Mis toimub niiviisi käituva inimese peas?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Teema pealkiri on selline, nagu oleks poeg ema vähemasti maha löönud, mitte poest valesid asju toonud.
Külaline

Kui nimekirja alusel ka inimene ei suuda asju tuua, siis on ikka põhjust pahane olla küll.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 18:57 Kui on valida mitte millegi ja sellise mehe vahel, siis mõne arust on tõesti parem mingisugunegi mees, kui et üldse pole.
Kui on valida vait olemise ja mõttetu ning üleoleva möla ajamise vahel, siis mõne veidriku arust on parem seda möla ajada kui vait olla.
Külaline

Mul just konkreetne kogemus. Mees pani kassile süüa želeed. Meil kass sööb korraga vaid 1/2-1 tl želeed. Mida mees teeb? Paneb 3 tl. Ma räägin talle peaaegu ülepäeviti, et palun ära pane rohkem kui üks tl, aga no krt, ei jää inimesele meelde!

Hetk tagasi pidin talle jälle meelde tuletama. Ja nii ilmselt jääbki olema!

Miks ei või rohkem panna? Esiteks, sellepärast, et meil kass ei tohi üle süüa - siis kakab valesse kohta ja oksendab. Teiseks, ta enamasti rohkem kui ühe ampsu ei söögi. Kõik enampandu jääb järele ja läheb äraviskamisele. Aga kassisöök on päris kallis.

Aga noh, mis teha! Ei hakka sellep meest maha jätma!
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:09 Mul just konkreetne kogemus. Mees pani kassile süüa želeed. Meil kass sööb korraga vaid 1/2-1 tl želeed. Mida mees teeb? Paneb 3 tl. Ma räägin talle peaaegu ülepäeviti, et palun ära pane rohkem kui üks tl, aga no krt, ei jää inimesele meelde!

Miks ei või rohkem panna? Esiteks, sellepärast, et meil kass ei tohi üle süüa - siis kakab valesse kohta ja oksendab. Teiseks, ta enamasti rohkem kui ühe ampsu ei söögi. Kõik enampandu jääb järele ja läheb äraviskamisele. Aga kassisöök on päris kallis.

Las paneb valesti ning koristab ise kakat ja okset. Ehk jääb lõpuks meelde see keeruline asi.
Külaline

Poeg luges ilmselt nimekirja läbi ja kaotas ära. Midagi jäi siiski meelde.
Ma olen nii palju kuulnud nüüd sellest ath-st.
Unustab. Kaotab. Solvub. Kas minna arstile? Jah, kui eluga hakkama saamisega probleeme. Kas on? Ilmselt ei oleks probleemi, kui teised ei ostataks, õiendaks ega imestaks.
Pole ju probleemi kui on banaani ja pizzat. Aga teistel on nüüd probleem. Ja seega on see nüüd sinu probleem.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:09 Mul just konkreetne kogemus. Mees pani kassile süüa želeed. Meil kass sööb korraga vaid 1/2-1 tl želeed. Mida mees teeb? Paneb 3 tl. Ma räägin talle peaaegu ülepäeviti, et palun ära pane rohkem kui üks tl, aga no krt, ei jää inimesele meelde!

Mina olen nagu sinu mees. Minu kass sööb kõiki oma konserve pika hambaga, enamus jääb järele ja saab ära visatud. Siiski annan talle alati uue portsu konservi, et äkki täna ikkagi sööb kõik ära. Mõnikord sööbki ja siis ma olen õnnelik. Ma pakun, et sinu mees lihtsalt armastab teie kassi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 20:19Pole ju probleemi kui on banaani ja pizzat. Aga teistel on nüüd probleem. Ja seega on see nüüd sinu probleem.
Siin pole minu meelest põhiprobleemiks isegi mitte see, mida lõpuks on või pole, vaid see, et inimese soove ei austatud ning reaalset abi oli asjast vähe.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:21

Mina olen nagu sinu mees. Minu kass sööb kõiki oma konserve pika hambaga, enamus jääb järele ja saab ära visatud. Siiski annan talle alati uue portsu konservi, et äkki täna ikkagi sööb kõik ära. Mõnikord sööbki ja siis ma olen õnnelik. Ma pakun, et sinu mees lihtsalt armastab teie kassi.
Muidugi armastab! Aga üks pluss kaks kokku panna ei oska - et võib talle korraga ainult ühe korra toidukoguse ette panna. No ei jää meelde! Õienda ja kaaguta seal kõrval, palju tahad - ikka paneb valesti! :lol:
Külaline

Päris ni ju pole et inimese soove ei austatud. Poeg läks ju poodi. Aga unustas õiged asjad ära. Nüüd kõik kurvad ja õiendavad ja mees kaitseb end ebamugavusest et tal meelest läks
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 20:25
Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 20:19Pole ju probleemi kui on banaani ja pizzat. Aga teistel on nüüd probleem. Ja seega on see nüüd sinu probleem.
Siin pole minu meelest põhiprobleemiks isegi mitte see, mida lõpuks on või pole, vaid see, et inimese soove ei austatud ning reaalset abi oli asjast vähe.
Kusjuures nii ongi. Tihti näitavad sellised pealtnäha tühised asjad seda, kuidas keegi sinusse suhtub. Antud juhul demonstreeris poeg lihtsalt oma ükskõiksust ema vastu.
Külaline

Kas peab üldse midagi arvama. Ma saadaks uuesti poodi. Kellel pea ei jaga, sellel jagavad jalad.
Külaline

Kui palju kordi ma olen ise läinud poodi ostma nt õli või pesupulbrit ja ikka unustanud need osta. Õnneks keegi mind austuse puuduses ei süüdista.
Ja oleks päris õudne, kui mängu tuuakse austus, kui unustad.
Valmistas pettumuse oma unustamisega küll.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:56 Kas peab üldse midagi arvama. Ma saadaks uuesti poodi. Kellel pea ei jaga, sellel jagavad jalad.
ma jälle arvan, et nii pretensioonikas ja pire memm võiks ise poodi lipata. kui haiglast juba koju lasti, siis koivad kobivad niipalju küll. saab värskes õhus liigutamist ja irisemisse jääb ka paus sisse.
Külaline

Huvitav kas see poeg oma arveid ise maksab?
Kas ta saab sellega hakkama?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 21:08
Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:56 Kas peab üldse midagi arvama. Ma saadaks uuesti poodi. Kellel pea ei jaga, sellel jagavad jalad.
ma jälle arvan, et nii pretensioonikas ja pire memm võiks ise poodi lipata. kui haiglast juba koju lasti, siis koivad kobivad niipalju küll. saab värskes õhus liigutamist ja irisemisse jääb ka paus sisse.
Ma küll ei näinud mingit pretensioonikust, ema toodi haiglast koju ja siis see ema palus poest mõned asjad tuua, mida ta hetkel vajas. TA on võibolla hoopis mingi muu sugulane, mitte see ema.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 21:07 Kui palju kordi ma olen ise läinud poodi ostma nt õli või pesupulbrit ja ikka unustanud need osta. Õnneks keegi mind austuse puuduses ei süüdista.
Ja oleks päris õudne, kui mängu tuuakse austus, kui unustad.
Valmistas pettumuse oma unustamisega küll.
On ikka vahe, kas ostad endale või sind saadetakse kellelgi teise eest poodi, kel pole omal võimalust minna. Isegi kui nimekiri kaoks ära, jääks maha vms, ikka helistad ja küsid üle, et kõik vajalik saaks kohale toimetatud. Kuidagi kummaline lugeda, et inimene nii saamatu on ja üldse matsu ei jaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 21:08
Mina jällegi tean, et kui haiglast koju lastakse, siis alati ei saa ise kuskile minna.
Kui sul tekib selline olukord, siis mine ise poodi.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 21:31
Guest kirjutas: 27 Dets 2025 21:08
Ma küll ei näinud mingit pretensioonikust, ema toodi haiglast koju ja siis see ema palus poest mõned asjad tuua, mida ta hetkel vajas. TA on võibolla hoopis mingi muu sugulane, mitte see ema.
terve teema on ju üks ulg mingi sibula pärast. aga tõepoolest - kes teemaalgataja memmele ja pojale on?
Külaline

ja siis jõulude ajal teeksid teema, et oled nii üksi ja keegi ei taha sinuga jõule veeta ;)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu, kiisu ja 4 külalist