90 days fiance

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Praegu jookseb viimane üheksas hooaeg 90 Days: happilly ever after?
Seal alguses oli muid ka. Kara, Tigerlily.
Aga põhitegelased on Jasmine-Matt-Gino, Yara ja Jovi, Elizabeth ja Andrei, Alex ja Loren ja Brandon ja Julia ning Darcy ja Georgi(Stacyt on vähe)

Ma vaatan Soome TLC pealt. Hetkel on see 16.ndas osas kus Jasmine rääkiski oma rasedusest emale.
Külaline

Ma vaatan juba aastaid kõiki 90 saateid nii before, after jne.saateid. Draamat on nendes kõigis ja osad on ikka üle võlli ka. After saab kohe läbi ja siis juba reklaamib hakkab päeviku oma. Hetkel käib ka before oma ja seal on jälle sellised prouad, kes siis leidsid oma "eluarmastuse" kõvasti nooremad muidugi.
Läbi aegade on minu arust kõige ebameeldivam Natalie Ukrainast, täielik bitch.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Jaan 2026 20:24 Ma vaatan juba aastaid kõiki 90 saateid nii before, after jne.saateid. Draamat on nendes kõigis ja osad on ikka üle võlli ka. After saab kohe läbi ja siis juba reklaamib hakkab päeviku oma. Hetkel käib ka before oma ja seal on jälle sellised prouad, kes siis leidsid oma "eluarmastuse" kõvasti nooremad muidugi.
Läbi aegade on minu arust kõige ebameeldivam Natalie Ukrainast, täielik bitch.
Jaa nõustun 😃. Kui ta ema ka pildile tuli ja see mingi tite jutt pihta hakkas.
Külaline

Kas see Natali ei ole siiamaani last saanud? Ja see tema ema... Kuskil korra näitas, et ta oli mingi 50+ vanuses. Ma mõtlesin kohe tükk aega, et kas see oli nüüd tõlkeviga või mis, aga see ema on ju rohkem ikka 70+ välimusega.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 10:13 Kas see Natali ei ole siiamaani last saanud? Ja see tema ema... Kuskil korra näitas, et ta oli mingi 50+ vanuses. Ma mõtlesin kohe tükk aega, et kas see oli nüüd tõlkeviga või mis, aga see ema on ju rohkem ikka 70+ välimusega.
Slaavi naised vananevadki väga kiiresti. Natali oli omapärane küll, väga teatraalne ja poseeriv, aga kust tuli selline idee mingi maamehega paari hakata. Oli ju kohe näha, et nad üldse ei sobi.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 12:58 makstakse neile osatäitjaile ja päris hästi, lugesin kusagilt et nii mõnigi elab täitsa mugavat miljonärielu juba. Mudugi valitakse sinna osatäitjaid, selliseid kes okavad igast asjast draamat teha.
Kui mõni neist ongi miljonäriks saanud peale saadet, siis see ei ole saates osalemise eest makstud tasu. Teenivad nad umbes 1000$ iga episoodi eest, kus neid näidatakse, “tell all”
episoodide eest natuke rohkem.
Kel vähegi nuppu, kasutab TLC platformi lihtsalt kuulsuse kogumiseks ja siis turundab ennast ise sotsiaalmeedias. Üks neist sai näiteks sotsiaalmeedias oma peeru purkides müües ulmesummasid.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 11:34Üks neist sai näiteks sotsiaalmeedias oma peeru purkides müües ulmesummasid.
Hahaa. Kes?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 13:45
Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 11:34Üks neist sai näiteks sotsiaalmeedias oma peeru purkides müües ulmesummasid.
Hahaa. Kes?
https://www.youtube.com/watch?v=rCPPCQrzxWg
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 13:59
Hahaa. Kes?
Issand ta on nii palju muutunud, et esimese hooga ei tundnud äragi, kes see on.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 15:00

Hahaa. Kes?
Kahju jah, ilus naine, aga nii nõme!

Ta rääkis ka seda, kuidas ta oma kutiga seksib. Et sülitavad üksteisele suhu ja teevad veel igasuguseid asju, mida ei saanud teles välja öelda. Arvan, et nad lasid ka fekaale üksteisele suhu või oksendasid üksteisele suhu.
Külaline

Hahaa. Kes?
See on küll minu meelest lausa haige.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 15:20

Ta rääkis ka seda, kuidas ta oma kutiga seksib. Et sülitavad üksteisele suhu ja teevad veel igasuguseid asju, mida ei saanud teles välja öelda. Arvan, et nad lasid ka fekaale üksteisele suhu või oksendasid üksteisele suhu.
Aga ta oli ju lesbi? Või enam pole?
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 16:06
Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 15:20

Aga ta oli ju lesbi? Või enam pole?
Hiljem oli ta mingi kutiga koos.

Kusjuures, siis, kui ta selle lesbitüdrukuga koos oli, siis oli ta nii korralik ja kombekas. Pigem paistis see teine lesbitüdruk, kellest oleks oodanud imelikku käitumist.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist