Miks mitte, kui kõht on tühi ja üksi minna ei soovi?Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 16:28Mees ei lähegi niisama aega veetama või sööma restorani naisega.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 08:13 Kui ma saan tuttavaks mõne mehega, siis kuidas teha vahet kohtingul ja söömas käimisel/ aja veetmisel restoranis?
Kui mees läheb naisega restorani, siis on tal ikkagi kohting.
Selline naine
-
Külaline
-
Külaline
Ahah. Käisin siis äsja läheduses töötava sõbraga, keda oma 40 aastat tunnen, kohtingul. Hea teada. Ma seni küll arvasin, et niisama söömas. Ta on muidu abielus ka ja mingit teemat meie vahel ei ole ega tule.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 16:28Mees ei lähegi niisama aega veetama või sööma restorani naisega.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 08:13 Kui ma saan tuttavaks mõne mehega, siis kuidas teha vahet kohtingul ja söömas käimisel/ aja veetmisel restoranis?
Kui mees läheb naisega restorani, siis on tal ikkagi kohting.
-
Külaline
Kui saad kellegagi tuttavaks siis nii.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 17:09Ahah. Käisin siis äsja läheduses töötava sõbraga, keda oma 40 aastat tunnen, kohtingul. Hea teada. Ma seni küll arvasin, et niisama söömas. Ta on muidu abielus ka ja mingit teemat meie vahel ei ole ega tule.
-
Külaline
Kummaline, et inimese ignoreerimist nimetatakse täbapäeval sõpruseks.
See naine osutus kullakaevuriks. Ütles, et mees peab talle maja ja auto ostma
-
Külaline
Nonoh. Loodan, et õppisid ka sellest miskit. Juba alguse märkidest, kus sind julmalt ära kasutati
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist