Rohehullusest on tõesti kõrini, olen praktilise meelega ja sõidan sellega, mis mulle parasjagu otstarbekam tundub. Samuti ei saa aru sellest vegan-hullusest, kus huulepulk peab olema vegan ja jope jne..... nagu selle kuramuse plastiku sulatamine oleks jube öko tegevus. aga katsu sa sulgedega jope või karusnahast jakk osta või kasutada mesilasvahaga huulepulka....
Lähen nüüd helistan ämmale ja küsin, kas kanad laudas on juba ekspluateerimise pärast kirjutanud Rohemenisteeriumile kaebuse või õgivad oma tanguputru ja peesitavad meie makstud elektri valgel..
Jalajälg
Lugesin hiljuti ühe suuremat sorti metsamassiivi kaitsekava (või mis iganes see nimi on) ja seal oli piirang: 50 inimest korraga metsas (hea seenemets). Tekkis küsimus, et kuna see mets on üle 100 ha suur siis kuidas seda inimeste arvu kontrollitakse? Ametnikud saavad idiootsuste genereerimise eest palka ja kasu ei midagi. Või pannaksegi selliste metsade sissesõiduteedele nn reisikorraldajad?Nõiamoor kirjutas: ↑25 Dets 2025 17:33 Rohehullusest on tõesti kõrini, olen praktilise meelega ja sõidan sellega, mis mulle parasjagu otstarbekam tundub. Samuti ei saa aru sellest vegan-hullusest, kus huulepulk peab olema vegan ja jope jne..... nagu selle kuramuse plastiku sulatamine oleks jube öko tegevus. aga katsu sa sulgedega jope või karusnahast jakk osta või kasutada mesilasvahaga huulepulka....
Lähen nüüd helistan ämmale ja küsin, kas kanad laudas on juba ekspluateerimise pärast kirjutanud Rohemenisteeriumile kaebuse või õgivad oma tanguputru ja peesitavad meie makstud elektri valgel..
-
Külaline
Meie kääbusriigi kohta on ametnikke lihtsalt liiga palju ja nii nad haaravadki igas lollusest, et oma ametikohta õigustada.
-
KollaneBanaan
- Kontakt:
Selliste piirangute eesmärk vist pigem see, et kaitaealal ei korraldataks massiüritusi. A'la kui seal mingid RMK puhkealad, siis ei tekiks suuri telkijate suvepäevi jms. Aga nõus, et palju on ülereguleerimist ja tortust, mis igasugustesse määrustesse jõuab.Ants kirjutas: ↑25 Dets 2025 17:44 Lugesin hiljuti ühe suuremat sorti metsamassiivi kaitsekava (või mis iganes see nimi on) ja seal oli piirang: 50 inimest korraga metsas (hea seenemets). Tekkis küsimus, et kuna see mets on üle 100 ha suur siis kuidas seda inimeste arvu kontrollitakse? Ametnikud saavad idiootsuste genereerimise eest palka ja kasu ei midagi. Või pannaksegi selliste metsade sissesõiduteedele nn reisikorraldajad?
-
Külaline
Mujal riikides, kus bensiin on odav, ostavad inimesed suured, saastavad ja janused maasturid, et seal üksinda istuda ja siledatel linnateedel oma sõite teha 
-
Külaline
Käin tööl ühistranspordiga, mõeldes nii keskkonnale, tervisele kui ka rahakotile. Mul polegi päris oma autot. Oleme 4-liikmeline pere, elame linnas ja ühe pereautoga saab ilusti hakkama.
Tegelt oleme üsna väikese jalajäljega, kui nii mõelda. Riideid ostan endale harva ja enamasti taaskasutusest. Toit ei lähe peaaegu üldse raisku. Mingit träni koju kokku ei osta, üsna minimalistlikult üritame elada.
Ma parem investeerin seda raha, mis auto, riiete ja muu träni peale kulutamata jääb. Viimase 6 aastaga sain kokku 70k investeerimisportfelli (II sammas ja kodu(d) sellele veel lisaks). Kui oleksin endale auto ostnud, siis poleks pooltki nii palju saanud investeerida ja tervis oleks ka kehvem.
Tegelt oleme üsna väikese jalajäljega, kui nii mõelda. Riideid ostan endale harva ja enamasti taaskasutusest. Toit ei lähe peaaegu üldse raisku. Mingit träni koju kokku ei osta, üsna minimalistlikult üritame elada.
Ma parem investeerin seda raha, mis auto, riiete ja muu träni peale kulutamata jääb. Viimase 6 aastaga sain kokku 70k investeerimisportfelli (II sammas ja kodu(d) sellele veel lisaks). Kui oleksin endale auto ostnud, siis poleks pooltki nii palju saanud investeerida ja tervis oleks ka kehvem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist