Tee palju tahad ja millal tahad, sa ei pea seda lihtsalt teistele kirjeldama.
Ja teemat ma kaklusteemaks muuta sul ei aita, minu poolt side lõpp.
Tee palju tahad ja millal tahad, sa ei pea seda lihtsalt teistele kirjeldama.
Miks ei võiks seda kirjeldada? Paljudel paaridel ongi traditsioon just teatud tähtpäevadel seksida, näiteks pulma-aastapäeval või mehe sünnipäeval. Miks ka mitte jõululaupäeva.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:19Tee palju tahad ja millal tahad, sa ei pea seda lihtsalt teistele kirjeldama.
Ja teemat ma kaklusteemaks muuta sul ei aita, minu poolt side lõpp.
Kui kuskil tuleb nt lgbt teema jutuks, siis peamine argument on, et elage, kuidas tahate, aga ärge tirige oma intiimelu kodust välja, hoidke endale, milleks seda vaja on kuskil välja hõigata.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:23Miks ei võiks seda kirjeldada? Paljudel paaridel ongi traditsioon just teatud tähtpäevadel seksida, näiteks pulma-aastapäeval või mehe sünnipäeval. Miks ka mitte jõululaupäeva.
Päris nõme, et siin on mingi paar ämblikuvõrguga vanatüdrukut, kes ei saagi kunagi seksi ja oma halva tujuga kogu teema ära rikuvad. Äkki leiaksid nad kohalikust pensinäride klubist endale lohutust ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:24 Päris nõme, et siin on mingid paar vanamees, kes ei saa seksi ja siis kõik teemad oma kiimalisusega ära rikuvad. Äkki leiate sealt oma Ihast mingid mutid endale ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.
Päris märgiline, et tundsid ennast selle kiimas vanamehena, kes terve foorumi ära rikub, et pidid kohe nii valuliselt reageerima.Ants kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:57Päris nõme, et siin on mingi paar ämblikuvõrguga vanatüdrukut, kes ei saagi kunagi seksi ja oma halva tujuga kogu teema ära rikuvad. Äkki leiaksid nad kohalikust pensinäride klubist endale lohutust ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:24 Päris nõme, et siin on mingid paar vanamees, kes ei saa seksi ja siis kõik teemad oma kiimalisusega ära rikuvad. Äkki leiate sealt oma Ihast mingid mutid endale ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.
Kas soovitad seksinäljastel vanameestel omavahel kokku saada?Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 20:11 Teie seksinäljased, kas te kokku ei võiks saada?
Selle sildi panite Teie ise minule külge oma nurjatutes mõtetes. Loodetavasti suudate ka normaalse inimese kombel toimida.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 20:05Päris märgiline, et tundsid ennast selle kiimas vanamehena, kes terve foorumi ära rikub, et pidid kohe nii valuliselt reageerima.Ants kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:57Päris nõme, et siin on mingi paar ämblikuvõrguga vanatüdrukut, kes ei saagi kunagi seksi ja oma halva tujuga kogu teema ära rikuvad. Äkki leiaksid nad kohalikust pensinäride klubist endale lohutust ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:24 Päris nõme, et siin on mingid paar vanamees, kes ei saa seksi ja siis kõik teemad oma kiimalisusega ära rikuvad. Äkki leiate sealt oma Ihast mingid mutid endale ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.
"Teismeline poeg saabub nädalavahetuse läbult lõppeks pühapäeva hommikul koju ...
Küll on siin emaseid ohhoosid ka, need kes Tõutäkust lakkamatult kirjutavad.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 20:12Kas soovitad seksinäljastel vanameestel omavahel kokku saada?
Kirjeldage, mida soovite, aga küsiti, miks on negatiivsed hinnangud antud - ja sellele ka vastati. Ei pea kõik kõigest ühtviisi arvama.Nõiamoor kirjutas: ↑25 Dets 2025 20:54 Einoh, kui oli teema "kirjeldage tänast päeva", siis miks peaks seksi välja jätma, kui see oli oluline osa sellest päevast ja päris mitte nii sage ja triviaalne kui vetsus käimine? Jah, seda ei pea eraldi rõhutama, aga samas "tegin kapsaid, kusetasin koera" pole ka teab mis erakordne sündmus.
Ehk peaks kirjeldama jõululaupäeva teemas läbi jõulufiltri?
Mina olen see vanavanem, kes on aastakümneid jõululõunaid valmistanud ja vana-aastal laudu katnud, oma vanemaid, lapsi ja lapselapsi võõrustanud.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 10:47 Nii kadestan neid, kes saavad oma perega oma vanemate/vanavanemate juurde sõita.
Aga see ju ongi erinev, kellele on erinev tegevus privaatne ja kellele mitte ja kellele oluline ja erakordne ja kellele tavaline. Ma ei kritiseeri, kui keegi ei soovi oma toidueelistusi või seksimise fakti jagada.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:19Ehk peaks kirjeldama jõululaupäeva teemas läbi jõulufiltri?
Keda huvitab, et tegid oma tavapäraseid tegevusi ka - käisid pesemas, pissil, seksisid, jalutasid koeraga, koristasid kassikasti?
Miks peaks intiimsusi jagama kogu maailmaga? Midagi võib ju ka kahe inimese oma ülimalt lähedaseks asjaks jääda. Eriti, kui see tundub kaunis ja püha.
Ma ei kirjeldanud oma seksi, vaid mainisin vaid ühe lausega, et seksisime. Igasugused detailsemad kirjeldused minu kommentaarist puudusid.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:06Mina panin ka sellepärast miinuse, et oma seksi kirjeldati. Ma ise mõtlesin selle juures, et kurb küll, kui inimesel on seks nii suur sündmus, et peab seda jõululaupäeva kirjelduses kindlasti mainima. Mina seksin iga päev ja pole mingit vajadust seda oma päeva kirjeldamisel mainida või kuidagi kirjeldada, et sain kohe massaaži ja puha, pidin selleks eraldi külla minema jne.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 18:58See lihtsalt ei käi jõulutemaatikaga kokku minu jaoks - milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast. Minu arust oli väga tore teema, andis ettekujutuse erinevate inimeste jõulutraditsioonidest.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 16:54
Ilmselt oli asi selles, et mainis, et seksis oma kallimaga. Just nagu see oleks inetu ja ebaväärikas tegu.
Kasutajad foorumit lugemas: Tigger ja 5 külalist