Millise hinnaga ja kes seda üürile võtaks?
-
Külaline
Millise hinnaga ja kes seda üürile võtaks?
selline suht odav maja https://www.kv.ee/nomme-keskuse-vahetus ... 61712.html
kas tasub väljaüürimiseks osta?
-
Külaline
Ei kujuta ette, kes seda üüriks. Mõni põgenik võibolla. Suht kohutav.
-
Külaline
Jube sara tõesti. Aga suurem probleem on, et mingit privaatsust pole. Asub mingi kortermaja hoovi peal ja hoov on ühiskasutuses. Oleks mingi oma väike aialapp, oleks korteriga võrreldes mingi positiivne moment sees, aga siin mitte.
Krundi pind on Nõmme kohta hea ju. Ehk asjal on potentsiaali. Ja leidub ka sellisele üürnike.
-
Külaline
Krundil asub ka kortermaja, seda ikka nägid.
-
Juustup
Kui vähegi mõni tuttav, usaldusväärne remondimees oleks korraks kaasa võtta, ma läheks ja vaataks seda majakest veel. Just ehitaja vaatevinklist. Ka soojustus on ülimalt oluline. Tasub välja rehkendada kui palju sul tuleks sinna vajadusel juurde investeerida ning kas see tasub ennast ära.
Kui on vähegi normaalsed lisakulud, siis ma ostaksin ära. Neid lillelapsi kes seda korraliku summa eest üüriksid on terve Eesti täis.
Väga hubane tundub. Ma ise pole selline nokitseja ja peenraid rajada ei viitsiks aga seal ahju ees istuks küll suure mõnuga.
Kas seal puukuur on?
/Juustup
Kui on vähegi normaalsed lisakulud, siis ma ostaksin ära. Neid lillelapsi kes seda korraliku summa eest üüriksid on terve Eesti täis.
Väga hubane tundub. Ma ise pole selline nokitseja ja peenraid rajada ei viitsiks aga seal ahju ees istuks küll suure mõnuga.
Kas seal puukuur on?
/Juustup
Krunti sa ei saa ju.
-
Külaline
Mis peenraid, sul pole oma krunti seal. Sa oled kortermaja õue peal.Juustup kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:25 Kui vähegi mõni tuttav, usaldusväärne remondimees oleks korraks kaasa võtta, ma läheks ja vaataks seda majakest veel. Just ehitaja vaatevinklist. Ka soojustus on ülimalt oluline. Tasub välja rehkendada kui palju sul tuleks sinna vajadusel juurde investeerida ning kas see tasub ennast ära.
Kas seal puukuur on?
/Juustup
-
Külaline
Selline ühiskasutatav hoov teeks pigem ettevaatlikuks. Väga oluline, kes need naabrid seal kortermajas on. Piltide pealt tundub nii maja kui ka hoov ligadi-logadi. Ei usu, et seal eriti meeldiv seltskond pesitseb.
Selle raha eest saaksid 2-toalise korteri näiteks Mustamäele. Seal on üüriturg täiesti elujõuline TalTechi tudengite näol.
Selle raha eest saaksid 2-toalise korteri näiteks Mustamäele. Seal on üüriturg täiesti elujõuline TalTechi tudengite näol.
-
Juustup
Oi issand, siis ma sain valesti aru.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:27Mis peenraid, sul pole oma krunti seal. Sa oled kortermaja õue peal.Juustup kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:25 Kui vähegi mõni tuttav, usaldusväärne remondimees oleks korraks kaasa võtta, ma läheks ja vaataks seda majakest veel. Just ehitaja vaatevinklist. Ka soojustus on ülimalt oluline. Tasub välja rehkendada kui palju sul tuleks sinna vajadusel juurde investeerida ning kas see tasub ennast ära.
Kas seal puukuur on?
/Juustup
Kindlasti ära osta kui krunti pole! Krundi omanik võib sul elu täielikuks põrguks teha! Ta võib iga kell hakata mingeid lukustatud väravaid panema või nõudma raha, et sa üldse läbi tema maa kõmbid.
Kui maad pole siis ära Jumala eest osta. Lõpuks ütleb et vea oma kuut mu maa pealt ära ja mida sa siis teed?
Maja puhul peab olema maja all asuv maa ning majale ligipääsetav maa notariaalselt kõnealuse maja omaniku valduses, muidu on see maapealne põrgu.
/Juustup
-
Külaline
Mind teevad sellised puukuurist korteriks-tüüpi kuulutused kurvaks ja nõutuks. Hind on ikka väga jube ja kogu see krempel ei jäta head muljet.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 18:32 selline suht odav maja https://www.kv.ee/nomme-keskuse-vahetus ... 61712.html
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 12 külalist