Kirjeldage oma tänast päeva

vana hea klassika
Külaline

Kirjeldage oma tänast päeva

Postitus Postitas Külaline »

Meie mehe ja koeraga olema maal. Hommikul jõime pikalt kohvi, ahjus lõõskas tuli ja kuulasime vanainimesteraadiost õnnesoove. Siis läksime koeraga metsatiirule ja tagasi tulles pügasime heki ära. Järgmiseks hakkasid toatoimetused. Koristasime nats, panime prae ahju, kütsime veel pisut.Süütasime kuusel küünlad, valasime veits veini ja hakkasiem kuuske ehtima. Järgmiseks jõuluõhtusöök, koeraga metsatiir - jänksidele porgandid ka ja siis kvaliteetaeg veini ja mehega :)
Külaline

Toimekad.
Mina ärkasin, lösutasin ja nüüd lösutan natuke veel.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Ärkasin selle peale, et laps kutsus endale kiirabi ja mees passis jope juba seljas (et äkki lähevad autoga ise). Õnneks ei midagi hullu ja äkki saab õhtuks koju. laps on siis 20.
Jõime murelikult kohvi ja keetsin neljaviljaputru, maasikamoosiga. Siis panime eile sinepi-mee-glögi ja küüslaugu marinaadi pandud kaelakarbonaadid ahjupotti, need siiani 135 juures.
Käisime Stockmannis viimaseid jõuluoste tegemas ja toidupoes. Tunni pärast umbes on õhtusöök ja siis jagame kinke - kui las on kodus tagasi loodetavasti.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 24 Dets 2025 17:04 Ärkasin selle peale, et laps kutsus endale kiirabi ja mees passis jope juba seljas (et äkki lähevad autoga ise). Õnneks ei midagi hullu ja äkki saab õhtuks koju. laps on siis 20.
Jõime murelikult kohvi ja keetsin neljaviljaputru, maasikamoosiga. Siis panime eile sinepi-mee-glögi ja küüslaugu marinaadi pandud kaelakarbonaadid ahjupotti, need siiani 135 juures.
Käisime Stockmannis viimaseid jõuluoste tegemas ja toidupoes. Tunni pärast umbes on õhtusöök ja siis jagame kinke - kui las on kodus tagasi loodetavasti.
mis lapsega juhtus?
Külaline

Mina olen üksi, sest ülejäänud pere on suusatamas. Koristasin toad ära, vahetasin voodipesud, siis käisin ämma ja äia juures korraks neile kinke viimas ja natuke rääkisime juttu. Nad on väga vanad ja ei jaksa enam külalisi võõrustada, seapraadi ja kartuleid ka ei taha enam. Aga viisin suitsuforelli ja tegin sellega saiu, see neile väga maitses. Praegu teen endale ahjulõhet ja katan lauda. Katan ilusa laua, aga ise olen terve päeva hommikumantlis. Pärast lähen vanni raamatut lugema ja veini jooma, siis vaatan mõnda filmi ja lähen magama.
Külaline

Magasin pea lõunani, siis sõin paar võileiba, hommikust peale oli tohutu peavalu, võtsin ibukat ja määrisin kuldtähe palsamit otsmikule. Viskasin pikali ja magasin veel 3 tundi. Siis oli peavalu enam-vähem läinud, käisin poes midagi arvuti taga näksimiseks ostmas ja hommikuks.
Jõule ei tähista, elan üksi. Minu jaoks täiesti tavaline puhkepäev.
Ootan aastavahetust, seda tähistan küll ka üksi olles, aga siis on korralikult kaetud laud, korras ja kaunistatud tuba ja hoopis teistmoodi tunne..
Külaline

Oleme maakodus kogu laiendatud perega juba reedest saati. Ärkasime poolest lõunast, peale kümmet. Tegime ühise pidžaamades hommikueine. Ema ja vanem tütar jalutasid poodi, mina tahtsin ka õues olla ja riisusin viimased lehed. Mees hakkas liha maitsestama grillimiseks. Igaüks panustas jõululauda - kartulid, kapsas, mitut sorti grillitud liha, külmlaud, tort, kaunistatud piparkoogid. Koristasime köögi, panime kokku pesu ja masinast pestu õue. Istume pidulikult riietatult lauas, nooremad lapsed, teismelised, otsivad salme. Tuli meelde, et kalmistul ununes käia…
Päkapikk on õue kuuse alla toonud mitu kotti kinke, aga lapsed pole veel märganud. Ootel on lauamäng Monopol ja kell 22 läheb telekapult minu kätte - hakkan oma lapsepolve saadet vaatama - ülekanne Vatikanist. Oleme ärkvel kaua, varasematel aastatel on juhtunud, et sugulaste juurest naasvad naabripered astuvad läbi ja oleme koos varase hommikuni.
Ma olen päevaga rahul, mitu aastat oleme veetnud sama laiendatud pereringiga välismaal lihtsalt koos ja soojas olles, aga täna on hea-päris jõulu tunne.
Külaline

... lugesin foorumist lapsikut teemat "Kirjeldage oma tänast päeva".
Külaline

Guest kirjutas: 24 Dets 2025 18:40 ... lugesin foorumist lapsikut teemat "Kirjeldage oma tänast päeva".
..ja said midagi mõttetut ja lolli kägiseda. tundub, et päev on korda läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2025 18:40 ... lugesin foorumist lapsikut teemat "Kirjeldage oma tänast päeva".
Millal sa muidu viimati keppi said?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Dets 2025 18:53
Külaline kirjutas: 24 Dets 2025 18:40 ... lugesin foorumist lapsikut teemat "Kirjeldage oma tänast päeva".
kes sellist tumbuuserit keppida võiks tahta :D
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline » 24 Dets 2025 18:43
Külaline » 24 Dets 2025 18:53
Külaline » 24 Dets 2025 19:21
Kas tegu pole mitte vihakõnega?
Loodetavasti need "kolm" külalist said orgasmi jõulule ja seapraele ja hapukapsale ja verivorstile jne jne LISAKS.
Külaline

Ants kirjutas: 24 Dets 2025 20:01 Külaline » 24 Dets 2025 18:43
Külaline » 24 Dets 2025 18:53
Külaline » 24 Dets 2025 19:21
Loodetavasti need "kolm" külalist said orgasmi jõulule ja seapraele ja hapukapsale ja verivorstile jne jne LISAKS.

Guest

Post by Guest » 24 Dec 2025 18:40
aga jäi ansukesel kahe silma vahele? irw. mine söö oma hapukapsast edasi, kui midagi asjalikku öelda ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2025 18:53
Aga päriselt? Kui pole saanud, siis pidi olema vihasem.
Mina olen pikka aega armustressis ja kepita ja olen küll vähe
vihasem.
Kas sina ka?
Nõiamoor
Kontakt:

Külaline kirjutas: 24 Dets 2025 17:05
Nõiamoor kirjutas: 24 Dets 2025 17:04 Ärkasin selle peale, et laps kutsus endale kiirabi ja mees passis jope juba seljas (et äkki lähevad autoga ise). Õnneks ei midagi hullu ja äkki saab õhtuks koju. laps on siis 20.
mis lapsega juhtus?
Kopsupõletik, viiruse tüsistus.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 24 Dets 2025 21:10
mis lapsega juhtus?
kiiret paranemist!
Külaline

Algatuseks magasin mõnuga umbes kella kümneni. Siis koristasin natuke ja üritasin lapsi (üks teismeline, teine ülikoolist kodus käimas) ka sel teemal mobiliseerida. Lõuna paiku tegin kamin-ahju tule, et mõnusam oleks. Lippasin korra veel poodi, kuigi enamus vajalikku õhtusöögiks oli olemas. Tuligi välja, et ajastus oli mõistlik, kuna täna oli pood kuni kl 18 avatud. Tegime süüa, jõime glögi ja sõime ning peale sööki vaatasime koos telekast filmi. Käisid päkapikud. Nüüd vedelen ja mõnulen niisama.
Nõiamoor
Kontakt:

Külaline kirjutas: 24 Dets 2025 21:58
Nõiamoor kirjutas: 24 Dets 2025 21:10

mis lapsega juhtus?
kiiret paranemist!
Aitäh! Aga tuli juba koju õnneks, retseptid kaasas ja saime koos kogu perega jõululauda istuda :). Nüüd pakkis oma kingid lahti ja ronis rahulolevalt voodisse.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 24 Dets 2025 20:04
Ants kirjutas: 24 Dets 2025 20:01 ...
Guest

Post by Guest » 24 Dec 2025 18:40
aga jäi ansukesel kahe silma vahele? irw. mine söö oma hapukapsast edasi, kui midagi asjalikku öelda ei ole.
Ja mida see 24 Dec 2025 18:40 siis valesti arvas?
Kes Teie selline olete, et kirjutate mulle ette, et pean hapukapsast edasi sööma ja kindlasti pean just TEIE arvates asjalikku juttu ajama?
Mingi mania grandiosa?
Külaline

Olime koos laiendatud pere ja 90-aastase vanavanaemaga. 4 põlve koos.
Hästi mõnus ja rahulik päev oli.
Hommikul segasin salati kokku, võtsime hooldekodust vanamemme ja sõitsime lapse uute sugulaste juurde jõululõunale. Mõnus toidulaud, jõuluvana, palju lapsi ja kingitusi ja salme, laste säravad silmad.
Seejärel käisime kahekesi surnuaial küünlaid süütamas ja lahkunuid mälestamas.
Nüüd vaatame Vatikani missat.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 11 külalist