Selline naine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 19:43
Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 19:39
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 16:09Ma ikka imestan, miks *selline naine* saab lilli, kingitusi ja tähelepanu, aga naine, kes näitab välja hoolt ja hoolitsust, seda ei saa? Miks?
Ma ka aru ei saa. On nii palju naisi, kes on lausa üleliia hoolitsevad, aga mehed otsivad ikka üles selle kõige bitšima naise, et pärast hädaldada.
Sest paljud mehed vaatavad ainult välimust ja et oleks endast noorem. Mis see naine muidu teeb, väga ei huvita. Minu arust oleks ennekuulmatu, kui inimene ei tule minuga kohtuma ja isegi ei vabanda sellepärast. Kriips oleks igasugusel suhtlemisel peal. Aga ei, see mees ikka laseb edasi samas vaimus, toob aga lilli, kinke ja teeb välja. Ja alles poole aasta pärast hakkab mõtlema, et asi vist pole ikka päris õige.
Teemaalgatajal oli pikk kirjutis, aga mina ei lugenud kuskilt välja, et see mees sellesse naisesse armunud oli.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 19:49
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 19:39
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 16:09Ma ikka imestan, miks *selline naine* saab lilli, kingitusi ja tähelepanu, aga naine, kes näitab välja hoolt ja hoolitsust, seda ei saa? Miks?
Ma ka aru ei saa. On nii palju naisi, kes on lausa üleliia hoolitsevad, aga mehed otsivad ikka üles selle kõige bitšima naise, et pärast hädaldada.
Üleliia hoolitsevad naised on nagu emad. Emaga ei magata. Kuskil podcastis keegi nii ütles.
Naistega on ju ka nii. Mees võib väga naist armastada ja hoolitseda, aga keppi tahavad pahadelt poistelt.
Pahad poisid ei oska armatseda, mulle nad seepärast pole kunagi pinget pakkunud.
Ise olen segase ja sügavuse segu, mehed on näinud seda lihtsalt naiselikusena. Kuid tõelist hoolitsust on saanud vaid üks ja tema oli kõige nõmedam ja tema ei pakkunud mulle midagi. Segasena on püüdjaid kogu aeg palju olnud. Mina aga ilma vastastikuse sügavuseta ei saa kohe mittekuidagi, seega pahad poisid on out.

TA puhul ei saanud aru, miks ta seda naist tahab.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 20:50Teemaalgatajal oli pikk kirjutis, aga mina ei lugenud kuskilt välja, et see mees sellesse naisesse armunud oli.
Mina jällegi pakun, et on juba armunud. Niisama lilli ikka ei vii, suhet tahab, niisama teise last ka kuskile ei vii ja võistlust vaatama ei lähe, niisama kuskile reisile ei kutsu.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 20:56TA puhul ei saanud aru, miks ta seda naist tahab.
Ma arvan, et see oli hetkel ainus võimalik variant, sest kuna ta töötab palju, siis iga päev ühed ja samad inimesed ümber, ei kohtugi potentsiaalsete pruudikandidaatidega. Kui oled pikalt üksi olnud, siis haarad kinni esimesest võimalusest. Mida vanemaks saad, seda raskem on leida endale elukaaslast. See kehtib ka meeste suhtes, kui just raha puuga seljas pole.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 22:56
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 20:56TA puhul ei saanud aru, miks ta seda naist tahab.
Ma arvan, et see oli hetkel ainus võimalik variant, sest kuna ta töötab palju, siis iga päev ühed ja samad inimesed ümber, ei kohtugi potentsiaalsete pruudikandidaatidega. Kui oled pikalt üksi olnud, siis haarad kinni esimesest võimalusest. Mida vanemaks saad, seda raskem on leida endale elukaaslast. See kehtib ka meeste suhtes, kui just raha puuga seljas pole.
Egiptuse reis ei maksa palju, kuid piisavalt palju kepi eest maksmiseks, eriti kui laps ka kaasas on.
Külaline

Noh, Hugo, mis kostad? Pole siin sinust ei kippu, ega kõppu.
Mis seis on, oled armunud?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 23:03
Egiptuse reis ei maksa palju, kuid piisavalt palju kepi eest maksmiseks, eriti kui laps ka kaasas on.
Ütlen ausalt, ei viitsiks koos peikakandidaadi lapsega küll kuhugi reisima minna, mis reis see selline on?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2026 20:38Ütlen ausalt, ei viitsiks koos peikakandidaadi lapsega küll kuhugi reisima minna, mis reis see selline on?
Siin tegu pruudikandidaadi lapsega.
Peika kandidaat viiks pruudi kandidaadi koos lapsega reisile kui saaks. Ilmselt parema meelega kahekesi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2026 20:43
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2026 20:38Ütlen ausalt, ei viitsiks koos peikakandidaadi lapsega küll kuhugi reisima minna, mis reis see selline on?
Siin tegu pruudikandidaadi lapsega.
Peika kandidaat viiks pruudi kandidaadi koos lapsega reisile kui saaks. Ilmselt parema meelega kahekesi.
Jah, saan aru, vahet ju pole, kumma laps, ikka on mõttetu reis.
Külaline

Kui ma saan tuttavaks mõne mehega, siis kuidas teha vahet kohtingul ja söömas käimisel/ aja veetmisel restoranis?
Külaline

Ma ise mõtlen, et neljakümnendates mehel võiks mingi varaline seis juba olla.
Kui pikk on pikalt üksi olemise aeg? Teemaalgataja seda fakti välja ei toonud, võib-olla tal polegi varem ühtegi suhet olnud.
Minu kogemuse järgi palju töötavad mehed oskavad väga hästi oma aega planeerida, seevastu laiskurid on need, kes planeerivad tegevusi nagu nimelt selleks ajaks kui naine vabaks vôtta ei saa.
TA, püüa naisega arvestada ja üks reis ära planeerida, saab rahu majja. Praegu jääb su jutust mulje, et sa pole naist omale küllagi kutsunud.
Külaline

Kui inimene juba alguses ei kirjuta iga päev, siis see pole inimese eripära, vaid teda väga ei huvita vastaspool. Alguse armumine on ikka nii tugev, et tahaks vähemalt korra päevas kasvõi Tere hommikust kirjutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2026 08:13 Kui ma saan tuttavaks mõne mehega, siis kuidas teha vahet kohtingul ja söömas käimisel/ aja veetmisel restoranis?
Küsid mehelt.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2026 08:18
TA, püüa naisega arvestada ja üks reis ära planeerida, saab rahu majja. Praegu jääb su jutust mulje, et sa pole naist omale küllagi kutsunud.
TA ütles naisele, et soovib püsisuhet. Naine isegi ei vastanud talle. Mis reisi siin planeerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2026 08:13 Kui ma saan tuttavaks mõne mehega, siis kuidas teha vahet kohtingul ja söömas käimisel/ aja veetmisel restoranis?
Saad ju ometi aru, kui sa mehele meeldid kui naine või kui lihtsalt inimene.
Külaline

Kasekene kirjutas: 10 Jaan 2026 16:00 Ma arvan, et siin on tegu olukorraga, kus naisel mingeid tundeid polnud, aga hoidis igaks juhuks nö ust lahti, et äkki tekivad. Iga naine saab aru, kui mees tunneb ta vastu huvi. Kindlasti sai ka see naine. Endal tal aga huvi polnud, aga ei tahtnud kohe "ei" öelda, sest muidu oleks mees raisku läinud. Inetu käitumine see muidugi. Teemaalgatajale - liigu oma eluga edasi.
No just. Mees oli abivalmis, sõidutas vajadusel naise last, plekkis kinni restoraniarved ja muu- väga mugav "suhe" naisele. Tegelikult oli tegu puhtalt ärakasutamisega. Nõme käitumine naise poolt igatahes.
Külaline

Mees ei lähegi niisama aega veetama või sööma restorani naisega.
Kui mees läheb naisega restorani, siis on tal ikkagi kohting.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2026 16:28Mees ei lähegi niisama aega veetama või sööma restorani naisega.
Ainult gei-sõbraga võid niisama restosse sööma minna ja laterdada. Kui tavaline mees kutsub, siis on see mu arust ka kohting.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2026 14:55Tegelikult oli tegu puhtalt ärakasutamisega. Nõme käitumine naise poolt igatahes.
Tegelikult kui Hugot see teema huvitaks, siis ta võtaks osa enda teemast.
Kui ta siin on selline osavõtmatu, siis tal “selle naisega” on samamoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2026 16:38
Külaline kirjutas: 13 Jaan 2026 16:28Mees ei lähegi niisama aega veetama või sööma restorani naisega.
Ainult gei-sõbraga võid niisama restosse sööma minna ja laterdada. Kui tavaline mees kutsub, siis on see mu arust ka kohting.
Just ja kui juba kutsub restorani, siis naine meeldib ja on huvitatud temast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist