Ohhoo, see foorum on mõnus!
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Ohhoo, see foorum on mõnus!
Jääb öelda vaid https://www.youtube.com/watch?v=Zd6fwliA7_k
Sõnajalg - Tulge kõik (1995)
Sõnajalg - Tulge kõik (1995)
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Oh, see vana õnnetu Perekool.ee. Nõmetseb veel viimasel päeval ka. Sain bloki, sest andsin seal uuest foorumist arutle.ee teada.
Ise ei taha foorumit pidada, aga teiste peale kade. Või on see "Elusõna" foorum ikkagi nendega seotud?
Ise ei taha foorumit pidada, aga teiste peale kade. Või on see "Elusõna" foorum ikkagi nendega seotud?
-
Hüpik
Vauu, perekoolis möllab veel viimasel päeval keegi usin mode, kes kõik uusi foorumeid puudutavad teemad ja perekooliteemalised teemad ära kustutas. Mida asja ometi? Mõned tunnid on jäänud veel, hull modeteerimine käib järsku. Rääkige välja, mis teema on, kas siin on mingid asjapulgad omavahel tülis ja vorbivad võidu konkureerivaid foorumeid teha ?
Loodetavasti siin uues kohas ikka võib foorumi olemasolu mainida, mitte pole mingi kaklusklubi, millest ei räägita.
Loodetavasti siin uues kohas ikka võib foorumi olemasolu mainida, mitte pole mingi kaklusklubi, millest ei räägita.
Ei ole keegi tülis. Ei ole isegi tuttavad mitte. Me nägime lihtsalt, et Perekooli foorumile ei olnud õiget alternatiivi. Ja igaüks saab ise valida, mis see "õige" tema jaoks on. Meie igaljuhul, ei praegu ega ka tulevikus, ei hakka siin kellelegi kätt ette panema, kui ta tahab mujale minna, või kui ta arvab, et kuskil mujal on parem. Need on meie igaühe isiklikud arvamused, ja neid peab austama.
-
Külaline
See on päris naeruväärne jah, mis seal toimub. Arutle.ee teema kustutati äraHüpik kirjutas: ↑31 Mai 2024 12:59 Vauu, perekoolis möllab veel viimasel päeval keegi usin mode, kes kõik uusi foorumeid puudutavad teemad ja perekooliteemalised teemad ära kustutas. Mida asja ometi? Mõned tunnid on jäänud veel, hull modeteerimine käib järsku. Rääkige välja, mis teema on, kas siin on mingid asjapulgad omavahel tülis ja vorbivad võidu konkureerivaid foorumeid teha ?
Ja hullult on vaja praegu veel modereerida, et kuhu alafoorumisse mingi teema kuulub. Nii on vaja. Klounid
Ma tõesti loodan, et arutle.ee'st saab uus sama suur foorum nagu perekool oli ja vana perekool pannakse lõpuks üldse kinni, sest keegi ei kasuta.
Olengi ehedalt solvunud nende peale
-
Külaline
Ma sain perekoolist bloki. Esimest korda 20+ aasta jooksul.
Võtsin sõna arutle.ee teemas ja kirjutasingi umbes sama juttu, mis siin, et "inetult käituti" ja "mõttetu ümbertõstmine veel viimasel päeval". Soovisin head agooniat perekoolile
Hahaa.. päris hea. Mul on vpn, nii et iseenesest pole probleemi ligi pääseda uuesti, aga ega vahet polegi.
Tegelikult ma ei ole üldse olnudki aktiivne kasutaja. Aga viimased päevad veetsin küll perekoolis. Kui lapsed olid väikesed, sai seal ikka arutatud asju. Nostalgia ja kurb on. Aga praegu ei ole enam. Head teed neil minna
Arutle.ee vedajad - te peaks üritama kusagil delfis vms suuremas portaalis sõna saada ja kirjutada, et tegite perekooli alternatiivi. Võimalikult kiiresti. Ilmselt see algus ongi kriitiline, et kas läheb tööle või ei. Ja oleks hea kohe laiemat kõlapinda saada, et inimesed, kellelt midagi ära võeti, teaks, kust sama asja edasi saab.
Võtsin sõna arutle.ee teemas ja kirjutasingi umbes sama juttu, mis siin, et "inetult käituti" ja "mõttetu ümbertõstmine veel viimasel päeval". Soovisin head agooniat perekoolile
Hahaa.. päris hea. Mul on vpn, nii et iseenesest pole probleemi ligi pääseda uuesti, aga ega vahet polegi.
Tegelikult ma ei ole üldse olnudki aktiivne kasutaja. Aga viimased päevad veetsin küll perekoolis. Kui lapsed olid väikesed, sai seal ikka arutatud asju. Nostalgia ja kurb on. Aga praegu ei ole enam. Head teed neil minna
Arutle.ee vedajad - te peaks üritama kusagil delfis vms suuremas portaalis sõna saada ja kirjutada, et tegite perekooli alternatiivi. Võimalikult kiiresti. Ilmselt see algus ongi kriitiline, et kas läheb tööle või ei. Ja oleks hea kohe laiemat kõlapinda saada, et inimesed, kellelt midagi ära võeti, teaks, kust sama asja edasi saab.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
-
BLOKk
Saada blokeeritud 20+aastase kasutamise järel foorumi viimasel päeval on tõeline AU!
-
Kuri kägu
Küsid enda kohta??මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑31 Mai 2024 14:09 mis värk nende මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kasutajatega on
-
Kuri kägu
See ju lausa koopia ja sinu meelest ei ole õige?? Tahab mujale minna?? perekooli ei saa ju enam jääda. Millest sina mode küll jutustad?sipsik kirjutas: ↑31 Mai 2024 13:31 Ei ole keegi tülis. Ei ole isegi tuttavad mitte. Me nägime lihtsalt, et Perekooli foorumile ei olnud õiget alternatiivi. Ja igaüks saab ise valida, mis see "õige" tema jaoks on. Meie igaljuhul, ei praegu ega ka tulevikus, ei hakka siin kellelegi kätt ette panema, kui ta tahab mujale minna, või kui ta arvab, et kuskil mujal on parem. Need on meie igaühe isiklikud arvamused, ja neid peab austama.
-
Külaline
Nüüd on jah midagi sarnasemaks tehtud, ennem puudusid pooled alamfoorumid seal
-
Kuri kägu
ju sa ajad elus(sõna) hädise foorumiga sassi. Mode, tase!Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2024 14:51 Nüüd on jah midagi sarnasemaks tehtud, ennem puudusid pooled alamfoorumid seal
Mulle tundub ka, see nende "soovitatud" foorum on seotud.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑31 Mai 2024 12:05 Oh, see vana õnnetu Perekool.ee. Nõmetseb veel viimasel päeval ka. Sain bloki, sest andsin seal uuest foorumist arutle.ee teada.
-
Külaline
Muidugi on perekool uue foorumiga seotud. Teadaandes on küll nii tolerantsed: “võimalusi on palju, näiteks üks neist…”
Aga tegelikult saab teise võimaluse mainimise eest hoobilt bloki.
Uskumatu.. aastaid pole mingit rõvetsevat vanameest suudetud blokkida ja nüüd äkki on vaja vaigistada kui konkurenti mainida.
Mulle on perekool ikka meeldinud läbi aastate. Lihtsalt uskumatu, et nad veel enne lõppu oma margi nii täis suutsid teha
Aga tegelikult saab teise võimaluse mainimise eest hoobilt bloki.
Uskumatu.. aastaid pole mingit rõvetsevat vanameest suudetud blokkida ja nüüd äkki on vaja vaigistada kui konkurenti mainida.
Mulle on perekool ikka meeldinud läbi aastate. Lihtsalt uskumatu, et nad veel enne lõppu oma margi nii täis suutsid teha
-
hingelt maakas
- Teerajaja
- Kontakt:
Siin on mugavam kui "ametliku" alternatiivi uues foorumis 
Ma arvan, et registreerimata kasutajate postitamistel pikka pidu pole, varsti ilmuvad mingid spämmijad laenu, pärandust jms pakkuma.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Tehke palun ruttu arutle.ee-le reklaami! Delfisse nupuke vms.
See siin tundub tore koht. Vaatan, kuidas käima läheb ja siis teen kasutaja ka
Tõe huvides ütlen ära ka selle, et PK ametlikule alternatiivile "midaeisoovinimetada" (et mitte reklaamida) mina jalga ei tõsta. Seal ju sama seltskond modeb. Miks sellisesse ussipessa vabatahtlikult minna....
See siin tundub tore koht. Vaatan, kuidas käima läheb ja siis teen kasutaja ka
Tõe huvides ütlen ära ka selle, et PK ametlikule alternatiivile "midaeisoovinimetada" (et mitte reklaamida) mina jalga ei tõsta. Seal ju sama seltskond modeb. Miks sellisesse ussipessa vabatahtlikult minna....
Aitäh erinevate ideede eest
Kindlasti teeme reklaami ka, strateegia on juba paika saanud vaikselt
Ja muidugi suur aitäh teile kõigile, kes te olete sõna levitanud igal pool. Märkasime, et isegi Redditis on teema tehtud
Ja muidugi suur aitäh teile kõigile, kes te olete sõna levitanud igal pool. Märkasime, et isegi Redditis on teema tehtud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist