Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 21:50
Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 20:38
Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 19:26
pojal pole ilmselt selle vastu midagi. aga teemaalgataja kisub tüli üles ja tekitab siin kirgliku arutelu, riskimata vaatamata tungivale nõudmisele, öelda, kes tema ka asjaosalistele on.
Ma arvan, et see on õde. Aga selle asemel, et venda siin nõdraks siunata, oleks võinud ise emale abiks olla ja kõik õigesti teha.
Kes iganes teemaalgataja ei ole, on väga nõme oma pereliiget lasta avalikus foorumis lintšida. Meie siin ju ei tea olukorra tegelikku tausta. Võimalik, et poeg oli ühe korra hajameelne, aga siin nüüd võhivõõras, teda mitte tundev rahvas, võtab poja kallal lehekülgede kaupa.
Aga lõpeta siis teema ära, jää vait, ära kirjuta jälle ja jälle? Tema küsis siinsete arvamust, lintšimise kasuks otsustasite te ise. Ja see, et teemaalgataja peaks end esitlema, on ju vajalik vaid lintšijatele, et saaks haaret laiendada ja veel kedagi lintšida. Õigesti teeb, et ei vasta sellele arulagedale küsimusele. Teema koha pealt pole ju loomulikult üldse oluline, kes kirjutaja on.
A, miks ei tohi küsida, kes teemaalgataja antud loos on? Et muidu tuleb äkki välja, et ta on vanainimesele täpselt sama lähedane inimene, kellel on täpselt sama suur vastutus vanainimese ees nagu tol pojal? Siis oleks lintšijad ju kohe tema kaelas, et miks tema oma ema ei aidanud, ja nii, et oleks õigesti aidatud?
Et teemaalgataja tohib algatada lintšiva teema, aga teda ennast kui tõenäoliselt sama võrdset osapoolt kogu loos, ei tohi keegi puutuda?
Nii et minu arust on küll üsna oluline, kes kirjutaja on.
Ahjaa, mina ei ole seda küsimust siin esitanud jälle ja jälle. Siin on neid huvilisi rohkem kui üks.