Miks lollid? Millest nad aru saama peaks, kui kodus kõrvalsuhtest midagi näha pole?Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:31Ja sa arvad tõsiselt, et lapsed on lollid ja ei saa aru, kui peres midagi sellist toimub?Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:26 Tülgastav jah, aga saa nüüd aru, et armukest saab pidada ka teisiti, ei pea kõik nii tülgastav olema ja ei pea lapsed sellest midagi teadma. Sinu kirjeldatud juhtumil muidugi läheks minagi minema.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
Sõltub. Kui isa käib komandeeringutes, ei nad tea, mis seal toimub. Eriti, kui kodus on kõik korras, on tähelepanelik, hoolitsev.. Ega oma nainegi ei tea. Ja vbl ka ei toimugi midagi.
-
Külaline
Minu meelest saab aru.
Mees on sel ajal teistsuguse närvikavaga.
-
Külaline
Selliseid asju tajutakse. Täpselt sama teema on siis, kui mees ja naine tülitsevad - teevad seda enda arvates rangelt vaid omavahel, mitte laste ees, ja nii ongi, aga lapsed tunnevad selle ikkagi ära. Õhust!Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:35Miks lollid? Millest nad aru saama peaks, kui kodus kõrvalsuhtest midagi näha pole?Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:31Ja sa arvad tõsiselt, et lapsed on lollid ja ei saa aru, kui peres midagi sellist toimub?Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:26 Tülgastav jah, aga saa nüüd aru, et armukest saab pidada ka teisiti, ei pea kõik nii tülgastav olema ja ei pea lapsed sellest midagi teadma. Sinu kirjeldatud juhtumil muidugi läheks minagi minema.
Teemaalgatuse juurde tagasitulles ei ole küll aru saada, et petja lapsed üldse ei ole häiritud. Paistavad lausa väga häiritud olema.
-
Külaline
Naine võib aru saada. Lapsed mitte. Ja siin on naise valik, kas teeb nii, et lapsed teada ei saagi - või elab end välja. Viimasel juhul muidugi pole pereelus midagi toredat. Kui naine otsustab, et teeb oma elus vaiksed muutused ning saab nii hakkama, siis ei saa lapsed midagi teada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:43Minu meelest saab aru.
-
Külaline
Ei nad tunne. Tajuvad, et ema ja isa ei saa samamoodi läbi kui varem, aga jahenemine võib suhtes tekkida ka muudel põhjustel. Alati tuleks kohe lahku minna? No ei.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:48Selliseid asju tajutakse. Täpselt sama teema on siis, kui mees ja naine tülitsevad - teevad seda enda arvates rangelt vaid omavahel, mitte laste ees, ja nii ongi, aga lapsed tunnevad selle ikkagi ära. Õhust!
-
Külaline
Ja sa arvad, et selle vaikselt kannatava ema õnnetu olemist lapsed ei taju? Muidugi tajuvad. Ja sellises peres ei ole mitte kellelgi, peale petja enda, hea elada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:49Naine võib aru saada. Lapsed mitte. Ja siin on naise valik, kas teeb nii, et lapsed teada ei saagi - või elab end välja. Viimasel juhul muidugi pole pereelus midagi toredat. Kui naine otsustab, et teeb oma elus vaiksed muutused ning saab nii hakkama, siis ei saa lapsed midagi teada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:43Minu meelest saab aru.
-
Külaline
No me jäämegi vaidlema - tajub, ei taju, tajub, ei taju. Ja minu mõte on selles, et ema ei kannata vaikselt, vaid on asjast üle (muidugi mitte kohe, alguses on ikka lein). Seega pole lastel midagi tajuda.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:22Ja sa arvad, et selle vaikselt kannatava ema õnnetu olemist lapsed ei taju? Muidugi tajuvad. Ja sellises peres ei ole mitte kellelgi, peale petja enda, hea elada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:49Naine võib aru saada. Lapsed mitte. Ja siin on naise valik, kas teeb nii, et lapsed teada ei saagi - või elab end välja. Viimasel juhul muidugi pole pereelus midagi toredat. Kui naine otsustab, et teeb oma elus vaiksed muutused ning saab nii hakkama, siis ei saa lapsed midagi teada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:43
Minu meelest saab aru.
-
Külaline
Oota, mis lein? Koguaeg oli ju jutt, et naist ei häiri üldse selline väike pisiasi, nagu mehe ringitõmbamine.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:35No me jäämegi vaidlema - tajub, ei taju, tajub, ei taju. Ja minu mõte on selles, et ema ei kannata vaikselt, vaid on asjast üle (muidugi mitte kohe, alguses on ikka lein). Seega pole lastel midagi tajuda.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:22Ja sa arvad, et selle vaikselt kannatava ema õnnetu olemist lapsed ei taju? Muidugi tajuvad. Ja sellises peres ei ole mitte kellelgi, peale petja enda, hea elada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:49 Naine võib aru saada. Lapsed mitte. Ja siin on naise valik, kas teeb nii, et lapsed teada ei saagi - või elab end välja. Viimasel juhul muidugi pole pereelus midagi toredat. Kui naine otsustab, et teeb oma elus vaiksed muutused ning saab nii hakkama, siis ei saa lapsed midagi teada.
-
Külaline
Sa arvad, et lahku minnes see ema ei kannataks? Kannataks ikka. Kas kauem või vähem kui kokku jäädes, seda meie ei tea. Kõige paremini teab naine ise.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:22Ja sa arvad, et selle vaikselt kannatava ema õnnetu olemist lapsed ei taju? Muidugi tajuvad. Ja sellises peres ei ole mitte kellelgi, peale petja enda, hea elada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:49Naine võib aru saada. Lapsed mitte. Ja siin on naise valik, kas teeb nii, et lapsed teada ei saagi - või elab end välja. Viimasel juhul muidugi pole pereelus midagi toredat. Kui naine otsustab, et teeb oma elus vaiksed muutused ning saab nii hakkama, siis ei saa lapsed midagi teada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:43
Minu meelest saab aru.
-
Külaline
Mina pole seda väitnud, väga selgelt väitsin, et naine saab haiget, aga saab üle.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:39Oota, mis lein? Koguaeg oli ju jutt, et naist ei häiri üldse selline väike pisiasi, nagu mehe ringitõmbamine.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:35No me jäämegi vaidlema - tajub, ei taju, tajub, ei taju. Ja minu mõte on selles, et ema ei kannata vaikselt, vaid on asjast üle (muidugi mitte kohe, alguses on ikka lein). Seega pole lastel midagi tajuda.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:22
Ja sa arvad, et selle vaikselt kannatava ema õnnetu olemist lapsed ei taju? Muidugi tajuvad. Ja sellises peres ei ole mitte kellelgi, peale petja enda, hea elada.
-
Külaline
Parem õudne lõpp kui lõputu õudus! On vaks vahet, kas kannatad aastaid - ära isegi mitte ürita väita, et naist üldse ei häiri või saab üle, või kannatad korra ja lõpetad enda jaoks selle teema.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:39Sa arvad, et lahku minnes see ema ei kannataks? Kannataks ikka. Kas kauem või vähem kui kokku jäädes, seda meie ei tea. Kõige paremini teab naine ise.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:22Ja sa arvad, et selle vaikselt kannatava ema õnnetu olemist lapsed ei taju? Muidugi tajuvad. Ja sellises peres ei ole mitte kellelgi, peale petja enda, hea elada.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 16:49 Naine võib aru saada. Lapsed mitte. Ja siin on naise valik, kas teeb nii, et lapsed teada ei saagi - või elab end välja. Viimasel juhul muidugi pole pereelus midagi toredat. Kui naine otsustab, et teeb oma elus vaiksed muutused ning saab nii hakkama, siis ei saa lapsed midagi teada.
-
Külaline
See on IGAÜHE ENDA VALIK!!!! Pole olemas mingit ühte õiget lahendust.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:42Parem õudne lõpp kui lõputu õudus! On vaks vahet, kas kannatad aastaid - ära isegi mitte ürita väita, et naist üldse ei häiri või saab üle, või kannatad korra ja lõpetad enda jaoks selle teema.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:39Sa arvad, et lahku minnes see ema ei kannataks? Kannataks ikka. Kas kauem või vähem kui kokku jäädes, seda meie ei tea. Kõige paremini teab naine ise.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:22
Ja sa arvad, et selle vaikselt kannatava ema õnnetu olemist lapsed ei taju? Muidugi tajuvad. Ja sellises peres ei ole mitte kellelgi, peale petja enda, hea elada.
-
Külaline
Muidugi on IGAÜHE ENDA VALIK!!!! Keegi pole vastu vaielnudki. Küsimus on selles, kumb kannatab rohkem? Rohkem kannatab kahtlemata see, kes jääb petvasse suhtesse.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:46See on IGAÜHE ENDA VALIK!!!! Pole olemas mingit ühte õiget lahendust.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:42Parem õudne lõpp kui lõputu õudus! On vaks vahet, kas kannatad aastaid - ära isegi mitte ürita väita, et naist üldse ei häiri või saab üle, või kannatad korra ja lõpetad enda jaoks selle teema.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:39 Sa arvad, et lahku minnes see ema ei kannataks? Kannataks ikka. Kas kauem või vähem kui kokku jäädes, seda meie ei tea. Kõige paremini teab naine ise.
-
Külaline
Rohkem kannatab see, kes teeb valiku, mida pärast kahetseb. Ja ei, see ei pea olema see naine, kes ei lahuta.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:59Muidugi on IGAÜHE ENDA VALIK!!!! Keegi pole vastu vaielnudki. Küsimus on selles, kumb kannatab rohkem? Rohkem kannatab kahtlemata see, kes jääb petvasse suhtesse.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:46See on IGAÜHE ENDA VALIK!!!! Pole olemas mingit ühte õiget lahendust.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 17:42
Parem õudne lõpp kui lõputu õudus! On vaks vahet, kas kannatad aastaid - ära isegi mitte ürita väita, et naist üldse ei häiri või saab üle, või kannatad korra ja lõpetad enda jaoks selle teema.
-
Külaline
[
[/quote]
Huvitav, kust sa seda välja lugesid, et ma olin KOHE uues suhtes? Ei! Ma olin vahepeal mitu aastat üksik - suhtlesin meestega küll seksi eesmärgil, aga suhet ei soovinud. Kuni tuli see mees, kes lihtsalt enne ei andnud alla, kui sai mu kätte.
Uuele mehele olen loomulikult rääkinud, miks ma abielu lahutasin. Mul on kahju, et sina oled oma elus vaid manipulaatorite ja ebausaldusväärsete inimestega kokku puutunud, kes kuritarvitavad sinu usaldust. See käis siis sinu lause kohta: "Uus kaaslane on oluliselt targem ka, oled talle ju eelmise teema kõik ära rääkinud, teab teatud vigu". Mina õnneks tean, et on olemas siiralt häid inimesi, keda saab usaldada.Ja selliseid inimesi on nii meeste kui ka naiste seas.
Minu ideaalis oleksin ma olnud elu ühe mehega kuni elu lõpuni. Ja sellepärast ma tõepoolest ei tõtanud pelgalt kõhutunde pealt lahutama. Aga, kui tõendid mulle otse näkku vaatasid, siis arvestades enda põhimõtteid ja väärtushinnanguid, ei olnud mul lihtsalt muud valikut.
Petmine ei peagi enesehinnangut mõjutama. Loe uuesti, mis kontekstis ma madalast enesehinnangust kirjutasin.
[/quote]
Püha taevas, palun lao oma juttu. Et siis mina olen oma elus vaid manipulaatorite ja ebausaldusväärsete inimestega kokku puutunud, kes kuritarvitavad sinu usaldust. Sina olid see, kelle usaldust 38 aastat kuritarvitati ja kui keerad praegu oma juttu minu peale, oled ise paras manipulaator
Kas su mees polnud see, keda siiralt usaldasid? Ühesõnaga on sinu jutt täielik bullshit, sa ei tea ise ka, mida räägid ja tõesti, palun ära teistele nõu anna, kui sul pole mitte mingit reaalsust ega kogemust.
[/quote]
Huvitav, kust sa seda välja lugesid, et ma olin KOHE uues suhtes? Ei! Ma olin vahepeal mitu aastat üksik - suhtlesin meestega küll seksi eesmärgil, aga suhet ei soovinud. Kuni tuli see mees, kes lihtsalt enne ei andnud alla, kui sai mu kätte.
Uuele mehele olen loomulikult rääkinud, miks ma abielu lahutasin. Mul on kahju, et sina oled oma elus vaid manipulaatorite ja ebausaldusväärsete inimestega kokku puutunud, kes kuritarvitavad sinu usaldust. See käis siis sinu lause kohta: "Uus kaaslane on oluliselt targem ka, oled talle ju eelmise teema kõik ära rääkinud, teab teatud vigu". Mina õnneks tean, et on olemas siiralt häid inimesi, keda saab usaldada.Ja selliseid inimesi on nii meeste kui ka naiste seas.
Minu ideaalis oleksin ma olnud elu ühe mehega kuni elu lõpuni. Ja sellepärast ma tõepoolest ei tõtanud pelgalt kõhutunde pealt lahutama. Aga, kui tõendid mulle otse näkku vaatasid, siis arvestades enda põhimõtteid ja väärtushinnanguid, ei olnud mul lihtsalt muud valikut.
Petmine ei peagi enesehinnangut mõjutama. Loe uuesti, mis kontekstis ma madalast enesehinnangust kirjutasin.
[/quote]
Püha taevas, palun lao oma juttu. Et siis mina olen oma elus vaid manipulaatorite ja ebausaldusväärsete inimestega kokku puutunud, kes kuritarvitavad sinu usaldust. Sina olid see, kelle usaldust 38 aastat kuritarvitati ja kui keerad praegu oma juttu minu peale, oled ise paras manipulaator
-
Külaline
Huvitav, kust sa seda välja lugesid, et ma olin KOHE uues suhtes? Ei! Ma olin vahepeal mitu aastat üksik - suhtlesin meestega küll seksi eesmärgil, aga suhet ei soovinud. Kuni tuli see mees, kes lihtsalt enne ei andnud alla, kui sai mu kätte.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 18:27 [
[/quote]
[/quote]
Sa loe oma juttu ka! Loomulikult minu usaldust kuritarvitati selles pikas suhtes. Reageerisin konkreetselt sinu lausele, kus sa ütlesid, et mu uus mees teab mis põhjusel ma lahutasin ning nüüd on targem (loe: oskab mind paremini ehk vahelejäämata petta). Selline mõtteviis viitab ju otseselt sellele, et sina ei usu, et on olemas mehi, kes ei peta. Ja et kõik mehed (inimesed) on aldis koguaeg teise inimese usaldust kuritarvitama. Kurb, et sinu ellu ainult sellised inimesed sattunud. Minu sõpruskonnas on küll häid ja usaldusväärseid inimesi, kes ei valeta ja kes ei kuritarvita usaldust.
Küsin veel kord, milline see elukogemus peab olema, et suhete ja petmise teemal kaasa rääkida? Kui sa ütled, et sind ei ole petetud, siis olen mina sinust rohkem ju kogenud. Mina tean, millise läbielamise petmine endaga kaasa toob.
-
Külaline
[/quote]Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 18:27 [
[/quote]
Mis jura sa ajad? Et, kui inimest lollitati ja peteti, siis on ta sellevõrra vähem inimene? Mis reaalsus ja kogemus tal puudub? Sinu arvates on Tolmukübe, kes ei ole kunagi suhtes olnud ning kellel ei ole lapsi, suurte kogemustega nõuandja?
-
Külaline
[/quote]
Mis jura sa ajad? Et, kui inimest lollitati ja peteti, siis on ta sellevõrra vähem inimene? Mis reaalsus ja kogemus tal puudub? Sinu arvates on Tolmukübe, kes ei ole kunagi suhtes olnud ning kellel ei ole lapsi, suurte kogemustega nõuandja?
[/quote]
Inimene, kes on olnud vaid ühes suhtes, kus ta ei näinud 38 aastat mitte midagi läbi, on naiivitar kuubis ja võiks oma suu kinni hoida. Kõva kogemusnõustaja
-
Külaline
Mis jura sa ajad? Et, kui inimest lollitati ja peteti, siis on ta sellevõrra vähem inimene? Mis reaalsus ja kogemus tal puudub? Sinu arvates on Tolmukübe, kes ei ole kunagi suhtes olnud ning kellel ei ole lapsi, suurte kogemustega nõuandja?Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 19:01
Püha taevas, palun lao oma juttu. Et siis mina olen oma elus vaid manipulaatorite ja ebausaldusväärsete inimestega kokku puutunud, kes kuritarvitavad sinu usaldust. Sina olid see, kelle usaldust 38 aastat kuritarvitati ja kui keerad praegu oma juttu minu peale, oled ise paras manipulaatorKas su mees polnud see, keda siiralt usaldasid? Ühesõnaga on sinu jutt täielik bullshit, sa ei tea ise ka, mida räägid ja tõesti, palun ära teistele nõu anna, kui sul pole mitte mingit reaalsust ega kogemust.
[/quote]
Inimene, kes on olnud vaid ühes suhtes, kus ta ei näinud 38 aastat mitte midagi läbi, on naiivitar kuubis ja võiks oma suu kinni hoida. Kõva kogemusnõustaja
[/quote]
Tolmukübe on viisakas? Minu arust on ta väga mõnitav. Mine loe huvita pärast ta kommentaarid uuesti üle.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 5 külalist