Miks see inimene oma lahkunud õe hingele rahu ei anna

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Huvitav kuidas ühtesid ja samu pidevalt nuhitakse? Mõne kuulsuse eraelust ei kuule avalikkus midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 08:19
Mitu aastat ta juba selle leinaga tähelepanu otsib?
Mis tundetu mölakas sa olema pead, et sellist teksti kirjutad?
Meie kaunishing võttis sõna.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 10:35
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 08:19
Mitu aastat ta juba selle leinaga tähelepanu otsib?
Mis tundetu mölakas sa olema pead, et sellist teksti kirjutad?
Meie kaunishing võttis sõna.
Et surm sulle näitaks õiget valu.
/karma/
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 10:57Et surm sulle näitaks õiget valu.
/karma/
Nüüd tellisid küll endale hullu asja, kallis Jälkur!
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 11:04
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 10:57Et surm sulle näitaks õiget valu.
/karma/
Nüüd tellisid küll endale hullu asja, kallis Jälkur!
Jäkur oled sina, kes irvitab noore naise jubeda surma üle, kellest jäid maha ema leinama 3 pisikest last. Sina oled jälkurite jälkur ja sinusugustele on karmal on koht.
Külaline

täiesti empaatiavõimetu teemaalgataja.
Kes oled sina, et kellegi leina arvustada? Inimesed leinavad aastaid oma vanavanemaid ja lemmikloomi, kujutada võib vaid kui valus võib olla parimas noores eas kaksikõe surm, kellest jäävad maha pisikesed lapsed ja kui sa ise oled viimase peal rase ning ei saa isegi aega korralikuks leinamiseks. Kui teda avalikult rääkimine aitab, siis tal tulebki rääkida.Ja hoida õe mälestust aktiivsena õe laste jaoks.
Külaline

Keegi ei ole siin kellegi surma üle irvitanud, vaid ei meeldi see pidev isikliku leina ühiskonnale kaela kallamine. Keegi ei jõua temale lõputult kaasa elada, kõigil on oma elu.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Jaan 2026 11:31 Keegi ei ole siin kellegi surma üle irvitanud, vaid ei meeldi see pidev isikliku leina ühiskonnale kaela kallamine. Keegi ei jõua temale lõputult kaasa elada, kõigil on oma elu.
mulle pole näiteks keegi midagi kaela kallanud. Ei ava artikleid, mida lugeda ei soovi. Ei jälgi inimesi, kellest ei hooli. Kindlasti ei oota ta mingite suvaliste inimeste lõputut kaasaelamist, eriti sinusuguste.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2026 22:16 Ta postitab neid asju oma sotsiaalmeediasse. Minul tekib küsimus, miks Kroonika inimeste kontodel nuhib ja sellest lugusid teeb?
Täpselt! Ta postitab ju oma kontole, kust Kollane selle nobedasti üles korjab. Klikimagnet ju. Seks ja surm on parimad müügiartiklid.
Külaline

Ottotriin kirjutas: 07 Jaan 2026 07:53
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 07:20Ei maksa igasugust soga tõe pähe võtta.
Kust tead, et see on soga?
Sest on olemas selline meditsiinieriala nagu psühhiaatria.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Jaan 2026 22:16 Ta postitab neid asju oma sotsiaalmeediasse. Minul tekib küsimus, miks Kroonika inimeste kontodel nuhib ja sellest lugusid teeb?
Jep, ega inimene ise ju Kroonikale ei helista. Ajalehed käivad mööda kuulsuste sotsiaalmeediakontosid. Aga eks sotsiaalmeediakontol avalikult postitatu olegi ju avalik info kõigi inimeste jaoks välja pandud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 14:24Täpselt! Ta postitab ju oma kontole
Kui inimese lein oleks vaid tema enda asi, ei postitaks ta seda mitte ühelegi kontole, ka mitte enda omale. Ka enda kontole postitamine on teistele inimestele teadaandmine, mitte omaette leinamine, see on tahtmine, et 'lugege teie ka ja saage osa ja lohutage' jne. Minu arvates küll otsib see inimene tähelepanu. Minul näiteks on selle õe surmast absoluutselt ükskõik, nüüd aga mingeid digiteid mööda saan ikka sellest teada, kasvõi seda Arutle.ee teemat avades. Milleks see, miks see peab arvutist minuni jõudma ja miks üldse on vaja seda leina internetti panna?
Minul on väga hull lein aastast 2023, seda internetist keegi ei leia ja seda teavad vaid minu kõige lähedasemad inimesed, kes minuga füüsiliselt kokku puutuvad ja mulle näkku vaatavad ja minu murduvat häält kuulevad ja minu pisarates silmi näevad, kui ma temast räägin. Ei tunne küll, et ma seda leina internetis afišeerimata millestki ilma oleksin jäänud või et kui ma oma leina kellelegi suvakale ette söödaksin, et siis sellest minu jaoks midagi kergemaks muutuks.
Arvan, et antud juhul on ikka suur osa nö väljapoole säramine. Oma kannatuste eksponeerimine. Oma valus püherdamine. Tähelepanu saamine, kaastunde kerjamine. Kui palju on selles veel tõelist leina, seda ei tea ükski inetrneti tarbija.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 16:46
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 14:24Täpselt! Ta postitab ju oma kontole
Kui inimese lein oleks vaid tema enda asi, ei postitaks ta seda mitte ühelegi kontole, ka mitte enda omale. Ka enda kontole postitamine on teistele inimestele teadaandmine, mitte omaette leinamine, see on tahtmine, et 'lugege teie ka ja saage osa ja lohutage' jne. Minu arvates küll otsib see inimene tähelepanu. Minul näiteks on selle õe surmast absoluutselt ükskõik, nüüd aga mingeid digiteid mööda saan ikka sellest teada, kasvõi seda Arutle.ee teemat avades. Milleks see, miks see peab arvutist minuni jõudma ja miks üldse on vaja seda leina internetti panna?
Minul on väga hull lein aastast 2023, seda internetist keegi ei leia ja seda teavad vaid minu kõige lähedasemad inimesed, kes minuga füüsiliselt kokku puutuvad ja mulle näkku vaatavad ja minu murduvat häält kuulevad ja minu pisarates silmi näevad, kui ma temast räägin. Ei tunne küll, et ma seda leina internetis afišeerimata millestki ilma oleksin jäänud või et kui ma oma leina kellelegi suvakale ette söödaksin, et siis sellest minu jaoks midagi kergemaks muutuks.
Arvan, et antud juhul on ikka suur osa nö väljapoole säramine. Oma kannatuste eksponeerimine. Oma valus püherdamine. Tähelepanu saamine, kaastunde kerjamine. Kui palju on selles veel tõelist leina, seda ei tea ükski inetrneti tarbija.
Mõnesmõttes olen nõus.
Ma olen sama nagu sina. On mul ka lein leina otsa juba tegelt aastast 2020(ema 2020 ja isa 2023).
Aga ma ei mõista hukka ka antud inimest, kes leinab läbi sotsiaalmeedia. Las ta olla. See on tema meetod, et temal on vaja seda kõigiga jagada.
Külaline

Ottotriin kirjutas: 06 Jaan 2026 22:36 Kindel, et teises dimensioonis on need lahkunud? ;)

https://maaleht.delfi.ee/artikkel/84116 ... -nii-oudne

"Algul arvasid arstid, et Eliise-Mariinil oli ajuinfarkt, kuid hiljem välistasid selle ja ei oska temaga toimunut selgitada. Raviarst ei tahtnud uskuda, mida neiu rääkis teispoolsusest.

Ent Eliise-Mariin hakkas igal pool nägema inimeste selja taga seisvaid hingi. “See oli nii õudne,” ütleb ta. “Näiteks poodides ma käia ei tahtnud, sest seal oli liiga palju inimesi koos erinevate hingedega.”

Inimesed, kellele ta kirjeldas nende taga seisnud hingi, tundsid neis ära oma varem surnud sugulased või sõbrad."

Ja nii see ongi. Lugege raamatut “Armastus taevast.” Selle on kirjutanud Iiri selgeltnägija, näeb ingleid ja lahkunud hingi inimeste kõrval juba lapsest saati, aga need hinged ei saada inimest koguaeg, ainult siis, kui on vaja tuge, toetust või juhatust elus. Pidevalt küll kõrval ei hõlju.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 17:07Aga ma ei mõista hukka ka antud inimest, kes leinab läbi sotsiaalmeedia. Las ta olla. See on tema meetod, et temal on vaja seda kõigiga jagada.
Nii on, muidugi. Aga need sotsiaalmeedia kaudu leinavad inimesed peaksid aru saama, et tagasiside võib olla erinev ja juhtumisi ka neile mitte meelepärane. Ehk et nad olgu valmis igasuguseks tagasisideks, ka negatiivseks. Sellega aga need leinajad sageli nõus ei ole. Kõik muudkui leinaku samamoodi nagu mina, kui keegi teeb mingi muu märkuse, siis ta on paha ja troll jne. Läbi sotsiaalmeedia leinavad inimesed eeldavad alati takkakiitmist, mitte midagi muud.
Läbi sotsiaalmeedia leinaja peaks arvestama asjaoluga, et kõik lugejad/vastajad ei leina kaasa, vaid et neil on ükskõik. Ja et nad võivad oma ükskõiksust ka väljendada. Aga see leinaja justkui eeldab, et kõik hullult tunnevad kaasa.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 17:07Aga ma ei mõista hukka ka antud inimest, kes leinab läbi sotsiaalmeedia. Las ta olla. See on tema meetod, et temal on vaja seda kõigiga jagada.
No las ta jagab siis, aga need teised inimesed on ju ka inimesed ja kui neid see asi ei huvita, mis siis saab?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 17:35
No las ta jagab siis, aga need teised inimesed on ju ka inimesed ja kui neid see asi ei huvita, mis siis saab?
Siis ei pea lugema. See saabki.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Jaan 2026 17:25
Nii on, muidugi. Aga need sotsiaalmeedia kaudu leinavad inimesed peaksid aru saama, et tagasiside võib olla erinev ja juhtumisi ka neile mitte meelepärane. Ehk et nad olgu valmis igasuguseks tagasisideks, ka negatiivseks. Sellega aga need leinajad sageli nõus ei ole. Kõik muudkui leinaku samamoodi nagu mina, kui keegi teeb mingi muu märkuse, siis ta on paha ja troll jne. Läbi sotsiaalmeedia leinavad inimesed eeldavad alati takkakiitmist, mitte midagi muud.
Läbi sotsiaalmeedia leinaja peaks arvestama asjaoluga, et kõik lugejad/vastajad ei leina kaasa, vaid et neil on ükskõik. Ja et nad võivad oma ükskõiksust ka väljendada. Aga see leinaja justkui eeldab, et kõik hullult tunnevad kaasa.

Jah, nad peavad sel juhul valmis olema, et kõik inimesed ei ole head inimesed.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 17:39Jah, nad peavad sel juhul valmis olema, et kõik inimesed ei ole head inimesed.
:lol: :D :D :D :D
Mina olen VÄGA PAHA INIMENE!!!! Ei tea, mis sa nüüd küll teed?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 17:39
Guest kirjutas: 07 Jaan 2026 17:25

Jah, nad peavad sel juhul valmis olema, et kõik inimesed ei ole head inimesed.
Nii on jaa. Aga on siis rohkem negatiivset olnud, kui siinne teemaalgatus?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist