Siis ta ei vastanud 4-5 päeva jooksul ühelegi mu sõnumile. Nägin tema FB storys,et käis kontserdil. Suhtlesime edasi. Siis tuli uus aasta. 2 või 3.jaanuaril käisime jälle õhtust söömas,temal laps kaasas jälle. Kirjutasin talle,et oleks vaja rääkida. Saime kokku. Küsisin, et oleme üle poole aasta suhelnud, mis seisus meie suhe nüüd on ? Tema vastas, et näeb mind ainult sõbrana. Mul jäi karp lahti. Küsisin miks tutvustasid mind oma tütrele, miks kutsusid õhtusöögile oma lähedastega? Vastas,et nagu sõber
Selline naine
Selline naine
Tutvusin eelmise aasta kevadel naisega. Mina 46a, tema 41a. Esimene kohting läks väga hästi, käisime õhtust söömas. Ta kiitis messengeris,et väga meeldiv oli. Suhtlesime messengeris edasi. Ta ei kirjutanud mulle iga päev, pole hullu, inimesed ongi erinevad. . Plaanisime teist kohtingut, me mõlemad töötame palju, polnud lihtne aegu klapitada. Lõpuks leppisime kokku ühel laupäeval kohtuda. Õhtul kell 7. Ootasin teda.Kirjutasin,et olen kohal aga ta ei tulnud. Luges sõnumit küll. Hiljem õhtul ka ei vastanud enam. Järgmisel päeval kirjutas aga ei maininud üldse kohtingut. Mis seal ikka. Suhtlesime edasi. Juuni keskel saime jälle kokku, käisime õhtust söömas, pärast jalutasime käest kinni, sain ka ühe musi hüvastijätuks. Plaanisime uut kohtingut, raske oli aegu sobitada jälle. Augustis kutsus ta mind oma lapse võistlust vaatama. Loomulikult läksin, ta tutvustas mind viisakalt. Suhtlesime edasi. Vahel ta ei vastanud mulle mitu päeva. Tundus juba,et suhtlus jääb katki. Augusti lõpus kutsus mind muinastulede ööle. Olin nõus. Pidime kokku saama aga ta ei vastanud. Lõpuks helistasin, ta vastas,et tuli mingi asi ette . Ei saanud kokku.September läks kiirelt. Tööd oli mõlemal palju. Oktoobris helistas,et kas saan tema lapse trenni viia. Loomulikult viisin. Hiljem mõne nädala jooksul pidin veel 3-4 korda lapse trenni viima.Saatsin talle kulleriga lilled, saatis sõnumi,et väga tänab ja kallistab.Siis saime jälle kokku, käisime söömas. Kirjutasin messengeris, et oleks mõnus Egiptusesse minna. Ta vastas,et see oleks tore.Novembris käisime kontserdil koos. Aga suhtlus messengeris oli väga kaootiline. Ta ei vastanud mitu päeva, siis helistasin talle ,võttis vastu ,ütles,et kiire on,et helistab tagasi. Aga ei helistanud nädala jooksul, mina ka ei kirjutanud. Siis suhtlesime edasi jälle. Olin kannatlik. Kutsusin teda lapsega 1.advendil kuuse juurde. Ta tuli, oli mõnus õhtu, jõime kakaod koos lapsega. Umbes nädal hiljem kutsusin ta välja sööma, ta tuli koos lapsega.Saatsin talle sünnipäevaks kulleriga lilled, tänas väga rõõmsalt.Messengeris kirjutasin talle,et tahan temaga püsisuhet. Ta ei vastanud midagi, tema puhul täitsa tavaline. Kutsusin ta jälle välja sööma, tuli koos lapsega.Ja ütles mulle,et tore oleks teinekord koos minu lastega ka õhtust süüa. Küsisin kas võin tema lapsele jõulukingituse teha, oli nõus rõõmuga.Jõululaupäeval kutsusin ta kirikusse, koos lapsega muidugi. Ta tuli .Ütles, et tahtis koos emaga tulla aga ema ei saanud. Seega oli ta minust oma emale rääkinud. Peale kirikust tulekut ütles,et olen 1.jõulupüha õhtul tema poole õhtusöögile oodatud,koos tema lähedastega.Kahjuks ei saanud minna,sest mul oli oma lähedastega istumine. Aga see fakt,et ta kutsus mind oma lähedastega istuma oli tore,see nagu näitab, et olen talle tähtis. Hiljem helistas tagasi ja tänas kingituste eest talle ja lapsele.
Siis ta ei vastanud 4-5 päeva jooksul ühelegi mu sõnumile. Nägin tema FB storys,et käis kontserdil. Suhtlesime edasi. Siis tuli uus aasta. 2 või 3.jaanuaril käisime jälle õhtust söömas,temal laps kaasas jälle. Kirjutasin talle,et oleks vaja rääkida. Saime kokku. Küsisin, et oleme üle poole aasta suhelnud, mis seisus meie suhe nüüd on ? Tema vastas, et näeb mind ainult sõbrana. Mul jäi karp lahti. Küsisin miks tutvustasid mind oma tütrele, miks kutsusid õhtusöögile oma lähedastega? Vastas,et nagu sõber
Normaalne ju. Eks ma tunnetasin ise ka ,et asi pole õige. Lihtsalt imelik miks ta seda mulle varem ei öelnud. Sain teada ,et kohtub teiste meestega ka nagu sõpradega, ühega käiski jõulude ajal kontserdil. Minuga oli kirikus jõululaupäeval ja paar päeva hiljem teise mehega kontserdil. Olin talle lihtsalt mängukann, sponsor, kes õhtusöögid välja teeb, kõik söögid maksin mina ju. Lapsele autojuht kes trenni viib.
-
Külaline
Ma ei lugenud jutust välja, et te oleksite seksinud, teineteisele tundeid avaldanud, koos lähitulevikku plaaninud. Ennastunustavalt suudelnud, hommikuni kestvaid vestlusi pidanud, armunult pikalt silma vaadanud. Kõik, mida sa kirjutasid, näitabki, et sõbrasuhe. Mehed teevadki välja, kui sööma kutsuvad, sõbrast räägitakse ka perele, loomulikult. Mulle tundub, et sa lugesid kõik see aeg midagi muud sealt välja, te ei olnud ju intiimselt lähedasedki, või olite?
-
Külaline
Kas sa pead päevikut, et siia nii aja-detailselt oma minevikku ja käike ja sõnumeid pool aastat hiljem kirja panna said?
-
Külaline
Ma ei tea, kui mind üks kord ootama jäetaks, et leppisime kokku, et kohtume ja jäetakse tulemata, see nn suhe oleks läbi. See ju näitab, et pole ei lugupidamist ega hoolimist.
-
Külaline
Minagi suhtlesin ühe mehega pikalt. Tore inimene oli. Jutustasime üle päeva, rääkisime oma elust, maast ja ilmast, lobisesime niisama. Tõeline hea sõber.
Keegi kellelegi välja ei teinud, aga tema tutvus minu sõpradega ja mina tema omadega. Käisime ka koos sõpradega ringi rändamas.
Vahepeal ta abiellus, ka naine käis mõnikord seltskonnas, kui tahtis.
Läks mõni aasta, rääkis, et nüüd lahutab. Arutasime natuke, aga väga meeldis, et ta kunagi naisest halvasti ei rääkinud.
Ja siis ühel päeval tuli ja ütles, et nüüd on ta vaba ja me võime lõpuks ometi suudelda!
Johhaidii, mammamiia ja kõik need muud hüüatused.
Minu oli ta enda jaoks täiesti ise välja mõelnud.
Keegi kellelegi välja ei teinud, aga tema tutvus minu sõpradega ja mina tema omadega. Käisime ka koos sõpradega ringi rändamas.
Vahepeal ta abiellus, ka naine käis mõnikord seltskonnas, kui tahtis.
Läks mõni aasta, rääkis, et nüüd lahutab. Arutasime natuke, aga väga meeldis, et ta kunagi naisest halvasti ei rääkinud.
Ja siis ühel päeval tuli ja ütles, et nüüd on ta vaba ja me võime lõpuks ometi suudelda!
Johhaidii, mammamiia ja kõik need muud hüüatused.
Minu oli ta enda jaoks täiesti ise välja mõelnud.
-
Külaline
Ma olen naine. Peale seda lauset, oli mul kohe oooo oi oi oi, Midagi on valesti. Ma isegi lõpuni ei lugenud
Okei nüüd lugesin. Võib olla, et sa ei meeldi ta lapsele. Millegipärast mul on tunne(ma ei tea miks), et ta otsis lapsele "isa". Lapsele ei meeldi ja nüüd ongi jokk.
Liigu edasi. Selline venitamine ei ole normaalne. Küll sa leiad ka oma õige, kus ei pea ootama ja sitsima nagu kutsikas.
-
Külaline
Vabandust, aga laps ei puutu siin üldse asjasse. Kevadest augustini mitte midagi ei toimunud, kui inimesed oleksid mõlemad armunud, oleks kõik kohe selge, ei saaks käsigi eemal hoida.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:21Ma olen naine. Peale seda lauset, oli mul kohe oooo oi oi oi, Midagi on valesti. Ma isegi lõpuni ei lugenud
Okei nüüd lugesin. Võib olla, et sa ei meeldi ta lapsele. Millegipärast mul on tunne(ma ei tea miks), et ta otsis lapsele "isa". Lapsele ei meeldi ja nüüd ongi jokk.
Liigu edasi. Selline venitamine ei ole normaalne. Küll sa leiad ka oma õige, kus ei pea ootama ja sitsima nagu kutsikas.
-
Külaline
Nojaa aga mina isiklikult küll kellelgi võõral netitutvusel ei paluks oma last trenni viiaKülaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:32Vabandust, aga laps ei puutu siin üldse asjasse. Kevadest augustini mitte midagi ei toimunud, kui inimesed oleksid mõlemad armunud, oleks kõik kohe selge, ei saaks käsigi eemal hoida.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:21Ma olen naine. Peale seda lauset, oli mul kohe oooo oi oi oi, Midagi on valesti. Ma isegi lõpuni ei lugenud
-
Külaline
Miks mitte, kui oled pikalt suhelnud ja tundub meeldiv inimene? Kui pole last kuhugi jätta, aga tahaks koos olla mõnda aega. Selleks ajaks, kui laps ka sööma tuli, oldi juba üksteisega kohanenud, polnud enam väga võõrad.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:36Nojaa aga mina isiklikult küll kellelgi võõral netitutvusel ei paluks oma last trenni viiaveel enam veaks kohtingutele kaasa.
Ja naise jaoks polnud see mingi kohting ometi
Seda ta lapse kaasavõtmisega ka rõhutas. Mees lihtsalt ei saanud aru.
-
Külaline
Osad inimesed ei oska teist lugeda. Kui mina oleksin olnud osaline, armunud, siis oleksin soovinud üsna ruttu lähedust. Kui teine sind armunud pilguga ei vaata ega lähedust ei soovi, siis ongi lihtsalt hea tuttav, paremal juhul sõber.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 22:12Miks mitte, kui oled pikalt suhelnud ja tundub meeldiv inimene? Kui pole last kuhugi jätta, aga tahaks koos olla mõnda aega. Selleks ajaks, kui laps ka sööma tuli, oldi juba üksteisega kohanenud, polnud enam väga võõrad.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:36Nojaa aga mina isiklikult küll kellelgi võõral netitutvusel ei paluks oma last trenni viiaveel enam veaks kohtingutele kaasa.
-
Külaline
Ikkagi ei.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 22:12Miks mitte, kui oled pikalt suhelnud ja tundub meeldiv inimene? Kui pole last kuhugi jätta, aga tahaks koos olla mõnda aega. Selleks ajaks, kui laps ka sööma tuli, oldi juba üksteisega kohanenud, polnud enam väga võõrad.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:36Nojaa aga mina isiklikult küll kellelgi võõral netitutvusel ei paluks oma last trenni viiaveel enam veaks kohtingutele kaasa.
Sa vist pole ema? Mina oma lapsi niimoodi ei ohustaks.
Okei kohting vb jaa mitte ehk.
See on puhtalt minu isiklik arvamus. Mina emana nii ei teeks.
Mehele(Teemaalgatajale) ma ütleks, et siin on üsna paljj punaseid lippe.
-
Külaline
Mina tutvusin kunagi parameedikuga. Soovis mu pojale näidata, kuidas ta tuletõrjeüksuses töötab, poisil oli väga lahe tuletõrjujatega chillida, tuletõrjeautos istuda, postist alla sõita. Sellist teist võimalust vast elus ei tule.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 22:20Ikkagi ei.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 22:12Miks mitte, kui oled pikalt suhelnud ja tundub meeldiv inimene? Kui pole last kuhugi jätta, aga tahaks koos olla mõnda aega. Selleks ajaks, kui laps ka sööma tuli, oldi juba üksteisega kohanenud, polnud enam väga võõrad.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:36Nojaa aga mina isiklikult küll kellelgi võõral netitutvusel ei paluks oma last trenni viiaveel enam veaks kohtingutele kaasa.
Okei kohting vb jaa mitte ehk.
See on puhtalt minu isiklik arvamus. Mina emana nii ei teeks.
Mehele(Teemaalgatajale) ma ütleks, et siin on üsna paljj punaseid lippe.
-
Külaline
Ka see "oleks tore Egiptusesse minna", kas see pole passiivagressiivsus? Veelenam naise vastus "see oleks tore".
On inimesi, kes viskavad midagi õhku ja jäävad ääh-ääh-ääh ootama teise poole aktiivsust, siin ma näen seda mõöemapoolselt. A la teeme, kui sa seda teed. Lähen kui maksad. Tulen kui maksad. Tõmbekontroll. Manipulatsioon. Mina ei vastuta.
"Ma lähen sinna" ääh-ääh-ääh, millal vastad "tulen ka sinuga". Mina ei vastuta.
On inimesi, kes viskavad midagi õhku ja jäävad ääh-ääh-ääh ootama teise poole aktiivsust, siin ma näen seda mõöemapoolselt. A la teeme, kui sa seda teed. Lähen kui maksad. Tulen kui maksad. Tõmbekontroll. Manipulatsioon. Mina ei vastuta.
-
Külaline
Nojah. Ma olen ema küll, lapsed ammu suured. Ei mõtleks kohe lapseröövi peale, kui mees on juba mõnda aega tuttav.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 22:20Ikkagi ei.
-
Külaline
Mul on selline kogemus, kui teine ütleb "mul on koogi isu". Ausalt, kohe midagi ei oska selle peale vastata.
Või ütleb " saame kokku". Kui küsin " mis kell?", vastust ei saa, kuniks tuleb sõnum " olen kohal"
Või saadki aja kokku leppida, aga ta on kohal tund varem või hiljem.
Või, saad kokku, aga tal poleks minust nagu asja.
Heast sõbrast võib aga asja saada.
Või ütleb " saame kokku". Kui küsin " mis kell?", vastust ei saa, kuniks tuleb sõnum " olen kohal"
Või saadki aja kokku leppida, aga ta on kohal tund varem või hiljem.
Või, saad kokku, aga tal poleks minust nagu asja.
Heast sõbrast võib aga asja saada.
-
Külaline
Ja kuidas see passivagressivne on? Sealt edasi oleks pidanud küsima kuupäevi, mainima summa ja küsima pool summat. Ma olen oma mehega pikalt koos, aga reisid maksame siiani pooleks.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 22:39 Ka see "oleks tore Egiptusesse minna", kas see pole passiivagressiivsus? Veelenam naise vastus "see oleks tore".
No kui vahepeal ära kaob, siis oledki sponsor, mängukann ja "sõber". Eks ta siis vahepeal suhtles mõne teise mehega, kes talle rohkem välja tegi. Muidugi on rõõmuga nõus, kui kingitusi tehakse ja restod välja tehakse, saab tasuta süüa ja meelelahutust. Ja lapsegi vedas kaasa, et laps ka hüvedest osa saaks, küll onu maksab. Kui te ikka oma tunnetest vms vahepeal ei rääkinud, ta aegadest kinni ei pidanud - mida sul siis oodata? Siis ongi selline hüvedel põhinev suhe, üks maksab, teine tarbib. Ja mõlemad saavad. Seltskonda.
-
Külaline
Selline on ärakasutaja naine ja võiks eemale hoida. Märgid sellest on ju juba kohe laual. Miks jorutatatakse pool aastat ja siis hakatakse midagi kurtma. Ilmselgelt pole selle naise väärtused kuigi paigas, kui sokutab oma last kellelegi suhteliselt suvalisele kaela ja näitab ka muidu väga selgelt välja, milline ta on. Mina näiteks ei viitsiks mingi mehega, kes mulle ei meeldi, käia ringi ja lasta endale õhtusööki välja teha. Milleks. Sõbrustamist mehe ja naise vahel ma usun, aga see peab siis olema mingite huvide pinnalt. Et on koos huvitav rääkida vms. Selline asi, et pole mingit sidet, aga lastakse endale välja teha, on ärakasutamine, mitte sõprus. Kui poole aasta jooksul pole mingit intiimset lähedust tekkinud, siis ilmselgelt ju huvi pole mingisugust. Ka see ärakadumine ja ootama jätmine viitab sellele. Miks mehed sellistega suhtlevad ja pärast kurdavad, jääb mulle sügavalt arusaamatuks. Mingi arusaam, et kui teed õhtusöögi välja, siis on meil suhe, on ka tõesti ajast ja arust.
-
Külaline
See on esimene häirekell. Laps ja töö võib võtta kogu aja. Unustas õigel ajal ära. Aga kui ta sinust oleks hoolinud, siis oleks ta väga vabandanud. Ta ei hoolinud sinust ja sinu raisatud ajast - sina läksid ju ilmaasjata kohtumispaika. Isegi sõbrannade vahel oleks selline asi täiesti vastuvõetamatu! Selline sõprus lõppeks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 2 külalist