Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 13:16Veel üks pikk, külm ja lumerohke talv oli 1986/87, kui oktoobris sündinud last ei saanud külma pärast õue magama viia, vaid oli vankriga kinnisel verandal.
Ei maksa alahinnata wanarahva mälestusi
Just seda talve mäletan mina ka. Meie kraadiklaas näits -42° ja mul oli vaja 9-kuise lapsega maalt linna saada. Oi ma teda pakkisin sisse, aga 25 minutit õues, kuni bussile saime, külmetas tal põsed ära. Tükid olid paar kuud veel
põskedes tuntavad, lõpuks ikka kadusid ja mingeid püsivaid kahjutusi ei jäänud.
Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 13:16Veel üks pikk, külm ja lumerohke talv oli 1986/87, kui oktoobris sündinud last ei saanud külma pärast õue magama viia, vaid oli vankriga kinnisel verandal.
Ei maksa alahinnata wanarahva mälestusi
Just seda talve mäletan mina ka. Meie kraadiklaas näits -42° ja mul oli vaja 9-kuise lapsega maalt linna saada. Oi ma teda pakkisin sisse, aga 25 minutit õues, kuni bussile saime, külmetas tal põsed ära. Tükid olid paar kuud veel
põskedes tuntavad, lõpuks ikka kadusid ja mingeid püsivaid kahjutusi ei jäänud.
Mina jälle mäletan, et 1987. aasta aprillikuus oli nii soe ilm, et sai päikest võtta - lumehangejäänuste kõrval. Mul on fotod sellest, ma olin laps siis.
Mina jälle mäletan, et 1987. aasta aprillikuus oli nii soe ilm, et sai päikest võtta - lumehangejäänuste kõrval. Mul on fotod sellest, ma olin laps siis.
See võis isegi märtsis olla. 8. märts oli nõukaajal vaba päev ja üks aasta olid siis lumikellukesed ja märtsikellukesed juba väljas, päike paistis ja meie peesitasime maja seina ääres.
Aprillis oli ikka aeg-ajalt lühikese varruka ilmu. Pinginaabril oli aprilli lõpus sünnipäev ja meenub nii mõnigi aasta, kus sai lühikeste varrukatega õues joostud. Teine kord jälle oli jopeilm. Nii see paraku on meie muutliku ilmaga.