Milline on teie tavaline enesetunne?

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Milline on teie tavaline enesetunne?

Postitus Postitas Tolmukübe »

No kas neutraalne, st et pole eriti tundeid ja rahulik; või kärsitu, kurb, tüüne, reibas, lõbus, depressiivne jne. - milline see on tavaliselt, iga päev? Kas see on kogu aeg selline olnud? Kui ei, millest ja millal tuli muutus? Kas olete oma enesetundega rahul? Mina muidu olen olnud tüüne, aga viimasel ajal on mingi nagu reipus ja hea tuju hakanud sigima.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

ma olen üldiselt selline "aktiivne tüdluk" nagu mu tütretütar enda kohta ütles. ajan asju ja toimetan ja sekeldan. aga ma ei tea, kas see just enesetunnet kirjeldab, pigem temperamenditüüpi.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Jaan 2026 15:23 No kas neutraalne, st et pole eriti tundeid ja rahulik; või kärsitu, kurb, tüüne, reibas, lõbus, depressiivne jne. - milline see on tavaliselt, iga päev? Kas see on kogu aeg selline olnud? Kui ei, millest ja millal tuli muutus? Kas olete oma enesetundega rahul? Mina muidu olen olnud tüüne, aga viimasel ajal on mingi nagu reipus ja hea tuju hakanud sigima.
Mina olen olnud tüünne, aga see minu tüüne tähendab, et on hea, leebe, normaalne olla.
Sul, Tolmukas, on lôpuks kevad südames?
Külaline

Minu tavaline enesetunne on positiivne ja rahulik.
Külaline

Kuna ma ei ole absoluutselt hommikuinimene, siis hommikul mõned tunnid(ükskõik mis kell ärkan) olen ma tige. Kui oma kohvi kätte saan, siis vastavalt eesootavale päevale häälestan end ümber. Üldiselt olen neutraalne. Aga kui tean, et on ees ootamas kiire päev siis olen veidi ärev juba ette. Ei maga ka hästi. Eriti, kui peab vara ja kellaga ärkama.
Aga üldiselt siiski rahulik. Mõnikord teen suuri plaane, et oi täna olen nii produktiivne aga siis saab laiskus võitu 😀
Olen 2.5 aastat väiksema lapsega kodune ja see on laisaks muutnud. Järgmine kuu lähen tööle ja no eks ma tean ette, et saab raske olema. Hommikuti olen ilmselt topelttige 😄
Külaline

Aastaid on minu tavaline enesetunne olnud veidi ängistatud ja apaatne, eriti talvel, aga sel aastal saan lõpuks normaalne olla ja tunnen end iga päev üsna rahulikult ja positiivselt, tähelepanu jagub isegi ilusale ilmale.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 16:41
Tolmukübe kirjutas: 07 Jaan 2026 15:23 No kas neutraalne, st et pole eriti tundeid ja rahulik; või kärsitu, kurb, tüüne, reibas, lõbus, depressiivne jne. - milline see on tavaliselt, iga päev? Kas see on kogu aeg selline olnud? Kui ei, millest ja millal tuli muutus? Kas olete oma enesetundega rahul? Mina muidu olen olnud tüüne, aga viimasel ajal on mingi nagu reipus ja hea tuju hakanud sigima.
Mina olen olnud tüünne, aga see minu tüüne tähendab, et on hea, leebe, normaalne olla.
Sul, Tolmukas, on lôpuks kevad südames?
Vbl tõesti lõpuks kevad südames. See tüüne olek, nagu mul, selle all ma mõtlesin rohkem sellist rahulikku olekut, ilma eriliste emotsioonideta. Aga ega sellises olekus kuskile tutvuma ei lähe, nimetad seda introvertsuseks kah veel, ja kui oled nagunii rahulik, siis nagu oled oma eluga rahul ka, ja kui nagunii rahul, kuhu enam vudida muutusi tegema. Aga nüüd, kui mingisugune reipus on tekkinud, st, et on ka mingisugune aktivatsioon tekkimud. Aga kui juba aktivatsioon, ehk et siis võtaks jalad kõhu alt välja, ja liiguks kuskile.. Muidu, kui oled rahulik (ja elukesel pole ka midagi viga), siis oledki rahulik ja muutusi ei tee. Aga nii võiks mõne peika leida kusagilt. Ega ilma peikata ka sobib, ma ei ütle, aga ma ütlen, et kui oled reipamaks muutunud, siis vast muutud ka aktiivsemaks. Magavale kassile hiir suhu ei jookse. Niiviisi, et kui inimene on vallaline ja oma eluga rahul, mis motiivi oleks tal kuskilt elukaaslast otsida? Nagunii ju niisama ka kõlbab.
Külaline

Täitsa lahe. Ise küll ei viitsiks peikat otsida, aga teiste puhul ütlen kül, et lahe, sellised asjad teevad mul ka meele rôômsaks. Mida keskealised kaaslase leidnuna koos üldse teevad?
Ma ise trambin niipalju ringi, nii palju asju tahaks teha, krt, ainult kannatlik mees mahuks kôrvale, kes ei ajaks närvi ja aitaks edenemistele kaasa.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

TK, kle, tõsiselt? Kas homne teema on: milline on teie tavaline peavalu?
Külaline

Minu enesetunne on alati hea. Olen positiivne, elujaatav, elurõõmus. Mitte iial depressiivne või probleemide puntras olev. Kui hakkab probleemilaadne ollus tekkima, hakkab aju kohe lahendust genereerima. Naer ja nali igas päevas, eluterve huumor ja chill suhtumine.
Külaline

Pigem kurvameelsusele kalduv. Üksi kodus olles sohval istudes mõlgutan kurbi mõtteid. Häbenen oma vanu patte ja tunnen hirmu tuleviku ees. Hoolimata, et pealtnäha on mu elus kõik väga hästi. Olen abielus, mul on hea ja rahuldustpakkuv töö, mõnus kodu. Ees terendab uus ja põnev koolitus. Kõik võiks olla justkui ok, kui ma poleks nii k*radima kurvameelne oma olemuselt. Tööl teen enamasti head nägu aga õhtul autoga töölt koju sõites nutan. Mehe ees teen samuti head nägu, kui ta küsib, kuidas mu päev on möödunud. Vastan, nagu ikka, et kõik on hästi. Tegelikult aga on peas üks virrvarr negatiivsetest emotsioonidest. Rohkem ei hakka kirjutama...
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 21:27 Pigem kurvameelsusele kalduv. Üksi kodus olles sohval istudes mõlgutan kurbi mõtteid. Häbenen oma vanu patte ja tunnen hirmu tuleviku ees. Hoolimata, et pealtnäha on mu elus kõik väga hästi. Olen abielus, mul on hea ja rahuldustpakkuv töö, mõnus kodu. Ees terendab uus ja põnev koolitus. Kõik võiks olla justkui ok, kui ma poleks nii k*radima kurvameelne oma olemuselt. Tööl teen enamasti head nägu aga õhtul autoga töölt koju sõites nutan. Mehe ees teen samuti head nägu, kui ta küsib, kuidas mu päev on möödunud. Vastan, nagu ikka, et kõik on hästi. Tegelikult aga on peas üks virrvarr negatiivsetest emotsioonidest. Rohkem ei hakka kirjutama...
Milleks sa teed kellegi ees head nägu, kui sa nii ei tunne? Millised on patud, mida teised ei tea? Räägi ära need patud ja ole selline, nagu oled. Võlts inimene saabki lõpuks omad vitsad.
Külaline

Ants kirjutas: 07 Jaan 2026 18:28 TK, kle, tõsiselt? Kas homne teema on: milline on teie tavaline peavalu?
Täiesti õigustatud küsimus, on ju nii palju asjalikke teemasid, mida võiks teha....
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 22:16
Ants kirjutas: 07 Jaan 2026 18:28 TK, kle, tõsiselt? Kas homne teema on: milline on teie tavaline peavalu?
Täiesti õigustatud küsimus, on ju nii palju asjalikke teemasid, mida võiks teha....
Täpselt: näiteks miks lumi külmaga krudiseb? Kuidas moos kommi sisse saab ja kuidas juust soki sisse saab.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Ants kirjutas: 08 Jaan 2026 00:34
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 22:16
Täpselt: näiteks miks lumi külmaga krudiseb? Kuidas moos kommi sisse saab ja kuidas juust soki sisse saab.
Selleks on ju rumalate küsimuste teema täitsa olemas.

"on ju nii palju asjalikke teemasid, mida võiks teha...." aga miks keegi ei tee siis? Aa, vot sellepärast, et hakkatakse kohe nõmetsema. Keegi ei tahagi teha uusi teemasi.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Jaan 2026 21:30
Postitus on kustutatud
Mina ka vastan. Täiesti haige, kuidas mõni ei suuda taluda, et teised ümberringi oma elu julgevad elada. Väga lahe, Tolmukübe, et sa küsid veidraid asju, mille peale Tuha-Juhanid ja Tolmu-Antsud ei tuleks iial.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Jaan 2026 01:06
Guest kirjutas: 07 Jaan 2026 21:30
Postitus on kustutatud
Mina ka vastan. Täiesti haige, kuidas mõni ei suuda taluda, et teised ümberringi oma elu julgevad elada. Väga lahe, Tolmukübe, et sa küsid veidraid asju, mille peale Tuha-Juhanid ja Tolmu-Antsud ei tuleks iial.
Ma ju küsisingi täiesti tõsiselt, et miks lumi külmaga krudiseb? Kuidas moos kommi sisse saab ja kuidas juust soki sisse saab.

Teie aga solvute, sest Te ei tea.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Ants kirjutas: 08 Jaan 2026 01:14kuidas juust soki sisse saab.
Juust soki sisse? Mida see üldse tähendab? Et jalad on "juustud"?
Külaline

Mupsik kirjutas: 08 Jaan 2026 00:47Keegi ei tahagi teha uusi teemasi.
Ohoh, võtsid Tolmukübemelt i-mitmuse üle? Foorum areneb mühinal.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Mupsik kirjutas: 08 Jaan 2026 02:03
Ants kirjutas: 08 Jaan 2026 01:14kuidas juust soki sisse saab.
Juust soki sisse? Mida see üldse tähendab? Et jalad on "juustud"?
Siit hea uus teema: tavaline enesetunne, kui pea on pulki täis (mitte otseses mõttes).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist