab ette teate, et mu brauser on blokeeritud.
kui tahtsin katsetada, kas ja kuidas töötab sellele just peale pandud opera brauser.
ja viga ei tekkinud mitte sisselogimisel, vaid lehe vaatamisel ILMA sisselogimiseta:
1) avaleht tuli kenasti ette
2) niipea kui avalehel mõnd alateemat valida üritasin vaatamiseks, viskas ette kirja et IP-aadress on blokeeritud ja saada foorumi administraatorile kiri.
kui aga proovisin samas tahvlis varem olnud sinist maakera pildiga brauserit, siis ei tekkinud mingeid probleeme.
samuti ei tekkinud probleeme vaatamise ega sisselogimisega lauaarvutist (sama ip aadressiga võrk)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline