Soolatopsi kork
-
Külaline
Soolatopsi kork
Mul selline omapärane küsimus.
Teatud tüüpi soolatopsidel on põhja all täitmisava, mis suletakse kummist korgiga. Kas keegi teab, kas neid väikeseid kummist jullasid eraldi ka kuskilt osta saaks?
Teatud tüüpi soolatopsidel on põhja all täitmisava, mis suletakse kummist korgiga. Kas keegi teab, kas neid väikeseid kummist jullasid eraldi ka kuskilt osta saaks?
-
Külaline
-
Külaline
Olemasolevad on ilusa disainiga. Niisama äraloopimiseks ei taha uusi topse osta. Üks mõte on, et teen kuumaliimiga punnid ette, need oleksid äranokitavad.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 13:56 Need võivad olla ilmselt erineva suurusega?! Osta parem uus tops, lihtsan
-
Külaline
Tee mida iganes, puust või vanast veinikorgist, aga sealt rämpsulaadalt Temust ära küll telli!
-
Külaline
Puhta hüsteerik.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 22:46 Tee mida iganes, puust või vanast veinikorgist, aga sealt rämpsulaadalt Temust ära küll telli!
-
Külaline
Mina, TA, ei ole Temusõber, seega kontot omamata ei näegi, mis seal lingis sisaldub. Kaasamõtlemise eest olen tänulik sellegipoolest, teine võttis minu jaoks aega ja saatis lingi.
Kõik vastajad ja arvamuse avaldajad on olulised.
-
Külaline
Miks hüsteerik? Inimesed on vist tõesti täielikult minetanud oskuse katki läinud asju parandada. Võtame kasvõi selle õnnetu soolatopsi. Ma ise teeks ka nii, et leiutaks sinna mingi uue tropi, lõikaks näiteks vanast veinikorgist või millest iganes, aga Temu sarnastest rämpsumüügi kohtadest kohe kindlasti seda ei telliks. Esiteks ei müü sulle keegi seda ühekaupa vaid pead ostma kotitäie. Sellele lisandub ju veel transpordikulu, mis on ilmselt suurem, kui need 20 kummijublakat seal pakendis.
Seda Temu saiti vaadates valdab mind lihtsalt kurbus, sest kõik see kusagil kellegi poolt toodetud jamps on ju puhas reostamine. Iial ei suudeta ära müüa neid kirsikujulisi plastikust kürvarõngaid, sest järgmisel aastal on moes midagi muud ja kogu see plastik rändab lihtsalt prügimäele. Ja seal pole ju mitte 10 ariklit vaid tuhandeid, mida maha ei suudeta müüa ja mis hiljem prügimäel oma koha leiavad. Seetõttu ma ka ei poolda sellist arutut tootmist ja tarbimist.
-
Külaline
Ma teeks majamidamispaberiga tropi ja siis võib tõesti kuumaliimiga selle põhja alt kinni panna või siis läbipaistev teip põhja alla, et tups välja ei kukuks.
Päris üleni kuumaliimiga seda troppi ei teeks, ma ei tahaks, et sellel liimil soolaga kokkupuude oleks. Keemia hullem, kui tavalisel plastpunnil.
Päris üleni kuumaliimiga seda troppi ei teeks, ma ei tahaks, et sellel liimil soolaga kokkupuude oleks. Keemia hullem, kui tavalisel plastpunnil.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 15:07Iial ei suudeta ära müüa neid kirsikujulisi plastikust kürvarõngaid,
Karta on, et kirsikujulised kürvarõngad ei ole kuigi minev kaup. Nad on ideaalis teistsuguse kujuga.
-
Külaline
Läks valesti jah. *kõrvarõngaid pidasin silmas.
-
Külaline
Rääkimata sellest, et Temust või üldse Hiinast mingit kräppi ostes annad sa eiteakellele oma maksekaardi andmed - no kui sa muidugi just mingi Google või Apple Pay-ga ei maksa. Mina ei osta põhimõtteliselt Hiinast midagi.Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 15:07Miks hüsteerik? Inimesed on vist tõesti täielikult minetanud oskuse katki läinud asju parandada. Võtame kasvõi selle õnnetu soolatopsi. Ma ise teeks ka nii, et leiutaks sinna mingi uue tropi, lõikaks näiteks vanast veinikorgist või millest iganes, aga Temu sarnastest rämpsumüügi kohtadest kohe kindlasti seda ei telliks. Esiteks ei müü sulle keegi seda ühekaupa vaid pead ostma kotitäie. Sellele lisandub ju veel transpordikulu, mis on ilmselt suurem, kui need 20 kummijublakat seal pakendis.
Seda Temu saiti vaadates valdab mind lihtsalt kurbus, sest kõik see kusagil kellegi poolt toodetud jamps on ju puhas reostamine. Iial ei suudeta ära müüa neid kirsikujulisi plastikust kürvarõngaid, sest järgmisel aastal on moes midagi muud ja kogu see plastik rändab lihtsalt prügimäele. Ja seal pole ju mitte 10 ariklit vaid tuhandeid, mida maha ei suudeta müüa ja mis hiljem prügimäel oma koha leiavad. Seetõttu ma ka ei poolda sellist arutut tootmist ja tarbimist.
-
Külaline
Sama siin. Pole iial üheltki Hiina saidilt midagi tellinud ja ei tee seda ka edaspidi.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 15:52 Rääkimata sellest, et Temust või üldse Hiinast mingit kräppi ostes annad sa eiteakellele oma maksekaardi andmed - no kui sa muidugi just mingi Google või Apple Pay-ga ei maksa. Mina ei osta põhimõtteliselt Hiinast midagi.
-
Külaline
Pool maailma on Hiina toodangut täis. Enamus asjad on made in China. Seega kindlasti ostad. Kui jah mitte arvesse võtta, et ekstra Temust või Aliexpressist ei telli.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 17:20Sama siin. Pole iial üheltki Hiina saidilt midagi tellinud ja ei tee seda ka edaspidi.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 15:52 Rääkimata sellest, et Temust või üldse Hiinast mingit kräppi ostes annad sa eiteakellele oma maksekaardi andmed - no kui sa muidugi just mingi Google või Apple Pay-ga ei maksa. Mina ei osta põhimõtteliselt Hiinast midagi.
Ma just võtsin kapist esimese ettejihtuva asja: Mesoft nonwowen swabs(marlilapid), mis ostsin apteegist ja kiri peal suurelt Made in CHINA
-
Külaline
Kas sul on probleeme lugemisega? Keegi pole väitnud, et Hiina tooteid ei osta. Jutt oli Hiinast tellimisest.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:08Pool maailma on Hiina toodangut täis. Enamus asjad on made in China. Seega kindlasti ostad. Kui jah mitte arvesse võtta, et ekstra Temust või Aliexpressist ei telli.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 17:20Sama siin. Pole iial üheltki Hiina saidilt midagi tellinud ja ei tee seda ka edaspidi.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 15:52 Rääkimata sellest, et Temust või üldse Hiinast mingit kräppi ostes annad sa eiteakellele oma maksekaardi andmed - no kui sa muidugi just mingi Google või Apple Pay-ga ei maksa. Mina ei osta põhimõtteliselt Hiinast midagi.
Ma just võtsin kapist esimese ettejihtuva asja: Mesoft nonwowen swabs(marlilapid), mis ostsin apteegist ja kiri peal suurelt Made in CHINA![]()
-
Külaline
Kõigest saab teha, alates vanast kustukummist, veinipudelikorgist, isegi kinni teipida saab McGyveri teibiga.
-
Külaline
Olen üks teine külaline.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 12:00Kas sul on probleeme lugemisega? Keegi pole väitnud, et Hiina tooteid ei osta. Jutt oli Hiinast tellimisest.
Mis seal vahet on, kas sa tellid ise võis ostad juba siia toodud Hiina tooteid?
-
Külaline
Mina ka ei saa aru. Selle asemel, et mässata veinikorkide, teipide, paberinutsakute ja liimiga, oleks Temust see kork ammu kohal (tõsi küll, 10 korki ilmselt). Aga on ikka vaja olla Temu-hüsteerikud, seda on ilmselt tänapäevane ja moodne olla.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist