See on minu ideaal, aga kahjuks tean autodest liiga vähe, et nii teha. Kasutatud autoga on minusugusel tõenäosus petta saada liiga suur.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 17:24 Mul on see Ida-Euroopa lastehaigus põetud, et sai ostetud oma unistuste auto salongist suure raha eest. Ei olnud mul tegelikult vaja suurt maasturit, sest sõidan peamiselt linnas. No ükskord raiskasin raha, aga rohkem seda ei tee. Veel enam ei saa aru mingi mitteedeva auto ostmiseks suure summa eest, a la 80 000 volvo eest. See on raha prügikasti viskamine. Nüüd ostan ainult mõned aastad vanu autosid ja olen saanud ka 40 000 eest väga hea auto. Otsin pakkumisi, küsin allahindlusi, lasen välismaalt tuua. Mõned aastad sõidan ja ostan uue. Viimase auto eest sain müües rohkemgi raha kui ostes. Ja autod lähevad ka aina väiksemaks, viimane on Audi Q3, täiesti rahul olen. Milleks mingi suur kärakas, palju raha, mul on tõesti rohkem ka rahaga teha,
Autoomanike välimääraja
-
Külaline
-
Külaline
Välimäärajas sellist autot ei leidu. Ütle enda kohta midagi, siis saab lisada.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:53 Aga mida välimääraja minu kohta ütleb? Olen naine ja autoks 2022a Porche Macan Turbo.
-
Külaline
Jahh ärritungi. Juba seda foorumit lugedes tundsin, et hakkan ärrituma. Enamus ülbitsejatest wannabe miljonärid on ju ära tuntavad. Iga teema all võtavad sõna. Sina oled üks nendest tõenäoliselt. Jahh. Auto pole minu vaid liisingufirma oma. Liisingut maksan mina oma palgast. Aga kui ei suudaks maksta siis maksaks abikaasa. Koos valisime praktilisuse järgi. Kusjuures minu auto suurem ja kallim kui tema oma. Sama raha eest oleks saanud kasutatud Volvo, X5, MB ja palju muid edevaid autosid nii 4-5 aastat vanad. Aga sai just ostetud auto mis ei paista silma millegi muuga kui lisade ja turvalisuse rohkus.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 17:22Ma vaatangi, et su iseloom on kohe ärrituda. Kui sa näed teises rotti, siis nad toovad selle sinus esile sinu kompleksidega. Nad peegeldavad sind ennast. Auto pole nagunii sinu oma.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:54Millist sappi mina tahtsin? Ma lihtsalt kirjutasin, et ostsin skoda. Selle raha eest sai parima auto kuhu mahub 3 last ja suur koer. ja siis tuli keegi kes teatas "Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna." skoda pole ammu enam odav auto ja sellisel kommeteerijal on alaväärsuskompleks mis on tingitud sellest, et on hale rott. ja sina oled ka hale rott kuigi arvan, et selle kommentaari kirjutasidki sina. mitte ainult rahapuudus ei tee sind rotiks. vaid sinu mentaliteet ja iseloom teevad su rotiks. selliseks rotiks keda ka teised rotid ei salliks, sest oled rottide rottKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:40
Ise tahtsid sappi ja kui said, siis ei kannata välja. On mul õigus?
VOT SEE ON SAPP aga rott teisiti aru ei saa
-
Külaline
Mõistlikud postitused. Ja viimasele. Ei saa petta. Osta esindusest. Eesti esindusest ka demo auto või 2-3 aastat vana auto. Oled kohe säästnud ca 20-25%Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 20:01See on minu ideaal, aga kahjuks tean autodest liiga vähe, et nii teha. Kasutatud autoga on minusugusel tõenäosus petta saada liiga suur.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 17:24 Mul on see Ida-Euroopa lastehaigus põetud, et sai ostetud oma unistuste auto salongist suure raha eest. Ei olnud mul tegelikult vaja suurt maasturit, sest sõidan peamiselt linnas. No ükskord raiskasin raha, aga rohkem seda ei tee. Veel enam ei saa aru mingi mitteedeva auto ostmiseks suure summa eest, a la 80 000 volvo eest. See on raha prügikasti viskamine. Nüüd ostan ainult mõned aastad vanu autosid ja olen saanud ka 40 000 eest väga hea auto. Otsin pakkumisi, küsin allahindlusi, lasen välismaalt tuua. Mõned aastad sõidan ja ostan uue. Viimase auto eest sain müües rohkemgi raha kui ostes. Ja autod lähevad ka aina väiksemaks, viimane on Audi Q3, täiesti rahul olen. Milleks mingi suur kärakas, palju raha, mul on tõesti rohkem ka rahaga teha,
-
Külaline
Kuidas palun? Mis mees? Rahune maha totukene. Lapsed kutsuvad siiani veel emmeks mind. Mõistad? Või pean selgitama mis soost üldjuhul emmed on. Kas sul lapsi on?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:21Mul ei ole päris kindlasti alaväärsuskompleksi, aga sul on see küll täiesti kindlalt. Küsisid mu finantside kohta, vastasin ausalt, jälle ei sobi? Uskumatult jobu mees, oled oma õnnetu elu igati ausalt välja teeninud. Hea, et reaalis sellised mu teele ei satu, suhtlen vähe teistsuguse ringkonnaga.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:54Millist sappi mina tahtsin? Ma lihtsalt kirjutasin, et ostsin skoda. Selle raha eest sai parima auto kuhu mahub 3 last ja suur koer. ja siis tuli keegi kes teatas "Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna." skoda pole ammu enam odav auto ja sellisel kommeteerijal on alaväärsuskompleks mis on tingitud sellest, et on hale rott. ja sina oled ka hale rott kuigi arvan, et selle kommentaari kirjutasidki sina. mitte ainult rahapuudus ei tee sind rotiks. vaid sinu mentaliteet ja iseloom teevad su rotiks. selliseks rotiks keda ka teised rotid ei salliks, sest oled rottide rottKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:40
Ise tahtsid sappi ja kui said, siis ei kannata välja. On mul õigus?
VOT SEE ON SAPP aga rott teisiti aru ei saa
-
Külaline
Ma saan mingil määral aru, miks mõni Porche spordikat tahab.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:53 Aga mida välimääraja minu kohta ütleb? Olen naine ja autoks 2022a Porche Macan Turbo.
Aga miks sa ostad kõige rõvedama väljanägemisrga auto, mis ei näe mingist otsast porche välja, ei saa aru.
Maasturiga sõidavad üdini ebakindlad ja sõiduoskuseta isikud.
-
Külaline
Ma olen uuema auto otsingul. Mingit 7 kohalist või väikebussi moodi masinat tahaks. Mul võib uus auto olla, aga mul ei mingit probleemi või kompleksi sõita kasutatud autoga. Teiste arvamus mind auto valikul ei sega. Kui kellegil on see probleem, siis on see tema oma. Praegune 7 kohaline üle 20a vana, hakkab kere poolest lagunena. Ise kasutanud üle 10a ja on hästi vastu pidanud. Paljuski hooldan ja parandan ise.
-
Külaline
Mis probleem sul rottidega on? Miskid roti kompleksid? Ma saan aru, et oled ennast rotiks pidanud.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 21:06Siiras ja aus. Ütleb rotile välja, et ta on rott. Kordan. Rott saab aru kui talle otse näkku öelda, et ta on rott. Nii nagu tibla tunneb aukartus ainult jõu vastu nii on ka sinuga. Ega sa tiblast rott pole?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 20:17Selline labane ja poetaguse suuvärgiga on naine? Psühhopaat?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 20:14
Kuidas palun? Mis mees? Rahune maha totukene. Lapsed kutsuvad siiani veel emmeks mind. Mõistad? Või pean selgitama mis soost üldjuhul emmed on. Kas sul lapsi on?
-
Külaline
See ilmselt see vaimselt ebastabiilne suguhaiguste karjuja, kes nüüdseks võttis omale roti identiteedi ja lõugab seda. Kas täiskuu täna?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 21:37Mis probleem sul rottidega on? Miskid roti kompleksid? Ma saan aru, et oled ennast rotiks pidanud.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 21:06Siiras ja aus. Ütleb rotile välja, et ta on rott. Kordan. Rott saab aru kui talle otse näkku öelda, et ta on rott. Nii nagu tibla tunneb aukartus ainult jõu vastu nii on ka sinuga. Ega sa tiblast rott pole?
Porsche on selle auto nimi, Porsche. Ilmselt on sul rikas mees, kes sinu lunimisele järele andis ja sulle selle auto ostis, et saaksid sellega sõbrannade ees uhkustada. Aga kuna sa auto nime õigesti kirjutada ei mõista, siis mõtlesid sa selle jutukese väljaKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:53 Aga mida välimääraja minu kohta ütleb? Olen naine ja autoks 2022a Porche Macan Turbo.
See on hea soovitus. Kui su aastane läbisõit jääb kuni 20 000 km kanti, siis kannatab esindusest osta 1-2 aastat vana auto, mille läbisõit jääb kuni 40 000 km kanti. Põhimõtteliselt ostad ju uue auto ja garantii kehtib. Täna on enamuse autode garantii 3 aastat või 100 000 km.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 20:11Mõistlikud postitused. Ja viimasele. Ei saa petta. Osta esindusest. Eesti esindusest ka demo auto või 2-3 aastat vana auto. Oled kohe säästnud ca 20-25%
-
Külaline
Kui veab, kannatab isegi vanemat autot osta. Ma ostsin esindusest 7 a vana auto, läbisõit 60 tuhat. Oli toodud omaniku surma tõttu. Eelmine omanik vanem inimene ja auto oli ülihästi hooldatud. Siiani rahul.taivopalm kirjutas: ↑09 Juul 2024 23:08
See on hea soovitus. Kui su aastane läbisõit jääb kuni 20 000 km kanti, siis kannatab esindusest osta 1-2 aastat vana auto, mille läbisõit jääb kuni 40 000 km kanti. Põhimõtteliselt ostad ju uue auto ja garantii kehtib. Täna on enamuse autode garantii 3 aastat või 100 000 km.
-
Külaline
Seda mina ei julgeks osta. Mitte et sul oleks halb, aga tõenäosus on siiski suurem, et jama tuleb. Muide, hakkasingi nüüd teie jutu peale vaatama neid ca 2 aastat vanu autosid. Mul seisab autoost ees ja plaan oligi osta max aasta vana. No nüüd lasin latti veids alla, aga ainult esindusest.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 16:23Kui veab, kannatab isegi vanemat autot osta. Ma ostsin esindusest 7 a vana auto, läbisõit 60 tuhat. Oli toodud omaniku surma tõttu. Eelmine omanik vanem inimene ja auto oli ülihästi hooldatud. Siiani rahul.taivopalm kirjutas: ↑09 Juul 2024 23:08
See on hea soovitus. Kui su aastane läbisõit jääb kuni 20 000 km kanti, siis kannatab esindusest osta 1-2 aastat vana auto, mille läbisõit jääb kuni 40 000 km kanti. Põhimõtteliselt ostad ju uue auto ja garantii kehtib. Täna on enamuse autode garantii 3 aastat või 100 000 km.
Otsin suuremat maasturit. Toyota Land Cruiser, Hunday Santa Fe - midagi sellist.
-
Külaline
Ma see 7 a vana auto ostnu. Ära vaata nii palju auto vanust, kui just läbisõitu ja hooldusi. Samuti uuri tüüpvigu ja vali selline, millel need pigem kosmeetilised või hõlpsasti lahendatavad. Ehk mitte mootori või käigukastiga seotud. 4 a vana ja 50 000 sõitnud auto on tõenäoliselt etem kui 2 a vana ja 80 000 sõitnud.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 08:41
Seda mina ei julgeks osta. Mitte et sul oleks halb, aga tõenäosus on siiski suurem, et jama tuleb. Muide, hakkasingi nüüd teie jutu peale vaatama neid ca 2 aastat vanu autosid. Mul seisab autoost ees ja plaan oligi osta max aasta vana. No nüüd lasin latti veids alla, aga ainult esindusest.
Otsin suuremat maasturit. Toyota Land Cruiser, Hunday Santa Fe - midagi sellist.
-
Külaline
Sellepärast ma ütlengi, et mul on ohtlik niimoodi osta, sest ma olen nii siiralt loll. Ma ei tea, mis viga on kosmeetiline ja mis viga on tõsine.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 09:20Ma see 7 a vana auto ostnu. Ära vaata nii palju auto vanust, kui just läbisõitu ja hooldusi. Samuti uuri tüüpvigu ja vali selline, millel need pigem kosmeetilised või hõlpsasti lahendatavad. Ehk mitte mootori või käigukastiga seotud. 4 a vana ja 50 000 sõitnud auto on tõenäoliselt etem kui 2 a vana ja 80 000 sõitnud.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 08:41
Seda mina ei julgeks osta. Mitte et sul oleks halb, aga tõenäosus on siiski suurem, et jama tuleb. Muide, hakkasingi nüüd teie jutu peale vaatama neid ca 2 aastat vanu autosid. Mul seisab autoost ees ja plaan oligi osta max aasta vana. No nüüd lasin latti veids alla, aga ainult esindusest.
Ma ostan pmst värvi järgi
Ehk et sõltun ainult teistest, et auto tehnilist seisukorda hinnata.
Stiilinäide: ostsin uut autot salongis paar aastat tagasi.
Müügimees: ja mis värvi auto tellime?
Mina: no sinine võiks olla
Müügimees: nii.. sinine. Ja mis mootorit soovite?
Mina: ah, mul suva. Hall või must või.. mul ükskõik.
No vot selle taseme loll olen noh
-
Külaline
7 a vanuse auto ostnu siin.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 08:41 Otsin suuremat maasturit. Toyota Land Cruiser, Hunday Santa Fe - midagi sellist.
Tegin sulle esmase kõige algelisema uuringu ära. Hyundai Santa Fe-d ma juba ainuüksi selle põhjal üldse ei vaataks: probleemid nii mootori kui käigukastiga on tavalised. Googelda "Hyundai Santa Fe common problems."
Toyota Land Cruiseri võtaks manuaalkastiga - kui sellist üldse pakutakse, kuna automaatkastil esineb probleeme selektoritega ja seega kipub käikudesse n.ö. kinni jääma. Googelda jällegi samamoodi, asendades mark ja mudel. Kui aga kindlalt soov automaatkastiga auto järgi, peaks lähemslt uurima, kas on paremaid aastakäike, millel vähem probleeme.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 10:31Sellepärast ma ütlengi, et mul on ohtlik niimoodi osta, sest ma olen nii siiralt loll. Ma ei tea, mis viga on kosmeetiline ja mis viga on tõsine.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 09:20Ma see 7 a vana auto ostnu. Ära vaata nii palju auto vanust, kui just läbisõitu ja hooldusi. Samuti uuri tüüpvigu ja vali selline, millel need pigem kosmeetilised või hõlpsasti lahendatavad. Ehk mitte mootori või käigukastiga seotud. 4 a vana ja 50 000 sõitnud auto on tõenäoliselt etem kui 2 a vana ja 80 000 sõitnud.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 08:41
No vot selle taseme loll olen nohOsta siis sellisena kasutatud autot ja ürita mitte petta saada.
Milleks naisele nii jõhkrad autod? Nagu näha, ei taipa ei autodest ega ka mootoritest. Mis point sellistel suurtel ja koledatel autodel?
-
Külaline
Mis nad mehel paremad on siis? Meil sõidab lapse lasteaiakaaslase ema RAM-iga. Keset kesklinna, kus pole niigi kuskile parkida. See siis ukerdab seal selle kolakaga igal hommikul kõigil jalus, pargib mitme koha peale, jääb risti kõigile ette. Ise on koduperenaine, mitte mingi maamõõtja või talumees. Ise arvab, et on kõva tädi.Milleks naisele nii jõhkrad autod? Nagu näha, ei taipa ei autodest ega ka mootoritest. Mis point sellistel suurtel ja koledatel autodel?
-
Külaline
Mul on väike linnaauto juba olemas.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 14:42Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 10:31Sellepärast ma ütlengi, et mul on ohtlik niimoodi osta, sest ma olen nii siiralt loll. Ma ei tea, mis viga on kosmeetiline ja mis viga on tõsine.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 09:20
Ma see 7 a vana auto ostnu. Ära vaata nii palju auto vanust, kui just läbisõitu ja hooldusi. Samuti uuri tüüpvigu ja vali selline, millel need pigem kosmeetilised või hõlpsasti lahendatavad. Ehk mitte mootori või käigukastiga seotud. 4 a vana ja 50 000 sõitnud auto on tõenäoliselt etem kui 2 a vana ja 80 000 sõitnud.
No vot selle taseme loll olen nohOsta siis sellisena kasutatud autot ja ürita mitte petta saada.
Milleks naisele nii jõhkrad autod? Nagu näha, ei taipa ei autodest ega ka mootoritest. Mis point sellistel suurtel ja koledatel autodel?
Seda autot on vaja:
Perega reisidel käimiseks (eriti need mitmekuulised suusareisid). Mitu inimest + hunnik kola ja pikad vahemaad.
Suuremahulise varustuste vedamiseks (mul on hobi selline, mis tahab asju, mis on suured)
Mehel vaja treilerit vedada pidevalt.
Linnas mina sellega ei sõidaks. Vähemalt mitte eriti. Ja siis ma mõtlesin veel, et sellele suurele autole ma paneks peale kleepsu: “ma ei ole ülbe, olen lihtsalt koba”
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 14:57Mul on väike linnaauto juba olemas.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 14:42Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 10:31
Sellepärast ma ütlengi, et mul on ohtlik niimoodi osta, sest ma olen nii siiralt loll. Ma ei tea, mis viga on kosmeetiline ja mis viga on tõsine.
Seda autot on vaja:
Perega reisidel käimiseks (eriti need mitmekuulised suusareisid). Mitu inimest + hunnik kola ja pikad vahemaad.
Suuremahulise varustuste vedamiseks (mul on hobi selline, mis tahab asju, mis on suured)
Mehel vaja treilerit vedada pidevalt.
Linnas mina sellega ei sõidaks. Vähemalt mitte eriti. Ja siis ma mõtlesin veel, et sellele suurele autole ma paneks peale kleepsu: “ma ei ole ülbe, olen lihtsalt koba”
Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 6 külalist