Kurk valus peale veipimist

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Kurk valus peale veipimist

Postitus Postitas Külaline »

Guugeldada oskan, küsin seega kogemust. Veipisin mõned kuud, kurk hakkas tunda andma ja jätsin maha. Tänaseks ei ole veipinud 4 nädalat, aga ikka tunnen kergeid valupisteid küll kurgus, küll kaelas, vahel lausa kuklas. Hääl on hommikuti ja peale pikemat rääkimist käre ja jälle kurk valus. Kas on kellelgi sama olukord olnud ja kaua on aega võtnud, ennem kui tervise jälle korda saab?
Külaline

Miks sa arvad, et see on veipimisest? Võib ka muu olla. Ehk oleks hea kontrolli minna arsti juurde.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Kõigepealt tuleks kurku ravida ikka omal käel.Apteegis on saadaval kurguaerosoolid küll taruvaigu või astelpaju õliga.Mõlemad kurgu ravimid on rahva seas kõrgelt hinnatud.Juurde tuleks võtta C vitamiini.Kui ravi 10 päeva jooksul ei aita,tuleb pöörduda perearsti juurde.
Külaline

Tasuks googeldada, mis on veipimise tagajärjed, nii lühiajalised, kui pikaajalised. Sellega oleks tulnud alustadagi, juba enne veipimist.
Näiteks: riskide hulka kuuluvad suuärritus, peavalud, köha ja iiveldus, aga ka tõsisemad probleemid, näiteks püsiv kopsukahjustus, sealhulgas kopsude kokkuvarisemine. Kolmekümnendates noored saanud infarkte ja kasvajaid, mida poleks mingil juhul osatud oodata. Ehk siis ohuks on tervihäired, mis jäävadki püsima. Nendele enda vabatahtlik altistamine nõuab ikka väga väikest mõtlemisvõimet.
https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... aping.html
Külaline

Paras! Ära saasta õhku.
Külaline

Minu kõrvalkorteris elas ka paar aastat tagasi üks neetud veipija, ma ei saanud rõdulegi minna, tema hais oli kohe ninas.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Jaan 2026 17:53 Minu kõrvalkorteris elas ka paar aastat tagasi üks neetud veipija, ma ei saanud rõdulegi minna, tema hais oli kohe ninas.
Veip üldiselt ei haise muidu. Moraalijüngrid koos siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2026 18:48
Guest kirjutas: 06 Jaan 2026 17:53 Minu kõrvalkorteris elas ka paar aastat tagasi üks neetud veipija, ma ei saanud rõdulegi minna, tema hais oli kohe ninas.
Haiseb küll. Mitte küll jaa nagu põlev suits aga see imalmagus hais parem pole. Lõhnatu ja tossutu see küll pole.
Ükskord oli juhus, kus teismelised bussis tegid seda :? Bussijuht palus neil viisakalt keset sõitu välja minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2026 18:48
Veip haiseb, on teistele tervistkahjustav ja veipimine on keelatud samades kohtades, kus ka tavasigaretid. Veipimine on tavasigaretist kahjulikum. Ühekordne veip, milles on 2 ml, annab veipides nikotiinikoguse, mis on 40 sigaretis.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Jaan 2026 18:48
Imelik, et need veipijad ise arvavad, et see ei haise. Mu kolleeg teeb veipi ja arvab, et seda võibt teha ka siseruumides, sest tema arust see ülde ei haise. Muidugi haiseb, ise inimene vist on kaotanud oma lõhnataju.
Külaline

Huuletubakas on palju populaarsem toode.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Jaan 2026 17:17 Tasuks googeldada, mis on veipimise tagajärjed, nii lühiajalised, kui pikaajalised. Sellega oleks tulnud alustadagi, juba enne veipimist.
Näiteks: riskide hulka kuuluvad suuärritus, peavalud, köha ja iiveldus, aga ka tõsisemad probleemid, näiteks püsiv kopsukahjustus, sealhulgas kopsude kokkuvarisemine. Kolmekümnendates noored saanud infarkte ja kasvajaid, mida poleks mingil juhul osatud oodata. Ehk siis ohuks on tervihäired, mis jäävadki püsima. Nendele enda vabatahtlik altistamine nõuab ikka väga väikest mõtlemisvõimet.
Kõik teavad, et on kahjulik, nagu ka ülesöömine, aga vähesed suudavad ülesöömist lõpetada.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 17:24
Guest kirjutas: 06 Jaan 2026 17:17 Tasuks googeldada, mis on veipimise tagajärjed, nii lühiajalised, kui pikaajalised. Sellega oleks tulnud alustadagi, juba enne veipimist.
Kõik teavad, et on kahjulik, nagu ka ülesöömine, aga vähesed suudavad ülesöömist lõpetada.
Päris palju pole seda ülesöömist alustanudki. Samamoodi on veibiga. Enamus proovivad, aga meeldima ei hakka, mingi väike protsent jääb konksu otsa.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 18:00
Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 17:24
Päris palju pole seda ülesöömist alustanudki. Samamoodi on veibiga. Enamus proovivad, aga meeldima ei hakka, mingi väike protsent jääb konksu otsa.
Jah ja arukas inimene saab aru, et see pole hea mõte ning võõrutab end kombest vabaks. Loomulikult pole see kerge, aga sõltuvustega ongi alati keeruline, targem on mitte alustadagi.
Külaline

TA olen. No on ikka palju sisukaid vastuseid minu küsimusele! Ma tean, et veip on kahjulik ja olen selle juba maha jätnud. Millest see küll tuleb, et küsimusele vastata ei oska, aga vot targutada on vaja? Ausalt öelda on teil ikka igav elu, kui elu jooksul üldse mitte midagi lolli teinud ei ole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist