Aga kas sa mitte ei käinud kontoris vanematega, et vanemate kontodele ligi pääseda.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:09Minul Swedis on küll ligipääs oma vanemate pangakontodele ja laste omadele, näen neid kõiki ühes rivis koos enda kontodega.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:05Mis pangas nii saab, et teine saab minu kontolt tehingiud teha? Mul seb ja ma ei ole seal sellist võimalust näinud.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 19:56Sa kinnitad smartiga pättide ligipääsuõiguse oma kontole. Neil on seda vaja üks kord, selleks, et konto omanik lubaks teise kasutaja ligipääsu.
„Mind töödeldi tundide viisi
-
Külaline
-
Külaline
Mul pole Smarti. Seepärast aru ei saagi.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:10Tuleta meelde, kuidas sa endale smart id tegid, samamoodi teed nüüd neile, nagu oleks sul teine seade, mille kaudu sisened
Räägitakse, et see on ainult ühe seadme põhine.
No alustan oma telefonis. Siis kinnitan ametlikul Smardi lingil oma ID-kaardiga. Ei ütle neid ID pin-e kellelegi. Siis satub see Smart-ID ju minu telefoni ikka? Kuidas see kelmide telefoni jõuab?
-
Külaline
Teise seadme jaoks tehakse uus smart id. Korraga võib olla mitu kontot.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:17Mul pole Smarti. Seepärast aru ei saagi.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:10Tuleta meelde, kuidas sa endale smart id tegid, samamoodi teed nüüd neile, nagu oleks sul teine seade, mille kaudu sisened
No alustan oma telefonis. Siis kinnitan ametlikul Smardi lingil oma ID-kaardiga. Ei ütle neid ID pin-e kellelegi. Siis satub see Smart-ID ju minu telefoni ikka? Kuidas see kelmide telefoni jõuab?
Mida täpselt pätid teevad, ei tea ju, aga see on üks võimalus.
-
Külaline
Milleks selline võimalus loodud. Kohe pättidele mõeldes või.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:26Teise seadme jaoks tehakse uus smart id. Korraga võib olla mitu kontot.
-
Külaline
Smarti tee kui tahad mitmesse telefoni.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:17Mul pole Smarti. Seepärast aru ei saagi.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:10Tuleta meelde, kuidas sa endale smart id tegid, samamoodi teed nüüd neile, nagu oleks sul teine seade, mille kaudu sisened
Laed äpi alla, määrad ise pin koodid. saad miski numbrite ja tähetede koodi umbes nii RY2PH5 ja lingi millele tuleb minna arvutiga. Paned oma id kaardi lugejasse, sisestad saadud koodi, siis allkirjastad oma id kaardi pin2 koodiga.
Näiteks mina, võtan mingi suva nutitelefoni, laen alla smardi äppi, loon pin koodid ja saan RY2PH5 koodi.
sulle ütlen et mine arvutiga registreerimise lehele, siis ütlen sulle RY2PH5 koodi mille sina sisestad registreerimis lehel, paned meili aadressi ja oma telefoni numbri ja kinnitad ise id kaardi pin2 koodiga. Nüüd on mul sinu nimel smart id töövalmis.
Umbes nii see protsess on. Kui sa ei lähe sellele registr aadressile ja ei kinnita pin2 koodiga, siis ei saa ma sinu nimel smarti registreeritud.
-
Külaline
Kui ma teen paberile laenulepingu sinu nimel, et sa oled mulle võlgu ja sa paned sinna oma allkirja, siis kas paber on mõeldud pättidele mõeldes?
-
Külaline
Kui ma teen sõbraga laenulepingu, sina selle kopeerida ja see minule koos minu sõbra omaga allkirjastamiseks jõuab, siis on sama nagu need 2 smart-id-d.
-
Külaline
Aga kui sa seda juba tegid ja ei taha, et ma sinu nimel smarti saaks kasutada, siis saad selle minu telefoni loodud smardi kinni panna. Selleks lähed smardi lehele, logid id kaardiga sisse ja seal näed nimekirja telefonidest milles sinu nimel smart id on. siis kustutad selle ära.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:36Umbes nii see protsess on. Kui sa ei lähe sellele registr aadressile ja ei kinnita pin2 koodiga, siis ei saa ma sinu nimel smarti registreeritud.
Siis ma ei saa smarti enam sinu nimel kasutada.
Võiksid saada sisse logida ka smardiga smardi lehele, aga kui ma enne sind jõuan sinna minna, siis ma saaksin sinu telefonis oleva smardi kinni panna. Siis ei saa sa oma smardiga sisse logida.
Siis saad ainult id kaardiga minna ja minu smardi kinni panna ikkagi.
Kui ma just sinu idkaarti kinni ei lase panna. Selleks ma pean helistama politsei miskile numbrile ja ütlema, et mul kadus id kaart ära.
-
Külaline
Käisin, aga kui vanematel olnuks internetipank, siis saanuks seda teha ka läbi neti. Pätil on ka intermetipank - arvatavasti mõne teise ohvri oma, kellelt on ka isik totaalselt üle võetud. Kuidas, ära küsi, ma ei tea, aga küllap kuidagi on.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:11Aga kas sa mitte ei käinud kontoris vanematega, et vanemate kontodele ligi pääseda.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:09Minul Swedis on küll ligipääs oma vanemate pangakontodele ja laste omadele, näen neid kõiki ühes rivis koos enda kontodega.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 22:05
Mis pangas nii saab, et teine saab minu kontolt tehingiud teha? Mul seb ja ma ei ole seal sellist võimalust näinud.
-
Külaline
Kusagil saates või klipis näidati, kuidas häkkerid reaalajas jälgivad petetava seadme ekraani oma arvutist. Sealt saavad ka pinid teada, mida sisestatakse.
Teise seadmesse häkkimine on tänapäeval väga lihtne.
Ilmselt selle lingile vajutamisega avatakse automaatselt juurdpääs petetava seadmele.
Teise seadmesse häkkimine on tänapäeval väga lihtne.
Ilmselt selle lingile vajutamisega avatakse automaatselt juurdpääs petetava seadmele.
-
Külaline
Ma vastasin, et seb netipangas mul sellist võimalust pole.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:03Käisin, aga kui vanematel olnuks internetipank, siis saanuks seda teha ka läbi neti. Pätil on ka intermetipank - arvatavasti mõne teise ohvri oma, kellelt on ka isik totaalselt üle võetud. Kuidas, ära küsi, ma ei tea, aga küllap kuidagi on.
Vaata enda swedi panka ja kontrolli, et kas on selline võimalus.
Ma millegipärast arvan, et pole.
Või siis keegi teine kel swed võiks seda ka üle vaadata.
Aga küllap sellist võimalust pole.
-
Külaline
On jah kaugtuvastuse nõue. Siis on neil mingi muu skeem, kuidas panka pääsevad. Ju siis lihtsalt tuimalt küsivad kasutajatunnuse ja lasevad ohvril pinne sisestada ja siis kohe kannavad papi minema.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:10Ma vastasin, et seb netipangas mul sellist võimalust pole.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:03Käisin, aga kui vanematel olnuks internetipank, siis saanuks seda teha ka läbi neti. Pätil on ka intermetipank - arvatavasti mõne teise ohvri oma, kellelt on ka isik totaalselt üle võetud. Kuidas, ära küsi, ma ei tea, aga küllap kuidagi on.
-
Külaline
Olen näinud ka miskit saadet. Seal oli nii, et ise pead oma arvutisse installima tarkvara ja andma võimaluse tulla. seda nad siis peavad seletama kuidas mida teha.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:10 Kusagil saates või klipis näidati, kuidas häkkerid reaalajas jälgivad petetava seadme ekraani oma arvutist. Sealt saavad ka pinid teada, mida sisestatakse.
Kui sa nende ülesandel miskit tarkvara ei installi, siis nad selle kaudu sinu ekraani jälgida ei saa.
Isegi kui nii on, siisKülaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:10 Teise seadmesse häkkimine on tänapäeval väga lihtne.
lingi pead kuskilt saama, näiteks meili teel.
Siis soovitus on mitte klikkida tundmatutele linkidele.
-
Külaline
Sel juhul jällegi mida on korrutatud, et ÄRGE ANDKE OMA PIN KOODE. Ükski ÕIGE asutus ei küsi teie koode.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:23Ju siis lihtsalt tuimalt küsivad kasutajatunnuse ja lasevad ohvril pinne sisestada ja siis kohe kannavad papi minema.
Kui teile tuleb miski smardi teavitus koodi sisestamiseks mida teie pole algatanud, siis ärge sisestage koodi.
Smart id kontrollkood mis on telefoni ekraanil ja lehel peavad kattuma.
-
Külaline
No ei ole vaja pahavaral mingit installimist ja luba vaja. Turvaauke tavapärastel inimestel on nii palju.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:30Olen näinud ka miskit saadet. Seal oli nii, et ise pead oma arvutisse installima tarkvara ja andma võimaluse tulla. seda nad siis peavad seletama kuidas mida teha.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:10 Kusagil saates või klipis näidati, kuidas häkkerid reaalajas jälgivad petetava seadme ekraani oma arvutist. Sealt saavad ka pinid teada, mida sisestatakse.
Kui sa nende ülesandel miskit tarkvara ei installi, siis nad selle kaudu sinu ekraani jälgida ei saa.
Isegi kui nii on, siisKülaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:10 Teise seadmesse häkkimine on tänapäeval väga lihtne.
lingi pead kuskilt saama, näiteks meili teel.
Siis soovitus on mitte klikkida tundmatutele linkidele.
Isegi näiliselt tugevalt turvatud tarkvaral. On vaja vaid it-geeniust, kes need üles leiab.
-
Külaline
Swedbank:Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:10Ma vastasin, et seb netipangas mul sellist võimalust pole.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:03Käisin, aga kui vanematel olnuks internetipank, siis saanuks seda teha ka läbi neti. Pätil on ka intermetipank - arvatavasti mõne teise ohvri oma, kellelt on ka isik totaalselt üle võetud. Kuidas, ära küsi, ma ei tea, aga küllap kuidagi on.
Saad anda iga oma konto kohta eraldi juurdepääsu teisele inimesele, kellele on Swedbank väljastanud kasutajatunnuse.
Kasutajatunnuse saamiseks tuleb isik tuvastada. Seda saab veebi teel teha siin.
Kasutajate õiguste ülevaatamine, tühistamine ja peatamine.
Lisaks saad määrata teistele kasutajatele maksete päeva- ja kuulimiidid.
-
Külaline
Ja see "siin", kus saab tuvastada, viib kaugtuvastusele, kus toimub videoseanss töötajaga.Guest kirjutas: ↑21 Dets 2025 00:34Swedbank:Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:10Ma vastasin, et seb netipangas mul sellist võimalust pole.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:03Käisin, aga kui vanematel olnuks internetipank, siis saanuks seda teha ka läbi neti. Pätil on ka intermetipank - arvatavasti mõne teise ohvri oma, kellelt on ka isik totaalselt üle võetud. Kuidas, ära küsi, ma ei tea, aga küllap kuidagi on.
Saad anda iga oma konto kohta eraldi juurdepääsu teisele inimesele, kellele on Swedbank väljastanud kasutajatunnuse.
-
Külaline
On sellisel moel siis midagi kontodelt ära võetud?Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 23:46No ei ole vaja pahavaral mingit installimist ja luba vaja. Turvaauke tavapärastel inimestel on nii palju.
Isegi näiliselt tugevalt turvatud tarkvaral. On vaja vaid it-geeniust, kes need üles leiab.
Ma pole nagu kuulnud.
Aga ikkagi kui sa ise ei pane pin koode suvalistsse kohtadesse, siis pangast raha maha minna ei saa.
-
Külaline
Ei toimunud mingit videoseanssi, kui mu abikaasa andis ligipääsu kõigile oma firmade ja eraisiku kontodele. Videoseanss toimus, kui mina avasin SWEDis konto, aga abikaasa sai mulle anda kõik õigused lihtsalt klikkides.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 00:37Ja see "siin", kus saab tuvastada, viib kaugtuvastusele, kus toimub videoseanss töötajaga.Swedbank:
-
Külaline
No loe. Ütleb, et on vaja kaugtuvastust.Guest kirjutas: ↑21 Dets 2025 01:05Ei toimunud mingit videoseanssi, kui mu abikaasa andis ligipääsu kõigile oma firmade ja eraisiku kontodele. Videoseanss toimus, kui mina avasin SWEDis konto, aga abikaasa sai mulle anda kõik õigused lihtsalt klikkides.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 00:37Ja see "siin", kus saab tuvastada, viib kaugtuvastusele, kus toimub videoseanss töötajaga.Swedbank:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Tigger ja 5 külalist