Hei, plaanin osta taaskasutatud plastikust aiamööbli. Leidsin ühe eesti tootja www.naamo.ee ning uuriks, et kas kellelgi on kogemust- kui kaua need taaskasutatud plastikust materjalid päike käes vastu peavad?
Ette tänades
Taaskasutatud plastikust mööbel
-
Külaline
Reklaam? Raske on öelda kui kaua see mööbel vastu peab kui ettevõte ise on asutatud vähem kui kuu aega tagasi, 08.12.2025.
Ka on kodulehel tutvustava teksti esimeses pealkirjas kirjaviga, mis jätab sisu arusaamatuks.
Kolmandana märgitakse küll Eesti disaini, kuid tootmise asukohast pole juttugi. Ümbertöötlustehaste loomine on väga kallis, aga lisaks ka väga oluline ning kui tehas oleks Eestisse loodud, siis teaksime sellest juba ammu. Ka tahaks taaskasutatud materjalide puhul näha materjali infot / sertifikaati jne.
Ka on kodulehel tutvustava teksti esimeses pealkirjas kirjaviga, mis jätab sisu arusaamatuks.
Kolmandana märgitakse küll Eesti disaini, kuid tootmise asukohast pole juttugi. Ümbertöötlustehaste loomine on väga kallis, aga lisaks ka väga oluline ning kui tehas oleks Eestisse loodud, siis teaksime sellest juba ammu. Ka tahaks taaskasutatud materjalide puhul näha materjali infot / sertifikaati jne.
-
Külaline
Ise taaskasutatud plastikuga kogemust ei oma, küll aga on mul normaalselt (10+ aastat) vastu pidanud tavalisest plastikust aiamööbel. Igaks juhuks mainin, et mitte selline nagu üheksakümnendatel välikohvikutes levinud oli, vaid alumiiniumraamil plastlattidest disainmööbel. Kõige õrnem koht on kinnitused, millega latid raami küljes on ja neid olen pidanud firmalt juurde tellima ning siin-seal vahetama.
Teemaalgatuses toodud mööbli puhul, mis tõenäoliselt on hetkel idee faasis, on mul aga küsimuseks need metallist ääred/karkass. Võib-olla mõnele meeldivad, aga minu jaoks näevad välja tahumatud ja seega ma sellist mööblit ei ostaks.
Teemaalgatuses toodud mööbli puhul, mis tõenäoliselt on hetkel idee faasis, on mul aga küsimuseks need metallist ääred/karkass. Võib-olla mõnele meeldivad, aga minu jaoks näevad välja tahumatud ja seega ma sellist mööblit ei ostaks.
-
Külaline
Noh, minul oli see täitsa tavaline roheline plastikmööbel u 20-25 aastat ja see reo ei lagunenudki ära! Pleekis päikese käes heledamaks ja muutus välimuselt koledaks, aga oli terve ja kasutuskõlbulik. Igati aus mööbel.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 13:54 Ise taaskasutatud plastikuga kogemust ei oma, küll aga on mul normaalselt (10+ aastat) vastu pidanud tavalisest plastikust aiamööbel. Igaks juhuks mainin, et mitte selline nagu üheksakümnendatel välikohvikutes levinud oli, vaid alumiiniumraamil plastlattidest disainmööbel.
-
Külaline
Veider firma. Ma pean tegema mingi hinnapäringu, et pingi hinda teada saada?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist