Kirjeldage oma tänast päeva

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Miks te pidite selle teema ära solkima?
Külaline

Nõme.
Oli ilus päev. Keegi üritas seda madaldada ja mõned jätkavad.
Külaline

Hommikul koristasime veel kodu, külalised tulemas. Kell 2 läks praad ahju, kapsad olid juba eile valmis hautatud, magustoit ka hommikul koristamise vahel valminud. Kella 5-ks saabusid külalised, vanu ja noori, panime küünlad põlema, istusime lauda ja tõusime sealt umbes 9 õhtul, kui vanem osa meist ära väsis ja koju tahtis. Ega ma ise ka olin üsna väsinud. Pärast jagasime perekeskis veel kinke, koristasime lauda ja mängisime lauamängu. Ahjaa, Kääbiku film on ka osa meie jõulutavadest, muidugi alles õhtul, kui külalised läinud.
Külaline

mind paneb imestama, et saranaselt Perekooliga on suur hulk nn antsusid, kes lihtsalt oma lalinaga teema ära rikuvad. miks sa kirjutad teemasse, mis sulle ei meeldi, tundub igav ja mage? selle teema saab vahele jätta, kinni panna, edasi kerida - aga ei - ikka peab mingi lamedusega letti lendama. ja see siin ei ole üksik näide. nii on enamasti - teemas tekkib huvitav arutelu ja siis tuleb "ants". fookus kaob ja arutelu muutub labaseks. kurb.
Külaline

tavaline puhkepäevahommik linnakodus, koeraga väljas jms. Kingid ja muu vajalik suurde kotti ja sõit vanemate juurde (samas linnas). Seal jõululaua katmine, toitudega mässamine jne.
Vennapere saabudes glögiring, siis pidulaud. Kui soolane (täiesti traditsiooniline) söödud, siis laud korda, nõud pessu ja suundume elutuppa. Kamin, luuletused, kingid.
Sellele järgneb magusalaud - kringel, tort, puuviljad.
Õhtul koju sõites käime läbi surnuaialt, viime küünlad ja imetleme tulukesi.
Siis veel koeraga tiir ja ongi uneaeg käes.
Külaline

Nii kadestan neid, kes saavad oma perega oma vanemate/vanavanemate juurde sõita.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Minu eilse reportaaž: ärkasime noorima lapsega 9 ajal, vaatasime etv-st jõulusaateid, ülejäänud magasid. Jõin kohvi, imetlesin kuusepuud ja rõõmustasin, et õrn lumi on maas, tasakesi sadas juurde üha. 10 ajal ärkas teine laps, avasid pisimaga koos päkapiku "hüvastijätupakid" - raamatud ja varudest ülejäänud kommid. Siis ärkas mees, maitsestasime liha ära ja panime ahjukotti ootele, ajasime tiinekad üles ja veensime meiega metsamatkale tulema. See oli ka päeva kriitilisim hetk, aga õnneks olid taevased tähed meie poolt ja unepahurus ja ma-ei-viitsi asendus üsna kiirsti üsna jõululiku hea-küll-kui-pääsu-polega. Meiega ühines ka vennapere oma lastega, tegime teed ja võikusid kaasa ja nii mõnus karge ilm ja muinasjutuliselt ilus rada olid!

Peale matka panime liha ahju, ema kooris kartuleid, väiksed magasid autos, mees taris kuurist pika laua sisse, ma tegin toorsalatid valmis ja katsime mehega laua, kella 6 paiku tuli vennapere ja istusimegi ühisesse lauda. Sõime ja kõik oli jube hea, isegi kapsad olid ööga seistes kuidagi parajaks muutunud, eile tundusid liiga magusad.
Peale sööki mängisime pubekatega lauamänge, väiksed mängisid ja kraaklesid ja kui tundus juba rohkem kraaklust ja vähem mängu, siis läksime õue päkapikujälgi otsima. Seejärel juhtus midagi seletamatut. Nimelt tuppa tagasi jõudes olid müstilisel kombel kuuse alla tekkinud kingid. Kuidas?!?! Kui kõik olime õues ju?! Siis möödus tunnike kinke jagades, salme kuulates, pakke avades jne, seejärel lapsed mängisid oma uute asjadega, suured lobisesid niisama, sõime magusat ja jõime veidi veini ja kuskil 23 paiku kobisid ema ja vennapere minema, me panime oma juntsud tuttu, koristasime toa ja köögi koos suurematega, vahtisime veel natuke aega telekat ja siis läksime ka magama.

Hommikul ärkasin kell 10 läbi vihmaplädina peale, selleks korraks jõulumaagia lõpp.
Külaline

Lõuna ajal käisin peika juures. Vahetasime kinke. Vaatasime telekast saadet Egon Nuterist.

Lasin end hellitada, massaaži teha, seksisime. Seejärel tegi ta väga hea lõunasöögi. Pärast käisime paaris poes veel söögikraami ostmas.

Seejärel läksin koju. Õhtul mängisin lapsega lauamängu ja taustaks vaatasime ära järjest Kevade, Suve, Sügise ja Vigased pruudid. Imelik, miks Talve ei näidatud?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 11:25 Lõuna ajal käisin peika juures. Vahetasime kinke. Vaatasime telekast saadet Egon Nuterist.

Lasin end hellitada, massaaži teha, seksisime. Seejärel tegi ta väga hea lõunasöögi. Pärast käisime paaris poes veel söögikraami ostmas.

Seejärel läksin koju. Õhtul mängisin lapsega lauamängu ja taustaks vaatasime ära järjest Kevade, Suve, Sügise ja Vigased pruudid. Imelik, miks Talve ei näidatud?
Nii palju laitmist! Miks?
signe9
Kontakt:

Postitus Postitas signe9 »

24 tundi tööl
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 14:41 Nii palju laitmist! Miks?
Imestasin sama asja üle. Ise panin talle laigi, sest mulle meeldis tema päeva kirjeldus.
Külaline

Vaba päev. Magasime terve perega kaua, misjärel sõime toeka mõnusa hilise hommikusöögi. Siis tegin omaette pisut joogaharjutusi ja meditatsiooni, see on aeg ainult minule ja keegi ei tohi sel ajal mind segada.

Pärast kastsin kõik lilled ära, mul on neljapäev alati lillekastmispäev. Kohendasin veidi jõulutulesid ümber ja toimetasin niisama. Nüüd lösutan diivanil, vaatan pisut telekat ja joon glögi. Seejärel hakkan pannkooke küpsetama. Mõnus päev.
Külaline

Oleksin eile kauem maganud (ometi üks hommik kui maja renoveerijad ei müristanud), aga ei saanud, pidin suguvõsa pidulauda sõiduks valmistuma. Kohale jõudes küsiti imestunud: Kes on? kui uksekella andsin. Kui sisse sain küsiti: Miks sa niiii vara tulid?
Olin aega vaadates valest kohast lugenud :x
Sain siis kartulite koorimisel abistada ja 2h teiste saabumist oodata :D
Totu, nohh!
Täna olen kohe mitmes osas maganud ja laiselnud.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 15:30
Imestasin sama asja üle. Ise panin talle laigi, sest mulle meeldis tema päeva kirjeldus.
Ilmselt oli asi selles, et mainis, et seksis oma kallimaga. Just nagu see oleks inetu ja ebaväärikas tegu.
Külaline

Pigem et kallima üksi jättis.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 16:54
Ilmselt oli asi selles, et mainis, et seksis oma kallimaga. Just nagu see oleks inetu ja ebaväärikas tegu.
See lihtsalt ei käi jõulutemaatikaga kokku minu jaoks - milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast. Minu arust oli väga tore teema, andis ettekujutuse erinevate inimeste jõulutraditsioonidest.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 18:58milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast.
Aga täna ikka võis ilma süümekateta teha või? :)
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 18:58
Guest kirjutas: 25 Dets 2025 16:54
See lihtsalt ei käi jõulutemaatikaga kokku minu jaoks - milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast. Minu arust oli väga tore teema, andis ettekujutuse erinevate inimeste jõulutraditsioonidest.
Mina panin ka sellepärast miinuse, et oma seksi kirjeldati. Ma ise mõtlesin selle juures, et kurb küll, kui inimesel on seks nii suur sündmus, et peab seda jõululaupäeva kirjelduses kindlasti mainima. Mina seksin iga päev ja pole mingit vajadust seda oma päeva kirjeldamisel mainida või kuidagi kirjeldada, et sain kohe massaaži ja puha, pidin selleks eraldi külla minema jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 18:58See lihtsalt ei käi jõulutemaatikaga kokku minu jaoks - milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast.
Aga kui see seks oligi tema jõulukingitus.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 19:01
Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 18:58milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast.
Aga täna ikka võis ilma süümekateta teha või? :)
Saage palun aru, et mõni inimene on nii häbelik, et ei julge valgel ajal isegi prügi välja viia. Aga vat öösel on selline andmine, et pärast on koridori teadetetahvlil märkus: hoidke oma kiimaoiged vaiksemalt, pensionäridel läheb vererõhk liiga kõrgeks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Triibu ja 6 külalist