„Mind töödeldi tundide viisi

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:22
Ei toimunud mingit videoseanssi, kui mu abikaasa andis ligipääsu kõigile oma firmade ja eraisiku kontodele. Videoseanss toimus, kui mina avasin SWEDis konto, aga abikaasa sai mulle anda kõik õigused lihtsalt klikkides.
No loe. Ütleb, et on vaja kaugtuvastust.
Ei viitsi lugeda. Sain oma õigused 2 aastat tagasi. V-o nüüd on midagi muutunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 00:37Ja see "siin", kus saab tuvastada, viib kaugtuvastusele, kus toimub videoseanss töötajaga.
Mina andsin oma firma raamatupidajale kõik õigused kontol tehinguid teha e-maksuameti lehel. Ei mingit videoseanssi-
Külaline

LHV kutsub iga kord kui keegi mulle volituse teeb mind kontorisse. Maksuametisse ei ole pidanud ennast näitama minema. COOP pangas 1. firma volituse puhul ei huvitanud mina kedagi, aga järgmise korral pidin ennast näitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:30
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 00:37Ja see "siin", kus saab tuvastada, viib kaugtuvastusele, kus toimub videoseanss töötajaga.
Mina andsin oma firma raamatupidajale kõik õigused kontol tehinguid teha e-maksuameti lehel. Ei mingit videoseanssi-
See on veidi teine asi. MA lehel antud õigused ei luba raamatupidajal pangakontole siseneda. Selle õiguse saab vaid igas pangas eraldi anda.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:38See on veidi teine asi. MA lehel antud õigused ei luba raamatupidajal pangakontole siseneda. Selle õiguse saab vaid igas pangas eraldi anda.
Maksuameti kaudu tehakse teistlaadi pettuseid, võõrale pangakontole ei olegi vaja siseneda.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:44Maksuameti kaudu tehakse teistlaadi pettuseid, võõrale pangakontole ei olegi vaja siseneda.
Milliseid?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 01:46
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:44Maksuameti kaudu tehakse teistlaadi pettuseid, võõrale pangakontole ei olegi vaja siseneda.
Milliseid?
Maksupettuseid, loomulikult
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:49
Milliseid?
Mismoodi see pangakontosid kaaperdavate sulide teemasse puutub?
Maksupettusi teevad ikka enamasti firmade omanikud ise.
Külaline

Swedbank:

Vaata, kui lihtne on jagada ettevõtte pangakonto kasutamise õigust kolleegidega

https://www.youtube.com/watch?v=2hDe41vLD4o
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 02:02 Swedbank:

See video on 3 aastat vana.
Minuga jagati kõiki neid õigusi 2 aastat tagasi.
Ehk on nüüd midagi muutunud, nagu keegi siin kirjutas isiku tuvastamisest video teel?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 01:56
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:49
Milliseid?
Mismoodi see pangakontosid kaaperdavate sulide teemasse puutub?
Maksupettusi teevad ikka enamasti firmade omanikud ise.
Ei puutugi
Külaline

Panka sisenemisel on ju vaja teada ka kasutajatunnust.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 02:11
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 02:02 Swedbank:

See video on 3 aastat vana.
Minuga jagati kõiki neid õigusi 2 aastat tagasi.
Ehk on nüüd midagi muutunud, nagu keegi siin kirjutas isiku tuvastamisest video teel?
See video on siiani Swedbanki kodulehel üleval.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 02:26 Panka sisenemisel on ju vaja teada ka kasutajatunnust.
Küsivad selle ohvrilt muidugi
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 02:39
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 02:26 Panka sisenemisel on ju vaja teada ka kasutajatunnust.
Küsivad selle ohvrilt muidugi
Ja need muidugi loevad truualamlikult ette kasutajatunnuse ja kaks PIN-koodi. Hea, et veel sularaha rätikusse ei mähi ja üle ukse kellelegi onklile anna. Uups. Täpselt seda ju teevadki.
Külaline

Mulle meenub 200ndate aastate alguses, kui ostsin Praha lennujaamast endale ühe vähe kallima ehte. Maksin krediitkaardiga. Ja üsna kohe tuli kõne pangast. Uurisid, kas ma olen hiljuti oma krediitkaarti välismaal kasutanud, et suurem summa bronnis. Kinnitasin, et kõik korras ja nii see kenasti kõik lõppes.

Nüüd ei pilguta pank silmagi, kui klient järsku oma kontol mürgeldama kukub ja raha üle ilma saadab. Mingi vastutuse võiks ka pankadele panna. Aga EV-s on ju pank püha lehm. Isegi pangamaksu ei saa talle panna, lüpsku kliente palju tahab.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Dets 2025 22:09
Guest kirjutas: 20 Dets 2025 22:05
Külaline kirjutas: 20 Dets 2025 19:56Sa kinnitad smartiga pättide ligipääsuõiguse oma kontole. Neil on seda vaja üks kord, selleks, et konto omanik lubaks teise kasutaja ligipääsu.
Mis pangas nii saab, et teine saab minu kontolt tehingiud teha? Mul seb ja ma ei ole seal sellist võimalust näinud.
Minul Swedis on küll ligipääs oma vanemate pangakontodele ja laste omadele, näen neid kõiki ühes rivis koos enda kontodega.
Oma alaealiste laste pangakontodele on küll ligipääs. aga vanemad on sul mingi hoolduse all või olete ise mitme peale konto teinud. Muidu küll oma vanemate pangakontosid ei näe ega ka kellegi teise oma.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:05Ei toimunud mingit videoseanssi, kui mu abikaasa andis ligipääsu kõigile oma firmade ja eraisiku kontodele. Videoseanss toimus, kui mina avasin SWEDis konto, aga abikaasa sai mulle anda kõik õigused lihtsalt klikkides.
Tere
Ma kirjutan teile Swedpanga turvaosakonnast.
Kuidas me saaksime teiega ühendust võtta ja teie isiku tuvastada. Soovime ka teie abikaasa isiku tuvastada kes teile kontode ligipääsu andis. Tema kontod võivad olla rahapesuga seotud.
Soovime selle vea kiiresti parandada.
Palume teilt teie telefoninumbrit. Võtame koheselt teiega ühendust. Teie tuvastamiseks peavad teil olema kehtiv SmartID koodidega. Kui teil nimetatud Smart ID pole, siis saame teid tuvastada kaughaldusega. Saadame teile lingi.
Veelkord, sellega on väga kiire.
Kui te kiiresti ei vasta, oleme sunnitud andma asja politseisse, kes teid tuvastavad ja ise ühendust võtavad.

Lugupidamisega
Turvaosakonna eriasjade turvaspetsialist.
(Kas võttis jahedaks?)
Andy
Kontakt:

Postitus Postitas Andy »

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 09:20
Tere
Kuidas me saaksime teiega ühendust võtta ja teie isiku tuvastada. Soovime ka teie abikaasa isiku tuvastada kes teile kontode ligipääsu andis. Tema kontod võivad olla rahapesuga seotud.
Palume teilt teie telefoninumbrit. Võtame koheselt teiega ühendust. Teie tuvastamiseks peavad teil olema kehtiv SmartID koodidega. Kui teil nimetatud Smart ID pole, siis saame teid tuvastada kaughaldusega. Saadame teile lingi.
Kui te kiiresti ei vasta, oleme sunnitud andma asja politseisse, kes teid tuvastavad ja ise ühendust võtavad.

Lugupidamisega
(Kas võttis jahedaks?)
Noh, kui juba kirjutatakse SwedPanga turvaosakonnast, siis igal normaalse mõtlemisega inimesel lööks tulukesed peas põlema.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 09:20
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 01:05Ei toimunud mingit videoseanssi, kui mu abikaasa andis ligipääsu kõigile oma firmade ja eraisiku kontodele. Videoseanss toimus, kui mina avasin SWEDis konto, aga abikaasa sai mulle anda kõik õigused lihtsalt klikkides.
Tere

Lugupidamisega
(Kas võttis jahedaks?)
miks jahedaks? jään huviga ootama politesi ühendusevõtmist, kui see sama jabur on, siis ootan huviga, kes või mis järgmiseks ühendust võtab :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Kirile, Triibu ja 9 külalist