90 days fiance
-
Külaline
90 days fiance
Kas keegi neid sarju vaatab?
Siia võib siis kõik need kõik erinevad Around the world, before ja after jne koondada.
Mina vaatan. Tean, et mõttetu ja nõme ajaviide.
Mis arvate üldse sellest formaadist? Paaridest?
Mul nii palju mõtteid nii mõnegi kohta, aga ei hakka ennem üldse arutlema, kui keegi vastab, kas ka vaatajaskonda üldse siin on...
Siia võib siis kõik need kõik erinevad Around the world, before ja after jne koondada.
Mina vaatan. Tean, et mõttetu ja nõme ajaviide.
Mis arvate üldse sellest formaadist? Paaridest?
Mul nii palju mõtteid nii mõnegi kohta, aga ei hakka ennem üldse arutlema, kui keegi vastab, kas ka vaatajaskonda üldse siin on...
-
Külaline
Ei ole võimalust vaadata. Kas see on umbes sama formaat, mis "Abielus esimesest silmapilgust"? Minu koduriigis näidatakse seda sarja, eeldan, et see midagi sarnast. Palju intriige ja lõpuks läheb enamus paaridest ikka lahku.
-
Külaline
Vaatasin kunagi Soome tv kanalilt, nüüd pole mitu aastat vaadanud. Üldiselt oli imelik vaadata, et mingi keskealine või lausa vana naine usub tõemeeli, et 20-30 a noorem kutt Egiptusest või Sudaanist on temasse kirglikult armunud. Oma lihtsameelsusest said aru hiljemalt siis, kui kutt elamisloa sai. Ja mõned paarid tegid pikalt draamat, et vaatajanumbreid tõsta, pärast läksid ikka lahku. Igasuguseid veidraid inimesi oli, sekka mõned ka normaalsed.
-
Külaline
Mina vaatasin ka ühte saadet, kus üks vanem ja väga keskpärase välimusega naisterahvas tõi ühe tuneeslase USA-sse. Kui selgus, et see naisterahvas on USA mõistes lausa vaene ja võib-olla ka intellektipuudega, siis peigmehe suhtumine muutus äärmiselt eemaletõukavaks. Tädi käis ja karjus, palus ja anus. No ega need vanamehed paremad pole, kes on ise koledad kui öö ja siis arvavad, et noored Ukraina või ei tea mis kaunitarid on nende järele hullud.Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 13:40 Vaatasin kunagi Soome tv kanalilt, nüüd pole mitu aastat vaadanud. Üldiselt oli imelik vaadata, et mingi keskealine või lausa vana naine usub tõemeeli, et 20-30 a noorem kutt Egiptusest või Sudaanist on temasse kirglikult armunud. Oma lihtsameelsusest said aru hiljemalt siis, kui kutt elamisloa sai. Ja mõned paarid tegid pikalt draamat, et vaatajanumbreid tõsta, pärast läksid ikka lahku. Igasuguseid veidraid inimesi oli, sekka mõned ka normaalsed.
-
Külaline
90 days... olen vaadanud küll, aga mitte viimaseid episoode. Pigem neid, kus olid Gino ja need kaks duckface õde ja siis muidugi Angela.
Vaatan enamike neist.
Ei ütleks, et mõttetu ja nõme.
Hea meelelahutus ju. Sellist huumorit naljalt mujalt ei saa.
Ei ütleks, et mõttetu ja nõme.
Hea meelelahutus ju. Sellist huumorit naljalt mujalt ei saa.
Viimati muutis BellaBee, 16 Jaan 2026 08:50, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Viimastes ongi Gino ja Darcey, Stacey.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 21:17 90 days... olen vaadanud küll, aga mitte viimaseid episoode. Pigem neid, kus olid Gino ja need kaks duckface õde ja siis muidugi Angela.
-
Külaline
Minu meelest on see ikkagi pisut selline osalejate üle naermise sari. Paistab, et päris paljud seal on pisut arengupeetusega või muidu lihtsakesed ja selliste inimeste kasutamine meelelahutuse eesmärgil on ebaeetiline.
Olen näinud neid sarju ja iga kord jääb sisse ebameeldiv tunne. Kahju on osalejatest, keda nende enda teadmata manipuleeritakse. Jah, mõistan, et on palju vaatajaid, kellele selline meelelahutus meeldib ja telekanalid on selle ära tabanud. See toob kindlasti kõvasti sisse. Tegelikult aga on see lihtsalt äri inimeste väärikuse alandamise arvelt.
-
Külaline
Olen TA. Minus tekitab see ka kahetisi tundeid. Mõtlen, et miks küll ennast niimoodi alandada lasta. Aga ju siis makstakse ka osalemise eest hästi.
Vanad kalad kindlasti teenivad korralikult raha sellega või siis osadel on lihtaalt meeletu kuulsusejanu(kasvõi narri) nagu Darcy ja Stacy.
Aga ma viimati vaatasin seda osa, kus Jasmine oma emale rasedusest rääkis. Ja siis oli küll tunne, et wow ta oskab ka päriselt normaalselt endast välja olla ja käituda. Oli reaalselt näha, et ta on õnnetu. Ei olnud tema tavapärast väga häälekat ulgumist/karjumist ja krokodilli pisaraid, mida ta Ginoga koos olles teha harrastas, kui talle "liiga tehti".
Ja siis mind täiega ajab närvi Elizabethi Anderi. Oi kui ebameeldiv mees. Ja siis nende kolmiku draama. Ei tea, kas see on vaatajate pärast välja punnitatud...
Vanad kalad kindlasti teenivad korralikult raha sellega või siis osadel on lihtaalt meeletu kuulsusejanu(kasvõi narri) nagu Darcy ja Stacy.
Aga ma viimati vaatasin seda osa, kus Jasmine oma emale rasedusest rääkis. Ja siis oli küll tunne, et wow ta oskab ka päriselt normaalselt endast välja olla ja käituda. Oli reaalselt näha, et ta on õnnetu. Ei olnud tema tavapärast väga häälekat ulgumist/karjumist ja krokodilli pisaraid, mida ta Ginoga koos olles teha harrastas, kui talle "liiga tehti".
Ja siis mind täiega ajab närvi Elizabethi Anderi. Oi kui ebameeldiv mees. Ja siis nende kolmiku draama. Ei tea, kas see on vaatajate pärast välja punnitatud...
-
Külaline
makstakse neile osatäitjaile ja päris hästi, lugesin kusagilt et nii mõnigi elab täitsa mugavat miljonärielu juba. Mudugi valitakse sinna osatäitjaid, selliseid kes okavad igast asjast draamat teha.
-
Külaline
Just, need õed käisid äsja järjekordselt oma nägu lõikamas. Türgis. Nad ei saa olla normaalsed, algsest suht kenast välimusest on ikka asi väga koledaks läinud.
https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000011635087.html
-
Külaline
Ei ole, need on ikka üsnagi vanad seeriad. Praegu on seal palju uusi nägusid.
-
Külaline
Ma ei saanud üldse aru, miks nende peretülisid nii palju filmiti. Esiteks, olid need kaklemised ja laamendamised ja karjumised nii õudsed. Ja teiseks, oli igav vaadata ka, sest kogu stsenaarium oli alati juba täpselt ette teada, kui pere jälle kokku sai.Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 11:58
Sellest isast, kes oli vist tore inimene, oli nii kahju. Ei teagi, kas ta suri päriselt ära? Tänapäeval tehakse AI-ga nii palju valeuudiseid.
-
Külaline
Need on täiesti viimased seeriad, Gino naine sai just lapse.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2026 09:22Ei ole, need on ikka üsnagi vanad seeriad. Praegu on seal palju uusi nägusid.
-
Külaline
Jah, Gino seal on ja on ka tema eelmine naine, aga Stacey ja Darcey pole enam ammu pildil.
-
Külaline
Muidugi on.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2026 11:08Jah, Gino seal on ja on ka tema eelmine naine, aga Stacey ja Darcey pole enam ammu pildil.
https://www.youtube.com/watch?v=YboNSQTuuUY
-
Külaline
Ei ole, sa ajad midagi sassi.
-
Külaline
Linki vaatasid?Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2026 11:16Ei ole, sa ajad midagi sassi.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 11:12Muidugi on.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2026 11:08
Jah, Gino seal on ja on ka tema eelmine naine, aga Stacey ja Darcey pole enam ammu pildil.
https://www.youtube.com/watch?v=YboNSQTuuUY
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist