Mallukas ja BSH
-
Külaline
Ja ometi inimesed ostavad kõik piletid ära!
Järelikult selline asi läheb peale.
Ja siis siin kiretakse uih ja aih. Vähemalt oskavad raha teha ei millestki
Mis see pilet maksab? Pakun puusalt, et ca 30 eur.
No 30x150=4500 eurot.
Pole ju üldse paha raha(kulud maha) lihtsalt lällamise eest.
-
Külaline
Minu arust ka. Lähed istud diivanil ja jood ennast täis, ajad sama mula, mis sa muidu koduski vedeledes oleks ajanud ja raha tuleb. Tehke järgi.Pole ju üldse paha raha(kulud maha) lihtsalt lällamise eest.
-
Külaline
Seda muidugi. Ainult et kõik teavad, et see ongi lihtsalt mula ja eks need piletiostjad on ise ilmselt samasugused, sest muidu ju sellist asja ei tarbiks.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 11:13Minu arust ka. Lähed istud diivanil ja jood ennast täis, ajad sama mula, mis sa muidu koduski vedeledes oleks ajanud ja raha tuleb. Tehke järgi.Pole ju üldse paha raha(kulud maha) lihtsalt lällamise eest.
-
Külaline
Mina ei saa ka aru, kes sellise jura eest maksavad, aga kliente on, teenistus hea. Seda ma imestangi ja ühtlasi imetlen, et need naised sellise asjaga raha kokku ajavad.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 10:53Seda muidugi. Ainult et kõik teavad, et see ongi lihtsalt mula ja eks need piletiostjad on ise ilmselt samasugused, sest muidu ju sellist asja ei tarbiks.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 11:13Minu arust ka. Lähed istud diivanil ja jood ennast täis, ajad sama mula, mis sa muidu koduski vedeledes oleks ajanud ja raha tuleb. Tehke järgi.Pole ju üldse paha raha(kulud maha) lihtsalt lällamise eest.
-
Püha õde
Eks loodetakse külajutte kuulda. Mingi osa naisi on uudishimulikud ja on nõus maksma raha, et sellist asja kuulata. Haritumad käivad selle asemel suveteatris.
-
Külaline
üks tüütumaid "meediapersoone" on see Pärtelpoeg. Pole päeva, kus me temast ei kuuleks-näeks (tahad või ei taha...).
-
Külaline
‘Mallukas’ pani oma eesnimeks Mallu
see on nagu veel maakam variant Mallest 
Kasva suureks.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 05:25 ‘Mallukas’ pani oma eesnimeks Mallu![]()
see on nagu veel maakam variant Mallest
![]()
-
Külaline
-
Külaline
Eks nad sõbralikus koostöös omale tähelepanu ja raha jälgivatelt lollidelt hangivad.
-
Külaline
Nad selle Alexela ürtusega panevad ilmselt korraliku raha taskusse. Uskumatu mõelda, et mõni inimene õpib ja pühendab aega, et saada nt südamekirurgiks ja siis tuleb hariduseta keegi ja paneb veelgi rohkem raha taskusse pmst mitte midagi tehes.
-
Külaline
Veel uskumatum, et sellise etenduse vaatajaid on. Maailm on tõesti hulluks läinud.
-
Külaline
Publikuks on udupeened õhkõrnad noored lumehelbekesed kelles iga sõna tohutu hingetrauma tekitab. Kui see neid endid puudutab 
-
Külaline
Õigesti öeldud.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 18:47 Veel uskumatum, et sellise etenduse vaatajaid on. Maailm on tõesti hulluks läinud.
-
Külaline
Teise nurga alt vaadatuna. Kui inimestel on raha sellise asja jaoks, siis pole Eesti majandus veel põhjas ja meil läheb hästi.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 18:47 Veel uskumatum, et sellise etenduse vaatajaid on. Maailm on tõesti hulluks läinud.
-
Külaline
Kõigil?
-
Külaline
Tsirkust ja leiba!
-
Külaline
Eesti kuulsaim inimene jälle edvistab oma instas, kuidas tal on kolm meest ja need mehed teeks kõik ta jaoks.
Varsti jälle pisarad taga selle kõvatamisega.
Varsti jälle pisarad taga selle kõvatamisega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline