Soovitage head etendust
-
Külaline
Soovitage head etendust
Soovitage head etendust Tallinnas, kuhu oleks võimalik ka pileteid saada.
Mulle on silma jäänud Kellerteatri tükid. Kas olete seal käinud? Mida soovitate?
Mulle on silma jäänud Kellerteatri tükid. Kas olete seal käinud? Mida soovitate?
-
Külaline
Kõikidele popimatele Draama- ja Linnateatri etendustele saab piletid kui etendusega samal päeval v päev enne soovitud etendust müügikeskkonda jälgida ... isegi Rahmaale oli võimalik nõnda pileteid saada 
Soovitan Draamateatris "Kaksteist vihast meest", "Eisenstein", "Totalitaarne romaan", "Vaimude tund Koidula tänavas". Kõik on vägs head ja saadavus olemas.
-
Külaline
Rumal küsimus, aga kuidas need piletid siis etenduse päeval vabanevad?Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 21:52 Kõikidele popimatele Draama- ja Linnateatri etendustele saab piletid kui etendusega samal päeval v päev enne soovitud etendust müügikeskkonda jälgida ... isegi Rahmaale oli võimalik nõnda pileteid saada![]()
Ma tean, et fb-s on olemas teatripiletite järelturg. Loogiline, et kui keegi ei saa minna, siis müüb maha. Aga ma isiklikult ei julge sealt siiski osta.
-
Külaline
Minu meeldisid väga Estonia teatris "Kabaree" ja "Nahkhiir". Esimeses oli eriti Priit Võigemast väga hea ja teises Vaarik.
-
Külaline
Broneeringud vabanevad.Guest kirjutas: ↑21 Dets 2025 11:02Rumal küsimus, aga kuidas need piletid siis etenduse päeval vabanevad?Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 21:52 Kõikidele popimatele Draama- ja Linnateatri etendustele saab piletid kui etendusega samal päeval v päev enne soovitud etendust müügikeskkonda jälgida ... isegi Rahmaale oli võimalik nõnda pileteid saada![]()
Noorsooteatris on väga hea "Plekktrumm".
VATis "Käte ja jalgadega inimene", "Tõusvad viiuldajad".
Von Krahlis "Pantheon", "Tagasiside".
Vabal laval "Sisekliima" ja "Murdja".
Teoteatris "Pimekohting etendusega".
Must Kast mängib Kanuti Gildis ja Noorsooteatris lavastusi "Peks mõisatallis", "Lilli" ja "Jäljed meie vahel".
VATis "Käte ja jalgadega inimene", "Tõusvad viiuldajad".
Von Krahlis "Pantheon", "Tagasiside".
Vabal laval "Sisekliima" ja "Murdja".
Teoteatris "Pimekohting etendusega".
Must Kast mängib Kanuti Gildis ja Noorsooteatris lavastusi "Peks mõisatallis", "Lilli" ja "Jäljed meie vahel".
Kas mõni soovitatud etendustest komöödia ka on?
-
Külaline
Siis tuleb teil Endlale panustada, nemad mängivad komöödiaid, üks hullem kui teine.
-
Külaline
"Nahkhiir". Ma ei ole tükk aega niimoodi naernud.
-
Külaline
See tundub tõesti tore. Aitäh.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline