Miks see inimene oma lahkunud õe hingele rahu ei anna
-
Külaline
Hing ei tea enam midagi ega mäleta enam kedagi. Siiajääjad on need, kes kannatavad.
-
Külaline
Minu arust on just vastupidi. Lahkunud hing chillib juba uutel jahimaadel mõnes teises dimensioonis ja siiajääjad peaksid sellega rahu tegema, sest temaga on kõik hästi.Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 17:44 Hing ei tea enam midagi ega mäleta enam kedagi. Siiajääjad on need, kes kannatavad.
-
Külaline
See inimene räägib ju enda tunnetest, kuidas see vaimu segab?
-
Külaline
Sest inimene on leinas!
Nagu ta ütles, et lapse sünniga tal polnud aega leinata. Nüüd siis see juhtub. Ei saa seda inimesele pahaks panna.
Ja pealegi mina ei usu, et õest rääkimine ja lein hingele "rahu ei anna".
Kust kohast sa selle väite võtad, et kui surnutest räägitakse, on see hinge häirimine?
Nagu ta ütles, et lapse sünniga tal polnud aega leinata. Nüüd siis see juhtub. Ei saa seda inimesele pahaks panna.
Ja pealegi mina ei usu, et õest rääkimine ja lein hingele "rahu ei anna".
Kust kohast sa selle väite võtad, et kui surnutest räägitakse, on see hinge häirimine?
-
Külaline
Mitu aastat ta juba selle leinaga tähelepanu otsib?
-
Külaline
No kuidas see siis vastupidi on, kui ta on teises dimensioonis? Ega ta siis eelneva elu asju enam ei tea ega mäleta ju. Või sina mäletad oma eelmist elu?Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 18:37
Minu arust on just vastupidi. Lahkunud hing chillib juba uutel jahimaadel mõnes teises dimensioonis ja siiajääjad peaksid sellega rahu tegema, sest temaga on kõik hästi.
Kui kaua siis leinata tohib? Mu vanaema on 2a mu vanaisast rääkinud, kas peaksin talle hakkama vihjeid tegema?Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 19:12 Mitu aastat ta juba selle leinaga tähelepanu otsib?
-
Külaline
No meie siin selles dimensioonis ei mäleta, aga kes teab, kuidas mujal on. Mina igal juhul usun, et elu on igavene seiklus.Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 19:19No kuidas see siis vastupidi on, kui ta on teises dimensioonis? Ega ta siis eelneva elu asju enam ei tea ega mäleta ju. Või sina mäletad oma eelmist elu?Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 18:37
Minu arust on just vastupidi. Lahkunud hing chillib juba uutel jahimaadel mõnes teises dimensioonis ja siiajääjad peaksid sellega rahu tegema, sest temaga on kõik hästi.
-
Külaline
Mul sama küsimus peas ... iga paari kuu tagant vupsab jälle mõni nupuke tema leina teemal. Kes ta üldse selline on, et me kõik peame sellest jooksvalt teavitatud saama?Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 19:12 Mitu aastat ta juba selle leinaga tähelepanu otsib?
-
Külaline
Möödas on 4 aastat.
Ma pigem arvan, et kroonika ise urgitseb. Nüüd just ju oli aastapäev.
Kui oli nende pere saade, siia ta vaid korra mainis oma õde. Oleks võinud ju seal ka sellest pikemalt jahuda.
Iga paari kuu tagant? Kus küll ometi?
-
Külaline
Ta postitab neid asju oma sotsiaalmeediasse. Minul tekib küsimus, miks Kroonika inimeste kontodel nuhib ja sellest lugusid teeb?
Kindel, et teises dimensioonis on need lahkunud?
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/84116 ... -nii-oudne
"Algul arvasid arstid, et Eliise-Mariinil oli ajuinfarkt, kuid hiljem välistasid selle ja ei oska temaga toimunut selgitada. Raviarst ei tahtnud uskuda, mida neiu rääkis teispoolsusest.
Ent Eliise-Mariin hakkas igal pool nägema inimeste selja taga seisvaid hingi. “See oli nii õudne,” ütleb ta. “Näiteks poodides ma käia ei tahtnud, sest seal oli liiga palju inimesi koos erinevate hingedega.”
Inimesed, kellele ta kirjeldas nende taga seisnud hingi, tundsid neis ära oma varem surnud sugulased või sõbrad."
"Algul arvasid arstid, et Eliise-Mariinil oli ajuinfarkt, kuid hiljem välistasid selle ja ei oska temaga toimunut selgitada. Raviarst ei tahtnud uskuda, mida neiu rääkis teispoolsusest.
Ent Eliise-Mariin hakkas igal pool nägema inimeste selja taga seisvaid hingi. “See oli nii õudne,” ütleb ta. “Näiteks poodides ma käia ei tahtnud, sest seal oli liiga palju inimesi koos erinevate hingedega.”
Inimesed, kellele ta kirjeldas nende taga seisnud hingi, tundsid neis ära oma varem surnud sugulased või sõbrad."
-
Külaline
Huvitav, et Kroonika ei ole FB-st veel uut uudist välja urgitsenud ühest teisest meie viimase aja kuulsusest. Aa ok, ta vist pani selle üles alles paar tundi tagasi.Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 22:16 Ta postitab neid asju oma sotsiaalmeediasse. Minul tekib küsimus, miks Kroonika inimeste kontodel nuhib ja sellest lugusid teeb?
-
Külaline
Millise meediaväljaandega su vanaisa siis räägib?
-
Külaline
Ei maksa igasugust soga tõe pähe võtta.Ottotriin kirjutas: ↑06 Jaan 2026 22:36 Kindel, et teises dimensioonis on need lahkunud?![]()
Kust tead, et see on soga?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 07:20Ei maksa igasugust soga tõe pähe võtta.
-
Külaline
Mis tundetu mölakas sa olema pead, et sellist teksti kirjutad? Inimene kaotas õe, kaksikõe. Kui sa pole kunagi kellegagi taolist lähedust tundnud, siis sa ei saagi aru saada sa empaatiavõimetu jobu. 4 aastat on väga väike aeg kellegi lähedase surmast üle saada.Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2026 19:12 Mitu aastat ta juba selle leinaga tähelepanu otsib?
Lisaks urigitseb sellel teemal ajakirjandus ise, kuna tegu on nn tuntud inimestega.
-
Külaline
Kellest ja mis uudis?Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2026 23:34Huvitav, et Kroonika ei ole FB-st veel uut uudist välja urgitsenud ühest teisest meie viimase aja kuulsusest. Aa ok, ta vist pani selle üles alles paar tundi tagasi.Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 22:16 Ta postitab neid asju oma sotsiaalmeediasse. Minul tekib küsimus, miks Kroonika inimeste kontodel nuhib ja sellest lugusid teeb?
-
Külaline
Ah et kohe nuhib? Pangu siis piirang peale, kui ei taha, et "nuhitakse".Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2026 22:16Ta postitab neid asju oma sotsiaalmeediasse. Minul tekib küsimus, miks Kroonika inimeste kontodel nuhib ja sellest lugusid teeb?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mauno ja 4 külalist