Selline naine
-
Külaline
Tänapäeval ei tähenda kool õhtusöögil käimine suhet. Isegi naise lähedastega koosviibimine mitte. Ta võis sugulastele öelda, et oled tema hea sõber, hea kolleeg, klassivend, geist naaber, kes on jõuluõhtul üksi, mida iganes.
-
Külaline
Oled talle lilli saatnud ka ilma mingi tähtpäevata. See on märk, et mees loodab romantilist suhet ja naine peab reageerima, kui ta seda ei taha. Tema seda ei teinud, järelikult läks teadlikult sinu ärakasutamise peale välja.
Ma arvan, et siin on tegu olukorraga, kus naisel mingeid tundeid polnud, aga hoidis igaks juhuks nö ust lahti, et äkki tekivad. Iga naine saab aru, kui mees tunneb ta vastu huvi. Kindlasti sai ka see naine. Endal tal aga huvi polnud, aga ei tahtnud kohe "ei" öelda, sest muidu oleks mees raisku läinud. Inetu käitumine see muidugi. Teemaalgatajale - liigu oma eluga edasi.
-
Külaline
Vbl naine ootas enamat, et mees saaks tõestada, et väärib teda?Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:04 Oled talle lilli saatnud ka ilma mingi tähtpäevata. See on märk, et mees loodab romantilist suhet ja naine peab reageerima, kui ta seda ei taha. Tema seda ei teinud, järelikult läks teadlikult sinu ärakasutamise peale välja.
Ma ikka imestan, miks *selline naine* saab lilli, kingitusi ja tähelepanu, aga naine, kes näitab välja hoolt ja hoolitsust, seda ei saa? Miks?
Ehk näitas ka see naine välja hoolimist?
-
Külaline
Ma arvan, et sel naisel polnud ühtegi kindlat meest, aga sellegipoolest tahtis suhelda ja kellelegi muresid kurta. Küllap nautis, et saab näidata - näe minul ka kavalere, kes toovad lilli. Vastik naine.Kasekene kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:00 Ma arvan, et siin on tegu olukorraga, kus naisel mingeid tundeid polnud, aga hoidis igaks juhuks nö ust lahti, et äkki tekivad. Iga naine saab aru, kui mees tunneb ta vastu huvi. Kindlasti sai ka see naine. Endal tal aga huvi polnud, aga ei tahtnud kohe "ei" öelda, sest muidu oleks mees raisku läinud. Inetu käitumine see muidugi. Teemaalgatajale - liigu oma eluga edasi.
-
Külaline
Alati ei saa. Ma kord hakkasin sotsiaalmeedia kaudu meeskolleegiga suhtlema, minu algatusel, algul peamiselt tööinfo jagamine. Kord kuus saime ka tööl kokku. Mina nägin temas inimest, kellega on lihtsalt tore rääkida. Aga tema meelest olime peaaegu paar, nagu ma lõpuks aru sain. Hakkas ka juba sinnapoole minema, et tulemas on kohting ja lilled, aga ma ei lasknud asja niikaugele minna, See oleks olnud ebaaus.Kasekene kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:00 Ma arvan, et siin on tegu olukorraga, kus naisel mingeid tundeid polnud, aga hoidis igaks juhuks nö ust lahti, et äkki tekivad. Iga naine saab aru, kui mees tunneb ta vastu huvi. Kindlasti sai ka see naine. Endal tal aga huvi polnud, aga ei tahtnud kohe "ei" öelda, sest muidu oleks mees raisku läinud. Inetu käitumine see muidugi. Teemaalgatajale - liigu oma eluga edasi.
-
Külaline
Noh, ise ei tuleks küll sellepeale, et näidata kellegile, et lilli tuuakse. See jama. Mees tahab ehk endale tõestada, et tema lilletooja, las kôik näevad.
Mees ei vōinud kuidagi "vale" olla? Naine ju ilmselgelt perekeskne tüüp. Ehk mees ei väljendanud end selgelt näiteks kokkusaamiste kokkuleppimisel vōi väljendas end piisavalt selgelt, et tabada sobimatust. Vanustega ei vassita siin? Ka vanus vôib pôhjus olla.
Mees ei vōinud kuidagi "vale" olla? Naine ju ilmselgelt perekeskne tüüp. Ehk mees ei väljendanud end selgelt näiteks kokkusaamiste kokkuleppimisel vōi väljendas end piisavalt selgelt, et tabada sobimatust. Vanustega ei vassita siin? Ka vanus vôib pôhjus olla.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:09Vbl naine ootas enamat, et mees saaks tõestada, et väärib teda?Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:04 Oled talle lilli saatnud ka ilma mingi tähtpäevata. See on märk, et mees loodab romantilist suhet ja naine peab reageerima, kui ta seda ei taha. Tema seda ei teinud, järelikult läks teadlikult sinu ärakasutamise peale välja.
Ma ikka imestan, miks *selline naine* saab lilli, kingitusi ja tähelepanu, aga naine, kes näitab välja hoolt ja hoolitsust, seda ei saa? Miks?
Ehk näitas ka see naine välja hoolimist?
Tasuta Egiptuse reisi ootas. Oli valmis niiöelda sõbraga kaasa minema. Sellest jäi ilma. Mees ei tõestanud, et tal piisavalt raha on. Väärt rahakas mees oleks ju selle aja peale paar reisi välja teinud ja maja ka kinkinud.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:26 Noh, ise ei tuleks küll sellepeale, et näidata kellegile, et lilli tuuakse. See jama. Mees tahab ehk endale tõestada, et tema lilletooja, las kôik näevad.
Enam selgemalt ei saa ju öelda. Kui mees räägib otseselt püsisuhtest. Naine pole mingi perekeskne tüüp, vaid vanus on selline, et otsib lapsele isa, tunded on teisejärgulised, sestap siis käiski mitme kandidaadiga erinevatel päevadel jõule tähistamas.
-
Külaline
Jõuluõhtusöögi puhul on teine lugu. Ega see normaalne ole, et kutsutakse oma lähisugulasega jõuluõhtut veetma mingi mees, kes pole isegi boyfriend ja kellega tutvuti alles viimasel aastal.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:55Mingi arusaam, et kui teed õhtusöögi välja, siis on meil suhe, on ka tõesti ajast ja arust.
-
Külaline
See on pigem pinna sondeerimine. Sellega küsitakse, kas selline asi tuleks kõne alla, kas naine oleks huvitatud temaga reisimisest. Paaris reisimine tähendab tavaliselt ka ühte voodit. Naine vastus oli, et tal poleks selle vastu midagi.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 22:39 Ka see "oleks tore Egiptusesse minna", kas see pole passiivagressiivsus? Veelenam naise vastus "see oleks tore".
On inimesi, kes viskavad midagi õhku ja jäävad ääh-ääh-ääh ootama teise poole aktiivsust, siin ma näen seda mõöemapoolselt. A la teeme, kui sa seda teed. Lähen kui maksad. Tulen kui maksad. Tõmbekontroll. Manipulatsioon. Mina ei vastuta.
"Ma lähen sinna" ääh-ääh-ääh, millal vastad "tulen ka sinuga". Mina ei vastuta.
-
Külaline
Võibolla on tal selline suguvõsa, kes pidevalt jaurab teemal, et millal küll sina omale uue mehe leiad vmt ja sellepärast võttiski kaasa, et neist etteheidetest pääseda.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:55Jõuluõhtusöögi puhul on teine lugu. Ega see normaalne ole, et kutsutakse oma lähisugulasega jõuluõhtut veetma mingi mees, kes pole isegi boyfriend ja kellega tutvuti alles viimasel aastal.
-
Külaline
Mina jällegi arvan selle peale, et selline naine oli teise mehega samal ajal. Polnud aega vastata kui teise mehe kaisus oli.
-
Külaline
Lapsega kohtingutel käia on täiega imelik, ei teeks seda kunagi. Lapsel isa, kelle hoolde oleks saanud lapse jätta, ei ole?
-
Külaline
Ma ka aru ei saa. On nii palju naisi, kes on lausa üleliia hoolitsevad, aga mehed otsivad ikka üles selle kõige bitšima naise, et pärast hädaldada.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:09Ma ikka imestan, miks *selline naine* saab lilli, kingitusi ja tähelepanu, aga naine, kes näitab välja hoolt ja hoolitsust, seda ei saa? Miks?
-
Külaline
Sest paljud mehed vaatavad ainult välimust ja et oleks endast noorem. Mis see naine muidu teeb, väga ei huvita. Minu arust oleks ennekuulmatu, kui inimene ei tule minuga kohtuma ja isegi ei vabanda sellepärast. Kriips oleks igasugusel suhtlemisel peal. Aga ei, see mees ikka laseb edasi samas vaimus, toob aga lilli, kinke ja teeb välja. Ja alles poole aasta pärast hakkab mõtlema, et asi vist pole ikka päris õige.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 19:39Ma ka aru ei saa. On nii palju naisi, kes on lausa üleliia hoolitsevad, aga mehed otsivad ikka üles selle kõige bitšima naise, et pärast hädaldada.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:09Ma ikka imestan, miks *selline naine* saab lilli, kingitusi ja tähelepanu, aga naine, kes näitab välja hoolt ja hoolitsust, seda ei saa? Miks?
-
Külaline
-
Külaline
Üleliia hoolitsevad naised on nagu emad. Emaga ei magata. Kuskil podcastis keegi nii ütles.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 19:39Ma ka aru ei saa. On nii palju naisi, kes on lausa üleliia hoolitsevad, aga mehed otsivad ikka üles selle kõige bitšima naise, et pärast hädaldada.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:09Ma ikka imestan, miks *selline naine* saab lilli, kingitusi ja tähelepanu, aga naine, kes näitab välja hoolt ja hoolitsust, seda ei saa? Miks?
Naistega on ju ka nii. Mees võib väga naist armastada ja hoolitseda, aga keppi tahavad pahadelt poistelt.
-
Külaline
Võis tõesti vaadata, et üsna tore mees, aga pole kirge selle mehe suhtes. Aga seda oleks siis tulnud ka öelda. Eriti kui mees otse küsis püsisuhte kohta. Naine mõtleb endast kui kenast inimesest, kes halba ei ütle, aga kõige enam teevad inimsuhetes halba just need, kes ei ole ausad ja lasevad aastaid kellelgi midagi muud uskuda.Kasekene kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:00 Ma arvan, et siin on tegu olukorraga, kus naisel mingeid tundeid polnud, aga hoidis igaks juhuks nö ust lahti, et äkki tekivad. Iga naine saab aru, kui mees tunneb ta vastu huvi. Kindlasti sai ka see naine. Endal tal aga huvi polnud, aga ei tahtnud kohe "ei" öelda, sest muidu oleks mees raisku läinud. Inetu käitumine see muidugi. Teemaalgatajale - liigu oma eluga edasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist