Nutikell motiveerib treenima ja kaloreid kulutama.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:06 kannan - tegu sellise paarikümne eurose ühest lennujaamast ostetud kellaga, ei ole nutikas. Nostalgiline ese, meenutab mulle teatud eluperioodi.
Nutikellade fenomeni ei mõista - miks peaks ennast kogu aeg jälgima, eriti und? Maga parem, mida seal jälgida...
Kas kannate käekella?
-
Külaline
-
Külaline
Arstid üldiselt ütlevad, et nutikellaga une jälgimine pole efektiivne ja toob pigem stressi juurde, kui on unega probleemid. Kõige parem indikaator on see, kuidas sa end hommikul tunned. Ka ei ole nutikell igas aspektis päris täpne. Mõni suudab selle nutikellaga ennast päris ärevusse ajada. Mul oli näiteks täna une skroor 43 protsenti, mis on väga madal. See oli sellepärast, et läksin hilja magama ja ärkasin üheksa paiku üles, et koerale süüa panna. Tegelikult mulle just väga meeldis, et sain kaua üleval olla ja pärast magasin veel edasi. Tunnen ennast igati hästi.
-
Külaline
just seda silmas peangi - kas ilma kellata ei suuda ennast motiveerida? Tuhandeid aastaid on trennitud ilma igasuguste kelladeta... Pealegi, nagu mingis testis, näitasid kõik kellad erinevaid numbreid.Guest kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:35Nutikell motiveerib treenima ja kaloreid kulutama.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:06 kannan - tegu sellise paarikümne eurose ühest lennujaamast ostetud kellaga, ei ole nutikas. Nostalgiline ese, meenutab mulle teatud eluperioodi.
Nutikellade fenomeni ei mõista - miks peaks ennast kogu aeg jälgima, eriti und? Maga parem, mida seal jälgida...
-
Külaline
Kes tunneb, et talle tekitab stressi, no jumal temaga, ärgu kasutagu. Aga samamoodi on ka neid inimesi, kellel iga teine asi ei tekita mitte mingit stressi. Mõõdavad oma andmeid, on motiveeritud ja on sellega rahul. Kui keeruline on aktsepteerida, et inimesed on erinevad? Mulle näiteks meeldivad andmed ja meeldib neid andmeid koguda, võrrelda, sellest järeldusi teha. Null stressi seejuures. Minu jaoks on see lihtsalt tore ja informatiivne, ilmselt samamoodi nagu mõne teise jaoks ristsõnade lahendamine.Guest kirjutas: ↑02 Jaan 2026 11:02 Arstid üldiselt ütlevad, et nutikellaga une jälgimine pole efektiivne ja toob pigem stressi juurde, kui on unega probleemid.
-
Külaline
Kellaga tekib hasart, mõnus. Pealegi võtab päevade, kuude ja aastate lõikes kokku. Keskmised päevaliikumised, trennid jne. Parim asi üldse.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 11:03just seda silmas peangi - kas ilma kellata ei suuda ennast motiveerida? Tuhandeid aastaid on trennitud ilma igasuguste kelladeta... Pealegi, nagu mingis testis, näitasid kõik kellad erinevaid numbreid.Guest kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:35Nutikell motiveerib treenima ja kaloreid kulutama.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:06 kannan - tegu sellise paarikümne eurose ühest lennujaamast ostetud kellaga, ei ole nutikas. Nostalgiline ese, meenutab mulle teatud eluperioodi.
-
Külaline
Ja kes ütles, et on keeruline aktsepteeerida? Kas sulle endale ei tundu, et oled veidi kergesti ärrituv, kui kohe nii reageerid. Äkki annad endale uusaastalubaduse, et ei hüppa igale vastajale kohe ninna, kuigi keegi pole sind kuidagi rünnanud.Kui keeruline on aktsepteerida, et inimesed on erinevad?
-
Külaline
Tuhandeid aastaid saadi hakkama ilma teleka, telefoni ja nõudepesumasinata. Lase samas vaimus edasi.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 11:03just seda silmas peangi - kas ilma kellata ei suuda ennast motiveerida? Tuhandeid aastaid on trennitud ilma igasuguste kelladeta... Pealegi, nagu mingis testis, näitasid kõik kellad erinevaid numbreid.Guest kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:35Nutikell motiveerib treenima ja kaloreid kulutama.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:06 kannan - tegu sellise paarikümne eurose ühest lennujaamast ostetud kellaga, ei ole nutikas. Nostalgiline ese, meenutab mulle teatud eluperioodi.
-
Külaline
Need, kes vastasid:Guest kirjutas: ↑02 Jaan 2026 13:21Ja kes ütles, et on keeruline aktsepteeerida?Kui keeruline on aktsepteerida, et inimesed on erinevad?
"pean kogu seda andmete jälgimist liigseks ja veel üheks stressi tekitavaks faktoriks elus"
"Miks ma pean minutipealt teadama, kui kaua ma magan?"
"miks peaks ennast kogu aeg jälgima, eriti und? Maga parem, mida seal jälgida"
"une jälgimine pole efektiivne ja toob pigem stressi juurde"
"kas ilma kellata ei suuda ennast motiveerida?"
Selle asemel, et lihtsalt öelda, et mina ei kasuta, mulle ei sobi. Miks seda halvustama peab, jääb selgusetuks.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 23:17 Ei kanna. Ei meeldi see tunne, et midagi on randme ümber. Kellaaja teada saamiseks pole tänapäeval käekella vaja. Nutikella ei soovi, kuna pean kogu seda andmete jälgimist liigseks ja veel üheks stressi tekitavaks faktoriks elus ning eelistan enda keha tunnetada ja jälgida. Olgu, kui jooksmas käin, panen nutikella, et pulssi jälgida.
Lollakas sarimiinustaja igas teemas, kõik mis teistel teismoodi, vehib kohe punase pöidlaga, mine liikluskorraldajaks!
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 16:20Lollakas sarimiinustaja igas teemas, kõik mis teistel teismoodi, vehib kohe punase pöidlaga, mine liikluskorraldajaks!
Möhh?
Mul on odavam nutikell, oluline oli ostses ainult see, et aku kaua peaks. Vaatan sealt vaid kellaaega ja samme, muid funktsioone ei jälgi. Olen kella kandnud aastaid ja minu jaoks on mugav käe pealt kella vaadata, seda ka öösel.
-
Külaline
Sa pole vist trenni-inimene?Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:06 kannan - tegu sellise paarikümne eurose ühest lennujaamast ostetud kellaga, ei ole nutikas. Nostalgiline ese, meenutab mulle teatud eluperioodi.
Kannan, mul on neid paarkümmend tükki, pooled nutikellad. Enamasti kannangi nutikella, sest tahan und ja aktiivsust logida, tavakella kannan reisil olles või üritustel.
-
Külaline
no väga kõva trennihunt ei ole tõesti. Need asjad mida teenkella ei vaja.Guest kirjutas: ↑02 Jaan 2026 19:14Sa pole vist trenni-inimene?Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2026 10:06 kannan - tegu sellise paarikümne eurose ühest lennujaamast ostetud kellaga, ei ole nutikas. Nostalgiline ese, meenutab mulle teatud eluperioodi.
-
Külaline
Ei kanna. Pole kunagi kandnud. Nooremana, kui mul mobiili veel polnud, siis kandsin käekotis ema käekella. Mulle lihtsalt ei meeldi see vidin käe päeal. Käevõrusid kannan ja meeldib, aga vat käekell mitte. Hiljuti pärisin lahkunud sugulaselt kella ja no võibolla seda ma proovin kanda, eks näis.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2026 23:11 Kas kannate käekella ja miks kannate/ei kanna?
Mina kannan kui on tuju või kui outfitti täiustab. Mul on rohkem kui kolm kella, mul pole kunagi olnud nutikella.
-
Külaline
Kannan alati osutitega, mehaaniliselt reguleeritavat käekella. Väga meeldib. Mul on vaid kaks kella, kuid mõlemad korralikud ja soliidsed, mõlemad metallrihmaga, sest mulle ei meeldi nahkrihm. Üks kell on kuldset ja teine hõbedast värvi. Ei ole päris Rolexid, kuid siiski soliidete firmade omad.
Nutikella ei ole kunagi olnud, need on pehmelt öeldes jõledad, ka need, mida nimetatakse olevad nö puhtad ja ilusad jne. Eriti jõledad on need, mille displei suvalisel hetkel käe peal plingib ja helendab, võeh.
Ei mõista inimesi, kes randmelt kellaaja vaatamise asemel peavad nt kusagil külmal tänaval lumes ja tuisus oma telefoni kotist välja koukima hakkama, selle asemel et korraks paar sentimeetrit varrukat ülespoole nihutada. Ei ole just kuigi suur kasutusmugavus sel telefonil kellaaja teadasaamiseks.
Nutikella ei ole kunagi olnud, need on pehmelt öeldes jõledad, ka need, mida nimetatakse olevad nö puhtad ja ilusad jne. Eriti jõledad on need, mille displei suvalisel hetkel käe peal plingib ja helendab, võeh.
Ei mõista inimesi, kes randmelt kellaaja vaatamise asemel peavad nt kusagil külmal tänaval lumes ja tuisus oma telefoni kotist välja koukima hakkama, selle asemel et korraks paar sentimeetrit varrukat ülespoole nihutada. Ei ole just kuigi suur kasutusmugavus sel telefonil kellaaja teadasaamiseks.
-
Külaline
Kannan Apple navy blue kandilist kella navy blue rihmaga. Mitte midagi ei plingi, displeid on ju vahetatavad.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 07:35 Kannan alati osutitega, mehaaniliselt reguleeritavat käekella. Väga meeldib. Mul on vaid kaks kella, kuid mõlemad korralikud ja soliidsed, mõlemad metallrihmaga, sest mulle ei meeldi nahkrihm. Üks kell on kuldset ja teine hõbedast värvi. Ei ole päris Rolexid, kuid siiski soliidete firmade omad.
-
Külaline
Mul on telefon taskus. Kusjuures lume ja tuisuga kannan tavaliselt tihedalt randme ümber käivate varrukaotstega jopet, mõnikord veel sellist, kuhu sõrmed ka otsapidi sisse käivad. Siis on suht keeruline rannet paljaks saada.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 07:35Ei mõista inimesi, kes randmelt kellaaja vaatamise asemel peavad nt kusagil külmal tänaval lumes ja tuisus oma telefoni kotist välja koukima hakkama, selle asemel et korraks paar sentimeetrit varrukat ülespoole nihutada.
Kannan nutikella.
Aja vaatamiseks.
Sammud ka avaekraanil, huvi pärast jälgin neid ka.
Töömeilide teavitused tulevad ka kellale (ei tea kunas ja miks just see meil sinna sattus, aga tegelikult on kasulik vahel).
Öösel võtan käelt ära, laeb.
Muid andmeid enamasti ei jälgi.
Aja vaatamiseks.
Sammud ka avaekraanil, huvi pärast jälgin neid ka.
Töömeilide teavitused tulevad ka kellale (ei tea kunas ja miks just see meil sinna sattus, aga tegelikult on kasulik vahel).
Öösel võtan käelt ära, laeb.
Muid andmeid enamasti ei jälgi.
-
Külaline
See on sama kole nagu kõik teisedki, sul siis lihtsalt ei vilgu, hea seegi. Ikka üks junn käe peal.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 11:28Kannan Apple navy blue kandilist kella navy blue rihmaga. Mitte midagi ei plingi, displeid on ju vahetatavad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist