Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 11:00 No arusaadav! Aga mind siiski huvitab, kuidas sina nii täpselt tead, kui palju või vähe oli Jüril raha?
Palju Jüril raha oli, ei ole õrna aimugi. Palju Gunnarile tema isa hiigelvarast tagastati, sellest (ütlen kolmandat korda!) loe ka ise lingilt, mis siin eespool teemas oli.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 11:11
Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 11:00 No arusaadav! Aga mind siiski huvitab, kuidas sina nii täpselt tead, kui palju või vähe oli Jüril raha?
Palju Jüril raha oli, ei ole õrna aimugi. Palju Gunnarile tema isa hiigelvarast tagastati, sellest (ütlen kolmandat korda!) loe ka ise lingilt, mis siin eespool teemas oli.
Eespool sa ju esitasid irvitava küsimuse, et mis mõttes Jüri on miljonär. Kommentaar "by Guest » 09 Jan 2026 20:15" on ju vist sinu kirjutatud. Järelkult sa siis tead, kui palju tal vara oli.
Külaline

Paistab, et päris edukalt läheb neil majaga https://www.teatmik.ee/et/personlegal/1 ... JA-O%C3%9C
Roosi-Mae Aarma on Jüri tütar
August Aarma on Jüri vend
Maria Tilk oli Jüri õde - Johan Tilk vast siis õe mees
Kiur Aarma on Jüri poeg
Merike Aarma on Jüri naine

aga kes on
Toomas Aarma
Külaline

Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 13:38 Paistab, et päris edukalt läheb neil majaga
2024. puhaskasum 29€ ja 2023. puhaskahjum 16 tuh € ... no tõesti nii hästi läheb ...
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 13:38 Paistab, et päris edukalt läheb neil majaga https://www.teatmik.ee/et/personlegal/1 ... JA-O%C3%9C
Kiur Aarma on Jüri poeg

aga kes on
Toomas Aarma
See on vaid 1 maja, kokku on sellel pundil neid vanalinnas 3.
Külaline

Ju teevad remonti kui mõnel aastal kasum väiksem.
Külaline

Kui see Aarmade pere nii päratu rikas ja võimas oli, miks nad ometi läände ei põgenenud, vaid lasid ennast Siberisse küüditada?
Külaline

Äkki aitab. Kas teil oma elu polegi? Rahu asjaosalistele. Ja Kerdo koju ja Mrutar puuri.
Külaline

Miks puuri?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 14:09 Kui see Aarmade pere nii päratu rikas ja võimas oli, miks nad ometi läände ei põgenenud, vaid lasid ennast Siberisse küüditada?
See on küsimus seeriast "aga miks need küüditatud politseid ei kutsunud?".
Ei oskagi nagu rohkem midagi kosta...
Külaline

Ei ole, sellistel oli kindlasti võimalusi lahkumiseks. Paljud lihtsad inimesedki ju läksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 14:07
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 13:38 Paistab, et päris edukalt läheb neil majaga https://www.teatmik.ee/et/personlegal/1 ... JA-O%C3%9C
Kiur Aarma on Jüri poeg

aga kes on
Toomas Aarma
See on vaid 1 maja, kokku on sellel pundil neid vanalinnas 3.
Või on see ettevõtte kolme maja haldamiselks? Siis on küll midagi valesti, isegi ühe maja kohta on see väga väike käive.
Külaline

Neid ehk elab endid ka seal, siin üks järeltulija, räägitakse, et kolis välja sealsest luksuskorterist
https://jupiter.err.ee/1608278922/aeg-enesele
Külaline

Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 19:20 Või on see ettevõtte kolme maja haldamiselks? Siis on küll midagi valesti, isegi ühe maja kohta on see väga väike käive.
Ma arvan, et algsed kolm maja on üheks kinnistuks kokku liidetud (vaata asukohti) ja seda kinnistut haldab see ettevõte. Pole ju lastest keegi ühegi muu kinnistu sarnase ettevõtte osanik. Kuukäive on ca 11000, kui eeldada, et üür on keskmiselt 500€ kuus, siis tuleb kokku 21 korterit ja selles artiklis, millele viidatud on eespool, räägiti, et kolme maja peale oli 23 peret ehk korterit. Mõnes korteris elavad ise sees ning loomulikult üüri ei maksa.
Aga see arutelu on muidugi siin juba liig, teema läks pere kinnistutele hoopis muul põhjusel, nüüd on liiga detailseks see jutt juba läinud, lõpetaks ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 20:16
Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 19:20 Või on see ettevõtte kolme maja haldamiselks? Siis on küll midagi valesti, isegi ühe maja kohta on see väga väike käive.
Ma arvan, et algsed kolm maja on üheks kinnistuks kokku liidetud (vaata asukohti) ja seda kinnistut haldab see ettevõte. Pole ju lastest keegi ühegi muu kinnistu sarnase ettevõtte osanik. Kuukäive on ca 11000, kui eeldada, et üür on keskmiselt 500€ kuus, siis tuleb kokku 21 korterit ja selles artiklis, millele viidatud on eespool, räägiti, et kolme maja peale oli 23 peret ehk korterit. Mõnes korteris elavad ise sees ning loomulikult üüri ei maksa.
Aga see arutelu on muidugi siin juba liig, teema läks pere kinnistutele hoopis muul põhjusel, nüüd on liiga detailseks see jutt juba läinud, lõpetaks ära.
- Müürivahe 17/Väike-Karja 5/Sauna 4 need on nende 3 maja.
Arvesta sellega, et kuukäibesse läheb üür+kommunaalid. Minu üürimaja kuukäive on 14 tuhat ja see hõlmab 11 kohta.
Külaline

selline või https://www.instagram.com/p/DA0pUY_u0nx/
Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 21:06
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 20:16
Arvesta sellega, et kuukäibesse läheb üür+kommunaalid. Minu üürimaja kuukäive on 14 tuhat ja see hõlmab 11 kohta.
Kommunaalid ei ole käive, vaid kulude vahendus.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2026 10:05
Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 21:06
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 20:16 Ma arvan, et algsed kolm maja on üheks kinnistuks kokku liidetud (vaata asukohti) ja seda kinnistut haldab see ettevõte. Pole ju lastest keegi ühegi muu kinnistu sarnase ettevõtte osanik. Kuukäive on ca 11000, kui eeldada, et üür on keskmiselt 500€ kuus, siis tuleb kokku 21 korterit ja selles artiklis, millele viidatud on eespool, räägiti, et kolme maja peale oli 23 peret ehk korterit. Mõnes korteris elavad ise sees ning loomulikult üüri ei maksa.
Kommunaalid ei ole käive, vaid kulude vahendus.
Mina kirjutan oma 11 korterile ja äripinnale ise igakuiselt arve, mis koosneb renditasust ja muudest kuludest. Kõik see läheb käibesse.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Jaan 2026 11:49 Mina kirjutan oma 11 korterile ja äripinnale ise igakuiselt arve, mis koosneb renditasust ja muudest kuludest. Kõik see läheb käibesse.
Sain aru, aga ütlengi, et kommunaalkulude edasi esitamine ei ole tegelikult käive. See ei lähe käibedeklaratsioonis käibena kirja. Küll aga on see tulu. Praegu aga räägime käibest, mida kommunaalkulude edasi esitamine ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2026 11:57
Guest kirjutas: 12 Jaan 2026 11:49 Mina kirjutan oma 11 korterile ja äripinnale ise igakuiselt arve, mis koosneb renditasust ja muudest kuludest. Kõik see läheb käibesse.
Sain aru, aga ütlengi, et kommunaalkulude edasi esitamine ei ole tegelikult käive. See ei lähe käibedeklaratsioonis käibena kirja. Küll aga on see tulu. Praegu aga räägime käibest, mida kommunaalkulude edasi esitamine ei ole.
Käibedeklaratsioone esitavad ainult käibemaksukohustuslased, mina seda pole. Minu mõistes on müügitulu käive.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist