Türklane tuli pere lõhkuma
Türklane tuli pere lõhkuma
Tere
Küsimus selline laste ema (nüüdseks laste ema) käis lastega kevadel türgis puhkamas.
Ja siis laste juuresolekul hakkas üks türklane restoranis (restorani teenindaja) naist meelitustega ja ilusate sõnadega üle külvama ja küsis ka sotsiaalmeedia kontakti, mille sai. Muidugi mitte esimesel korral, aga lapsele seal meeldis ja laps tahtis uuesti minna ja siis läks selle türklasel õnneks.
Muidugi nunnutas väga palju ka lapsi restorani külastuse aeg. Minu silmis sihilik käitumine oma tahtmise saamiseks. Näitamaks naisele kui hooliv ta on.
Kas see on sobiv käitumine türklase poolt?
Kas see lapsi ja perekonda austav käitumine türklase poolt?
Kas see on omakasu peal käitumine türklase poolt.
Minu silmis sellise käitumisega ei austatud naist ega lapsi. Pean silmas seda türklast.
Kuna laps soovis sinna restorani minna ja nüüd vanemate lahutuse korral, kas laps võib hakata end süüdistama. Et kuna tema soovis minna sellesse restorani, kas tema soov ajas vanemad lahku. Lastele esmapilgul see türklane meeldis kui onu. Kuna see türklane on nüüd pildis. Lapse ei ole ju rumal, 9 aastane oskab seoseid luua.
Rohkem on probleemiks lapsed ja nende tunded.
Kuna lapsed armastavad väga oma mõlemat vanemat.
Küsimus selline laste ema (nüüdseks laste ema) käis lastega kevadel türgis puhkamas.
Ja siis laste juuresolekul hakkas üks türklane restoranis (restorani teenindaja) naist meelitustega ja ilusate sõnadega üle külvama ja küsis ka sotsiaalmeedia kontakti, mille sai. Muidugi mitte esimesel korral, aga lapsele seal meeldis ja laps tahtis uuesti minna ja siis läks selle türklasel õnneks.
Muidugi nunnutas väga palju ka lapsi restorani külastuse aeg. Minu silmis sihilik käitumine oma tahtmise saamiseks. Näitamaks naisele kui hooliv ta on.
Kas see on sobiv käitumine türklase poolt?
Kas see lapsi ja perekonda austav käitumine türklase poolt?
Kas see on omakasu peal käitumine türklase poolt.
Minu silmis sellise käitumisega ei austatud naist ega lapsi. Pean silmas seda türklast.
Kuna laps soovis sinna restorani minna ja nüüd vanemate lahutuse korral, kas laps võib hakata end süüdistama. Et kuna tema soovis minna sellesse restorani, kas tema soov ajas vanemad lahku. Lastele esmapilgul see türklane meeldis kui onu. Kuna see türklane on nüüd pildis. Lapse ei ole ju rumal, 9 aastane oskab seoseid luua.
Rohkem on probleemiks lapsed ja nende tunded.
Kuna lapsed armastavad väga oma mõlemat vanemat.
Viimati muutis Anton123, 15 Jaan 2026 17:31, muudetud 2 korda kokku.
-
Külaline
Mis see laps siia puutub üldse. Ikka selles on põhiprobleem, et sina (eeldan, et selle naise meespool) oled veidi kohtlase jutuga. Ilmselt naine oli sinust ammu tüdinud, ega muidu see türklane poleks huvi pakkunud. Ega sina vist pole naisele kunagi midagi head öelnud ja lapsi ka ei nunnuta?Anton123 kirjutas: ↑15 Jaan 2026 16:43 Tere
Ja siis laste juuresolekul hakkas üks türklane restoranis (restorani teenindaja) naist meelitustega ja ilusate sõnadega üle külvama ja küsis ka sotsiaalmeedia kontakti, mille sai.
Muidugi nunnutas väga palju ka lapsi restorani külastuse aeg. Minu silmis sihilik käitumine oma tahtmise saamiseks.
Kas see on sobiv käitumine?
Kas see lapsi ja perekonda austav käitumine?
Kas see on omakasu peal käitumine?
Minu silmis sellise käitumisega ei austatud naist ega lapsi.
Kuna laps soovis sinna restorani minna ja nüüd vanemate lahutuse korral, kas laps võib hakata end süüdistama. Kuna see türklane on nüüd pildis. Lapse ei ole ju rumal. 9 aastane suudab seoseid lüüa küll.
-
Külaline
Normaalne mees ei näe teenindajas konkurenti. Teenindaja võib olla klientide suhtes keskmisest sõbralikum, naeratada rohkem ja moosida rohkem. Kui kliendile meeldib, tuleb jälle.
-
Külaline
Kas see türklasest teenindaja nunnutas su naise oma voodisse ja naine jättis su maha? Naine ikka ise süüdi, et oma meest pettis, see oli tema valik.
Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 16:47Mis see laps siia puutub üldse. Ikka selles on põhiprobleem, et sina (eeldan, et selle naise meespool) oled veidi kohtlase jutuga. Ilmselt naine oli sinust ammu tüdinud, ega muidu see türklane poleks huvi pakkunud. Ega sina vist pole naisele kunagi midagi head öelnud ja lapsi ka ei nunnuta?Anton123 kirjutas: ↑15 Jaan 2026 16:43 Tere
Ja siis laste juuresolekul hakkas üks türklane restoranis (restorani teenindaja) naist meelitustega ja ilusate sõnadega üle külvama ja küsis ka sotsiaalmeedia kontakti, mille sai.
Muidugi nunnutas väga palju ka lapsi restorani külastuse aeg. Minu silmis sihilik käitumine oma tahtmise saamiseks.
Kuna laps soovis sinna restorani minna ja nüüd vanemate lahutuse korral, kas laps võib hakata end süüdistama. Kuna see türklane on nüüd pildis. Lapse ei ole ju rumal. 9 aastane suudab seoseid lüüa küll.
Olen naist toetanud igati tema ettevõtmistes. Ja samuti lapsi.
-
Külaline
Teenindajat ma kindlasti ei süüdistaks. Tema oli väga kliendisõbralik. Sotsiaalmeediakonto jagamine on tänapäeval nagu suhtevõrgustiku laiendamine, ei midagi enamat automaatselt. Õnnelikus abielus naine aga mainiks kindlasti, et ta on abielus või et ta mees kahjuks ei saanud tulla, aga oleks ka kindlasti tahtnud siinse toreda restorani ja toredate inimestega tutvuda.
-
Külaline
Kui naine on suhtele avatud, siis oleks see juhtunud nagunii, kui mitte selle türklasega, siis mõne teisega. Probleemiks olid ilmselt ikka sinu ja sinu naise suhted varasemalt.
-
Külaline
Kui teie suhe oleks olnud tugev, siis seda üks mesimagus teenindaja ei oleks ohustanud. Naine paneb FB sõbraks ja järgnevatel aastatel, kui näiteks türklasel ka juba abikaasa ja lapsed on, siis oleks teil olnud üks peretuttav Türgis, kes teid alati heameelega võõrustab, kui sinna reisile lähete.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 17:39 Teenindajat ma kindlasti ei süüdistaks. Tema oli väga kliendisõbralik. Sotsiaalmeediakonto jagamine on tänapäeval nagu suhtevõrgustiku laiendamine, ei midagi enamat automaatselt. Õnnelikus abielus naine aga mainiks kindlasti, et ta on abielus või et ta mees kahjuks ei saanud tulla, aga oleks ka kindlasti tahtnud siinse toreda restorani ja toredate inimestega tutvuda.
-
Külaline
Mis huvi peaks türklasel olema mingi naise tervet perekonda võõrustada, kellega midagi ei edene?Naine paneb FB sõbraks ja järgnevatel aastatel, kui näiteks türklasel ka juba abikaasa ja lapsed on, siis oleks teil olnud üks peretuttav Türgis, kes teid alati heameelega võõrustab, kui sinna reisile lähete.
-
Külaline
Arusaadav, aga mis siis juhtus? Naine armus ära?Anton123 kirjutas: ↑15 Jaan 2026 17:34Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 16:47Mis see laps siia puutub üldse. Ikka selles on põhiprobleem, et sina (eeldan, et selle naise meespool) oled veidi kohtlase jutuga. Ilmselt naine oli sinust ammu tüdinud, ega muidu see türklane poleks huvi pakkunud. Ega sina vist pole naisele kunagi midagi head öelnud ja lapsi ka ei nunnuta?Anton123 kirjutas: ↑15 Jaan 2026 16:43 Tere
Olen naist toetanud igati tema ettevõtmistes. Ja samuti lapsi.
-
Külaline
No kuulge, türklaste unistus on euroliitu pääseda, moositavad naisi, kui vähegi võimalus tekib ja mitte ainult türklased. Kui juba küsib kontakte, on tagamõte olemas, ei sega siin ka laste olemasolu.
Aga ükski normaalne naine ei jaga oma sotsiaalmeedia kontakte mingile suvalisele teenindajale! Kui ma igale sellisele ligitikkujale oleksin kontakte jaganud, oleksin praeguseks juba suunamudija.
Sellele vaatamata on probleem naises. Ilmselgelt oli naine sellest tähelepanust meelitatud ja aldis tutvumisele, ikkagi nagu seiklus ja fantaasia, millesse on võimalik ära armuda. See ei tähenda, et mees kodus tingimata midagi tegemata jätnud, kui lapsed väikesed ja naise elu üksluine, võib üks selline seiklus ahvatlev tunduda. On naisi, kes vaatavadki asja enda vaatenurgast ja leiavad, et ühe inimese õnn on olulisem, kui kolme teise (ehk siis mehe ja laste).
Jääb üle soovida mõistmist ja kannatlikkust, igaüks peab oma vead ise ära tegema. Sa ei saa midagi teha, et naise meelt muuta enne, kui ta ise selleni jõuab. Mida rohkem süüdistad, seda vähem ta end süüdis tunneb!!!!! Jää rahulikuks kõrvaltvaatajaks, hoolitse laste eest ja ühel päeval ehk kohtad ise ka uue armastuse.
Minu sugulane tegi samasuguse triki, ainult et seekord tegemist siis mehega, kohtas reisil slaaviverd naist, kohe suur armastus hetkest, kuigi kodus kõik ok ja 3 teismelist. Tuli lahutus ja kogu suguvõsa shokis. Mahajäetud naine nuttis oma nutud ja leiab nüüd, 5 aastat hiljem, et hästi läks, leidis palju parema mehe. Mees ise küll selle uuega veel koos, aga tunnete jahtumine selgelt kõigile näha.
Aga ükski normaalne naine ei jaga oma sotsiaalmeedia kontakte mingile suvalisele teenindajale! Kui ma igale sellisele ligitikkujale oleksin kontakte jaganud, oleksin praeguseks juba suunamudija.
Sellele vaatamata on probleem naises. Ilmselgelt oli naine sellest tähelepanust meelitatud ja aldis tutvumisele, ikkagi nagu seiklus ja fantaasia, millesse on võimalik ära armuda. See ei tähenda, et mees kodus tingimata midagi tegemata jätnud, kui lapsed väikesed ja naise elu üksluine, võib üks selline seiklus ahvatlev tunduda. On naisi, kes vaatavadki asja enda vaatenurgast ja leiavad, et ühe inimese õnn on olulisem, kui kolme teise (ehk siis mehe ja laste).
Jääb üle soovida mõistmist ja kannatlikkust, igaüks peab oma vead ise ära tegema. Sa ei saa midagi teha, et naise meelt muuta enne, kui ta ise selleni jõuab. Mida rohkem süüdistad, seda vähem ta end süüdis tunneb!!!!! Jää rahulikuks kõrvaltvaatajaks, hoolitse laste eest ja ühel päeval ehk kohtad ise ka uue armastuse.
Minu sugulane tegi samasuguse triki, ainult et seekord tegemist siis mehega, kohtas reisil slaaviverd naist, kohe suur armastus hetkest, kuigi kodus kõik ok ja 3 teismelist. Tuli lahutus ja kogu suguvõsa shokis. Mahajäetud naine nuttis oma nutud ja leiab nüüd, 5 aastat hiljem, et hästi läks, leidis palju parema mehe. Mees ise küll selle uuega veel koos, aga tunnete jahtumine selgelt kõigile näha.
-
Külaline
Kas seal masl on nii, et kui naine on ilma meheta reisil, siis nende jaoks on naine vaba.
Neil naised ei või kuskil käia olma meessaatjata.
Neil naised ei või kuskil käia olma meessaatjata.
-
Külaline
Aga eestlased perelõhkujad? Kas nemad ka käitivad sobivalt?
Siin ei ole üldse asi kinni rahvuses. Süüdi on see, kes lasi end ära rääkida.
Laps jätke küll heaga üldse sellest välja.
Üsna naiivne teemaalgatus. Aga saa aru, et kedagi ju vaja süüdistada on. Olgu pigem libe türklane või oma laps süüdi, kui petja ise
Siin ei ole üldse asi kinni rahvuses. Süüdi on see, kes lasi end ära rääkida.
Laps jätke küll heaga üldse sellest välja.
Üsna naiivne teemaalgatus. Aga saa aru, et kedagi ju vaja süüdistada on. Olgu pigem libe türklane või oma laps süüdi, kui petja ise
-
Külaline
Ma ei sa üldse teemaalgatajast aru- kas tema jaoks on süüdlane see türklane, kest kohtas vaba naist või siiski oma naine, kes abielus olles pettis?
-
Külaline
Lapsed ju süüdi hoopis.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 20:50 Ma ei sa üldse teemaalgatajast aru- kas tema jaoks on süüdlane see türklane, kest kohtas vaba naist või siiski oma naine, kes abielus olles pettis?
-
Külaline
Saata naine üksi Türki?! Maksid reisi ka kinni muidugi. No aga äkki ongi tore onu, hakkab sulle ka meeldima. Minge kõik koos restorani. Tüllu pole mõtet minna, naisel läheb see hoog ilmselt hiljemalt aasta pärast üle.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist