Kas vihkate oma endist abikaasat/elukaaslast?
-
Külaline
Kas vihkate oma endist abikaasat/elukaaslast?
Kuidas olete läinud lahku oma endistest? Viisakalt? Olete jäänud sõpradeks? Või on armastus läinud üle vihaks?
-
Külaline
Ei vihka, armastan mingil moel jätkuvalt. Lihtsalt saan aru, et ta ei ole mu vaimsele tervisele hea.
-
Külaline
Ei. Vihkamine on väga tugev emotsioon. Ma ei vihka kedagi, ammugi mitte eelmiseid elukaaslaseid. Inimest, keda on kunagi armastatud, aga mingil põhjusel enam ei sobinud, ei ole põhjust negatiivselt kohelda. Mina saan eksidega suurepäraselt läbi ning pean seda terve inimese tunnuseks.
-
Külaline
Saan kõigi oma eksidega hästi läbi, välja arvatud üks. Tema rääkis mulle kohe, et ei saa absoluutselt aru sellest, kui eksiga veel suheldakse, et temal on kõigi eksidega vihkamine. Kui olin temaga mõnda aega koos olnud, siis selgus ka see, miks nii on. Ta osutus täiesti kohutavaks inimeseks ja mina teda samuti mitte kunagi enam näha ei soovi. Trauma kogu eluks.
-
Külaline
Mina täiesti rahulikult, tema täiesti jubedalt. Mida rõvedam ta oli, seda rahulikum oli lahku minna.
-
Külaline
Kui oli ebameeldiv inimene, kas hakkasite mõistma kui toredad ta eelmised eksid olla võisid?
-
Külaline
Ei, üldse mitte. Kõlbas abielluda ja koos elada, ega ma mingi väärakat ei valinud, täiesti hea inimene, mis siis, et hiljem me ei sobinud kokku.
-
Külaline
Ei vihka, aga midagi head temast ka ei arva. Tema uuest kaaslasest on kahju.
-
Külaline
Ei vihka, hoolimata, et lahkuminek oli ääretult inetu ja nõme. Ta on minu jaoks lihtsalt mu lapse isa ja kuna laps on täiskasvanu, siis suhtlus sisuliselt puudub.
-
Külaline
Moodne on kirjutada FB-sse, kuidas edasi jätkatakse maailma kõige paremate sõpradena.
Väga nõme!
Väga nõme!
-
Külaline
Seda teevad avaliku elu tegelased. Me siin lihtsurelikud.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:37 Moodne on kirjutada FB-sse, kuidas edasi jätkatakse maailma kõige paremate sõpradena.
Väga nõme!
-
Külaline
Miks nõme? Täiesti normaalne ja täiskasvanulik, eriti kui on lapsed.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:37 Moodne on kirjutada FB-sse, kuidas edasi jätkatakse maailma kõige paremate sõpradena.
Väga nõme!
-
Külaline
Ei vihka. Lahkuminek ka ilus polnud. Lisaks sellele mõned eelnevad aastad ja ca 1a peale eraldi kolimist.
Suhtlen nii vähe kui võimalik. Ainult lapse teemal.
Tema aga lubas mind elu lõpuni vihata ja tundub, et nii ongi.
Suhtlen nii vähe kui võimalik. Ainult lapse teemal.
Tema aga lubas mind elu lõpuni vihata ja tundub, et nii ongi.
-
Külaline
Nõmedaks peetakse seda, et see FB kirjutatakse. Mitte seda, et jätkatakse sõpradena.
-
Külaline
Kirjuta enda kõige nõmedamast elukaaslasest kah.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 20:41 Kuidas olete läinud lahku oma endistest? Viisakalt? Olete jäänud sõpradeks? Või on armastus läinud üle vihaks?
-
Külaline
Ma arvan, et see pool, kes peamiselt kasu lõikas, ei tunne viha, vaid tema lihtsalt suundus "uutele jahimaadele" . Kasu võib olla ka mittemateriaalne. Näiteks üks abikaasadest rügab hommikust õhtuni tööd teha, et tema kaasa saaks pühenduda eluunistuse täitmisele, mis iganes see ka poleks, oma ettevõte, emadus . Kui siis kümne aasta pärast tehakse kõik maatasa, paisatakse näkku, et nende suhtes polnud midagi head, ja jalutatakse minema, siis tekitab see viha. Eluenergia on raisatud kellelegi, kes seda ei väärinud.
-
Külaline
Mulle on nii tehtud ja ma tean kui valus see on.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 23:16 Ma arvan, et see pool, kes peamiselt kasu lõikas, ei tunne viha, vaid tema lihtsalt suundus "uutele jahimaadele" . Kasu võib olla ka mittemateriaalne. Näiteks üks abikaasadest rügab hommikust õhtuni tööd teha, et tema kaasa saaks pühenduda eluunistuse täitmisele, mis iganes see ka poleks, oma ettevõte, emadus . Kui siis kümne aasta pärast tehakse kõik maatasa, paisatakse näkku, et nende suhtes polnud midagi head, ja jalutatakse minema, siis tekitab see viha. Eluenergia on raisatud kellelegi, kes seda ei väärinud.
Ära sina ütle kunagi kellelegi niimoodi. Kui oled öelnud, palu vabandust.
-
Külaline
mis na tast, tühjast vihkan, minust ilmajäämine oli talle paras karistus.
-
Külaline
Vaatan, et teil siin kõigil eksid.
Tundub, et neid on vähemuses, kel pole ekse.
Tundub, et neid on vähemuses, kel pole ekse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts ja 10 külalist